تماس گرفتم دو بار با دو تا کارشناس مختلف . هر دو بار فعال نکردن . حتی یه خط آنتن زیر بار نرفت و گفت فعلا نمیتونیم . اگه بدونن میتونی به نت وصل شی قبول نمیکنن الا کلا قطع باشی :n02::n02:
Printable View
تماس گرفتم دو بار با دو تا کارشناس مختلف . هر دو بار فعال نکردن . حتی یه خط آنتن زیر بار نرفت و گفت فعلا نمیتونیم . اگه بدونن میتونی به نت وصل شی قبول نمیکنن الا کلا قطع باشی :n02::n02:
نت من با هر بار ریست مودم خوب میشه، نیم ساعت خوبه دوباره خراب میشه. باز باید ریستش کنم.
چه مشکلی داره؟ بخاطر اختلالات اخیر هستش؟
اگه مودمت b612 هست احتمال اینکه از وای فایش باشه هست . دو راه برای تست داری . اول اینکه با کابل وصل شو ببین بعد از نیم ساعت میریزه به هم یا نه . اگه دسترسی به کابل نداری وقتی میریزه به هم این آیپی رو پینگ بگیر 192.168.1.1 ببین پینگ با خود روتر توو چه محدوده ای هست . باید زیر ۱۰ باشه . اگه دیدی هی میپره روو ۷۰ ۸۰ پس وای فایت اذییت میکنه . من خودم این بلا دقیقا سرم اومدهنقل قول:
اگه سرعتت زير 4 مگ باشه، بايد حتماً عوض كنن برات.نقل قول:
منم اون اول سرعتم كم بود، زنگ زدم گفتم، گفت فعلاً امكانشا نداريم ولي ١ ماه ديگه تماس بگيريد، تغييرش ميديدم به 360.
يكماه بعد پوشش مبين نت بهتر شد تو منطقه ما. بعدش دوبار باهاشون تماس گرفتم ولي ديگه قبول نكردن طرح عوض بشه :n27:
دوستان توی نمایشگاه تلکام تهران مبین نت ظاهرا یه مودم td lte همراه رونمایی کرده؟
کسی اطلاعاتی ازش داره؟
صحت داره این خبر؟
دوستان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بله مودم جدید هست و بگفته شرکت فقط نقاط تحت پوشش خودش انتن میده..نقل قول:
گیگ پکها هم که مشخصه بعضیهاشون زده مدت زمانو ویکسری هم تا زمان اشتراک فعلیتون فعالننقل قول:
عکسی از این مودم منتشر نشده؟نقل قول:
من فقط توی بنر دیدمش خیلی واضح نبود
امروز هم مودم من بصورت اتوماتیک اپدیت شد به ورژن ۱۱.۱۹۶.۰۱.۰۲.۱۴۷۲
دیشب پیغام اپدیت دیدم ولی احتمال میدم ۳ روز پیش اپدیت شده
تو قسمت network روی ca باشه یا mimo 4*4 ؟
چه فرقی دارن این دو باهم
تشکرنقل قول:
مودم از نزدیک دیدین شما؟
نه نديدم.نقل قول:
فكر كنم فقط از سيمكارت tdd پشتيباني ميكنه و طرح 360 هم براش فعال نميشه. يعني بايد حتماً تو پوشش خود مبين نت باشه تا آنتن بده.
با این وضعیت انتن دهی مبین نت فکر نکنم خیلی جواب بدهنقل قول:
الان شهر شیراز که من ساکنش هستم خیلی از جاهاشو انتن نمیده مناطق اصلی شهر هم هست
حتي اگر از پوشش همراه اول هم استفاده ميكرد اصلاً قيمتاش به صرفه نميبود. يعني نت سيمكارت اوپراتورا از اين ارزون تر ميشه.نقل قول:
با اين وضعيت و قيمت بالا اصلاً به درد نميخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این قیمت فروش نمیره مجبورن ۲ ۳ ماه دیگه جشنواره بزارن براشنقل قول:
Sent from my SM-G965F using Tapatalk
اوه اوه چه خبره قیمت ها خیلی زیادهنقل قول:
وقتی مودم ثابتش انتن نمیده درست وای بحال جیبیش که انتن دهیش ضعیفترم هست
رو اینا 360 هم فعال میشه فکر کنم ....اگر انتن دهی مودم کم باشه 360 فعال می کنن .....اونایی هم که می خوان تازه بخرن خصوصا این گرونا رو اگه همون اول بگن که 360 می خوان پشتیبانی باهاشون همکاری می کنه ......من اینکارو کردم یه مودم دیگه برای یه نفر دیگه خریدم ...جایی هم که معرفی کردم خیلی انتن دهی زیاد بود ولی گفتم اگه 360 ندین نمی گیرم خلاصه با یه داستانی که سیگنال کمه و...360 دادن !!!نقل قول:
اگر 360 فعال بشه رو اینا میشه استفاده کرد اگر فقط تی دی خودش باشه نه بدرد نمی خوره
خير فعال نميشه و فقط سيمكارت tdd و باند 42 رو پشتيباني ميكنه.نقل قول:
مودم هم مال شركت seowon كره هست مدل SLR-120S42G
این طرح ۳۶۰ سرعتش در شرایط یکسان چقدر با سرعت نت مبین نت فرق داره؟
طرح 360 از دكل همراه اول هم ميتونه نت بگيره.سقف سرعتشم رو 40 مگابيت در ثانيه قفل شده.نقل قول:
خود td-lte مبين نت هم سقفش 40 مگابيت هست.
فرق مهم طرح 360 با معمولي اينه كه 360 هم از مبين نت هم از همراه اول ميتونه نت بگيره. ولي طرح معمولي فقط از مبين نت.
در واقع پوشش 360 بيشتره. در شرايط يكسان فرقي تو سرعت ندارن
دوستان یه موردی جدیدا خیلی برام ازار دهنده شده
مودم وقتی که چندین ساعت روشنه با اینکه چراغ lte روشنه و سبزه اما اینترنت وصل نیست علامت خطر زرد رنگ روی ویندوز هم نمایان میشه
وقتی مودم رو روشن خاموش میکنم همه چی درست میشه
این ایراد مربوط به مبین نته درسته؟
من تقریبا 2 ماهه که دارم از این اینترنت مبین نت استفاده می کنم.
از انواع و اقسام ISP های موجود تا حالا برای خودم و دوستان و آشناها اینترنت گرفتم، می تونم بگم بدتر و افتضاح تر و بی کیفیت تر از این TD LTE مبین نت ندیدم.
یعنی دیگه کلافه شدم از دستش.
یه روز آنتنش خوبه یه روز بد. یه بار با سرعت 2 مگابایت دانلود می کنه یه ساعت بعد میشه 200 کیلوبایت.
وسط بازی آنلاین چپ و راست قطع میشه. اصلا من اینو واسه بازی آنلاین گرفتم. مثلا NAT TYPE 2 میده؛ بله میده ولی انقدر اینترنت بی کیفیتیه که اصلا نمیشه روش حساب کرد.
بازی هایی مثل DOTA رو که به هیچ وجه نمیشه چون وسط درگیری یهو می بینی قطع میشه و تیم به فنا میره.
بازیهایی مثل Hearthstone هم که باید یه نت موبایل با hotspot آماده داشته باشی که تا قطع شد اونو وصل کنی.
یعنی واقعا من یه زمانی هارتسون رو با اینترنت E همراه اول بازی می کردم، اون موقع کمتر مشکل داشته. تاخیر داشت ولی انقدر قطع نمیشد.
از تمام اینا گذشته من نمیدونم چیکار کردن که بعضی سایتهایی که در حالت عادی با هر نت دیکه ای باز میشه با این باز نمیشه. یا مثلا نرم افزار هایی مثل Battle.net رو من با این نت باز می کنم اولش به صورت کاملا بی دلیل 5 - 6 دقیقه ای در حالت Sleep قرار می گیره.
بعد سر دانلود کردن بازی در میاره ... هر وقت عشقش بکشه دانلود می کنه و تازه اونم با هر سرعتی که دلش بخواد.
این اواخر هم که هی کلا قطع میشه و مسیج معذرت خواهی میاد که آقا ببخشید مشکل از ما نیست ...
خلاصه اینکه واقعا خستم کرده :n03:
بدبختی اینجاست که خط تلفنمون یه جوریه که نمیتونم ADSL بگیرم وگرنه دیگه یک لحظه هم این نت آشغال رو تحمل نمیکردم
سلام
دوستان الان مبیننت ثبتنام کنیم، کدوم مودم رو میدن؟
بهترین مودم مبیننت کدام هستش؟
سپاس
آنتن دهی این مودم جیبی نسبت به مودمهای رومیزی چطور هست؟نقل قول:
مودم SLC-130 (لیوانی) چطور هستش؟ قدرت گیرندگیش با هواوی 612 برابر هست؟
سپاسگزارم
هر مودمی که موجود داشته باشن. و فقط وقتی نصاب میخواد برای امدن هماهنگ بکنه میتونین ازشنقل قول:
اون موقع بپرسید. مودم هوای از لیوانی وای فای و همچنین گیرندگی قوی تری داره به علاوه اینکه قابلیت تبدیل به طرح ۳۶۰ رو داره چون از ۴جی عادی هم پشتیبانی میکنه. قابلیت آنلاک هم داره و که میشه از سیمکارت ایرانسل و رایتل و همراه اول هم در اون استفاده کرد
منظورتون مودم Slc-130 هست؟نقل قول:
طرح ۳۶۰ چیه ؟
و اینکه گفتید از 4G هم ساپورت می کنه،سیم کارت TDLTE مبین نت که از ۴جی ساپورت نمی کنه تا جایی که می دونم.
ممنون میشم توضیح بیشتری بدید،ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk
آنتن دهي جيبي از روميزي ها كمتره.نقل قول:
گيرندگي مودم slc-130 رو نميدونم از هوآوي b612 بيشتره يا نه ولي اينو ميدونم كه امكاناتش كمتر از b612 هست.
اكثراً هم بين اين دوتا ترجيح ميدن b612 رو داشته باشن
مودم b612 بهترین مودمی هست که میتونین بگیریننقل قول:
با نمایندگی شهرتون تماس بگیرین خودتون و با شرط اینکه این مودم رو میخام ثبت سفارش کنید
معمولا میگن مودم رو نمیتونین انتخاب کنید و شانسی هست در صورتی که یکم زبون بذارید میتونین اون مودم رو بگیرین که کیفیت ش از بقیه مودم ها یه سر وگردن بالاتر هست
نصاب قبل حرکت به سمت شما تماس میگیره اونجا میتونین بهش بگین که چی میخواین اگه مخالفت کرد با مقداری پول بیشتر راضیش کنین
من اینجوری گرفتم توی شیراز مودم هواوی خیلی کم هست
طرح ۳۶۰ میاد از دکل همراه اول نت میکیره ماله جاهایی هست که کیفیت و قدرت سیگنال خیلی کمه یا اصلا تحت پوشش نیستنقل قول:
میتونین به نصاب بگین که این طرح و فعال کنه ولی با فعال شدن این طرح مبین نت دیگه زیر بار اینکه سرعت خوب نیست نمیره دیکه به این راحتی
و میتونین سویچ کنید زمانی که نت هرکدوم خوب نیست
یعنی هر وقت بخوایم میتونی از ۴جی استفاده کنیم و هروقت خواستیم سوییج کنیم روی TDLTE?نقل قول:
بله میتونیننقل قول:
نه منظورم b612 هواوی هست. طرح ۳۶۰ طرحی هست که در اون برای کسانی که پوشش مبین نت ضعیفی دارن، رومینگ روی شبکه همراه اول فعال میشه به شرطی که همراه اول اونجا پوشش خوبی داشته باشه که البته به این راحتی شرکت زیر بار فعال کردنش نمیره. اما در صورت آنلاک کردن این مودم، میتونید سیمکارت ۴جی معمولی از همراه اول و ایرانسل و رایتل بزارید به علاوه اینکه این مودم به جز ۴جی، ۳جی و ۲جی رو هم در ساپورت میکنه.نقل قول:
ممنوننقل قول:
خوب یک سوال:
اگر از ۴جی استفاده کنیم از حجم بسته TDLTE محاسبه میشه یا بسته جداگانه باید خرید؟
من که الان مبین نت دارم می تونم درخواست ۳۶۰ بدم؟
بله از همون ترافیک اصلیتون کم میشه وبسته جداگانه ای ندارهنقل قول:
اگه سرعتتون خیلی کم باشه میتونین درخواست بدین
ولی ظاهرا به این راحتی ها فعال نمیکنن وباید دلیل خیلی محمکی داشته باشین
اگه تی دی براتون فعال کردن و نت هم داشته باشید حتی در حد آب راهه براتون ۳۶۰ فعال نمیکنن . من خودم با سه تا کارشناس تلفنی صحبت کردم . دو تاشون که رفتن با بالا صحبت کردن اومدن گفتن نمیشه . یکیشونم که اصلا همون اول آب پاکیو ریخت روو دستم . فقط یه کلکی میتوتید بزنید . قبل از اینکه تماس بگیرید یک روز مودمتون بزارید یه نقطه کوری که آنتنش بپره . بعد زنگ بزنید بگید از دیروز آنتنم پریده . پوشش ضعیفه . ولی بازم بعید بدونم زیر بار برن
سلامنقل قول:
با سپاس از همه دوستان (آقا سعید، آقا مصطفی، آقا آرمین و ...) که اطلاعات خوبشون رو به اشتراک گذاشتند.
بنده تهران هستم و جایی که هستم پوشش کامل هست. اما به علت مسافرت و جابهجایی به شهرهایی که پوشش مبیننت نداره، به طرح ۳۶۰ نیاز دارم.
حالا زنگ میزنم با شرط دادن ۳۶۰ ثبتنام میکنم. یعنی میگم به علت مسافرت و رفتوآمد و زیاد، نیاز به طرح ۳۶۰ دارم. اگر دادند، که هیچ. اگر ندادند، یک نقشه دیگه دارم!
چند روز دیگه به شهری باید برم که پوشش مبیننت اصلا وجود نداره. از همون جا تماس میگیرم و آدرس همونجا رو میدم و سفارش میدم. شاید طرح ۳۶۰ رو برای من ارسال کنند.
البته اگه اصلا درخواست رو ثبت کنند. مثلاً شهری مثل ورامین اصلا مبیننت نداره. حالا باید دید اصلا سفارش رو ثبت میکنند؟ نمیدونم در شهری که نمایندهای در اون منطقه نیست، چکار میکنند.
ممنونم،مرسی از توضیحاتنقل قول:
شما مودممبین نت چیه؟
کدوم شهر هستید؟
تهران که مدت ها هست قطعه
اگه ندارید میتونید به شرط ارائه ۳۶۰ درخواست بدید . چون وقتی خرشون از پل گذشت دیگه جواب گو نیستننقل قول:
b612 اصفهان . من قطعی ندارم .نقل قول:
در اينصورت حتماً طرح 360 رو ميدن بهتون. فقط مشكل اينه كه تو ورامين نماينده و كارشناس داشته باشن يا خير. اگر كارشناس نداشته باشن، احتمالاً بايد خودتون بريد مودم رو از نزديك ترين نمايندگي تحويل بگيريد.نقل قول: