خوب 8.8.8.8 تا امریکا می ره یا توی منطقه هست اگه اینطور باشه که می گی هیچ استفاده از این سرور نمیشه در دنیای واقعی (در گیم حداقل)نقل قول:
Printable View
خوب 8.8.8.8 تا امریکا می ره یا توی منطقه هست اگه اینطور باشه که می گی هیچ استفاده از این سرور نمیشه در دنیای واقعی (در گیم حداقل)نقل قول:
بازم خیلی هست و خیلی جای بهبود داره حداقل نزدیک 100 میشد خوب بود .یه حالت دیگه هم میشه سرور پینگ همه رو زیاد کنه که همه برابر بشن اینجوری عادلانه میشه و انگار همه پینگشون صفرهنقل قول:
تعداد کل کابلهای رد شده از دریا زیر 300 تا هست کل اینترنت بین قاره ای با اون کابلها هست و این بین کلی سوییچ و ریپیتر و عوض شدن رسانه ی انتقال اتفاق میوفته، استریم های خارجی رو ببینی اونایی که معروف هستن معمولا کابل فیبر دارن و پینگشون 0 ه یا زیر 5 از سروری که تو قاره/ کشور خودشونهنقل قول:
خب من اگه بخوام بکشم باید از پایین تا دم پنجره رو بکشم که یه راه مستقیمه و به تلفن نیازی ندارم، از توی ساختمون بررسی کردم عملا نمیتونم رد کنم چون تعبیه نشده راه کم دردسرینقل قول:
تنها فرقی که میتونه داشته باشه بین پیمانکار خصوصی و مخابرات جنس سیمه که اون هم من اطلاعی ندارم آیا مخابرات سیمهایی که میذاره فرقی داره یا نه
جنس سیم؟! فرقی که تو نظرات کاربران بوده بیشتر بحث تمیزکاری پیمانکارها بوده. پیمانکار مخابرات هم اگه ادم درستی باشه کارشو تر و تمیز انجام میده.نقل قول:
والا dr disrespect استریمر شاخ توییچ وارزون رو با فیبر نوری (سرعت 160 مگابایت بر ثانیه) تو کف آمریکا با سیستم 93 هزار دلاری پلی میده پینگش بالای 50 هسنقل قول:
پینگ اصلی بهترین جای دنیا نیویورک هست اونم احتمالا به دلیل وجود سروهای اصلی اینترنت هست .من چپ و راست پینگ های 5 و اینا می بینم هیچ جای دیگه نیست(غیر از لوکال)نقل قول:
این ترافیک ماهانه هست یا مثلا کل 6 ماه اینقدر هست؟نقل قول:
این مثال است که درج شده:نقل قول:
مثال: در طرح الماس2 هر ماه مقدار 20 گیگ حجم به پنل مشترک اضافه شده و مبلغ 45000 تومان به مبلغ قبض تلفن مشترک اضافه میشود.
کابینت فیبرنوری فایبرهوم خراسان جنوبی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
قیمت ماهانه 45 باشه که قیمتاش فضاییهنقل قول:
خوب با مودم و کابل کشی رایگان هستش.نقل قول:
طرح اخریش 350 گیگ 600 تومن (اگه ماهیانه باشه البته نوشته 6 ماه) خیلی زیاده .با فیبر به انی یک ترا میره فرق می کنه با adsl این حجم ها واقعا کمه .نقل قول:
پس اون روز منو پیچوند تا تعرفه های جدیدشون بیاد :| اینا چه آدماییننقل قول:
تیفو، نیت هیل و استریم های فورتنایت پینگشون تو حالت معمولی صفره فقط بازی های مسابقه ای که پردازش روی سرور زیاده پینگشون از 10 20 میزنه بالاتر که اونم تقصیر کد بازیهنقل قول:
کال آف دیوتی نمیدونم روی چه سروری ولی فورتنایت روی سرورهای آمازونه
اینا طرح های چند ماهه، یک یا دو ساله هست که مثلا مودم بهت میدن و سیم کشی داخل ساختمان رو رایگان انجام میدن ولی در اصل دو برابر سودشو روی کم کردن حجم هاشون از ما میگیرن.نقل قول:
پولشو یک دفعه بدی (هزینه سیم کشی و مودم) همون طرح های معمولی شامل حالت میشه که مثلا 160 تومنی 500 گیگ حجم داره و سرعت هم باز هست،معمولا تا 200 باز هست و تا 300 هم خیلی ها گرفتن.
من میخواستم سه ماهه با سیمکشی بگیرم گفت اصلا همچین چیزی نداریم اشتباههنقل قول:
پول سیم کشی و مودم رو جدا بده خبنقل قول:
سیم کشی داخلی هم همین چند روز پیش تو خبر زده بود کلا رایگان شده که البته رو هیچی نمیشه حساب کرد.
با دادن پول مودم مشکلی ندارم خود سیمکشی برام مسئله ی اساسیه، اگه از دم در تا پنجره ی خودم از بیرون ساختمون سیمو رد کنم حدود 15 متر اینا سیم میخواد، برای همسایه طبقه پایین مخابرات کشیده هم همین کارو کرده یعنی از بیرون یه راست سیمو داخل آورده، ایرادی نداره اینجوری؟نقل قول:
خرج سیم و سیمکشی متری چقده؟ من از 5 هزار تومن تا صد هزار تومن دیدم تو نت
سیمکشی متری ۱۰ تومنه مستقیم تا داخل خونه مشکلی نداره اینطوری سیم کمتری مصرف میشهنقل قول:
شهرستانا طرحی بنام تانوما ویژه ندارن فقط یکساله باید قرارداد ببندی مودم و سیمکشی رایگان با طرح عادی
صفحه های قبل پست ها رو خوندم الان خرج سیم کشی فقط همون سیم هست و دو تا فیوژن؟ یا چیز دیگه ای هم هست؟نقل قول:
الان از بیرون بکشی باد و بارون مشکلی ایجاد نمیکنن؟ من تهران هستم
بله همون سیم و فیوژن که جدیدا فیوژن نمیزنن. سوکت فست میزنن. آب و بارون مشکلی ایجاد نمیکنه.نقل قول:
سلام
کسی اینجا از مخابرات محلاتی تهران سرویس گرفته؟ 4.5 ماه پیش رفتم ارائه نمیکردن
درود یزره بیشتر توضیح میدید راجبه سوکت فست .و چرا برای من فیوژن زدن؟نقل قول:
مجدد پیگیر باشید. بد نیست چند نفر دیگه رو همراه خودتون پیدا کنید. شاید مخابرات وسوسه شد.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کانکتور فست زدنش راحتره ولی نویز ی خورده بالا میبره و به جابجایی حساسه
نویز میتونی تو قسمت مودم اپتیکال rx optical power ببینی
مودم فیبرنوری مخابرات جدیدا zyxel PMG5317-T20B شده تو شهرستان با پورت سبز ولی خوده پریز آبی و با تجهیزات فایبرهوم هماهنگی داره
رنگ پورت پریز و مودم فرقی کنه ایرادی نداره؟ یا واسم پریز رو برام بذاره بعد برم مودم همون رنگی بخرم؟نقل قول:
فرقی نداره اکثرا آبینقل قول:
دوستان لطفا یه روتر خوب معرفی کنین با این مشخصات:
1. 4 پورت گیگابیتی داشته باشه
2. وای فای دو باند
3. بشه تو خود روتر VPN ست کرد
4. قیمت مناسب
برای تکمیل امکانات مودم فیبر نوری میخوام.
ممنون
RT-AC68U ایسوسنقل قول:
لودبالانس هم پشتیبانی میکنه
نقل قول:
TP-Link Archer VR400
xiaomi router 4a gigabit edition بگیر روش openwrt بریز همه کار برات انجام میده ...نقل قول:
نقل قول:
عالیه این، فقط خیلی گرونه (ّبالای 4 میلیون) و ایشون دنبال یه مودم با قیمت مناسب هستند.
این مودم فک نکنم بشه روش V P N زدنقل قول:
این مودم فک نکنم بشه روش V P N زدنقل قول:
سلام دوستان من ساکن کرج هستم
فیبر کشی داخلی برام انجام شد خارجی هم به لطف یکی از همسایه ها قبلا انجام شده بود تا مجتمع.
گفتن برو ثبت نام کن مخابرات چند تا sms میفرسته . اونا که اومد ما میایم مودمو کانفیگ میکنیم
الیته من با رییس مرکز مخابرات گوهردشت صحبت کردم میگفت نهایتا 2 روز بعد فیبر کشی و ثبت نام نتت وصل میشه :/ !!!
الان برا من 2 تا پیام اومده یکیش نام کاربری و رمز عبور برا سایت adsl.tci.ir هست اون یکی هم نوشته <<مشترک گرامی به شماره -- درخواست اینترنت پرسرعت شما جهت راه اندازی به واحد های فنی ارجاع شد. شرکت مخابرات ایران >>
کسی از دوستان میدونه این پروسه چه قدر زمان میبره ؟
بعد حدودا پینگ فیبر نوری چطوریاس تو کرج 4.2.24 و داخلی ؟
با تشکر
ساختمونی یه فیبر نوری واردش شده به یه جعبه تقسیم که دو خروجی فیبر نوری میده. یه خروجی به مودم فیبرنوری هواوی که مخابرات میفروشه وصله (سرویس دو سالی هست راه اندازی شده)
این مودما توانایی این رو دارن که دو حساب اینترنت جداگانه روشون تعریف بشه و هر یک سوییچ بشن روی یک پورت شبکه و تلفن؟
الان مودم امانی یا قراردادی هم میده مخابرات؟ تهران شمیرانات
پورت فیبر یا SFP داره؟ اگر نه چطور از فیبر نت میگیره؟نقل قول:
ویرایش: آها دیدم دوستمون گفته روتر میخواد. روتر خوبی به نظر میاد و حافظه زیاد و پردازنده قویش رو میشه راحت سیستم عاملشو عوض کرد استفاده های خوبی ازش داشت... البته کمیابه