خواهش.روی اخرین ورژن کلش دارمش و کار میکنم باش.نقل قول:
Printable View
خواهش.روی اخرین ورژن کلش دارمش و کار میکنم باش.نقل قول:
7.156.1 این ورژن کلش دوستمه رو این اجرا میشه که.من خودم چند روز پیش چند تا ورژن مختلف براشون دانلود کردم کار نکرد.بچه ها میگن ما با ایکس مود به نفر اول جهان اتک زدیم:دینقل قول:
نسخه 7.156.5 دارم و ایکس مود بدون مشکل کار میکنه.نقل قول:
چرا رو این ورژنی که گفتم کار نمیکنه.بعدش اگه آپدیت کنم به همینی که شما داری مشکل پیش نمیاد که.اکانت نمیپرهنقل قول:
س یعنی بازیتون سیو نشده بوده دیگه نه؟نقل قول:
پس شما بازیتون پریده :n02:
باید با شتیبانی مکاتبه کنی که بتونی برگردونی .البته اگه لولش بالا باشه ...اگه لول پایین باشه بهتره از نو شروع کنین
بازی مال بچه محلم هست.واسش جیمیل ساختم هنوز سبز نشده بود کانکت گوگل پلی تو ستینگ.بعد بهش گفتم تا سبز نشده تو یه اکانت دیگت نرو.یدفعه دیدم رفت دیگه بازی قبلی بالا نیومدنقل قول:
لول چند بود؟ اگه لول بالا باشه میشه با ایمیل دادن به سوپرسل بازی رو پس گرفت ...البته اگه لول بالا باشه ارزش داره وگرنه سرتو درد نیارنقل قول:
72 هست بچه محلم هست.میگه خودت پروندی خودتم پس پگیر اکانتونقل قول:
برو قسمت تنظیمات بازی بعد ی گزینه help and support هست تو این گزینه یه گزینه دیگ بنام forget account هس اونو بزن و بعد اطلاعات بازی رو به شرکت سوپرسل بفرست تا اکانت روز برگردونه البته باید یسری از اطلاعات بازی مثل لول و...رو براشون بفرستیدنقل قول:
- - - Updated - - -
برو قسمت تنظیمات بازی بعد ی گزینه help and support هست تو این گزینه یه گزینه دیگ بنام forget account هس اونو بزن و بعد اطلاعات بازی رو به شرکت سوپرسل بفرست تا اکانت روز برگردونه البته باید یسری از اطلاعات بازی مثل لول و...رو براشون بفرستیدنقل قول:
- - - Updated - - -
دوستان معروف ترین سایت خرید جم که اگه اسمشو بگم باور نمیکنید یه جورایی از من کلاهبرداری کرده!
من برای خرید جم، طبق فرم خودشون یوزر و پسورد جیمیلم رو دادم و تو قسمت اندروید هم فرم رو پر کردم
ولی جم رو که خریدم ( پارسال جم خریده بودم اونم 2 بار ) متوجه شدم اکانت منو لینک کردن به یه دستگاه اپل! چون توی قسمت لینک نوشته Already Linked
الان خواستم اکانتمو بفروشم به یکی از دوستان ولی نمیشه!
با سوپرسل هم تماس گرفتم میگه رسید خرید جم و تاریخش رو بهمون بده تا برات UnLink کنیم و درستش کنیم
ولی این سایت زیر بار نمیره که نمیره، میگه ما اطلاعات خرید جم رو نداریم که بدیم.
چیکار میشه کرد به نظرتون
فعلا ایمیل زدم به پشتیبانی شون ولی هنوز خبری نشده
اگه خبری نشد توی انجمن ها و کل اینترنت رسواشون میکنم هیچ، به پلیس فتا هم به جرم کلاهبرداری شکایتشون میکنم. ( با وجود اینکه جم ها رو پرداخت کردن )
تهدید به شکایت کننقل قول:
تهدید به چی؟!نقل قول:
شکایت راجع به چی؟!
تو جم خواستی اونا هم تو شرایط خریدشون گرفتن تمام مشخصات شما بوده حالا هم تمام اطاعات سال پیش رو از دست دادن
می خوای بگی چی؟!
شما خودت با میل و اختیار خودت رمزت رو دادی، اونا اگه نخوان میتونن هیچی بهت ندن...
درضمن به احتمال زیاد اون دوستمون توی اپل حساب داشته و از طریق حساب آپ استور اپلش برات جم خریده
حتی پلیس فتا هم طرف اونو میگیره...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
اول چرا میرید سراغ این سایت ها خودتون گیفت بخرید بزنید هزینه هم کمتر میشهنقل قول:
در قبال پول جم هارو تحوبل گرفتید و این کلاهبرداری حساب نمیشه که !:n13:
اطلاعات رو هم نگه نمیدارن حتما که گفتن نداریم
خوب درسته دیگه،! بالاخره رمز و ازت گرفته و وارد کرده که بتونه جم و برات بریزه دیگه،!! دیگه اطلاعاتشو نداره تو همون موقع میگرفتی ازش
بعد فککردی پلیس فتا میاد برای یه بازی خودشو اسیر کنه؟! انقد بیکارن؟
فرستاده شده از GT-I9500ِ من با Tapatalk
من یه سوال دارم
اگه میشه یکی دقیقا نحوه استفاده از گیفت کارت گوگل رو برای خرید جم توضیح بده ببینیم چجوریه
بعد اینکه اون قسمت که زده برای خرید جم تو گوشی من غیر فعاله
واسه منم غیر فعاله با شیلتر شکن هم همیجوریهنقل قول:
برای من یه سری تو تبلتم شانسی فعال شده بود ولی بازم....
من یه بنده خدا هست ازش گیفت میخام بخرم در میاد 18 تومن خوبه؟
گفت چند دلاری ؟ چقد جم میخوای مگه؟نقل قول:
صد در صد چون اثبات کردم اشتباه از خودشونه و قبول کردن، قراره شنبه تماس بگیرم با دفترشوننقل قول:
به این دلیل که قبل از خرید خودشون توی توضیحات خرید این رو نوشتن:نقل قول:
در صورتی که ایشون خلاف این عمل کرده و رمز جیمیل بنده رو گرفته و با اکانت اپلی نامعلوم لینک کرده و رفته جم خریده!نقل قول:
چرا رمزعبور جیمیل شما دریافت می شود؟ در سایتهای فروش جم که رمز جیمیل از شما درخواست نمی شود شما باید بازی خود را به گوشی آنها لینک کنید که برای هر بازی فقط و فقط یک بار این امکان وجود دارد. در ظاهر شما رمز جیمیل را نداده اید اما از بازی شما یک کپی در گوشی آنها با اطلاعات و رمز کاربری آنها، وجود خواهد داشت! شما هرگز دیگر قادر به انتقال بازی خود به گوشی دیگری نخواهید بود حتی اگر گوشی خود را عوض کنید. برای همیشه رمز و پسورد بازی شما، یعنی رمزی که آنها برای خودشان تعیین کرده اند در دست آنها خواهد ماند، در واقع اطلاعات شما را گرو نگه می دارند تا برای همیشه از آنها خرید نمایید! (حتی اگر قیمت آنها خیلی بالا باشد و خدمات ضعیف تری هم ارائه دهند).
گیرم که اپل آیدی هم میدادم! در اونصورت هم باتوجه به این مشکلشون میرفت با جیمیل لینک میکرد به همین راحتی
در اصل الان بازی من رو گرو گرفتن طبق پیام خودشون
یعنی شما نمیدونین لینک کردن به معنی واگذار کردن اکانتتونه؟ حالا گیرم اون دیگه اپل آی دی که اون موقع ساخته برای من رو پاک کرده باشه
خودش این رو قبول کرده و گفته شنبه تماس بگیرین ببینم چیکار میکنم
وقتی که این شرایط رو پلیس فتا بدونه که با توجه به اعلامیه سایتش، خلاف حرفشون عمل کرده مطمئن باشین پیگیری خواهند کرد.
چون سریع ترین راهه دوست عزیز، و البته این سایت معتبرترین سایت خرید جم توی کشوره مثلانقل قول:
شما جواب های بالام رو بخونین متوجه میشیننقل قول:
نقل قول:جیمیل و گوگل والت باید تمام اطلاعاتش آمریکایی بشه بعدش دیگه مشکلی ندرهنقل قول:
سریعتر؟ مگه گیفت خریدن و وارد کردنش جقدر طول میکشهنقل قول:
به فرضم سریعتر،نمیارزه اظلاعات شخصی رو بدید دیگران جمبگیز لابد دیگه
- - - Updated - - -
نقل قول:جیمیل و گوگل والت باید تمام اطلاعاتش آمریکایی بشه بعدش دیگه مشکلی ندرهنقل قول:
سریعتر؟ مگه گیفت خریدن و وارد کردنش جقدر طول میکشهنقل قول:
به فرضم سریعتر،نمیارزه اظلاعات شخصی رو بدید دیگران جمبگیز لابد دیگه
ساین اوت کنم و با هات اسپات لوگین کنم درست میشه؟نقل قول:
دوستان من نسخه ی روت شده ی بلواستکس رو نصب کردم.حالا میخوام با استفاده از برنامه ی xmod کلش رو مود کنم تا بتونم از امکاناتش استفاده کنم.وقتی بازی بالا میاد xmod هم کنارش میاد ولی این ارور رو میده:
برنامه رو روت شده است و مشکلی از این مسئله نیست.خود برنامه ی xmod هم آخرین نسخه اش دانلود شده ولی کماکان این ارور رو میده.روی بلواستکس جواب نمیده؟
بازی رو بیند کامل. و از x mod بازی رو اجرا کن درست میشه.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:خیر باید اظلاعات جعلی وارد شه ... سرچ کنید پیدا میکنید نمیشه لینک گذاشتنقل قول:
نقل قول:
ایکس مود روی بلواستک جواب نمیده قرار شده نسخه مخصوص ش بیاد
- - - Updated - - -
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ایکس مود روی بلواستک جواب نمیده قرار شده نسخه مخصوص ش بیاد
چرا اشتباهی QUOTE میکنین؟
من نفهمیدم یعنی چی باید امریکایی باشه؟؟!! گوگل ولت کجاست؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز برای اینکه اون قسمت سبز بشه شما باید یبار گوگل پلی رو دیتاشو پاک کنین و با فیلتر شکن وارد گوگل پلی بشین ...با اینکار اون قسمت سبز میشه ...
برای خرید از گوگل پلی هم باید گوگل والت خودتون رو مشخصات یه فرد امریکایی رو بزنین ..و همچنین زبان و شماره تلفنتون هم باید امریکایی باشه تا بتونین با ایمیلتون خرید بکنید!
اموزشش تو این سایت هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
والا مشکل از دوستان نیستنقل قول:
یه مدتی هست که این مشکل بوجود اومده ...وقتی نقل قول میکنی اینجوری دوبار میفرسته جواب رو ...نمیدونم مشکل از کجاس
من هر دفه مجبور میشم که ویرایش کنم و جواب دومی رو حذف کنم !
من از xmod بازی رو اجرا میکنم ولی این مشکلات رو داره.مثل اینکه هنوز نسخه ی بلواستکس براش منتشر نشدهنقل قول:
پست تکراری رو نگفتم داداش، این از مشکلات فایرفاکسهنقل قول:
من نقل قول بی ربط رو میگم
نقل قول کردین ولی جوابی ندادین و ربطی به پیام بنده نداشت :n13:
برای اینکه بتونی رو سیستمت ایکس مود استفاده کنی باید آندروید به صورت سیستم عامل اجرا کنی...نقل قول:
یه سرچ بزنی میتونی نصبش کنی، مثل آندروید گوشی عمل میکنه، باید روت بشه و بعدش میتونی اجراش کنی...
Sent from my SM-T211 using Tapatalk
به کل اصلا ایکس مود گیم رو کلش کار نمیکنه من چند نوع ورژنشو رو کلش تست کردم جواب نمیده.اصلا داخل بازی نمیره یا آرمش نمیاد که بزنم.فقط میگه ورژن 1.6.7 روی کلش جواب میده اونم نیست تو نتنقل قول:
یه بنده خدایی اکانتش رو روی گوشی خودش غیر فعال کرد و روی گوشی من وارد شد و مپش اومد رو گوشیم و بعد دوباره از گوشی من خارجش کرد ولی مپش مونده حتی الان که با ایدی gamecenter خودم وارد میشم خاستم ببینم میتونم به مپش کار کنم یا اینکه الان اون رو گوشی خودش مشکل پیدا کرده؟
سلام دوستان
من از وقتی که کلش ریست شد بازی نکردم. آیا هنوزم هر چن وقت ریست میشه؟
چه مواردی از بازی خرید و فروش میشه؟
شما میتونین بازیشو بازی کنین اما بازی ماله اون بنده خدا هست و حتما راضی نیستنقل قول:
جدای از این ،هر وقت بازی رو حذف کنین دیگه دسترسی بهش ندارین ...صاحب بازی کسیه که ایمیل متصل شده به بازی دستش باشه!
سلامنقل قول:
منظورتونو از ریست نمیفهمم ...منظورت اپدیت هست؟ اگه منظورت اپدیت هست هر دو ماه یکبار اپدیت جدید میاد که اسمش ریست نیست ..هر اپدیت ویژگی های جدید به بازی اضافه میکنه ،مثلا وسایل جدید و در اینده نیرو های جدیدتر ...
مواردی از بازی خرید و فروش نمیشه ..در واقع کل بازی یکجا خرید و فروش میشه ....این بازی روی جی میل ذخیره میشه و در واقعا جی میل متصل شده به بازی خرید و فروش میشه ....اکانت های لول پایین مشتری نداره ...اما اکانت های لول بالا مشتری داره اما پیدا کردنشم سخته ...در کل دو طرف از هم مطمئن نباشن خرید و فروش این بازی اصلا مطمئن نیست چون میشه رمز جی میل رو ریست کرد ...واسه همین طرفت اشنا باشه بهتره ...
ممنوننقل قول:
نه، منظورم این بود که کل بازی با اینکه متصل به ایمیل بود دوباره شروع شد و باید از نو دیوار دیوار کشی و... شو انجام میدادی.
همینجوری که بازی از نو شروع نمیشه ...یا شما دیتای بازی رو پاک کردین یا خوده بازی رو ...نقل قول:
اگه ایمیل سینک کرده بودین هم با کانکت کردن ایمیل میتونین ادامشو بازی کنین ...
همین میخام ببینم اون الان روی گوشی خودش همین رو داره یا نه؟ به مشکل میخوره؟ چون دقیقا الان همون مپ روی دو گوشی هست با دو تا آیدی جد حالا این چطوری میشه نمیدونم.نقل قول:
اره وقتی بازی ماله اونه صد درصد توی گوشیش دارهنقل قول:
به مشکل بله میخوره، چون این بازی رو همزمان نمیشه توی دو گوشی بازی کرد ،مثلا فکر کن اون داخل بازی باشه و شما وارد بازی بشین اون طرف رو از بازی میندازه بیرون،یا شما داخل بازی باشین و اون داخل بازی بشه ،بازی شمارو میندازه بیرون! البته همون لحظه هم میشه وارد شد اما برای هردوتون ارور میده و اعصابتون خرد میشه ،بلاخره باید یکی کوتاه بیاد و نره داخل بازی !
ولی از من میشنوی بازی رو پاک کن ،این کاری که شما میکنی اصلا درست نیست ،طرف به شما اعتماد کرده و بازی رو ریخته،بعد هم فکر کرده که پاک کرده!
حتی اگه بازی کنین هم ممکنه بعد یه مدت به مشکل بخورین و بازی حذف بشه و نیاز به ایمیل باشه که شما ندارین! پس بهتره از نو برای خودتون شروع کنین تا اینکه بخواین بازی مردم رو بازی کنین چون هر چقد بازی بکنین و اتک بزنین به سود طرف هست ...