اره از این چیزا دیدم . روزی که میخواستم گوشی بخرم طرف اومد همه کاراشو کرد و تنظیم کرد و... سیم کارت گذاشت و داد دست ما . ما هم محض کنجکاوی گوشیو خاموش روشن کردیم ..... گوشیه سوخت!!! دیگه روشن نشد . :31: یدونه دیگه باز کرد.نقل قول:
Printable View
اره از این چیزا دیدم . روزی که میخواستم گوشی بخرم طرف اومد همه کاراشو کرد و تنظیم کرد و... سیم کارت گذاشت و داد دست ما . ما هم محض کنجکاوی گوشیو خاموش روشن کردیم ..... گوشیه سوخت!!! دیگه روشن نشد . :31: یدونه دیگه باز کرد.نقل قول:
90 درصد با یه فلش کردن که حدود 3-4 تومانه درست می شهنقل قول:
!!!نقل قول:
صفحه فلتش پاره شده80000 تومن هم خرج برداشت
اول ببینیم با فلش کردن راه نمی افته ..بعد حرف از 50 و 80 .. بزنیم
این دوستمون شکه می شه..:20:
---------------------------------------------------------------------
من دوستم w800 داشت که اینطور شد -البته اون (safety remove hardware) هم کرده بود
کارش با یه فلش کردن درست شد
موفق باشید
آره همون Edge هست. گفتم که سیستم ایرانسل اینه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان که قیمتش رسیده به 250 تومان می ارزه
به این صورت که اول باید بری پولشو پیدا کنی بعد یکم سر بدی عوضش کنی.نقل قول:
:27: :46: ...نقل قول:
اقا من تسلیم...من که کم اوردم دیگه:18: :31:نقل قول:
من ارتباط این پست رو با نوشته ها نگرفتم!!!یعنی می خواستی بگی edge چیه یا مثالا 810 این امکان رو ساپرت می کنه؟...اخه سوال یه چیز دیگه بوده نه اینکه شما بخواهی edge رو تعریف کنی.............نقل قول:
قبلشم می ارزید....:20:نقل قول:
در ضمن احساس کردم خط به خط این نوشته واسم اشناست:13: ...میدوارم که اشتباه کرده باشم و مال خودتونه...چون ذکر منبعی ندیدم...شاید قیلا خوندمش!!!!:18:نقل قول:
به طور معمول شاید حدود 24 ساعت ولی اگه با دوربین کار کنم کمترنقل قول:
پس نرم فزار disk to phone رو چرا نمیگی . خیلی مفده کهنقل قول:
میشه به من بگید وقتی یه W810 میخریم چه لوازم جانبی باید همراهش باشه؟؟؟؟!!!!
تو جعبه من :نقل قول:
گوشی
کابل خروجی به TV
کابل DCU-60)
هندزفری
CD
دفترچه هاش
یه اداپتور کوچیک واسه رم تو گوشی
یه چندتا سر هندزفری
شارژر
شاید اشکال از باطرات هستش.. چون اگه باطریو نزنی بهش و به شارژر وصل کنی همینجوری میشهنقل قول:
کابل tv نیست که . کابل aux هست . فقط خروجی صدا . :27:نقل قول:
من چقد بد بختم یکی کمکم کنه هر چی بد بختیه داره سرم میاد
گوشیم تو جیبم بود بعد یکی از دوستام چنان با پا زد توش (دقیقا خورد بش) همون جا گفتم 280 تومن ضرر
درش اوردم دیدم همه چیش کار میکنه ولی السیدیش خراب شده (فکر کنم) همه چیز کاملا سفیده
و پایینش یکم رنگ پخش شده فکر کنم یا السیدیش سوخته یا رنگش خراب شده نظر شما چیه ؟
چقدر خرج داره ؟ هر چی پول داشتم این چند وقته باید خرجش کنم
دقیقا منظورت رو نفهمیدم...اما اگه صفحه روشن نشه و قسمتی از اون رنگی رنگی شده باشه...معلومه ال سی دیش سوخته:13:نقل قول:
من تقريبا دوماه پيش ال سي ديم ضريه خورد .سوخت رفتم علائدين ...تمايي طبقات رو گشتم كسي نداشت ميگفتن اگه بياريم(ال سي دي) قيمتش بالاست...(بالاي 60-65)نقل قول:
بالاخره يه ال سي دي اصلشو گير اوردم با تعويض شد : ناقابل 70 هزار تومان
آقا من گوشیمو امروز بردم گارانتی حرفهای خنده دار میزدند.
یارو زنه که مسئول درست کردن گوشی بود میگفت چون گوشیت به کامپیوتر وصل بوده اگه با فلش درست شه باید هزینه فلش رو هم بدی وگرنه آیسی فلشش سوخته که باید عوض شه.
در ضمن میگفت چون به کامپیوتر وصل بوده یا ویروسی شده یا اینکه جریان اضافی بهش وارد شده و منم تا دلتون بخواد به دلیل این حرفها ضایعش کردم.
ويروس؟ واسه جاوا؟؟؟بهش ميگفتي ......:27:نقل قول:
منم سر همین موضوع ضایعش کردم دیگه.:5:نقل قول:
البته باید دید جمله ی طرف دقیقا چی بوده...نقل قول:
چون مثلا اگه شما سیتمت تروجان داشته باشه...بعد گوشیتو وصل کنی بهش..اونم تروجان می گیره و بنا به قدرت اون تروجان کارایی گوشیت کم می شه مثلا سرعتش میاد پایین...و این هیچ ربطی به این موضوع که جاوا ویروس نمی گیره و این حرفها نداره
من خودم این new folder لعنتی رو تجربه کردم که امد رو فولدر های رمم هم کپی شد سرعتش رو اورد پایین تا بلاخره با کاسپر اسکای از شررش خلاص شدم:20:
مگه گارانتی گوشیت چی هست ؟
این سوال من هم هستنقل قول:
آره واقعا ویروس نمی گیره . از این حرف مصطفی هم تعجب میکنم که میگه گوشیم از کامپیوتر ویروس گرفت . ببین هر برنامه یا نرم افزاری نیاز به یک محیط برای اجرا شدن داره و اگر در سیستم عامل مربوط به خودش نباشه عمل نمیکنه . ویروس نیو فولدر مربوط به فضای کاری ویندوزه و از امکانات سیستم استفاده میکنه و عملا در محیط جاوا نکار نمیکنه . . مثل اینه که بگی من یه برنامه اپل مکینتاش رو توی ویندوز نصب کردم و دارم باهاش کار میکنم .!!! :13:نقل قول:
حرف شما كاملا صحيح فقط يه پرانتز اونم اينكه درسته ويروس نيو فولدر تو گوشه پوشه ايجاد ميكنه اما سرعت گوشي رو كم نميكنه....(اينو واسه اون دوستمون گفتم كه گفتن گوشيشون اين ويروسو داشت) منم اين مشكل واسم پيش اومد اما نه سرعت گوشيم اومد پايين نه ...نقل قول:
به نظر شما یه w810 کارکرده خیلی خیلی تمیز به همراه همه لوازمش به اضافه یک باتری یدک و کیس ولی بدون رم 512 ش-سریال اصلی (چنج شده نه) حداکثر چه قدر می ارزه؟؟؟؟؟؟من 240000 خریدمش میخوام ببینم سرم کلاه رفته یا نه؟؟
کیس چیه؟نقل قول:
یه نمه گرونه
بابا ماشالا این کلوپ 810 تا واپسین ساعات بامداد همچنان با پست های جدید در صدر لیست پی سی ورد قرار داره
:15:
بستگی داره چن روز کار کرده باشه.. اگه دو روز آره می ارزهنقل قول:
اگه بیشتر ..
گرون گرفتی ..
لوازم برقی به محض دست دو شدن قیمتشون خیلی افت می کنه
تازه کجارو دیدی وقتی که همه p30 خوابه ما بیداریم داریم موسیقی آپ می کنیم :5:نقل قول:
بابا ماشالا این کلوپ 810 تا واپسین ساعات بامداد همچنان با پست های جدید در صدر لیست پی سی ورد قرار داره
سريال اصلي با گارانتي؟ اگه گارانتي داره اسم گارانتيش و اينكه چقدر ازش مونده؟نقل قول:
در ضمن نو اين گوشي در دو هفته پيش 245 هزار تومان بوده حالا به نظر خودت خوب خريدي؟:41:
چه جلب! من فکر میکردم باتری گوشیم خرابه......!
دقت کن ببین بچه مردم چی میگه نزن تو ذوقش:41: . میگه سریال اصلی . اصلی بالای 300 تومنه :18:نقل قول:
دوستان من دیشب بردم مغازه گفت السیدیش 25 تومنه 3 4 تومن هم برا نصبش میگیره
(تا نگاش کرد گفت ال سی دیش شکسته )
نظرتون چیه ؟ یعنی از این تقلبی هاس ؟ از کجا بفهمم که اصله یا تقلبی حالا اصل و تقلبی چه فرقی میکنن
نظر شما چیه چیکارش کنم ؟ هنوز درستش نکردم بهش گفتم بگه فقط چشه
ای بابا ال سی دی که دیگه تقلبی اصل نداره...شما برو چند جا دیگه هم قیمت بگیر...بعد اقدام کننقل قول:
نقل قول:بله تایید میشه.....نقل قول:
دوست عزیزی که گوشی دست 2 گرفتی...برو خوش باش...قیمت مناسبیه:20: مطمعنا هم تو راضی باید باشی هم فروشنده....خوب چون اصل هست دسته 2 اش هم یه کم باید گرون تر باشه دیگه.......
سريال اصلي با گارانتي سيتادل فقط بالاي سيصده عزيز...شما هم دقت كن !نقل قول:
در ضمن اين گوشي بدون رم هم هست...
دمتون گرم بالاخره نفهمیدیم خوبه یا نه؟!!!!اولش یه کم نا امیدم کردین گفتم سرم کلاه رفته....ولی با حرفای nakhordemast یه خورده امیدوار شدم..نقل قول:
در ضمن گارانت نداره گوشیه....حالا چی؟!!!!!
سلام دوست من....ببين قضيه اميد وار كردن يا... نيست .
دردرجه ي اول بايد شما با اين گوشي و شرايطش حال كني كه لابد حال كردي كه خريدش.
بقيه دوستان هم نظراتشونو ميگن.
به نظر من كلا با شرايطي كه شما ميفرماييد گرون گرفتي....حالا هم گرفتيش ديگه فداي سرت....اين سوال رو در واقع قبل خريدش ميپرسيدي نه الان.
موفق باشي.
عزیزم اگه میتونی شماره صفحه رو بگو چون صفحه های من 20 تایی هست نه 10 تایینقل قول:
پولش مهم نیست فقط چطوری ؟نقل قول:
چون من w900 هم داشتم فقط گوشی بزرگیه نمیشه تو جیب گزاشت
ولی w810i چیز دیگست
پس بگید چطوری؟
من گوشی w810i نو نو تمیز خریدم 190 سریال چنجی خوبه ها الان هم دارمش در کمتر از 20دقیقه چند تا فایل آپ کردم رو گوشی گوشی مالزی هست همه چیزش هم باشه رم آبی . باطری کره . کابلش . ....... .نقل قول: