web ui version اگر به روز نباشه چی میشه یا اگر بروز باشه چه فایدهای داره؟
Printable View
web ui version اگر به روز نباشه چی میشه یا اگر بروز باشه چه فایدهای داره؟
Firmware رو با چه روشی میخواهید آپدیت کنید ؟ اگر با روشی که در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفته شده میخواهید آپدیت کنید من هم نتونستم آپدیت کنم و failed میشد . به هر حال با جستجوی زیاد با روشی که در این ویدئو گفته شده تونستم آپدیت کنم (نیاز به برنامه E5186 Toolbox هم هست) .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این webui جدید امکانات بیشتری از جمله USSD ، امکان مشاهده شناسه دکلی که بهش متصل شدید و همچنین امکان تغییر باند و فرکانسها و ... در اختیار شما قرار میده .نقل قول:
فکر کنم همونه .چون خیلی فایل دانلود کردم قاطی شدهنقل قول:
دوستان مودمb315 رو بدون انتن های خودش استفاده کنیم ضرری نداره براش؟
انتن هاش خیلی بد ریخته
دوم اینکه میشه کاری کرد که چراغ وای فای موقع استفاده چشمک بزنه ؟
یکی از دوستان لینک این برنامه روداره .من پیدانکردم. برنامه E5186 Toolbox
با آنتن و بدون آنتن سطح سیگنال رو باید مقایسه کنید و ببینید چه فرقی میکنند . اگر بدتر بشه که نباید آنتن رو بردارید .نقل قول:
لینک دانلود رو ضمیمه این پست کردم .نقل قول:
سلام دوستان خسته نباشید من این فریم ور رو ریختم رو e5377t پسورد میخواد و حتی نمیزاره فریم ور دیگه ای بریزم بازم پس میخواد ادمین هم صحیح نیست مشکلم هم این بود که نمیتونستم ریستور کنم تو رو به خدا شما رو به قران اگه بلدین کمک کنین یا یه حایی رو معرفی کنین که اونحا کمک کنن تا حالا ۸ بار سوال کردم در مورد مطالب مختلف کسی جوابم رو نداده اصلا
مشکلم اینه که رمز 192.168.8.1 رو میخوام به همراه اینکه این رو چطور میتونم ریست کنم س
سلام دوستان خسته نباشید من این فریم ور رو ریختم رو e5377t پسورد میخواد و حتی نمیزاره فریم ور دیگه ای بریزم بازم پس میخواد ادمین هم صحیح نیست مشکلم هم این بود که نمیتونستم ریستور کنم تو رو به خدا شما رو به قران اگه بلدین کمک کنین یا یه حایی رو معرفی کنین که اونحا کمک کنن تا حالا ۸ بار سوال کردم در مورد مطالب مختلف کسی جوابم رو نداده اصلا
مشکلم اینه که رمز 192.168.8.1 رو میخوام به همراه اینکه این رو چطور میتونم ریست کنم س
سلام دوستان
بنده میخوام یه مودم بگیرم که
1-از 3G/4G پشتیبانی کنه
2-همه اپراتور هار رو ساپورت کنه
3-قابلیت قفل روی شبکه رو داشته باشه
از این سه مدل پیشنهادتون کدومه؟
مودم بي سيم 4G هوآوي مدل E8372
goo.gl/qWy2L1
مودم بي سيم 4G LTE دي-لينک مدل DWR-910
goo.gl/WZ1NYE
مودم همراه 3G/4G ایرانسل مدل Huawei E3372
goo.gl/N1bG2j
سلام دوستان کسی میتونی این فایلو دانلود بکنه ؟
WEBUI_17.100.17.00.143_HILINK_Mod1.16.zip
راستین بازار رو که میشناسید ؟ انقدر گندکاری کردن و کلاه برداری کردن که دیگه کسی ازشون خرید نمیکنه ، با یه اسم جدید اومدن دارن کار میکنننقل قول:
از راستين بازار هم خريد کردم.... مارت پيرانشهره، راستيم تهرانهنقل قول:
- - - Updated - - -
از راستين بازار هم خريد کردم.... مارت پيرانشهره، راستيم تهرانهنقل قول:
دوستان کسی تونسته GP-2101 رو انلاک کنه؟
سلام
دوستان مودم های جدید ایانسل که با تخفیف برای فروش قرار داده آیا مدلی هست که بشه آنلاکش کرد و سیم همراه اول رو هم باهاش استفاده کرد!!
مدل هایی که مد نظرم هست اینا هستش :
GP 2101
TK 2510
DT 350
Z6000
ممنون میشم یکی بگه آیا این مودم های قابلیت آنلاک دارنده یا خیر
اصلا همراه اول باند 42 و 43 ندارهنقل قول:
هیچکدوم از اینها به هیچ وجه با همراه کار نمی کنه و کار نخواهد کرد
من به greenpaket که مودم gp2101 رو تولید میکنه میل زدم فریمور رو بگیر که این جوابشون بود من نمیدونم این ایرانسل این شرکت های ناشناس رو از کجا پیدا میکنه
Dear Morteza,
This email served as notification that we have received your technical enquiry.
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
Green Packet Customer Service
مگه شما با فرم ویر خودش مشکل دارید؟نقل قول:
راستین بازار مشکلی نداره .نقل قول:
گیر مقداد آی تی نیفتادی :n04:
سلام
از دوستان کسی میتونه این فایل رو دانلود کنه و یه لینک ازش بده؟
861F_Unlock_Guide_Rus.pdf : 4pda.ru/forum/dl/post/8527276/861F_Unlock_Guide_Rus.pdf
این مودم MTC 816F یکی از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC050
مودم CA60 ایرانسل هم از محصولات ASKEY هست با شماره مدل WWRC051
روش آنلاک باید یکی باشه به نظرم.
این تایپک رو هم مطالعه کنید ببینید چیزی میفهمید ازش؟
4pda.ru/forum/index.php?showtopic=747430
سپاس فراوان
حتما به خاطر مسایل انلاک از قبل جلوشو میگیرند.نقل قول:
با سلام
خواااااااهش دار م از شما لطفا کممممممک کنید
مودم دارم برن huawei مدل e5577 متاسفانه رمز پیشفرض admin رو تغییر دادم و بهد از مدتی بدون استفاده الان میخوام برم تو تنظیمات دقیق یادم نیست چی گذاشته بودم و هر چی دکمه ریست رو فشار و نگه میدارم اثلا ریست نمیشه یعنی حین فشار دادن ریبستارت میشه میشه ولی سر لوگو huaweiu او گیر میکنه فقط هنگام ریست کرن . کسی هست بگه چطور برش گردونم به تنظیمات قبلیش ؟ یا ایکه صفرش کنم.......؟؟؟؟
این مودم که قیافهای متفاوت از CA60 ایرانسل داره!نقل قول:
من فکر میکنم مودم CA60 ایرانسل ساخت GreenPacket هست ومدل MH-335 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
سپاس فراوان عزیز. من فایل رو کامل مطالعه کردم. متاسفانه اون عزیزی که اون آموزش رو گذاشته از بخش User data مودم خودش رو بک اپ گرفته و تغییرات ایجاد کرده که آنلاک شدهنقل قول:
جالبه مودمی که معرفی کردید کاملا شبیه به CA60 هست.نقل قول:
بعد به قیافه نیست که، اون DWR-932 دی لینک که معادل LH92 هست و فریمورش رو میشه بریزی روی LH92 و انلاکش کنی پنج شش نسخه داره، هیچ کدوم شبیه به هم نیستند ولی یک مدل اند. مهم سخت افزار هست، یکم تغییرات در برد و ... .
من به سه دلیل میگم این مودم برای ASKEY هست :
1 - من برد دو تا مودم CA60 رو از نزدیک دیدم، هر دو روی بردشون WWRC051 قید شده و کمپانی ASKEY تنها جایی بود که از این مدل نام برده بود.
2 - داخل پنل مودم هم بخش آپدیت میتونید این WWRC051 رو ببینید.
3- و در نهایت هم اینکه داخل مودم ایرانسل بخش آپدیت میتونید به صورت اتوماتیک فریمور رو آپدیت کنید. آدرس سروری که فایل آپدیت ازش دریافت میشه این هست :
182.151.214.170:9090/update/WWRC051-D216/
داخل همین سرور یک پوشه دیگه هم با نام 182.151.214.170:9090/update/WWRC051/ هست که فریمور رسمی ASKEY برای این مودم هست.
نکته مهم : به هیچ عنوان فریمور پوشه ی دوم رو روی مودمتون نریزید. مودم بریک خواهد شد.
پی نوشت » من به ASKEY ایمیل زدم که اگر فریمور دارن بدن جواب ندادن، من به این گرین پکتی که گفتید هم الان ایمیل زدم شاید جواب بدن.
به هر صورت مودم اندرویدی هست اگر کسی قوی کار کرده باشه میتونه با یکم تغییرات توی همین فریمور ها یا فایل های سیستمی مودم از طریق بخش فست بوت مودم رو آنلاکش کنه.
داشت یادم میرفت، مودم اندرویدی هست و اگر دکمه WPS و Power رو با هم نگه دارید مودم روی FASTBOOT بالا میاد. اگر کسی رو میشناسید اندرویدش در این زمینه قویه و کار کرده بهش بگید روش کار کنه به نتیجه میرسه WWRC050 رو با استفاده از ADB و FASTBOOT و QPST آنلاکش کردند توی اون انجمنی که لینک دادم.
دوستان این مودم ZW101 رو فقط باید به دیرک وصل کرد؟ جای دیگه نمیشه؟ آخه دیرک از کجا بیارم
سلام
بعد از انلاک کردن e3372 نمیشه فریمور ایرانسل رو اپدیت کرد؟
منظورم همون فریموری هست که ایرانسل ارایه میده نه ورژن هوواوی
Dear Abolfazl Khazaei,نقل قول:
Please note that Green Packet only sells customized fixed wireless broadband devices and firmware to its client (a Telecommunication Company) and not to individual. Hence our clients are the sole proprietor of the product (including firmware) and are qualified to attend to your enquiry.
We encourage you to address your matter to your local telecommunication service provider company that you subscribed to.
Best Regards
خلاصش گفته ما طرف حسابمون شرکتیه که مودم رو بهش فروختیم نه شما.
Dear Abolfazl Khazaei,نقل قول:
Best Regards
خلاصش گفته ما طرف حسابمون شرکتیه که مودم رو بهش فروختیم نه شما.
یه Webui روی مودم نصب کنید بهتره که. هم امکانات بیشتری میده هم محدودیت قفل روی شبکه و دیسکانکت اتوماتیک نداره دیگه.نقل قول:
فریمور ایرانسل رو نمیشه پیدا کرد؟نقل قول:
میگن تو اپدیت جدید ussd غیرفعال شده، درسته؟
دوست عزیز تجربه ایی که من درباره نصب zw101 داشتم اینه[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG] اگه دیرک ندارین تو پشت بوم میتونی مثل من یه لوله اب که استفاده نمیکنید یا اگه بازم نداشتین دسته طی فقط توجه کن چون لوله و دسته طی قطرشون کمه بایدنقل قول:
اون 2عدد پلاستیک که داخل کارتن مودم هست استفاده کنی یعنی هر کدوم از اون پلاستیک ها رو ببند رو لوله یا دیرک یا دسته طی بعد مودم رو محکم کن چون قطر لوله خیلی کمه اگه از اون پلاستیک ها استفاده نکنید
امکان شکستن قاب مودم وجود داره حالا مودم رو سفت کردی لوله رو با طناب یا بست کمری استیل ببند به یه جایه مناسب من این کارو کردم و جواب گرفتم عکس هم تو پستای قبلی گزاشتم که بازم میزارم
دوستان ایا راهی هست که چراغ وای فای b315 موقع استفاده چشمک بزنه؟
کسی اطلاع داره ایرانسل بجز این بسته نامحدود ساعتیای شبانه اش، بسته نامحدود شبانه دیگه ای داره یا نه؟ (روزانه/هفتگی/ماهانه)
شما از طریق needlemethod میتونی هر فریمویری که میخوای نصب کنی/ آنتنهای خودش خیلی خوب جواب میده اما خودم انتن بیرونی نصب کردم سرعت روی LTE چند برابر شد:n02:نقل قول:
برای چه کاری میخوای ؟نقل قول:
اکثر مودمها موقع استفاده چراغ وای فای چشمک میزنه .این نمیزنه رو اعصابمهنقل قول:
needlemethod چی هست؟ برنامست؟
صبح بخیر, بچه ها بعد از نماز صبح ,خواب هیچ لذتی نداره مخصوصا اگر سرعت اینترنت بالا باوشه:n09::n10:نقل قول:
از اسمش معلومه یک نوع متده یعنی (روش سوزنی:n02:) در این روش با ابزار سوزن مانندی ارتباطی کوتاه و با ولتاژ بسیار کم با رابط بوت پوینت روی برد برقرار میشود . و مودم بر روی emergency mode قرار میگیرد و بعدش یک پورت کام COM با نام 3G_BOOT در ویندوز شناخته و نصب خواهد شد که با این پورت میشه بوت لودر نصب کرد:n02: بعد از نصب بوتلودر در کمتر از 1 دقیقه تمامی پورتهای COM مورد نیاز برای اتصال به مودم ازاد میشود در عکس پایین مشخص شده
ببخشید میشه بفرمایید بوت لودر رو چطوری باید ریخت روی دانگل؟نقل قول:
فایلش کجاست؟
و اینکه سوزن رو دقیقا کجا باید بزنیم ؟
برای اینکار یک کابل یو اس بی نری به نری لازم داری و درایور huawei و mobile partner حتما نصب شده باشننقل قول:
اول باید مودم کامل باز بشه ( دو پیچ در زیر مودم B315s-22 مشکی و یک پیچ روی برد) قبلش تمامی کابلهای لن و یو اس بی و برق حتما جدا بشه
عکس پایین
برد رو از قاب پلاستیکیش بیرون بیار و به پشت برگردون تا بوت پویینت مودم مشخص بشه ( حالا کابلهای لن و یواس بی و برق رو دوباره وصل کن و مودم به برق متصل باشد )
(یعنی دقیقا کنار دکمه wps شما باید 5 اتصال لحیم کاری شده پیدا کنید که اولین اتصال از سمت چپ همان بوت پوینت است که در عکس هم مشخص کردم)
پیشنهاد میکنم حتما دیوایس منیجر و قسمت Ports (COM & LPT ) حتما باز باشه تا بعد دیدن و ازاد شدن پورت ارتباط بوت پوینت رو قطع کنی
الان طبق عکس یک اتصال بین بوت پوین و محافظ آیسیها و پردازنده برقرار کن و نگه دار ( با هر وسیله ای که رسانا باشه ) و حالا دکمه پاور رو فشار بده تا مودم روشن بشه
خب الان شما باید یک پورت COM 3G PC UI Interface در دیوایس منیجر ببینی که تو عکس نشون دادم
خب الان شما میتونی با نرمافزار Balong USB downloader فایل بوتلودر یو اس بی رو روی مودم نصب کنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا در نرمافزار Balong usb downloade بر روی شماره Detect (1) کلیلک کنید تا پورت 3G PC UI Interface [BOOT_3G] شناسایی بشه حالا باید فایل usblsafe_b315s با پسوند BIN. همراه نرمافزار رو انتخاب کنید (3) بعد/
تیک Log Packet را بزار و روی (2) Load کلیک کن تا فایل نصب فایل شروع بشه که کمتز از یک دقیقه زمان نمیبره
بعد از پایان نصب تمام پورتهای مورد نیاز ما شناسایی و با موفقیت نصب میشوند ( حتما درایورهای Huawei و Mobile Partner بدرستی نصب شده باشند )
شخصا تمامی این مراحل رو انجام دادم و فریمویر B315s-22_Update_21.321.03.00.00_M_AT_04.01 براحتی نصب کردم
حتما این فریمویر رو بصورت فایل اجرایی exe. نصب و مودم رو اپدیت کنید
بعد اخرین وب یو آی مربوط به این فریمویر رو از همین تاپیک دانلود و از قسمت تنظیمات داخل مودم local update فایل وب یو آی رو انتخاب و نصب کنید (B315s-22_Update_WEBUI_21.313.05.00.00_Mod1.5)