عالی نیست ولی خوبهنقل قول:
Printable View
عالی نیست ولی خوبهنقل قول:
آقا یه سوال 2 تا خط تلفن که بره adsl استفاده میشه سیماشون از رو هم رد شده یعنی سیما بقل هم هستن(البته روکش داره ها:n02:) میخواستم ببینم نویز امکان داره بیوفته.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
بله شک نکن 100 % نویز می افته
یه خط روی اون یکی خط نویز می اندازه
میخوام مطمئن شم...الان اوضایه خطم چجوریه رو پینگ تاثییر داره؟ (منظور اینه که خیلی تاثییر داره یا 3،4 تا میاد رو پینگ یا تایم اوت میشه ، همیشه اینجوری میشه یا بعضی وقتا)
درود مجدد .
عرض شود با اینکه شما دوستان گفتید مشخصات خط بنده شرایطش عالی هستش ولی چرا پــینگ من که قبلا با گوگل بین 120 تا 150 بود الان از 310 پایین تر نمیاد ؟
قبلا هیچ مشکلی نه در دانلود و نه با سرورهای خارجی نداشتم . ولی این یک ماه اخـــیر کلافه شدم از وضعیت بد پینگ و سرعت سرورهای خارجی .
به پشتیبانی هم هر وقت تماس میگیرم و موضوع رو در میون میذارم میگه که باشه خطت رو ریست پورت میکنیم .
حالا میخوام بدونم این ریست پورت اصلا یعنی چی ؟ چه کار میکنه ؟ چه تاثیری داره ؟ کی این کار رو انجام میده ؟
ممنون.
سلامنقل قول:
عزیز جان وضعیت خط من بسیار بد تر از شماست ولی مشکل پینگ اکثرا ندارم پینگ ربطی به نویز نداره اینو دوستان قبلا بهتون گفته بودن
پینگ به مسیر زیر ساخت پهنای باند شرکت داره و...
شما اگر پینگ خوب میخوای باید بری goodping.ir اونجا اکنت بخری
اقا وضعیت خط من چطوری هست؟
--- System Information ---
Vendor: Linksys
ModelName: WAG120N
Firmware Version: A1.00.16 , 2010-08-06T14:08:04
GUI Version: A1.00.16_007
Boot Version: 1.0.37-5.4
Hardware Version: 0.01
--- DSL Information ---
DSL Driver Version: 3.4.4.10.0.1
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Up
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 0
DSL Upstream Rate: 509 kbps
DSL Downstream Rate: 3072 kbps
Down up
DSL Noise Margin: 237 dB 206 dB
DSL Attenuation: 237 dB 94 dB
DSL Transmit Power: -593 dBm -726 dBm
ضمنا چطور میشه ماکزیمم اپ استریم و داون استریمی که خط ساپورت میکنه رو توی این مدل لینکسیس ببینم؟این قسمتش منو مخفی داره؟
یه سوال دیگه با یه مودم دیگه تست کردم نتایج تفاوت داشت ایا طبیعی هست؟ مودم تی پی لینک 8811 بود فکر کنم
با تشکر
به نظرت توی پست آخرم من حرفی از نویز زدم ؟نقل قول:
خوبه که Bold هم کردم . "
بعدشم شما میگی مسیر زیر ساخت , این چطور زیر ساختی هستش که اولا توی این یک ماه اخیر اینججوری شده و هم اینکه فقط واسه من اینطوری شده ؟نقل قول:
حالا میخوام بدونم این ریست پورت اصلا یعنی چی ؟ چه کار میکنه ؟ چه تاثیری داره ؟ کی این کار رو انجام میده ؟ "
به هر حال . یکی از دوستان اون قسمتی رو که بولد کردم رو اگر میدونه جواب بده .
چقدر سؤال شما آشناست!نقل قول:
بهرحال...
چند روز پیش جوابتون رو در پست ۲۴۲۳ در صفحه ی ۲۴۳ دادم!
بخونش بازم سؤالی داشتی بپرس.
در مورد بیشنیه ی داون و آپ استریم هم چون مودم شما استاندارد Adsl 2 plus رو داره پس از همه ی سرعت های این استاندارد پشتیبانی میکنه، که بیشینه ی اونا هم میشه اینا:
24mbps downstream
3.5mbps upstream
(البته آپ استریم با همه ی استاندارد های DSL به این مقدار نمیرسه و بر اساس تحقیقات من بصورت عملی نهایتا تا حدودای 2.5mbps میرسه.)
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
ممنون که راهنمایی کردیدنقل قول:
پستی که گفتید رو رفتم خوندم دقیقا منم با همین دو مدل مودم تست گرفتم همین مشکل رو دارم
شما گفتید که واحد ها فرق میکنه ولی جفتش جلو واحد نوشته dB (خودمم همون موقع که مقایسه میکردم به این نتیجه رسیدم که اگه tp-link رو در 10 ضرب کنیم نتایج معقول میشه ولی نمیدونم چرا لینکسیس با اینکه dB نوشته اما بر حسب 0.1dB نمایش میده!)
با این حال واحد رو هم تبدیل کنیم بازم بعضی از اعداد یکی نمیشن و اختلاف بعضا زیادی دارن
نتایج به صورتی که واحد ها یکی هست:(ارقام Tp-Link رو در 10 ضرب کردم)
Modem Linksys
Down up
DSL Noise Margin: 226 dB 198 dB
DSL Attenuation: 226 dB 93 dB
DSL Transmit Power: -587 dBm -726 dBm
Modem TP-LINK
Down up
DSL Noise Margin: 112 dB 225 dB
DSL Attenuation: 125 dB 54 dB
DSL Transmit Power: -140 dBm -74 dBm
اینم عکس از نتایج Tp-Link که از داخل مودم گرفتم:
الان به نظر شما این اختلاف کم هست؟
====================
اما دو تا سوال بعدی یکی اینکه این اعدد خوب هست یا نه؟ با توجه به توضیحات پست 1 یکی از نتایج خیلی خوبه یکی خیلی بد چرا اینجروی هست؟ ضمنا توی پست 1 اون مورد power رو زیاد توضیح نداده چی هست و چند باشه خوب
سوال دوم هم راجع به ماکس اپ و داون استریم بود یعنی از نظر شما این ماکسی که توی مودم نشون داده میشه مربوط به خط نیست و ظرفیت مودم رو نشون میده؟
من فکر میکردم اون ماکس برا این هست که نهایت خط شما تا چقدر ظرفیت داره و اونی که ماکس نداره چیزی هست که isp رو خط شما تنظیم کرده و در واقع میتونه تا اون مقدار ماکس بالا ببره
الان چیزی که من میگم اشتباه هست؟
با تشکر
خواهش میکنم.نقل قول:
لطفا دیگه اینجوری سؤال نپرسید، پاسخ دهیش خیلی سخت میشه. سؤالات کوتاه بپرسید تا زودتر به جواب برسید. ولی بهرحال این بارو استثنائا سعی میکنم چیزی از قلم نیفته:
۱. من تو مودم های d-link دیدم که تو پرانتز جلوی فلان گزینه واحدش رو مینویسه (دقیقا مثل مودم tp-link)، منتها d-link هم مثل linksys بر اساس 0.1db نشون میده ولی تو پرانتز هم مینویسه 0.1db که ابهامی باقی نمونه.
حالا اینکه چرا linksys نوشته db ولی بر اساس 0.1db نشون میده یه مقدار مشکوک هست! بنابراین شما لطفا یه عکس از linksys هم بذار تا بیشتر متوجه جزئیات بشیم.
۲. این اعدادی که tp-link نشون داده متوسط رو به ضعیف هست، ولی اعداد linksys نسبتا خوبن.
درضمن کلا اعدادی که tp-link تو عکس نشون داده بنظرم درست نیستن! مثلا دقت کنید: برای snr که نویز خط رو نشون میده نوشته 11.2 ولی attainable rate رو نوشته 14 مگ!
وقتی نویز خط شما با پهنای باند ۳ مگ (پهنای باند فعلی شما)، خیلی خوب نیست و snr حدودای ۱۱ هست پس چطور یه همچین خطی میتونه 14 مگ پهنای باند رو ساپورت کنه!!!؟ برای من که خیلی عجیبه!
۳. درمورد transmit power همینقدر میدونم که قدرت انتقال سیگنال بین مودم شما و تجهیزات isp هست برای همگام سازی هر دو سمت سرویس گیرنده و سرویس دهنده. و هرچی بیشتر باشه بهتره.
شاید اطلاعات این صفحه هم بتونه شما رو به جواب نزدیک تر کنه:
۴. در مورد مکس ریت که پرسیدی، به اینا دقت کن:
max rate یا attainable rate=
حداکثری پهنای بندی که خط شما میتونه ارائه بده.
rate یا current rate=
پهنای باندی که isp خط شما رو روی اون تنظیم کرده.
به عبارتی max rate میشه بالقوه ی خط شما، و rate میشه چیزی که "الان" هست.
دوست عزیز خدا شاهده نزدیک به نیم ساعت طول کشید تا جواب شما رو با توجه سؤالات طولانی شما بنویسم.
من خوشحال میشم اگه بتونم کمکی بکنم، ولی شما هم لطف کنید سؤالاتتون رو با هم و پیچیده نپرسید.
موفق باشید.
یا حق
درود مجدد .نقل قول:
عرض شود با اینکه شما دوستان گفتید مشخصات خط بنده شرایطش عالی هستش منظور شما از مشخصات خط چی هست کدام فاکتور مد نظرتون هست یعنی چیش رو میگید تاثیر داشته روی پینگتون ؟
حالا میخوام بدونم این ریست پورت اصلا یعنی چی ؟ چه کار میکنه ؟ چه تاثیری داره ؟ کی این کار رو انجام میده ؟ "
در این مورد اطلاعات کافی ندارم ولی در نهایت 50 درصد احتمال داره درست بشه مربوط به mdf مخابرات هست
بعدشم شما میگی مسیر زیر ساخت , این چطور زیر ساختی هستش که اولا توی این یک ماه اخیر اینججوری شده و هم اینکه فقط واسه من اینطوری شده ؟
عزیز کلیت موضوع رو من خدمتتون عرض کردم حالا این که پینگ شما خراب شده حتما یه مشکلی به وجود اومده که فقط مربوط به خط شماست اینطور که میفرمایید شما اون goodping.ir تست کن اگر بازم مشکل پینگ داشتی و مثل قبل نشد از سمت isp هست احتمالا مشکل اکنت تست هم داره
سلام دوستان.
این وضعیت خطه منه:
به نظرتون 10 مگ رو میکشه به خاطر attenuation بالاش ؟
دوستان لینک زیر رو مطالعه کنین بین SNR و SNR Margin تفاوت قائل شده. تعریفش از SNR Margin به این صورته که :
SNR) = SNR Margin خطمون موقع کانکت شدن) - (حداقل SNR مورد نیاز برای پایدار بودن تو یه سرعت مشخص)
مثال زده اگه مثلا برا سرعت 8Mbps حداقل SNR برابر 35 db لازم باشه و اگه مودم SNR Margin رو برابرdb 9 نشون بده، اون موقع SNR واقعی خطمون برابر 44 db میشه:
نظرتون چیه؟ با این حساب باید SNR Margin برابر و بیشتر از 6 db قابل قبول باشه.
وضعیت شما عالی هستنقل قول:
بله میکشه
,q
نظر حمید جان تأیید میشه.نقل قول:
کیفیت خط شما عالیه رفیق:)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلام و ممنون از اطلاعات مفیدتون ;-)
مشخصات خط من لطف کنید ببینید چجوریه؟!
تو یک مگ مخابرات قطعی خطم زیاد بود مجبور شدم بیان 512 که خوبه، تو مشخصات زده تا 2 مگ رو خطم میکنه درسته!
Snr خوبه
اما اونیکی 55 هست!!
چرا توی 1مگ قطعیم زیاده با توجه به اینکه زده تا 2 مگ کشش داره!
مرسی
Sent from my C6602 using Tapatalk
با توجه به این عکس بنظر میاد که خط شما نهایتا میتونه روی ۲ مگ بسته بشه. ولی با توجه به اینکه روی ۱ مگ هم قطعی هاتون زیاده پس احتمالا یه جای کار میلنگه! مثلا سیمکشی خونه، یا مسیر خط از کافو تا خونه، و یا بخش های دیگه، که تا بررسی نشه نمیشه نظر قطعی داد.نقل قول:
شما مودم رو سر سیم هم وصل کردی تست کنی؟ (منظورم دم درب خونس)
اگه آره، چجوری بود؟
اگه نه، لطفا حتما این کارو انجام بدید و نتیجه رو گزارش بدید تا دوستان بهتر بتونن شما رو راهنمایی کنن.
خب به قول دوستمون احتمالا يه مشكلى تو سيمكشى هست يه احتمال ديگه هم اینه که مودم مشکل داشته باشه چون یکی دو مورد دیدم به خاطر مشکل مودم atten بى خودى از 37 به 60 رفته.نقل قول:
به هر حال اکه میتونی دوتا تست انحام بده یکی مودمو به سیم ورودی وصل کن و دوباره نتایجو گزارش کن. تست دوم اگه تونستی یه مودم دیگه پیدا کن و اونو رو خطت امتحان کن.
مرسی ، هنوز از درب خونه تست نکردم ، تست میکنم و اعلام میکنم ، یعنی با توجه به اینکه 2 مگ هم زده و 55 هست برام رو یه مگ این همه قطعی باید داشته باشه !!!نقل قول:
راستی خونمون هم 10 طبقه هست و معلوم نیست از کدوم سوراخ سمبه ای این کابلها رد شده و لی از درب واحد میتونم بگیرم !
Sent from my HTC One using Tapatalk
وضعیت خط چطوره؟( شاتل یک مگ اکو) لازمه سیم عوض کنم ؟ قطعی دارم.
upstream Downstream 14 9 Snr margin 27 44 line attenuation 2386 kbps/768 kbps rate
لطفا عکس بذارید جدول رو کپی نکنید! چون الان چیزی که من دارم میبینم آپ استریم روی 2386 و داون استریم روی 768 هست ! اگه واقعا همینطوره خیلی عجیبه، چون برای شما آپ استریم از داون استریم خیلی بیشتره! و من یکی که اولین باره همچین چیزی میبینم!نقل قول:
بهرحال...
شما بگو آپ استریم رو براتون بیارن پایین تر (مثلا روی ۵۱۲) تا قطعی هاتون کمتر بشه و یا کلا از بین بره.
شما Mode مودم رو بذار روی G.DMTنقل قول:
شما درست می فرمایید . من بد تایپ کردم . دن استریم 2386 و آپاستریم 768 است. من سر خط بردم تست کردم سیگنال دان استریم شد 17 . ایا با تعویض سیم مشکل حل میشه. نمی خوام سرعتم پایین بیاد. ممنون بابت راهنمایینقل قول:
همینکه دان استریم شما 2368 هست یعنی خطتون درست آپ نشده و مشکل داره خطتون . سر خط دان استریم چند بود؟نقل قول:
اگه منظورت از سیگنال داون استریم همون snr میباشد و این پارامتر، توی خونه 9 ولی سر خط 17 میباشد، دوباره هم بررسی کنید و اگر بازهم همچین اختلافی مشاهده کردید، بله با سیمکشی جدید مشکل حل میشه. (یعنی از سر سیم مستقیم سیم بکشید برای مودم)نقل قول:
درضمن پایین اوردن آپ استریم که قبلا گفتم ربطی به سرعت مد نظر شما نداره. برای وبگردی و دانلود و اموری از این دست، آپ استریم بالا بکار نمیاد و فقط عامل پایین اومدن پایداری ارتباط اینترنت شما خواهد بود.
بنابراین، اگر بگید آپ استریم رو بیارن پایین تر کیفیت ارتباط شما بیشتر میشه و درعوض میتونید داون استریم رو بالاتر ببرید که در نتیجه ی این کار سرعت دانلود و وبگردی شما بیشتر میشه.
(سعی کردم ساده توضیح بدم!)
با شاتل که تماس گرفتم گفتن چون خطت نویز داره و سیگنالت پایین است به همین خاطر مودم با این سرعت 2386 آپ شده است. و اگر مشکل سیگنال رو حل کنی بیشتر میشه. معمولا در حالت نرمال چقدر باید باشه ؟؟نقل قول:
ببخشید یعنی بگم 768 رو بیارن به 512 برسونن؟؟ خیلی ممنون بابت راهنمایی جامعنقل قول:
شما اول باید ببینی به چه پهنای باندی نیاز داری.نقل قول:
مثلا اگه پهنای باند 4096 یا همون ۴ مگ براتون کافی هست، اگه snr در حدود ۸ و یا یکم بالاتر باشه اونوقت مشکلی نخواهید داشت. ولی با فرض همین مقادیر، اونوقت خط شما پهنای باند بالا مثل ۸ مگ رو ساپورت نخواهد کرد.
بله دقیقا.نقل قول:
بعدش اگه دیدید snr برای داون استریم مثلا تا حدودای ۱۵ رسید بگید داون استریم رو براتون روی ۴ مگ ببندن (با این فرض که در حال حاضر روی ۲ مگ براتون بسته باشن)
البته! چون شما گفتید snr سر خط 17 بود، پس یعنی خط شما احتمالش هست که پهنای باند بالاتر از این ها رو هم بتونه ساپورت کنه. و این بستگی به این داره که سر خط که snr برابر ۱۷ بوده، پهنای باند داون استریم چند بوده؟ شما هنوز اینو نگفتید!
مرسینقل قول:
قبل و بعد از انتخاب mod عکساشو می زارم ببین :
علتش چیه دادا ش ?!
تو dsl setting تیک همشو برداشتم غیر g.dmt
مشکلی نداره تیک Adsl2 و .... برداشتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام اگر ممکنه بفرمایید وضعیت خط من چطور است. اکو یک مگ شاتل
چرا پهنای باند شما رو اینقدر کم بستن!؟ عجب!نقل قول:
بهرحال...
نه عزیز مشکلی پیش نمیاد.
شما بذار روی همین g.dmt بمونه.
برای خطوطی که مشکل دارن g.dmt باعث پایداری بیشتر ارتباط میشه. همونطور که دیدید وقتی روی g.dmt هست نویز میاد پایین تر (یعنی snr میاد بالاتر)
کیفیت خط شما متوسط هست. با پهنای باندی که الان داره نباید مشکلی داشته باشید. بنظر میرسه تا ۴ مگ هم کشش داشته باشه، ولی بیشتر از اون دیگه بعید میدونم. البته اگه آپ استریم رو از 768 به 512 براتون کاهش بدن شاید شاید شاید با پهنای باند 6 مگ هم مشکلی نداشته باشه و کشش داشته باشه.نقل قول:
کلا اگه بگید آپ استریم رو براتون کمتر کنن و داون استریم رو ببرن بالاتر بهتره.
شما سرعت سرویس چنده؟ چرا خطت اینقدر پایین بسته شده؟ شرکتت چیه؟ بذار روی همین G.DMT باشهنقل قول:
نقل قول:مرسی دوستاننقل قول:
سرویسم مخابرات هست
512 نامحدود
رو 575 بستن ، فکر نکنم مخابرات بیشتر ببنده ! درسته ?!
نه دیگه چون نا محدود هست شما بگو یک بیت :n04: همون هم نمیدهنقل قول:
دوستان راه حلی کارامدی برا مشکل مودم لینکسیس 120n با اینترنت مخابرات دارید؟
این مودم اگه روی حالت PPPoE باشه باعث میشه هر چند دقیقه قطعی داشته باشه ولی روی حالت Bridged مشکلی نداره و مثل هلو کار میکنه
قبلا هم سرچ کردم مشکل از mtu هست و باید دستی مقدار داد اما روی هر مقداری تست کردم مشکل وجود داره!
حالت Bridged هم روی ویندوز 8.1 باهاش مشکل دارم (همون محدودیت های کانکشن که توی ویندوز 8 و 8.1 درست شده)
لطفا کم اطلاعی بنده رو ببخشید برای انجام این کار باید با کدام بخش شاتل تماس بگیرم و ایا این کار رو سرعت دانلودم هم تاثیر دارد؟نقل قول:
آیا این مشکل رو با پشتیبانی سرویس دهنده هم مطرح کردی؟نقل قول:
چی گفتن؟ نظرشون چی بود؟
و یه سؤال دیگه اینکه آیا فقط با این مودم خاص این مشکلو دارید یا مودم های دیگه هم امتحان کردید؟