من اون موقع ها که پولی نشده بود، فرستادم عکس همون سایز رسید و فیلمی که چند روز پیش یکی از دوستام برام فرستاده بود به صورت Gif اومده بود، آهنگ هم که نمیفرستهنقل قول:
من اون موقع ها که پولی نشده بود، فرستادم عکس همون سایز رسید و فیلمی که چند روز پیش یکی از دوستام برام فرستاده بود به صورت Gif اومده بود، آهنگ هم که نمیفرستهنقل قول:
ببخشید من تند رفتم اشتباه گرفتم:11:نقل قول:
در مورد تعرفه چی پی ار اس و ام ام اس همه دوست داریم قیمتش پایین بیاد
من دیروز یک ایمیل چک کردم و یک ایمیل فرستادم شد 42 کیلوبایت 126 تومان
و در مورد نرخ تعرفه بارها گفتم تعرفه 499ریال با عوارض و مالیات ایرانسل پایین تر از تعرفه تمام شد تی سی ای با عوارض و مالیات و... هستش
راستی رفتم تو سایت mci.ir اون نظرسنجی رو برداشتن دیدن ابروشون داره میره اونو برداشتن
توی سایت tct.ir یه نظر سنجی داره ولی نتیجه رو نشون نمیده
آخه بازي پرسپوليس چه ربطي به اين تاپيك داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
بعد من ميگم تاپيك داره هرز ميره فكر مي كنند الكي ميگم
شما ها بهتره يه تاپيك دوستداران ايرانسل باز كنيد كسي هم بهتون چيزي نميگه تا صبح بشينيد از فوايد استفاده از ايرانسل بگين ... اما اين جا جاي اين بچه بازي ها نيست
اگه بچه بازیه برو بیرون و دیگه نیا تونقل قول:
ارسال موزیک امکان پذیره ( برای من که ارسال میشه ) ولی عکس کوچیک میشه , فیلم هم Gif میشهنقل قول:
فکر کنم به فکر مشتری افتادند و دارند حجم فایل رو کم میکنند تا گیرنده مجبور نباشه یه عالمه پول بابت دانلود فایل بده
منم اگه نون خور ايرانسل بودم همين رو ميگفتم...نقل قول:
به قول قديميا توقف بيجا مانع كسب استتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت تتتتتتتتتتتتتتتتت....
حالا boy iran اومد گفت بو مياد نگين دروغ ميگه ...:31: :25: :15:
اگه چشای کوچیکتو بازکنی میبینی چه ربطی داره:46:نقل قول:
اسم چنتا شهر دیگه هم مانند قزوین و.... تحت شبکه قرار گرفت!!
تابیک رو بگند نکش تا بوی کند تابیک رو پر نکنه:13:نقل قول:
سعید مگه واسه داونلود ام ام اس پول مینداره>؟نقل قول:
نقل قول:
ماشالا... بعضي از دوستان با هم انس گرفتند و با اسم كوچيك هم ديگه رو صدا مي زنند ...:39:
خوبه حداقل ايرانسل اين فايده رو داشت كه بعضي ها رو به هم نزديك كنه:34: كه نونشونو با هم بندازن تو ديگ آبگوشت ايرانسل تا خيس بخوره .....خدا بركت بده:36:
:16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing: :16: :laughing:
GPRS مخابرات امسال هم نمی آید
نسل ٥/٢ تلفن همراه يا GPRS به مشتركان امكان ميدهد كه به اينترنت دسترسي داشته و بتوانند صوت، تصوير و ديتا را با يكديگر مبادله كنند؛ در حال حاضر اين سرويس از سوي اپراتور دوم تلفن همراه، راهاندازي شده است، اما وعدهي راهاندازي آن از سوي اپراتور اول، آن هم با داشتن بيش از ١٥ ميليون مشترك هنوز محقق نشده است و راهاندازي آن هر بار به زمان ديگري موكول ميشود.
به گزارش ایسنا ظاهرا سرويس GPRS در شركت ارتباطات سيار به صورت آزمايشي راهاندازي شده اما هنوز به مرحلهي دسترسي عمومي نرسيده است. راهاندازي اين خدمات در سال گذشته به امسال وعده داده شده بود و وجود تناقض در ميان گفتههاي مسوولان مخابراتي در اين باره كاملا مشهود است، به عنوان نمونه وحيد صدوقي - مدير عامل شركت ارتباطات سيار - در اولين نشست مطبوعاتي خود در سال گذشته دربارهي وضعيت شبكههاي نسل ٥/٢ تلفن همراه، گفته بود: براي سال ٨٥ براي ٢٠ هزار مشترك در تهران، استفاده از اين شبكه در نظر گرفته شده است كه در ابتدا در منطقهي خاصي بهرهبرداري از آن را خواهيم داشت.
اما وي چندي بعد در نشستي ديگر، به توسعهي سرويسهاي شبكه اشاره و عنوان كرده بود: بهرهبرداري از برخي سرويسهاي شبكهي هوشمند تلفن همراه، پيادهسازي سيستم خدمات مشتريان و پيادهسازي پايلوت ارتباطات پرسرعت داده ازجملهي اين سرويسهاست و در زمينهي GPRS اميدواريم تا پايان امسال بتوانيم اين سرويس را به حداقل تا پنج هزار مشترك ارايه دهيم.
او در چندين نشست مطبوعاتي خود وعده داده بود كه سرويسهاي GPRS تا شهريورماه سال جاري عملياتي شود و مشتركان بتوانند از خدمات آن استفاده كنند.
از سوي ديگر محمد سليماني - وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات نيز در اين باره گفته بود: قسمت اعظم تجهيزات مربوط به ايجاد شبكهي نسل ٥/٢ تلفن همراه خريداري شده و به احتمال زياد، تا پايان سال جاري (سال ٨٥) نسل ٥/٢ را ارايه كرده و به صورت عملياتي در سال ٨٦ اجرايي ميكنيم.
به گفتهي وي با راهاندازي نسل ٥/٢ تلفن همراه از بسياري از قابليتهاي اين سيستم نميتوان استفاده كرد و مشكلاتي در زيرساخت ارتباطي كشور وجود دارد كه ارسال ديتا از طريق تلفن همراه را امكانپذير نخواهد كرد.
وزير ارتباطات و فنآوري اطلاعات يادآور شد: در حال ايجاد سيستم كامل و جامعي هستيم كه مشتري داشته باشد؛ اما اگر هم اكنون نسل ٥/٢ تلفن همراه ارايه شود، مشتري زيادي نخواهد داشت، به همين دليل اجراي اين تكنولوژي در سال ٨٦ خواهد بود.
سليماني همچنين با بيان اين كه اين سيستم به صورت مرحلهاي در حال انجام است، پيشبيني كرده است كه نسل ٥/٢ تلفن همراه در مرحلهي اول حدود ٢ ميليون مشترك را در بر خواهد گرفت.
اين در حالي است كه وفا غفاريان - رييس هيات مديرهي شركت مخابرات ايران - در گفتوگو با خبرنگار ارتباطات خبرگزاري دانشجويان ايران در سال گذشته و در پاسخ به اين پرسش كه آيا GPRS براي سال ٨٥ آمادهي بهرهبرداري خواهد شد، گفته بود: در شرايط فعلي تنها يك پايلوت بسيار كوچك از سيستم GPRS در منطقهي محدود و تنها براي تست زدن از بعد فني مورد آزمايش قرار خواهد گرفت.
او افزوده بود: اين امر به معناي بهرهبرداري GPRS به عنوان يك سرويس عملياتي نخواهد بود و همان طور كه قبلا وزير هم گفته بود، سرويس عملياتي اين سيستم كه شامل MMS و اينترنت است، مستلزم گسترش تجهيزات و زيرساختهاي آن در سطح وسيعي از كشور است.
غفاريان خاطرنشان كرده بود: GPRS امسال كاربرد عملي براي مشتركان نخواهد داشت و تنها آزمايش كاربرد فني و اندازهگيري براي سنجش اينترنت سريع برروي تلفن همراه در تهران است و به طور طبيعي زماني كه اين زيرساختها آماده شود براي كاربري مشتركان اعلام خواهد شد.
اما وي چند روز پيش با بيان اين كه طراحي كلي سرويس GPRS شبكهي اپراتور اول تلفن همراه انجام شده گفته بود: بعيد ميدانم كه اين سرويس طي سال جاري (سال ٨٦) به مرحلهي عملياتي برسد.
به گفتهي او مناقصهي اجرايي شدن سرويس GPRS شبكهي ارتباطات سيار در حال پيگيري است و عملياتي شدن اين سرويس به صورت يكجا انجام نخواهد شد، بلكه مرحله به مرحله و از شهرهاي اصلي شروع ميشود تا طي يك سال آينده در اختيار مشتركان تلفن همراه قرار بگيرد.
به گزارش ايسنا، صرفنظر از اين كه چرا زيرساختهاي مخابراتي كشور هنوز براي ارايهي چنين خدماتي آمادگي لازم را ندارد، اين سوالها هم وجود دارد كه زمان استفادهي مشتركان تلفن همراه اپراتوار اول از خدمات جديد كي فرا ميرسد و آيا با ورود اپراتورهاي ديگر تلفن همراه در اين عرصه، تامل و تاخير بيش از اين در زمينهي راهاندازي اين سرويسها از سوي اپراتور دولتي جايز است و آيا هنگام ارايهي اين سرويسها، با توجه به ضعف زيرساختهاي مخابراتي مشكلي در سرويسدهي ايجاد نخواهد شد؟
چیزه جالبی و تازه ایی نیست ولی بازم با نمک و خنده داره:16:نقل قول:
خوب برای آپلودش که پول میندازه!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سعید مگه واسه داونلود ام ام اس پول مینداره>؟
دمت گرم عزیز!! پستهای خودتو نقل قول میکنی بعد میگی که خیلی جالب بود؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
چیزه جالبی و تازه ایی نیست ولی بازم با نمک و خنده داره
راستی هزینه ام ام اس دقیقا چقدره؟؟؟
160 تومان؟؟؟؟
(راستش اصلا حال ندارم برم تو سایت ایرانسل قیمتشو ببینم!!)
اره هر ام ام اس 160 تومان تا سقف 300کیلوبایتنقل قول:
آره اونکه هرکسي بفرسته 160 تومان پیاده میشه ولی سعید گفت کسی که ام ام اس رو داونلود میکنه پول میندازه واسش فکر کنم منظورش این بود
خواهش میکنم عزیز.من این حرف میزنم و بحث رو تموم میکنم.من نمیگیم تعرفه مکالمه ایرانسل بالاست میگم از 499 برده واسه 62 و واسه اعتباری ها 85 همین.یاعلینقل قول:
راستی آقای علیرضا چطور میری ایمیل چک میکنی؟منظورم اینه سایت یاهو رو چطور باز میکنی؟(با چه آدرسی)آخه من با wap هم که میرم بازم خود به خود هزینه میندازه.مرسی.یا علی
عجب شیر
کاشمر
مراغه
گناباد
و....
نیز تحت پوشش شبکه بزرگ ایرانسل در آمدند!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مراغه 6 یا 7 مین شهری بود که تحت پوشش ایرانسل قرار گرفته بود.:20:نقل قول:
عجبشیر 2 ماه پیش تحت ÷وشش ایرانسل قرار گرفته بود:20:
اون یکی ها هم فکر کنم خیلی وقته را افتادن ولی اطلاع چندانی ندارم:8:
ICTna.ir - تعرفه مکالمات شبکه تلفن همراه دولتی کشور (MCI) هشت درصد افزایش پیدا میکند.
مهندس صابر فيضی -مدیرعامل شرکت مخابرات ایران- در گفتگو با خبرنگار ایستنا با اشاره به طرح یکسان سازی تعرفه مکالمات مشترکین شبکه تلفن ثابت و افزایش ۱۶ درصدی تعرفه مکالمات در محدوده هر استان، گفت: افزايش 8 درصدي تعرفه موبايل نيز در راستاي يكسانسازي تعرفهها صورت خواهد گرفت كه در صورت تصويب شوراي اقتصاد نهايي ميشود.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران تصریح کرد: در راستاي اين طرح، تعرفه داخل استاني استفاده از تلفن سيار هشت درصد افزايش مييابد اما تعرفه بين استاني آن با رقم 760 ريال در هر دقيقه يكسان خواهد شد.
:8:
نه بابا همین چند لحظه پیش زیر نویس کرد:41:نقل قول:
سلام بر تو ای عزیزم :11:نقل قول:
من قبلا از هرچیزی بگم یه سری به سایت تعرفه ایرانسل بزن اینم لینکش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و بعد اینکه ایرانسل 2تا تعرفه داره 499 ریال رو افزایش نداده فقط یه تعرقه 625 ریالی که بصورت ثانیه ای حساب میکنه اضافه کرده که تو میتونی تعرفه خودتو هرماه یک بار رایگان عوض کنی
در مورد ایمیل چک کردن شاید باورتون نشه همین الان چک کردم از طریق اپرا 6/7تا صفحه باز کردم یک دونه ایمیل به سعید فرستادم و به خودم باورتون نشد به من ربطی نداره شد 26 کیلوبایت 78 تومان
خب دکتر امیدوارم اپرا داشته باشی :46:
بعد از اینکه اپرا رو باز میکنی توی قسمت بوکمارکس اونجا لینک یاهو هست روی همون کلیک کنی خودش مستقیم به صفحه یاهو میره و اونجا توی اولین گزینه به اسم New yahoo Mail هستش اونو کلیک کن تا به صفحه Usernem And Password بری بعد دیگه فکر کنم بقیشو میدونی
قابل توجه بعضیها.....نقل قول:
ولی خدایش این مخابرات کی میخواد دست از این کلاه برداریهاش برداره؟؟ یه روز میگه میخاد هزنه هارا کم کنه !!! یه روز میگه زیاد میکنه!!!
اصلا معلوم نیست قضیه جیه؟؟
:41: :41: :41: :41: :41: :41: :41:نقل قول:
تو این مخابرات چه خبره؟
نقل قول:
مرسی از کمکت.اگه میشه یه راهنمایی در مورد چت هم بکن.من هر کاری میکنم نمیتونم با یاهو مسنجر وصل شم ارور میده.مرسی .یا علی
نه مثل اینکه واقعا رو تهران دارن کار می کنن !
من هر وقت این صفحه رو لود می کنم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته با Ctrl + f5
جاهای زیاد تری زرد شده و مناطق آبی داره کم میشه
حالا نمی دونم در عمل هم همینطوره؟!
بچه ها منم خودم شديدن مخالف شده بودم با ايرانسل
ولي خداييش بخواي حساب كني اين ثانيه اي كردن خيلي به صرف شده
مني كه خيلي كم حرف ميزنم براي خوبه
در ضمن شما فكر كردين كه اپراتور اول دقيقه اي چند حساب مي كنه براتون
مثلا مني كه تو اسلامشهر هستم ولي خط تهران دارم
يعني همشه بايد هزينه جابه جايي بدم
ولي ايرانسل جابه جايي نداره
يه دو دو تا چهار تاي سادس
همين الان هزينه هاي ايرانسل از دولتي كمتره
شما اگه با دولتي به خونتون زنگ بزنين چند براتون حساب مي كنن با ايرانسل چند
اين يعني مزيت
منم مثل خيليا اول موافق بودم بعد با اين تبليغات منفي مخالف شدم حتي خواستم بفروشم خطمو
ولي الان پشيمون شدم
اول خوب فكر كنيد
گول تبليغات منفي رو نخوريد
واقع بين باشيد
منم همین طوری که میگی بودم .نقل قول:
حتی وقتی که تو تلویزیون واسه تبلیغات منفی تعرفه اعتباریها رو گفت 92 تومن با اینکه خودم اعتباری ندارم ولی قات زدم:31: بعدش دیدم 85تومنه:5:
نقل قول:
درست حرفات کاملا منطقی ولی چند تا سوال میمونه
1---اگه لوازم گیر کرد پس چرا بعدش این همه تبلیغ شد با اینکه همه میدونن اینجا ایران و هیچی حساب کتاب نداره
2--- اگه لوازم گیر کرد چرا سیم فروخت یا قصد کلاه برداری داشت یا مشکل پیش اومد خوب تو کل دنیا غیر از ایران اول مدیر پروژه صبر میکنه تا مشکل حل بشه بعد پروژه رو ادامه میده درسته؟
3---حالا مشکلات بود درست شهرداری سنگ انداخت صحیح چرا پس شفاف سازی نشد یه بار مدیر عامل میومد میگفت ما این مشکلات رو داریم کی جواب گوست
4--51% سهام مال ایرانیهاست اونا تا حالا بوق بودن یعنی یه ارگان دولتی نمیتونه از پس شهرداری بر بیاد یا کالا حارو از مرز رد کنه بابا یارو سالی ان تومن قاچاق میکنه پس راه داره سهل انگاری هم در کار بوده
5 ---اقا کلیه حرفا هیچی چرا وقتی یه سری خدمات داد وقتی دید نمیتونه ادامه بده برای جذب مشتری بازم تبلیغ کرد ولی بجای ارتقاسطح کیفی هی از خدمات کم شد اگه اولش خوب بود پس بازم میتونست ادامه بده اگه نذاشتن یوزراشو زیاد نمیکرد تا سطح کیفیت پایین نیاد
و..........
آقا این وضع Tci خیلی خرابه ها ! من یه مشکلی برام پیش اومد که نمی دونم واقعا توجیحش چیه ! من جایی بودم که تقریبا حداکثر یه 100 متر با دکل Tci فاصله داشتم یعنی قشنگ دکل با سکتوراش جلو چشم بود هیچ مانعی هم بینمون نبود.تازه یه سکتور هم که نبود لا اقل 3تاش رو به من بود.موقعه حرف زدن اون قدر قطع و وصل میشد که داشت دیوونم میکرد ! باور کنین چشام تو چشا سکتوراش بود اما کیفیت افتضاح بود !
در حالیکه با این وضع ایرانسل اینجا که دکلاش چند کیلومتر با ما فاصله داره و کلا تحت پوشش به حساب نمیاد و موقعه مکالمه تعداد آنتنش از 7تا به 2-3 تا میرسه اصلا قطعی یا پارازیت نداره و با این وضعش از Tci هم بهتره !
برنامه چت رو ندارم شاید بچه های داشته باشن کمکت کنند:46:نقل قول:
شاید طرف مقابل جاش درست نبوده !
طرف تلفن ثابت بود!نقل قول:
چرا TempesT بی چاره بن شده؟!
این آقا توحید ( Tempest) بیچاره را Banned کردن ! اون داشت به بی ادبی اون یارو اعتراض میکرد بیچاره ! چه جوری باید کمکش کرد؟
:31: :19:نقل قول:
خوب در حین اینکار خودشم بی ادبی کرد!
اون طرف رو هم بن کردن؟
تبلیغات از ماه ها قبل برنامه ریزی میشه :41:نقل قول:
شرکت ها قبل از هر چیزی تبلیغ میکنن این هیچ مشکلی نداره
حتی قبل از راه اندازی شرکت
وقتی تو فکر میکنی شرکت چند میلیاردی تچهیزات قانونی خودشو حتی اگه شده قاچاق بیاره پس دلیلی نمیبینم بیشتر از این باتو بحث کنم
:41: :41: :41: :41: :41: :41:
نه خیر اوشون صحیح و سالم تشریف دارن ! خوب اره اونم نباید اونارا می گفت.اما خوب اگه قراره کسی بند شه که اون نباید شه آخه !نقل قول: