با کدی میتونی راحت اس اس دی بزاری جای دی وی دی رام
راستی لطفا به اس اس دی نگین هارد چونکه اصلا جزء خانواده ی هارد ها محسوب نمیشه
Printable View
با کدی میتونی راحت اس اس دی بزاری جای دی وی دی رام
راستی لطفا به اس اس دی نگین هارد چونکه اصلا جزء خانواده ی هارد ها محسوب نمیشه
اقا ارزش داره 512 یا 1 ترا اس اس دی بگیرم؟
کارم طراحی با درایو و اسکارچ دیسک خیلی سر و کار دارم
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
مدلهایی که وین اورجینال دارن windows 8.1 single language هست خیلی راحت میشه سریالش رو به دست آورد دوستان میدونن با این سریال میشه نسخه win 8.1 pro رو فعال کرد؟
سلام وقتتون بخير باشه دوتا سوال داشتم
اول اينكه با اين لپ تاپ ميشه فارسي تايپ كرد؟
دوم اينكه صفحه لمسي اون چقدر بازتاب داره در محيط خونه،لطفا كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم ياعلي
Sent from my iPhone using Tapatalk
دوستان جنس مانيتور هاي مات اين مدل هم IPS هست؟
عاره فارسی میشه تایپ کرد .نقل قول:
زیاد نیست ولی خوب به عقیده من مات بهتره
دوستان فونت بازی ولفلشتاین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا به نظر من خریدن مات اشتباهه محضه.نقل قول:
لمسی بودن صفحه خیلی کاربردی نیست، اما چون صفحه اش مات نیست کیفیت فوق العاده بالایی داره. یکم بازتاب داره ولی به نظر من اونقدری نیست که بخواید مات بگیرید و کیفیت صفحه رو فدا کنید...
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
نقل قول:
آقا لطفا یکی جواب بده خواهشا
دوستان من کلید shift سمت راستی کیبوردم یکم حساسیتش نسبت به بقیه کمتره. یعنی باید یکم بیشتر فشار داده بشه تا عمل کنه.
به نظرتون بدم گارانتی واسم درستش میکنن؟
این لپ تاپ اگرچه که کیفیت بدنه خوبی داره، اما کیفیت مونتاژش اصلا به دل نمیشینه...
اون از در دی وی دی رامش که فیکس نیست و حتی به سختی بسته میشه.
اینم از کلید shift لعنتیش که باید نسبت به بقیه کلیدها بیشتر زور بزنی تا عمل کنه...
واقعا از ایسوس بعیده...
آقایون نظرتون درباره این لپ تاپ با این قیمت چیه؟ گرافیکش خوب هست؟ صفحه نمایشش عالی هم نباشه اشکال نداره ولی رفلکس نداشته باشه فقط. از من گذشته که بخوام هرساعت بازی کنم ولی گاهی هم یه بازی خوب میزنیم. خیلی تو فاز فریم بده و ... نیستم. اکثر کارام معمولیه از قبیل طراحی با نرم افزارهای نقشه کشی و فیلم و ....
لطفا هر ایرادی میبینید داخلش بگید. ممنون از راهنماییتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا با گرافیک 4گیگ هم قیمتش 3میلیون و 600 هست. با تشکر فراوان
دوتا سوال دیگم این بود که
1) آیا زاویه دید این لپ تاپ خوبه یا با این طرف و اونطرف کردن مات میشه؟
2) ssd رو ساپورت میکنه کلا؟ و اگر ساپورت میکنه، جایی واسه اون هست که نخواد به جای درایو قرار بدیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اقا خاهشا يكي يه عكس از رو به رو از لپ تاپ روشن بگيره ببينم چقدر بازتاب داره
در دی وی دی مشکلی ندارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
لپ تاپ شما صفحه لمسيه يا مات؟
دوستان در مورد صفحه باید بگم اصلا اذیت کننده نیست انقدر رنگها برجسته هستند که اون بازتاب رو باید دقت کرد تا متوجه شد و اگر حساس نشید شاید تو شرایط شدید نوری کمی فقط ازار بده باید باهاش کار کنید ولی من زیاد اذیت نمیشم ولی بازم مات رو بیشتر ترجیح میدم
لمسیه.نقل قول:
راستش خيلي گيج شدم،ميخام اين را جايگزين pc كنم،نميدونم مات يا براق
راستش حسابي گيج شدم،ميخام جايگزين pc كنم اينو،نميدونم مات بخرم يا لمسي
براق بگیر . من کارم طراحیه اصلا اذیت نشدم و پیشنهادم براق هست.نقل قول:
منم 5ساله که پی سی ندارم همیشه لپ تاپ داشتم
اقا يه دنيا تشكرنقل قول:
ممنونم دوست عزیز، البته من منظورم لپتاپ n56jn که در پست قبلش اطلاعات کاملشو گذاشته بودم، بود. در هرحال ممنون که از این n550jk هم عکس گذاشتین.از دوستان هر کس درباره n56jn هم اطلاعاتی داره اگر راهنمایی کنه ممنون میشمنقل قول:
مباحث مربوط به مدل های n56 بهتره در تاپیک پایین مطرح بشه :
سلام یه سوال داشتم مغازه ای تو اهواز هست که سفارش لپتاپ بگیره وارد کنه از Asus GL550JK خوشم امده ولی تو ایران نیست
دوستان کرایسیس 3 رو اجرا نکرد . مطمنم از ویندوز 8.1 هست راه حلی ندارید؟
بازی اجرا میشه همون اولش میندازه بیرون
شما که میخوای اونو بگیری چرا msi ge60 apache نمیگیری؟نقل قول:
چون کیقیت صفحه Asus GL550JK از n550jk هم بیشتره . این مدل msi ge60 apache کیفیت صفحش افتضاحه ماتریس هم قصد نداره msi ge60 apache pro که لااقل صفحش یکم کیفیت داشته باشه رو وارد کنهنقل قول:
سلام دوستان
من این لبتاب رو خریدم.(البته n550jK)
روز اول که ویندوز8.1 نصب کردم سرعت بالا اومدن ویندوز بد نبود.ولی دقیقا همون روز بعد از نصب درایورها بشدت سرعت بوت ویندوز کم شد.یعنی حداقل20_25ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد.حالا دیگه بعد از نصب نرمافزار ها که دیگه بماند...
خلاصه دوستان،من پس از سالها بی سیستم بودن خواستم لبتابی داشته باشم که چیزی به نام سرعت کم و هنگ کردن نداشته باشه
لطف کنید کمکم کنید.چیکار کنم
لطفا جواب کامل بدید.:-(
مرسی از همه
سلام دوستان
من این لبتاب رو خریدم.(البته n550jK)
روز اول که ویندوز8.1 نصب کردم سرعت بالا اومدن ویندوز بد نبود.ولی دقیقا همون روز بعد از نصب درایورها بشدت سرعت بوت ویندوز کم شد.یعنی حداقل20_25ثانیه طول میکشه تا ویندوز بالا بیاد.حالا دیگه بعد از نصب نرمافزار ها که دیگه بماند...
خلاصه دوستان،من پس از سالها بی سیستم بودن خواستم لبتابی داشته باشم که چیزی به نام سرعت کم و هنگ کردن نداشته باشه
لطف کنید کمکم کنید.چیکار کنم
لطفا جواب کامل بدید.:-(
مرسی از همه
دوستی که اطلاعات در مورد n56jn میخوایتبن باید بگم که صفحه نمایشش زاویه مجدودی داره و مطمئنم پشیمون میشین گرافیکش هم 50 درصد ضعیف تر از jk هست که به صرفه نیستش شما برو n550jk رو مدل غیر لمسیش که مات هست رو بگیر با گارانتی سریر هم دیگه رفلکس نداره و هم اینکه فوق العاده قوی هست
و در جواب[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید بگم شما مدل لمسی گرفتین یا غیر لمسی ؟؟؟ از کجا و با چه گارانتیولی در کل معمولا لبتاپ مشکلی نداره و یا مشکل از ویندوز هست یا اینکه سنگین هستش اگه تا 1-2 دقیقه هم طول بکشه عادی هست ولی اگه دنبال سرعت بوت 10-20 ثانیه هستی برو یه ssd بنداز جای دیوی دی راتر که دیگه میترکونه
ببین اینجور که معلومه مثل من حساس هستی و مطمئنم اگه براق بگیری میخوره تو ذوقت برو غیر لمسی بگیر که مات هستش اگه بقل هم باشن براق و مات کیفیت تصویر احساس میشه ولی اگه بقل هم نباشن هیچی نمیفهمی پس یه خورده کیفیت رو فدای راحتی نکن شما که طراح یا گرافیست حرفه ای نیستی که هستی ؟؟پس برو ماتش رو بگیر یا همون غیر لمسی از تهران با گارانتی سریرنقل قول:
موفق باشی
دوست گرامی،مدل لمسی خریدم(گرچه فکر نکنم به لمسی بودن یا نبودن ارتباطی داشته باشه)
آخه من توی نظرات دیده بودم که 8ثانیه،یا5ثانیه ویندوز بالا میاد.ویندوز8هم که خودش سریعتر باید بالا بیاد.خدمتتون عرض کردم،من چیزی جز درایورها روش نصب نکردم که بخواد سنگین شه.اصن مگه لبتاب به این قدرت باید به این سادگیآ سنگین شه؟!؟
در مورد گارانتی هم باید بگم که از دیجی کالا خرید کردم و گارانتی یکپارچه سازگار و ... داره
*
*
یه راهنمایی برا دوستان که برا خریدبین لمسی و غیر لمسی موندن باید بگم که با اینکه لمسش چندان کاربردی نداره،ولی من صرفا بخاطر همون چند ثانیه استفاده از لمسش اینو انتخاب کردم.شما اگه فک کردی میتونی راحت از لمسش استفاده کنی،خیال باطله.ولی همون کمش هم باحاله
خوددرگیری هم خودت داری:n22:
پس قطعا به خاطر ویندوز هستش ولی در کل کی گفته 5 ثانیه ؟؟؟؟ تا بخواد برنامه ها از استارت اپ لود بشن طول میکشه ولی شما اگه وین اورجینال داری میتونه دلیلش اینم باشه چون وین اورجینال یه چیزای اضافه داره که وین سنگین میشه و ابدیت های پنهانی و...... دیگه تمام چیزایی که باعث میشد رو گفتم ولی به نظرم این مدت زمان طبیعی هستش شما دیگه خیلی حساس هستی چون وقتی میخواد بوت کنه یه هرکاره دیگه نمید از تمام سخت افزار استفاده کنه که میاد ؟؟؟؟؟ پس دیگه تو این شرایط ربطی به قدرت و اینو نداره مشکل از جای دیگه هست که گرچه از نظر من مشکلی نیست از دوستانی که این لبتاپ رو دارن سوال کن ببین چقدر طول میکشه بیاد بالا
موفق باشی
من از وقتی ویندوز رو آپدیت کردم سرعت سیستم مخصوصا سرعت لود ویندوز خیلی پایین اومده
اوایل 14-15 ثانیه فکر کنم بیشتر طول نمیکشید
ویندوزم هم اورجیناله
البته بک آپ دارم ازش ولی به خاطر نرم افزارهام نمیتونم فعلا برگردونم تحمل میکنم
ولی چک کردم 80% کندی سیستم تو کارایی که من میکنم و مخصوصا لود ویندوز مربوط به سرعت پایین هارده وگرنه رم و سی پی یو و گرافیک کم نمیاره ولی هارد با 90 -100% توان کار میکنه درحالی که رم و سی پی یو به زور به 40% هم نمیرسه
Sent from my ME302KL using Tapatalk
دوست عزیز توی ویندوز 8.1 سرعت بوت شدن سیستم در هنگام خاموش بودن لپ تاپ بالا هست. اما در هنگام ری استارت کردن فرقی با ویندوزای دیگه نداره.نقل قول:
شما احتمالا موقعی که ویندوز رو ری استارت میکنی 25 ثانیه طول میکشه.
اگه لپ تاپو خاموش کنی و مجددا روشن کنی توی کمتر از 15 ثانیه بوت میشه.
دوستان ايا كارت گرافيكش بازي هارا ساپورت ميكنه،؟چون ميگن بيشتر بازي ها الان اينتل استفاده ميكنه نه انويديا
موقع کپی کردن و استفاده از هارد طبیعیه که تا 100 درصد استفاده بشه. اس اس دی هم بخرید از تمام توانش استفاده میشه. چون همیشه هارد و فضاهای ذحیره دایم اطلاعات سرعت کندی دارن و محدود کننده سیستم هستن.نقل قول:
اگه در حالت آیدل و وقتی که هیچ کاری نمیکنید هاردتون مشغول هست و در حال استفاده هست احتمالا سیستمتون ویروسی هست...