ممنون.pci ferequency =125mhzتایمینگ رم=+FAST
Printable View
ممنون.pci ferequency =125mhzتایمینگ رم=+FAST
سلام به همه ی حرفه ا ی ها میخواستم این مدل سی پی یو رو اورکلاک کنم:amd athlon 11 x4 635 2.90GHZ
برقیه ی سیستم منم این: : asus(ati radeon 6670
سی پی یو:amd athlon2 tm x4 635 2.90GH
رم:team 4GB 1600
مانیتور:syncmaster s22a210x(samsung
منبع تغذیه:green 430watt model:GP430a_eu
مادربرد:asus m4n68t
خواهش میکنم اگر میدونید که میشه با این سیستمی که من دارم این مدل سی پی یو رو اور کنم یک توضیح ساده وقابل فهم من بدهید تا با کمک خداوند وارد عمل بشم
سلام من یه پردازنده تک هسته ای amd 140 دارم که چند روز پیش از 2.7 آوردمش 3.5 و به خوبی بدون هنگ کار کرد ...ولی بعد مدتی که رایانه رو روشن کرردم نوشته بود نمیدونم چی Bad ولی 2 گزینه داشت که محیط بایوس رو به حالت پیش فرض تنظیم میکرد!!!و به پیش فرض تنظیم میکردی درست میومد بالا
حالا من چه کنم!؟
در افزایش فرکانس در پلتفرم am3 علاوه بر اینکه باید مواظب افزایش فرکانس رم باشید باید فرکانس های nb و ht را هم زیر نظر بگیرید در غیر اینصورت دچار ناپایداری و آسیب در میان مدت از طرف چیپست مادربرد میشید
کسی نی جواب بده چند روزه سوال پرسیدم:n22:نقل قول:
جواب شما در پست قبل داده شده اگر دقت بیشتری کنید می بینید!!
بهتر هست مواردی را که گفتم بررسی کنیدنقل قول:
در افزایش فرکانس در پلتفرم am3 علاوه بر اینکه باید مواظب افزایش فرکانس رم باشید باید فرکانس های nb و ht را هم زیر نظر بگیرید در غیر اینصورت دچار ناپایداری و آسیب در میان مدت از طرف چیپست مادربرد میشید
با سلام
پردازنده Celeron430 بعد از اورکلاک از 1.8 به 2.4 رسیده (fsb 267) از لحاظ دما هم مشکلی نیست و سیستم هم ثابته اما با بالاتر رفتن fsb ،هاردها شناسایی نمیشن (حتی یک واحد).
حالا کاری میشه انجام داد؟؟؟؟فرکانس خود هارد قابل تنظیمه؟؟؟ :n29:
MB:ASUS P5GC-MX/1333
سلام
من اینو
CPU : AMD Athlon II X4 635 2.9GHz
M.B : ASRock 770DE3L
تا 10% اور کردمو مشکلی نداشت ولی وقتی 15% اور کردم موقع تست ریست میشه و تست هم که انجام ندم از هارد صدای جیر جیر میادو هنگ میکنه
یعنی این سی پی یو فقط تا 3.19 اور میشه؟
مدل دقیق پاور و کارت گرافیک را مشخص کنید!!نقل قول:
همونطور که قبلا هم گفتم در پلتفرم am3 علاوه بر کنترل فرکانس رم در اورکلاک باید فرکانس های ht و nb کنترل کنید تا از حد مجاز افزایش پیدا نکنه
احتمالا مشکل شما در اورکلاک همون دو مورد بالایی هست اگر فرض بگیریم که از لحاظ پاور و حرارت مشکلی وجود نداره
پاور tsco atx 650 )چیزی که روش نوشته
گرافیک همSapphire 5770 1GB Vapor-X GDDR5
گرافیکو هم gpu clock تا 950 و memory clock هم تا 1295 اور کردم
ht و nb را چه قدر کاهش بدم؟
الان تا 3.34 اور کردم اما هنوز تست نگرفتم.اگه تست بگیرم ریست میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول اینکه من به شدت به پاور شما مشکوک هستم چون جز موارد متفرقه(بی پدر و مادر) بازار هست
شما چک کن روی پاور ببین جریان(آمپر) شاخه 12 ولت چقدر هست تا من مشخص کنم توان واقعی این پاور چند هست!!
ضمن اینکه توی این شاتی که گذاشتی فرکانس nb از 2000 زده بالا سعی کن ضریبش را بیاری پایین که روی 2000 یا کمتر قرار بگیره مثلا 9 برای مقدار حال حاضر مناسب هست و 8 هم در صورتی که قصد ادامه اورکلاک را داشته باشید مناسبه
فکر کنم فرکانس ht قاعدتا باید بصورت خودکار کمتر از فرکانس nb قرار بگیره اگر نشد (که حتما میشه) ضریب آن را هم همینطور کم کنید
در مورد رم هم طبق شاتی که گذاشتی فرکانسش باید حدود 920 باشه که فکر می کنم خوبه
البته ادامه اورکلاک منوط به این هست که پاور توان کافی داشته باشه
ضمن اینکه برای گزارش اگر از نرم افزار cpuz استفاده کنید به نظرم بهتر باشه
ممنون داداش
این عکس مشخصات پاور.اصلا کشش داره؟یا همین اندازه اور هم واسش زیادیه؟
آقا وضع این پاور خیلی افتضاحه
حتما باید تعویض بشه اصلا هم اورکلاک روی این پاور انجام ندین
توان واقعی این پاور 144 وات هست در صورتی که مصرف گرافیک شما بیشتر از این هست
حتما عوضش کنید با یک مدل 530 وات به بالا و ترجیحا در صورت اورکلاک یک مدل 600 وات
:n02::n02:نقل قول:
سلام دادا.
خدایی این چه پاوریه؟
بخدا حیفه اون سیستم که ای پاور روشه.
سریعا یه 600 وات بگیر.
اگه بودچه داشتی بالاتر بهتر
نقل قول:محتوای مخفی: off topick
دوباره برگردوندمش روی 10% nb هم کم کردم و از 2000 اومد پایین تر و stability test گرفتم و بعد از 1 ساعت تست دیگه ریست نشد
فعلا با همین سر میکنم تا پاورو عوض کنم و دوباره مزاحمتون بشم:n02:
ممنون از راهنماییهاتون:n16:
سلام به همگی اقا من مادربرد بایوستار مدلtp67xe دارم چرا تو گزینه ی رمها bus 2000 نداره؟!!! می خوام رمم ها رو تو اون bus اور کنم
قبلن مادربرد ga -z77-d3hداشتم که می شد دستی کور هر یس پی یو رو تا 3900 برد بالا اینجا چرا امکان نداره..؟! ....ضریب رو وقتی دستی می برم رو 101 دیگه سیستم روشن میشه ولی حتی تو بایوس نمی ره وجلو نمی ره...میشه کمکم کنید
پردازنده چی هست؟
پردازنده های ضریب بسته معمولا هسته ها جای اورکلاک نداره
مدل رم هم باید مشخص بشه
سه تا شات از تب های مموری و پردازنده و spd برنامه cpuz بذارید تا بررسی بشه
ببخشید حواسم نبود پردازنده i5 3550 هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پردازنده ضریب باز نیست اور نمیشه با bclk هم یکم میتونید تغییر بدید که زیاد تاثیر گذار نیستنقل قول:
شما برای اور بهتره از پردازنده های ضریب باز استفاده کنید این محدودیتی است که در ivy bridge و sanduy bridge است ولی در هسول این محدودیت ها برطرف شده
سلام مجدد برای جواب ممنون.در مورد رمها چیزی نگفتید............؟!!نقل قول:
حداکثر فرکانس قابل پشتیبانی رم شما 1600 مگاهرتز هست که الان داره در فرکانس 2000 کار می کنه و تا همین جا هم اگر سیستم پایدار و استیبل هست خوب اورکلاک شده
مرسی .الان شما ازکجا فهمیدید رو رمها رو 2000 هست اخه من رو 1800 گذاشتم تو تب مموری که فرکانسش رو 935.6 هست یعنی 1870 خورده ای............!!!!!!!نقل قول:
رم هاتون در 1800 کار میکنهنقل قول:
این سیستم رو می شه اورکلاک کرد ؟
سلام شدن که میشهنقل قول:
شما یک تست 15 دقیقه ای با نرم افزار prime95 در حالت blend بگیرید و حین تست دما را با نرم افزار hw monitor آخرین ورژنش چک کنید و حواستون باشه دما از 70 بیشتر نشه
دمای نهایی رو گزارش کنید
24 دقیقه گذشت
الان باید چی کار کنم :n16:
این تنظیمات رو در بایوس اعمال کنید
base clock : 390mhz
dram frecauncy : 667mhz
timing :auto
vcore : +.01v
mch core :auto
cpu termination :auto
c1/c1e:disable
c2/c2e:disable
cpu thermal monitor :disable
cpu eist function :disable
فعلا به fsb و nb نمیخواد ولتاژ بدین
به سی پی یو یک صدم ولتاژ بدین اگه دیدین سیستم بوت نشد یا مشکلات دیگر پیش اومد یک صدم ولت دیگه هم ولتاز بدین
با افزایش کلاک پایه فرکانس رم زیاد میشه با spd یا ضریب رم فرکانس رم رو کاهش بدین
با این تنظیمات سی پی یو به 2.9 میرسه یک تست پایداری هم به مدت 10 دقیقه بگیرید حین تست دما را با hw monitor تست کنید که حداکثر از 70 بیشتر نشه
مدل مینتون رو هم بگین
ممنون بابت جوابنقل قول:
من این قسمت رو متوجه نشدم یعنی اگه خواستم بیشتر کنم ؟نقل قول:
با افزایش کلاک پایه فرکانس رم زیاد میشه با spd یا ضریب رم فرکانس رم رو کاهش بدین
مدل مین منظورتون مادربورده؟
-
رم هم اورکلاک میشه یا نه ؟
-
بیشتر هم میشه اورکلاک کرد ؟
فرکانس رم با افزایش کلاپ پایه افزایش پیدا میکنه شما با ضریب رم باید فرکانس رم رو جدا کاهش بدین که افزایش نداشته باشهنقل قول:
نه رم با اینکاری که گفتم اور نمیشه
ممنوننقل قول:
فرکانس رم اگه زیاد بشه بده ؟ من االان که base clock : 390mhz قرار می دم باید ضریب رم کم کنم یا نه اگه خواستم بیس کلاک رو بیشتر کنم ؟
-
رم رو می تونم اور کنم ، همینی که عکسش رو قبلا گزاشتم ؟ اگه اره چجوری ؟
-
در باره ی مادر بود چیزی نگفتین ؟
ببخشین که اینهمه سوال می پرسم چون اصلا اطلاعاتی ندارم ، اگه گذرت توی بخش گرافیک افتاد خودم در خدمتون هستم و به تمامی سوالاتون ج ب می دم :n16:
یا علی :n12:
اگه میشه بر اساس مادر بورد بگین چون این چیز هایی که گفتین رو نداره
یا اگه می شه با نرم افزار این کار رو کرد بگن با اون انجام بدم :n09:
تنظیمات همونی هست که مهرداد عزیز گفتن
فقط یک گزینه در بایاس هست به نام ai overclocking که بذاریدش روی manual
بعدش base clock یا cpu clock فعال میشه و می تونید تغییرش بدین
شما اول سعی کنید پردازنده را به یک فرکانس معقول برسونید بعدش با فیکس کردن فرکانس پردازنده می تونید به اورکلاک رم اقدام کنیدنقل قول:
فرکانس رم اگه زیاد بشه بده ؟ من االان که base clock : 390mhz قرار می دم باید ضریب رم کم کنم یا نه اگه خواستم بیس کلاک رو بیشتر کنم ؟
-
رم رو می تونم اور کنم ، همینی که عکسش رو قبلا گزاشتم ؟ اگه اره چجوری ؟
-
شکل بایوس من اینجوری هست ، اگه لطف کنید روی این گزینه ها بگین باید چند بزنم ،
شما الان تنظیمات را تغییر دادی؟
چون fsb را روی 440 گذاشتی که با ضریب 10 پردازنده فرکانس 4.4 را به شما میده و همچنین فرکانس ماژول های رم هم روی 1057 هست!!
بایوستون رو دستکاری کردین ؟نقل قول:
الان
fsb ferecuncy :300mhz
dram ferecuncy : 667mhz
timing :auto
vcore :+.01v
فرکانس رم که نوشته 1075mhz اون رو میتونید کاهش بدین
پارامترهای مربوط به ولتاژ هم در گزینه های پایین تر باید باشه
پارامترهای مصرفی هم طبق پست قبلی غیرفعال کنید
با اینکار فرکانس 3ghz رو باید بگیرید
نه دستکاری نکردمنقل قول:
باشه ولی vcore رو نداره
نه از توی مقاله ای که توی امضاتون هست برداشتم ، فقط گفتم این شکلی هست ، عدداش مثل بایوس من نیست .:نقل قول:
همه چیز که نباید مثل هم باشه:n02:
عکس هایی که من گذاشتم نمونه هست اصلا نباید شما هم دقیقا همون تغییرات را بدی!!
به هر حال تغییرات را باید در دامنه کم اعمال کنید تا پس از چند بار تست به بهترین راندمان از نظر کیفیت و سرعت به دمای مناسب برسید
توصیه می کنم دامنه تغییرات fsb را در هر تست بین 10 واحد و حداکثر 20 واحد قرار بدین
vcore هم نام های زیادی داره که یکی از اونها cpu voltage هست که یا پایین همین صفحه هست یا در سربرگ تنظیمات چیپست قرار داره
سلام
من یه مادربورد دارم با این مدل : GIGABYTE GA-H77-DS3H
دو تا رم دارم با این مدل : Kingston HyperX 8GB 2 x 4GB
مشکل اینجاست که مادربورد به عنوان پیش فرض رم رو رو فرکانس 1333 و رو ولتاژ 1.5 نگه میداره.
منم قاعدتا باید خودم تنظیماتو تغییر بدم. وقتی رفتم تو UEFI چیزی به عنوان پروفایل xmp پیدا نکردم. خودم دستی فرکانسو روی 1600 تنظیم کردم.
ولی ولتاژو نمیتونم روی 1.65 تنظیم کنم، یا باید 1.64 باشه یا 1.66. حالا نمی دونم باید رو کدوم تنظیم کنم.؟
مدل سی پی یو شما چی هست ؟نقل قول:
اگه سی پی یو آیوی بریج دارین با این مین میتونید از پروفایل xmp استفاده کنید و نیازی نیست که دستی فرکانس رو 1600 کنید
بایوس مین هم آپدیت باشه
3570Kنقل قول:
بایوسو از وقتی خریدم آپدیت نکردم. یعنی به همین خاطر پروفایل xmp رو پیدا نکردم؟