یکی از چیزایی که باعث میشه زیاد سمت اینترنت همراه اول نرم، عملکرد ضعیفش تو اعلام وضعیت هست، هر بار کد میفرستم یا میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست یا زمان فعال شدن بسته رو میگه که اون موقع 0 کیلو بایته
Printable View
یکی از چیزایی که باعث میشه زیاد سمت اینترنت همراه اول نرم، عملکرد ضعیفش تو اعلام وضعیت هست، هر بار کد میفرستم یا میگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست یا زمان فعال شدن بسته رو میگه که اون موقع 0 کیلو بایته
کند بودنش رو قبول دارم ولی من میزنم نمیگه سیستم قادر به پاسخگویی نیست. البته معمولا وضعیت چند ساعت قبل رو اعلام میکنه. قبلنا که فاجعه بود ولی الان بهتر شده زمان نزدیک تری رو میگه. هرچند با Data Usage خود گوشی خیلی راحت تر میشه مقدار استفاده رو بررسی کرد.نقل قول:
اقا یکی از دوستام ایفون داره،رفته یوسیم گرفته ولی به ۴جی وصل نمیشه گوشیه من وصل میشه ولی اون وصل نمیشه
امروز رفتم دفتر مرکزی تو بزرگراه کردستان گفت یوسیم نداریم
مثل اینکه تو نمایشگاه هم از دیروز دیگه نمیدن
Sent from my iPhone using Tapatalk
کد جدید اینترنت هدیه:
218448#*430*111*
مدل آیونشون رو بررسی کنید شاید فرکانس 2600 را پشتیبانی نمی کنهنقل قول:
ممنونم از راهنماییت.درست گفتی.ایفون ۵ باند ۲۶۰۰ ساپورت نمیکنهنقل قول:
مدل آیونشون رو بررسی کنید شاید فرکانس 2600 را پشتیبانی نمی کنهنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
من از روز ۱۶ هم با تغییرش بصورت روزانه تا بیستم به همین صورت برای چندین نفر فعال کردم شما از ۱۶ شروع کن بیا تا تاریخ امرزو شاید یکیش عمل کنه، در ضمن کد فقط از ساعت هشت صبح تا هشت شب کار می کنه برای فعال سازی
نقل قول:
این دوستمون کد جدید رو گذاشتن اون
چهار رقم آخرش رد انگار عوض کردن
اینترنت فوق العاده همراه اول »
از امروز یه تغیر خیلی محسوس تو اینترنت همراه اول احساس میکنم !! مثل اینکه اینترانت رو روش فعال کرده باشن
لامصب هر چی سایت داخلی رو بزنی به 1 ثانیه نکشیده لود میکنه خدایی خودم کفم برید !! ایرانسل که روش اینترانت فعاله همچین سرعتی نداره که این داره
در ضمن چون فرکانس اینترنت همراه اول کمتر از ایرانسله پوشش دکل های همراه اول خیلی بهتر از ایرانسله !!
اینم دانلود با سرور های داخلی و خارجی : ) آنتن دهی 19 asu
در ضمن شهر مراغه دومین شهر بزرگ بعد از تبریز تو آذربایجان شرقی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برعکس برای من با اینکه وصله اما هیچ دیتایی رد و بدل نمیشه. همراه اول تو تهران خیلی ضعیف عمل کردهنقل قول:
نمیدونم چرا ولی به نسبت چند روی پیش هم پینگ داخل و هم پینگ خارج افت خیلی شدید داشتن !! پینگ خارج که 2 هزار و خورده ای هم رفته بود بالا الان از 200 بالاتر نمیره و بین 100 تا 200 در نوسانه !! داخلی هم دقبقا از امروز اومده حول و حوش 50-60نقل قول:
تنها چیزی که از نت همراه اول خوشم میاد دور برد بودن آنتن دهی اونه !! که مسافت های خیلی دور رو هم پوشش میده !!
دوستان ، این همراه اول شب که میشه شبکه 3G خودش رو فکر می کنم دستکاری (یا حتی خاموش!!) می کنه تو قائم شهر . چون الان می خواستم از اون هدیه ی شبانه ی بسته ی اینترنتش (البته اگه واقعاً وجود داشته باشه) استفاده کنم که دیدم اصلا شبکه ی 3G رو پیدا نمی کنه و فقط شبکه 2G همراه اول در لیست شبکه ها موجود هست. این درحالیه که روزها مثل آب خوردن 3G رو پیدا می کنه و سرعت دانلودش هم خیلی خوبه (800 کیلوبایت در ثانیه). نمیدونم واقعا مشکل از کجاست؟
تاجایی که اطلاع دارم همراه اول ارتقاء شبکه را بدلیل ایجاد اختلال و کاهش نارضایتی مردم، شب ها انجام میدهد.نقل قول:
دوستان کسی اطلاع داره یوسیم تو نمایشگاه هنوز هم ارایه میشه یا خیر؟
دیروز دوستم گرفتنقل قول:
والا من الان که میزنم هیچی فعال نمیشهنقل قول:
کسی کد امروز نمایشگاه کتاب رو داره بگزاره
الان منی که فقط کلاش بازی میکنم برم آلفا بگیرم یا آلفا پلاس؟
من تو منطقه خیابان کرمان جنوبی تهرانم شبا از ساعت 7 تا 1 سرعت اینترنت وحشتناک میاد پایین در حد صفر گفتم این علتش چی هست؟ قاعدتا باید حجم استفاده کنندگان تو این ساعت باشه حالا خواستم بپرسم به کجا میشه شکایت کرد که بیان ظرفیتش رو ببرن بالا؟
درود بر شمانقل قول:
اون زمان يعني 1 تا 7 صبح زماني است كه يك بسته ي ارزان قيمت شبانه رو در اون ساعت همراه اول ميفروشه كه اتفاقا به خاطر ارزان بودن اون ساعت ها شلوغه.
همچنين چند روزي است كه من مثلا بسته ي 150 مگ كه ميخرم 150 مگ هم شبانه بهم هديه ميده.
البته اينكه خيلي خيلي افت مي كنه يكم عجيبه.
شما فرقي نمي كنه كه كدوم بسته رو بگيري آلفا يا آلفا پلاس. هر كدوم رو كه بگيري به شبكه 3g وصل ميشه اما آلفا با سرعت حدود 200 كيلو بايت وصل ميشه.ولي آلفا پلاس با سرعت تا 2 مگ.
پس شما همون آلفا يا پايه رو بخر چون ارزونتره و براي كلش بازي كردن و خيلي كارهاي ديگر كافيه.
منبع:9990
نقل قول:
ممنون
من منظورم 7 غروب به بعد بود یعنی 19 تا 1 بامداد آنتن هم هی از e به 3g در انتقال و نواسان هست
200 کیلیوبایت یعنی سرعت دانلودش روی 25 هست به نظرت برای کلش کافیه؟
کد امروز 221212نقل قول:
کسی کد امروز نمایشگاه کتاب رو داره بگزاره
عالی بود ممنوننقل قول:
کد امروز رو کسی داره؟
سلام
روی سیم کارت دیتا هم میشه الفا+ رو فعال کرد ؟
كد امروز
*111*430*235588#
این کد چیکار میکنه؟
هشتصد مگ اينترنت براى مدت يك هفته هديه ميده!!!
البته در صورتیکه قبلش بسته فعالی نداشته باشی.نقل قول:
براي اينكه اون نوسان رو از بين ببري گوشي رو روي حالت WCDMA ONLY بزار.نقل قول:
بعيد مي دونم سرعتش روي 25 باشه ولي يك باز امتحان كن.
این 800 مگ نمایشگاه رو فقط یه بار میشه استفاده کرد ؟! یا میشه هر روز 800 مگ مجانی گرفت؟!
امروز رفتم نمایشگاه و یک سیمکارت usim نانو گرفتم.
فقط نیاز به کارت ملی و 5تومان شارژ در سیمکارت اعتباری بود و خیلی راحت و سریع تحویل میدادن
من که فقط یک بار تونستم استفاده کنم.نقل قول:
می گه اینترنت هوشمند برام فعاله و هدیه نمایشگاه شاملم نمی شه.
نامرد
اومدم هدیه رو بگیرم ولی گفت بسته داری برا همین شرمندتیم !!!
FanoosTalaei.TapaTalk Beta!
اینا تو نسل 3 موندننقل قول:
هنوز انتن.درست و حسابی نداره
نسل 4 پیشکش
هر منطقه برای نمونه فقظ یه دکل فعال کردن
باقی جاها هم کشک
واقعا که خیلی مسخره اس
FanoosTalaei.TapaTalk Beta!
همراه اول در قم نسبتا خوب کار کرده.بخصوص در منطقه ما که تقریبا پوشش بالای 90 درصدی داره.نقل قول:
سیمکارت نسل 4 هم به این دلیل گرفتم که اگر bts منطقمون به نسل 4 ارتقا پیدا کرد همه چیز اماده باشه و به دلیل محدودیت سیمکارت usim و عوامل دیگر بعدا دچار مشکل نشم...
سلام
بسته یک ماهه من تا فردا اعتبار داره. امروز استثنائا سرعت خیلی بالا رفته! حالا نمیدونم اتفاقی بوده یا نه!
الان من آلفا هستم یا آلفا پلاس؟ و برای تمدید همین بسته باید چه کدی واردی کنم؟ ممنون
بست های شبانه ای که حذف شد و همراه اول از ارائه انها جلوگیری کرد:
اصفهان . مودم . 3جی
نقل قول:
شما الان بسته. الفا + دارى. اگه همين بسترو ميخواى بايد *١٠٠*٢٣# را بگيرى و بسته الفا+ رزرو كنى تا واست اتومات فعال بشه بعد تمام شدنه بستت
دوستان این هدیه نمایشگاه جزو الفا + هست؟؟؟