دوستت درد نکنه جناب pink panther واقعا جواب دادن به بعضی از سوالات عجیب دوستان ادمو حسابی کلافه میکنه:41:
Printable View
دوستت درد نکنه جناب pink panther واقعا جواب دادن به بعضی از سوالات عجیب دوستان ادمو حسابی کلافه میکنه:41:
از رو نقشه نمیتونم بالکنو پیدا کنم اینم به چیزایی که گفتی مربوطه ؟ :20:نقل قول:
والا این مشکل به خاطرهای زیادی میتونه باشه. سیو دیگه ای داری؟ چندبار چیت زدی؟ فقط سر ظهر تا ساعت 8 شب هست.
ممکنه مختصات بالکنو بزارید ...
ممنونم :46::46: :8:
بالای یک اموناتیشن.نقل قول:
از رو نقشه نمیتونم بالکنو پیدا کنم اینم به چیزایی که گفتی مربوطه ؟
ممکنه مختصات بالکنو بزارید ...
ممنونم
یک پله میخوره میره بالا.
چندتا نشونه هم داره.
تیر اندازی هم میکنه اگه صداش نیماد پس نیست.
قبلا تو مرحله ای که باید از چند نفر تو همونجا عکس میگرفتیم دیدمش (اگه اشتباه نکنم ) الان تو مرحله ای که با Millie Perkins آشنا میشه هستمو اومدم یه چرخی دارم برای دوستی با بقیه g ها میزنم . :46: بازم میگردم شاید تونستم پیداش کنم .نقل قول:
بازم ممنون :10: :8:
100% اشتباه میکنی چون هلنا توی Blue Berry هست نه Angel pine.نقل قول:
قبلا تو مرحله ای که باید از چند نفر تو همونجا عکس میگرفتیم دیدمش (اگه اشتباه نکنم ) الان تو مرحله ای که با Millie Perkins آشنا میشه هستمو اومدم یه چرخی دارم برای دوستی با بقیه g ها میزنم . بازم میگردم شاید تونستم پیداش کنم .
بازم ممنون
اون مرحله ی عکس مال انجل پاینه.
من از روی نقشه راهنما دارم دنبالش میگردم . :46:نقل قول:
احتمالا حدسم ایشتیبا بود ! :20:
من تاحالا زیاد از Cheat و trainer استفاده کردم این موضوع مشکلی ایجاد میکنه ؟
ممنون میرم امتحان کنمنقل قول:
بابا وقتی اون خطی که هی سریع پر میشه و اسمش پاوره رسید به اخر محکم بزن رو اسپیس تا کار محکم با دیدلو یا ویبریتور بزنه. تموم.
این hotcoffee چجوری کار میکنه؟
:10:نقل قول:
*PINK PANTHER*
بالاخره helena رو پیداش کردم . :20: حالا چجوری باحاش دوست میشه ؟!
هوکرایی که گفتی سوار میکنم ولی تا پیاده میشم اونام پیاده میشن ! :13:
تاحالا زیاد از Cheat و trainer استفاده کردم این موضوع مشکلی ایجاد میکنه ؟؟
سری اولی که این بازی وارد بازار شد خریدمش - پچ 1.1 لازمه ؟ تغییری توش میده ؟
خیلی سخته.نقل قول:
بالاخره helena رو پیداش کردم . حالا چجوری باحاش دوست میشه ؟!
هوکرایی که گفتی سوار میکنم ولی تا پیاده میشم اونام پیاده میشن !
تاحالا زیاد از Cheat و trainer استفاده کردم این موضوع مشکلی ایجاد میکنه ؟؟
سری اولی که این بازی وارد بازار شد خریدمش - پچ 1.1 لازمه ؟ تغییری توش میده ؟
چربی بالای 30%
عضله بالای 75% اما 100% نه
هوکرها رو ببر یک جای خلوت مثلا کال لوس سنتوس یا بندر ایستر بیزین سن فیررو.
لاس ونچرز هم هوکر نداره.
نه مشکلی ایجاد نمیکنه.
پچ 1.01 رو نصب کنی هات کافی میره.
ممنون از راهنماییهات :10:نقل قول:
ممکنه یه save 100% از بازی رو بزاری :8:
دوستان سلام
یه مرحله ای هس که از اکثر خونه ها دود سیاه رنگ در میاد و خونه ها دارن اتیش میگیرن اونجا باید چکار کنیم
یه عکس هم میزارم تا ببینید کدوم مرحلست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید چندتا از رفیقهات رو از گروه Groove Street که سبز میپوشن رو بگیری.
روی سرشون راست کلک کن و G رو بزن.
...... :20::20::20:نقل قول:
ممکنه یه save 100% از بازی رو بزارید
save 100%:
کد:http://www.gtagarage.com/mods/download.php?id=49
سلام بچه ها یکی دو ماهیه دو قسمت از جی تی ای 5 سن آندرس ما رو با مشکل مواجه کرده ، این تا تا مرحله بدجوری شبیه همه . یکی lowrider challenger که CJ باید ماشین رو کج رو راست و بالا و پایین کنه تا مرحله پاس شه ، من هرچی فلش بالا پایین چپ و راست رو همون طوری که فلش ها از پایین تصویر عبور می کنه می زنم ولی همگی می نویسه bad بالای تصویر . آخرش هم می نویسه ماموریت شکست خورد . یکی دیگه هم قسمت OG که CJ باید بره دم ساحل برقصه . اونم خیلی شبیه قبلیه که گفتم آیا دکمه ای وجود داره که من نمی زنم . لطفا کاملا توضیح بدین . با توجه به اینکه فلش ها خیلی سریع از پایین تصویر عبور می کنه . فقط همین دو تا مرحله هست که مونده مراحلی که با big smoke همون خپله و ryder اون مافنگیه بود همه انجام دادم و دیگه اون منطقه ی قرمز رنگ جلوی خونه شون ظاهر نمیشه ... ممنون میشم توضیح بدین . حسابی اعصاب منو خورد کرده ...
سلامنقل قول:
سلام بچه ها یکی دو ماهیه دو قسمت از جی تی ای 5 سن آندرس ما رو با مشکل مواجه کرده ، این تا تا مرحله بدجوری شبیه همه . یکی lowrider challenger که CJ باید ماشین رو کج رو راست و بالا و پایین کنه تا مرحله پاس شه ، من هرچی فلش بالا پایین چپ و راست رو همون طوری که فلش ها از پایین تصویر عبور می کنه می زنم ولی همگی می نویسه bad بالای تصویر . آخرش هم می نویسه ماموریت شکست خورد . یکی دیگه هم قسمت OG که CJ باید بره دم ساحل برقصه . اونم خیلی شبیه قبلیه که گفتم آیا دکمه ای وجود داره که من نمی زنم . لطفا کاملا توضیح بدین . با توجه به اینکه فلش ها خیلی سریع از پایین تصویر عبور می کنه . فقط همین دو تا مرحله هست که مونده مراحلی که با big smoke همون خپله و ryder اون مافنگیه بود همه انجام دادم و دیگه اون منطقه ی قرمز رنگ جلوی خونه شون ظاهر نمیشه ... ممنون میشم توضیح بدین . حسابی اعصاب منو خورد کرده ...
برای Low rider Challange که توی مرحله ی Cersar Vialpandoست باید از کلیدهای Numpad 2-8-4-6 استفاده کنی. از 2000 بالا بگیری درسته. گرافیکت رو حتما بیار پایینتر تا درست شه.
و اون مرحله هم راحته از 2500 بالا بگیر. از دکمه های عقب-جلو-چپ-راست استفاده کن.
اگه مشکلی داشتی بده سیوتو بدم رد کنن.(اگه هم خواستی توی) بده برات رد میکنن.کد:www.gtaforums.com
قبلا هم یه همچین سوالی پرسیده شده بود !!:31:نقل قول:
به هر حال شما اگه دقت کنی میبینی که موقع عبور فلش ها یه دایره کوچک اون پاین هست که فلشها از اون عبور میکنند !!
شما باید دقیقا زمانی که فلش ها به اون دایره میرسند (( داخل دایره قرار میگیرند )) دکمه های کیبورد رو فشار بدی تا بهت امتیاز بده نه اینکه هر موقعی خواستی دکمه ها رو بزنی !!!:27:
اینجوری بجای اینکه با رنگ قرمز بنویسه BAD بجاش با رنگ آبی مینویسه GOOD و شما با انجام درست هر حرکت امتیازتون افزایش پیدا میکنه !!:20:
درود
تو مرحله ای که Cj با هواپیما به سمت سد میره باید چیکار کنم ؟؟
اول از همه از فرودگاه عوض انکه به سمت سد ژنراتورها بری برو به سمت سمت مخالف و برو بالای بالا تا مثلثه مربع شه. بعد به سمت مربع حرکت کن که یک دایره است. از دیره رد شدی سریع بپر و چتر نجات رو باز کن. اونوقت برو به مرکز برق و بمب گذاری کن.نقل قول:
درود
تو مرحله ای که Cj با هواپیما به سمت سد میره باید چیکار کنم ؟؟
دوستان سلام
کسانی که پست های من رو یادشونه به ی مرحله ای رسیدم که وقتی میام وی نقطه ای که به رنگ قرمز مشخص شده یه پیغام میزنه
یه عکس از اون صحنه گرفتم ببینید چیزی یادتون میاد چکار باید بکنم
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسلحه رو بگير طرف دوستات و دكمه g رو يه بار بزن
چند بار كه اين كار رو كني رفيقات مي افتن دنبالت و ميگه بايد كجا بري
سه سوت جون اشتباه میکنی.
باید حداقل 20 تا از قلمرو ها رو سبز کنی.(بنفشها و زردها رو سبز کن)
بابا سه سوت كيه ؟
حالا ما خيلي وقت پيش بازي كرديم يادمون رفته اينجوري نزن تو ذوقمون !!!!!
اقا ممنون دم همگی گرم
دوستان سلام
به یه مرحله رسیدم که وقتی میخواد شروع بشه میزنه End Of Line بعدش مرحله طوری هستش که میری یک تانک نفر بر رو بر میداری و میری مستقیم توی یه ساختمون درش میشکنه و بعدش که وارد میشی یکسری
رو میکشی و یه پلیس بود که از اول بازی باهاش درگیر بودیم اون میاد و یه کیف رو برمیداره و سوار یه ماشین آتش نشانی میشه و میاد بره یکی از یاران ما میپره و آویزون میشه به ماشین آتش نشانیه بعدش که کلی دنبالش
گذاشتم و یه جایی رسیدم که اون دوستمون از ماشین آتش نشانی اومد پرت بشه من هم سریع رفتم با ماشین خودم گرفتمش و افتد روی ماشین من و بعدش نمیدونم اومدن جاهاشون رو عوض کردن اون شد راننده و من شدم کنار دستیش یهو ماشین ترکید
دفعه اول گفتم شاید اتفاقی افتاده دوباره از اول مرحله رو شروع کردم ولی باز هم ترکید ماشینه
دوستان به نظر شما باید چکار کنم.
من والا نیمفهمم این چه مشکلیه یک نفر دیگه هم داشت.نقل قول:
دوستان سلام
به یه مرحله رسیدم که وقتی میخواد شروع بشه میزنه End Of Line بعدش مرحله طوری هستش که میری یک تانک نفر بر رو بر میداری و میری مستقیم توی یه ساختمون درش میشکنه و بعدش که وارد میشی یکسری
رو میکشی و یه پلیس بود که از اول بازی باهاش درگیر بودیم اون میاد و یه کیف رو برمیداره و سوار یه ماشین آتش نشانی میشه و میاد بره یکی از یاران ما میپره و آویزون میشه به ماشین آتش نشانیه بعدش که کلی دنبالش
گذاشتم و یه جایی رسیدم که اون دوستمون از ماشین آتش نشانی اومد پرت بشه من هم سریع رفتم با ماشین خودم گرفتمش و افتد روی ماشین من و بعدش نمیدونم اومدن جاهاشون رو عوض کردن اون شد راننده و من شدم کنار دستیش یهو ماشین ترکید
دفعه اول گفتم شاید اتفاقی افتاده دوباره از اول مرحله رو شروع کردم ولی باز هم ترکید ماشینه
دوستان به نظر شما باید چکار کنم.
ماشین میترکه؟؟؟!!
[quote کلی دنبالش
گذاشتم][/quote]
با تانک که دنبالش نرفتی؟؟؟!!
گفتیم شاید به تانک خورده باشی!!!!!!!!
ذنبال اتش نشان میری میفته پایین بازی تموم میشه دیگه
نه تموم نمیشه میاد تمو بشه که من با اون دوستم جامون رو در حین رانندگی عوض میکنیم یهو 2 ثانیه بعد خود به خود ماشین میترکه و میزنه mission Filed
از ترينر استفاده ميكني ؟
اگه استفاده ميكني
از يكي ديگه استفاده كن
من احتمال ميدم اشكال از ترينر باشه
نمیدونم والا خیلی وقت پیش تموم کردم هیچی از بازی یادم نیستنقل قول:
سلام . خوشبختانه تونستم از مرحله ی Lowrider Challenger و Beach's Life عبور کنم ، ولی الان با یه مشکل اساسی رو به رو شدم ، وقتی که Lowrider Challenger رو پاس کردم ، نوبت Lowrider Race ، همون مسابقه بود که CJ باید توی مسابقه ی ماشین سواری اول بشه ، اول هم شدم و مرحله رو پاس کردم و 1000 دلار گرفتم ، با توجه به اینکه مراحل OG توی همون همبرگریه که باید با شاگرد همبریه همکاری می کردم و مرحله ی Burning Desire همون که باید آتش افروزی می کردم و دختره رو از توی ساختمون نجات می دادم ، قبل از Lowrider Race پاس کرده بودم ، الان هرچی می گردم ماموریت جدیدی پیدا نمی کنم یعنی اول هاله ی قرمز رنگ که به منزله ی وارد شدن به ماموریت جدیده رو هیچ جا پیدا نمی کنم ، شهر رو زیر و رو کردم ، ماموریت جدیدی پیدا نکردم که نکردم ، نکنه بازی همین جا تموم میشه ... یا برای ماموریت جدید باید به شهر دیگه ای برم ... لطفا راهنمایی کنید .
ببین مرحله ی مسابقه ی سزار رو رد کردی؟نقل قول:
سلام . خوشبختانه تونستم از مرحله ی Lowrider Challenger و Beach's Life عبور کنم ، ولی الان با یه مشکل اساسی رو به رو شدم ، وقتی که Lowrider Challenger رو پاس کردم ، نوبت Lowrider Race ، همون مسابقه بود که CJ باید توی مسابقه ی ماشین سواری اول بشه ، اول هم شدم و مرحله رو پاس کردم و 1000 دلار گرفتم ، با توجه به اینکه مراحل OG توی همون همبرگریه که باید با شاگرد همبریه همکاری می کردم و مرحله ی Burning Desire همون که باید آتش افروزی می کردم و دختره رو از توی ساختمون نجات می دادم ، قبل از Lowrider Race پاس کرده بودم ، الان هرچی می گردم ماموریت جدیدی پیدا نمی کنم یعنی اول هاله ی قرمز رنگ که به منزله ی وارد شدن به ماموریت جدیده رو هیچ جا پیدا نمی کنم ، شهر رو زیر و رو کردم ، ماموریت جدیدی پیدا نکردم که نکردم ، نکنه بازی همین جا تموم میشه ... یا برای ماموریت جدید باید به شهر دیگه ای برم ... لطفا راهنمایی کنید .
منتظر باش تا بهت زنگ بزنه. زنگ نزد یک گلیچ توی بازیه که تا حالا فکر نکنم پیش اومده باشه.
حتما باید onfoot و بدون هیچ مرحله ای باشی تا بهت زنگ بزنه.
اگه اسم مرحله سزار خالیه نه ، راستی گلیچ یعنی چی ؟ کی بهم زنگ می زنه ؟نقل قول:
نه. اسم مرحله High Stakes, Lowider هست.نقل قول:
اگه اسم مرحله سزار خالیه نه ، راستی گلیچ یعنی چی ؟ کی بهم زنگ می زنه ؟
رد کردی؟
گلیچ یعنی خطای نرم افزاری.
آره . رد کردم ، منتهی ماشینشو دزدیدم ، با ماشینی که Lowrider Challenger رو پاس کردم نبود ...نقل قول:
نمیدونم والا.نقل قول:
آره . رد کردم ، منتهی ماشینشو دزدیدم ، با ماشینی که Lowrider Challenger رو پاس کردم نبود ...
تو الان Gang WAR برات باز شده؟ نقشه ت دو رنگه؟ جلوی اصلحه فروشی یک مرحله نیست؟ 100% باید باشه چک کن. اگه نیست یک سیو دانلود کن و شروع کن.
دوستان فکر کنم ترینرش رو برداشتم درست شدش
بزار برم ببینم چی میشه
برو بچ عزیز نسخه جدید این بازی اسمش چیه؟
دوستان شرمنده من یکی پست زدم نمیدونم چرا 2 تا ظاهر شد