katzong2000 براي چي با yahoo id نمياي بالا blizzard را add كردم ميگه ?u
Printable View
katzong2000 براي چي با yahoo id نمياي بالا blizzard را add كردم ميگه ?u
آقا این چه حرفیه ..ما از کلن حذف شما خوش باش.
نقل قول:
بحث آزاد چه شباهتی به کلکل داره؟
چی بگم والا !!نقل قول:
برای بار دوم میگم ...فعلا نمی تونم تو gg بازی نمی کنم.
هیچی نمی تونی بگی.
ما که در حد شما نیستیم با هم تو 1 کلن باشیم ...شما باید با گنده تر از ما بازی کنید.
ببین دوست عزیزنقل قول:
من قصد نارحت کردن شما رو ندارم
در مورد gg هم دلیل شما رو برای بازی نکردن نمیدونم ولی حتما دلیل قانع کننده ای هست
در هر صورت من یکم تند رفتم منو ببخش
هر وقت خودت اعلام امادگی کردی با هم بازی میکنیم خوبه؟
در هر صورت اگه ناراحت شدی ببخش
شرمنده اخلاق ورزشی خودم :10:
ما که با این چیزا ناراحت نمیشیم...شما بیا مارو بزن.
100% قانع کنندست.ولی زمان داره.
فعلا می خوام روی observer دائمی مخصوص سایتمون کار کنم.
سلام دوستان من تازه دوتا شروع کردم
از هیرویslayer و medusa خوشم اومده راهنمایی میکنید که از اول بازی تا اخر چه combo هایی برم خوبه
medusa:
برای این هیرو بهترین کار خریدن eyes of skadi هست ......
slayer:
چون تازه واردی بهتره آیتم های int رو ببندی.
1.refresher orb
2.aghanim
3.guinsoo-HEX
اقا ممنون میشم اگه یکی لینک پچ 1و21 رو بزاره
در ضمن حجمش چقدره؟
اول يه چيزي رو بگم اين از بعدي مهم تره
هر كي نميخواد بياد تو كلن ناز نكنه ديگه مثل دخترا
ميخواين بياين نمي خواين نياين
هي الكي سر چيزاي مسخره با هم جرو بحث مي كنين
در ضمن اصلا ايده ي خوبي نيست كه 1به 1 چون بازي هر كسي توي جمع مشخص ميشه
فعلا كه دو نفر انصراف دادن
cao-cao
blizard
احتمالا eater هم نتونه بياد
حالا بازم خودش بايد بگه
هشت نفر بوديم 3 نفر رفتن مي شيم 5 تا كلن حلله ديگه
مي ريم 5 به 5 مي زنيم ببينيم كه كي بازيش بهتره واسه ليدر
يه مساله جالب هم كه جديدا هست واسه من اينه كه
چرا من هرچي آواتار يا امضاء مي زاريم بعضيا مي زارن
واقعا جالبه ها
:10:نقل قول:
سلام من بچه شیرازم.
دوست دارم بیشتر با هم آشنا بشیم.
:11::10::31::7::26::33:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونم 1v1 ایده جالبی نبودنقل قول:
Leader هم شما خوبه:31:
میرسیم به اسم کلن و یه روز تو yahoo با بچهای کلن قرار بزاریم تا با همدیگه اشنا شیم
dr.bronx -- مي ريم 5 به 5 مي زنيم ببينيم كه كي بازيش بهتره واسه ليدر.
لیدر که مشخص شده بود..با من واسه بازیه 1v1 قرار هم گذاشت..کلن تشکیل نشده 100تا رئیس داشت!!!(منظورم با فرد خاصی نیست)
.................................................. ..........چی بگم دیگه!!!!!
من که هیچ نقشی ندارم ولی یه سوال:
-این ایده بازیه 1v1 علتش چی بود...---اگه قصدی تو کاره آدرس بدم بیاد شرطی بازی کنیم ولی قبلش آیدی یاهو بده.(منظورم با فرد خاصی نیست)
leadery پيش كش
در ضمن akharwarbaz اگه ميشه لطف كن پيغام نفرست
چون بعضيا فكر مي كنن كه حالا چي مي خواي بگي
همينجا بگو مساله اي نيست
در ضمن تمام افرادي كه گفته شد آي دي ياهوشون رو براي من با پيغام خصوصي بفرستن تا قرار بزاريم
جون من هنوز نفرستادي اينا دارن مي گن رفيق و دوستو هم گيم نتي رو ور داشتي آوردي تو تيم
جالبه ها
يه Eater هم
گيم نتي ما بود كه اونم نيومد
حالا اين وسط چه دوست و رفيقيه خدا داند
من 2شنبه وصل مي شم
در ضمن akharwarbaz اون پستي رو كه نوشتي دليل من رو توي ....................
اونو ويرايش كن و اون جمله رو حذف كن
ديگه انتقادات داره زياد ميشه
lol
نقل قول:
لیدر که مشخص شده بود..با من واسه بازیه 1v1 قرار هم گذاشت..کلن تشکیل نشده 100تا رئیس داشت!!!(منظورم با فرد خاصی نیست)
دوست عزیزنقل قول:
این ایده بازیه 1v1 علتش چی بود...---اگه قصدی تو کاره آدرس بدم بیاد شرطی بازی کنیم ولی قبلش آیدی یاهو بده.(منظورم با فرد خاصی نیست)
معلومه که شما منظورت با منه
اخه به غیر از من کی به تو گفت بیاد 1v1 بازی مکنیم
حداقل اگه میخوای من نفهم غیر مستقیم بگو عزیزم
در مورد این سوالا و به قول Dr انتقادا من از همه همین جا رسما ن معذرت میخوام
اشتباه من اونی بود که کلا بحث کلن رو راه انداختم
در مورد شرطی هم ما کوچیک شماییم اقای blizard ما باید بیایم از شما بازی یاد بگیریم
دیگه من نمیدونم از شما به چه صورتی معذرت بخوام(با اینکه من نه به شما توهینی کردم نه کل کل ی)
در هر صورت ما کوچیک همه ی دوتا بازای ایران مخصوصا این فورم هستیم
پست هم ویرایش کردم dr جان
بهتره اینقدر هم از موضوع تاپیک جدا نشیم
دوست عزيز، بهتره اين لغات كليدي رو سرچ كني: no cd - crack - loader - luncherنقل قول:
در ضمن دوست عزيز توصيه مي كنم اصلا وقت خودتو رو 1.20 نذاري. برو سراغ 1.21 .. هم تو gg و هم توي battle.net و هم تمام replay ها و در تمام مسابقات از 1و21 استفاده مي شه...
موفق باشي... gg hf gl .. :)
براي مدوسا:نقل قول:
بستگي داره اول بازي چقدر پول داري و از چه استراتژي مي خواي استفاده كني. معمولا دوتا استراتژي براي مدوسا اول بازي استفاده ميشه: mana shield و chain lightning . يعني اول كار سوم مي زنن و بعد state يا اول كار دوم رو مي زنن و بعد state . توجه كن كه هيچ وقت اول بازي كار اول يا به قول دوستان level1 رو نزني. چون اصلا اول بازي بدرد نمي خوره. همچنين هيچ وقت كار دوم و سوم رو با هم نزن چو حتما مانا كم مياري. معمولا اول بازي فقط يكي از دو level دوم و سوم رو انتخاب مي كنند و بعد state (همون كه 2تا ميزاره رو همه چي).
ايتم هايي كه مي توني براش ببندي: sange & yasha - lothar edge (wind walk)0 - butterfly - mjollnir (orb effect) - cold attack (orb effect)- و power tread يا boots of travel ...
gg hf gl...
این leather که میگین چجوریه توو gg ؟
وقتی نمیتونین با هم حرف بزنین؟
اگه بخواین با تایپ کردن هماهنگ شین یه عمر طول میکشه:13:
اکثرا medusa رو جلوی هیرو هایی مثل ruge knight .... بر میدارن
star x
پارتیزان رو برد
اقا شما سرورینقل قول:
این بحثای الکی چیه از دست ترنادو راحت شدیم بقیه جاشو گرفتن
بابا جون من بیخیال:10:
جان کلد اتک ارب افکت نیست!باورت نمیشه چنجش کن و توی نوشته های بعد از چنجش را یه نگاه بنداز ببین.همینطور می تونی لایف استیل و کلد اتک را باهم ببندنقل قول:
براي مدوسا:
بستگي داره اول بازي چقدر پول داري و از چه استراتژي مي خواي استفاده كني. معمولا دوتا استراتژي براي مدوسا اول بازي استفاده ميشه: mana shield و chain lightning . يعني اول كار سوم مي زنن و بعد state يا اول كار دوم رو مي زنن و بعد state . توجه كن كه هيچ وقت اول بازي كار اول يا به قول دوستان level1 رو نزني. چون اصلا اول بازي بدرد نمي خوره. همچنين هيچ وقت كار دوم و سوم رو با هم نزن چو حتما مانا كم مياري. معمولا اول بازي فقط يكي از دو level دوم و سوم رو انتخاب مي كنند و بعد state (همون كه 2تا ميزاره رو همه چي).
ايتم هايي كه مي توني براش ببندي: sange & yasha - lothar edge (wind walk)0 - butterfly - mjollnir (orb effect) - cold attack (orb effect)- و power tread يا boots of travel ...
gg hf gl...
خوب حالا نشه حرف زد
تايپ كه ميشه كرد
تازه خود Frozen علامت داره
ميشه علامت داد
راستي مثله اينكه akasha نمي آد
اينجوري كه بوش مي ياد
فكر كنم مجبوريم يه يار ديگه پيدا كنيم
راستي كسي نميخواد بهم تبريك بگه :D
:-/
1 پست ديگه بدم بعد اگه برم جام خالي مي مونه
هي هي
واقعا اينجوريه - من كه فكر نكنم
لطفا آیتم هایی که باید برای lucifer بست رو بنویسید ! به ترتیب قیمت ...
با این فرض که اول بازی حدود 900 تا پول داشته باشیم.
مر30
آقا سلام.من هر چی گشتم متوجه منظورتون نشدم.من اصلاً برای نصب پچ 1.20d باید چیکار کنم؟وقتی نصب میکنم توی بازی نمیره!باید کرک کنم؟توی پوشه کرک خود بازی هم دو تا فایل هست به اسمه war3 و worldedit !
یه توضیحی بدید خیلی خیلی ممنون میشم!این سومین شبیه که دارم کل اینترنت رو میگردم برای این کرک لعنتی
نقل قول:
فکر کنم اگه همون کرک 1.18 رو نصب کنی بشه چون منم همین کارو کردم.اما نمیدونم؟؟من که کردم شد.چند روز پیشم پچ 1.21 رو دانلود کردم.اما cd وار ندارم.
آقا جون من یه کرکی بدید!کرک من برای پچ 1.7 هست!الآن هم یکی دیگه دان کرد م از یه سایت خارجی که تروجان!بود.تروخدا من دهنم سرویس شده!
نمیدونم چرا جو گرفته این و بعد از یه سال بازی کنم !
منم امروز عضو GG شدم.ADD PLZ
B.K.0.G.ir
برای medusa eyes of skadi links va monki ایتم های خوبی هستن البته Radiyace هم براش عالینقل قول:
وبرای slayer اول از همه aghanim بعد refresh orb و بعد hex یاeyes of skadi خوبه البته به عقیده من:20:
وروولف جون خودتو کشتی!برو اینجا گذاشتمش:
تا حالا هم یه سری توضیح در مورد خان و آهو دادمکد:http://www.wizardingworld.ir/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=1637&sid=b91e321e727d03ad967534553afe0673
برای هیروهای رنج رادیانس نمی بندندنقل قول:
البته Radiyace هم براش عالی
اول از همه يه ring of health بگير. اين جوري تا 15 دقيقه اول بازي مجبور نيسي برگردي بيس.. بعد هرچه قدر در اين مدت پول در اوردي كه معمولا حرفه ايي ها بين 2000 تا 3000 g دارن... برو گرون ترين ايتمي كه مي تونيو بگير..نقل قول:
دوستان دمتون گرم،سعید دویل من با اون دنیای جادوگری دعوای دیرینه دارم،بالاخره با کمک دکتر برونکس(یا برونز) تونستم پیدا کنم الآن داشتم بازی میکردم.عجب موهبتیه این دوتا!!
فقط یه سوالی،این همیشه اینقدر سریع تموم میشه؟آخه توی 10 دقیقه بیس طرفو جمع کردم!اگه اینطوری باشه زیاد جالب نیست!چون حال بازی به اینه که طول بکشه!
بعد یه سوالی،این آیتم هایی که عکس کاغد لول شده میزنه چی هست؟باید ترکیب بشه؟ واگه آره کجا باید ترکیب کنم و چطوری و با چی؟!
ممنون.
یاشار عطری
برای یاشا نوشته level 2 shopنقل قول:
و است:21::21::21::21::21::21::21::21::21::21::21: :21::21:level 2 shop >>>Orc
در ضمن بازی شبکه تا 2 ساعت هم میشه حتی بیشتر:21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21: :21:
سلام
فكر كنم تو از اين پچ ها قديمي استفاده مي كني
چون توي پچ هاي قديمي Recipe ها يا همون كاغذ هاي لول شده شكل نداشتند و فقط كاغذ بودند
شما برو پچ جديد رو بگير
:20:
راستي تولدم مبارك :27::33::33:
:3::3:
یاشار جونبازی یه 2 ساعتی طول میکشه!نگران اون نباش.نقل قول:
دوستان دمتون گرم،سعید دویل من با اون دنیای جادوگری دعوای دیرینه دارم،بالاخره با کمک دکتر برونکس(یا برونز) تونستم پیدا کنم الآن داشتم بازی میکردم.عجب موهبتیه این دوتا!!
فقط یه سوالی،این همیشه اینقدر سریع تموم میشه؟آخه توی 10 دقیقه بیس طرفو جمع کردم!اگه اینطوری باشه زیاد جالب نیست!چون حال بازی به اینه که طول بکشه!
بعد یه سوالی،این آیتم هایی که عکس کاغد لول شده میزنه چی هست؟باید ترکیب بشه؟ واگه آره کجا باید ترکیب کنم و چطوری و با چی؟!
ممنون.
یاشار عطری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تولدت مبارک انشالله اندازه ی اسکلتون کینگ عمر کنی:دی
راستی ورژنی که توی جی جی بازی می کنیم چنده؟37؟خواهشا 37 باشه
چرا انقدر چرت و پرت ميگيد
مسابقات پارتيزان شروع ميشه هفته بعد
آدرس : تهران - ايستگاه سرسبز - ميدان هفت هوز - خ گلبرگ - GAME NET : PartiZan
[راستي تولدم مبارك :27::33::33:
:3::3:[/quote]
تولد تولد تولدت مبارککککککککک:10::10::10:
حالا چند ساله شدی به سلامتیییییییی:20::20::20:
نقل قول:
بابا من YAHOO ID یه چیزه ذیگه استتتتتت:31::31::31:
ID: katzong2000 من خیلی وقت پیش password شو گم کردم بدشم بی خیالش شدمممممم!!!!!!!!!!!
StraX کی PARTIZAN رو برد؟!!!!! چرا انقدر چرت و پرت ميگد.............................
static اگه حتما مسابقه ای هست اطلاعات دقیقشو بده....