ممنون دوست عزیز .نقل قول:
ولی این پچ فقط نورپردازی بازی رو کمی تغییر میده و بازی روشن تر میشه :n02:
من پیش خودم گفتم الان این پچ گرافیکی یک حال اساسی به بازی میده !!! الکی امیدوار بودیم :n02:
با این حال ممنون :n16:
Printable View
ممنون دوست عزیز .نقل قول:
ولی این پچ فقط نورپردازی بازی رو کمی تغییر میده و بازی روشن تر میشه :n02:
من پیش خودم گفتم الان این پچ گرافیکی یک حال اساسی به بازی میده !!! الکی امیدوار بودیم :n02:
با این حال ممنون :n16:
نقل قول:
فقط نور پردازی نیست! به نوشته های فایل enbseries یه نگاهی بندازید...
بطور معمول از طریق تنظیمات بازی هرکاری کنید بازی روی low اجرا میشه ولی این فایل enbseries تمام تنظیمات رو تا آخرین کیفیت بالا میبره :n01:
این عکس از تیرک و چمن بدون پچ و برنامه ی اضافی؛ از هر زاویه ای بخواید میزارم، تیرک هیچ مشکلی نداره چمن کاملا سه بعدیه و اما رنگ بندی چمن از دور به نظر من بسیار طبیعیه و بنظر خیلی ها موکتی و مصنوعی هست و من فکر میکنم فقط عادت نیستند
PC Full high
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چهره ی بازیکن در حالت تکل و همچنین در حالت عادی
به هیچ عنوان اینطور نیستنقل قول:
تنظیمات رو هرچه بیشتر کنید گرافیک بهتر میشه
اما همه ی یوزرها نمیتونند روی 1080 و high و 4x بازی کنند چون حتما نیاز به یک 4 هسته ای نسل جدید هست البته باز هم سلیقه ای هست چون شما رو همین حالت high فول اچدی بازی میکنی خوشت نیومد ولی من که خوشم اومد ولی عکسهای صفحات قبلی برای این حالت گرافیکی نیستند برای حالت low هست
روی low اینطور میشه و روی high هم که عکسهارو تو پست قبلی گذاشتم
کاملا با high متفاوته
تیر دروازه و چمن در low:
خلاصه چه لاو چه های گرافیکش از 13 کمتره ...حتی از پیس 13
اقا مشکلات بازی(پریدن از بازی بیرون.....) حل شد؟ میشه بگین من میخوام شروع کنم به بازی ویندوز 8 دارم 64 بیت
لاو رو خوب اومدی!نقل قول:
یه چیز رو میدونستی؟
چمن 11 از 12 بهتر بود و 12 از 13 بهتر و 13 از 14 بهتر بود
همه ی اینها از 3d grass فیفا 10 شروع شد که اگر فعال میشد لگ میفتاد و اگر نه چمن افتضاح بود
و اگر اجرا میشد بهترین چمن ممکن رو داشتیم سازنده ها دیدند هیچکس نمیتونه 3d grass رو اجرا کنه
اومدن از 11 چمن رو بهبود بخشیدن اما بهترین سیستم ها هم نمیتونستند فیفارو 60 فریم ثابت داشته باشند
و هر سری از کیفیت چمن کاستند تا فریم به 60 ثابت برسه
دیگه امروز که فیفا 14 باشه کاملا 60 فریم ثابت رو داریم (البته با سخت افزار خوب)
این یعنی یک بازی فوقالعاده نرم و روان
من هر سری سیستم رو ارتقا دادم تا فقط فیفا رو 60 فریم ثابت داشته باشم هیچوقت نشد (تو چندین سیستم دیدم)
اما ایندفعه توی این ورژن شد درواقع حاضرم همه ی ویژگی های گرافیکی رو بدم ولی 60 فریم ثابت رو داشته باشم چون فوتبال مثل بازیهای دیگه نیست که با
افت فریم اعصابت خورد نشه فوتبال بازی لحظه هاست خیلی ها رو دیدم اصلا با افت فریم فیفا مشکل ندارند ولی من خیلی حساسم و دیدم یوزرهای خارجی هم از این افت فریم های خیلی ریز گلایه میکنند
فیفا به این مرحله رسیده و مطمئنم چه نسل جدید چه قدیم دیگه بیخیال این نوع چمن نمیشه تازه دوران خوشی خیلی ها با این فیفای نرم و روون شروع شده یکیش من :n02:
به نظر من بهتره یه گزینه ی 3d grass حرفه ای هم مثل فیفا 10 و 9 بزاره تا اونایی که با افت فریم مشکل ندارند این گزینه رو فعال کنند
پ ن: منظورم از فریم همون فریم های محاسباتی نرم افزاری نیست منظورم اون فریم هایی صدم ثانیه ای هست که با چشم و نرم افزار دیده نمیشه و فقط با حرکت توپ و بازیکن حس کرده میشه شاید fraps فیفارو 60 فریم نشون بده ولی این کافی نیست چون برنامه ها روی ثانیه تنظیم شدند و نمیتونند این افت فریم های میکروثانیه ای رو تشخیص بدن
تو Career قدرت بازیکنها رو چجوری باید دید؟
دوست عزیز سیستم من روی High هستنقل قول:
ولی چمن من مثل اینه برای همین میگم مثل موکت میمونه چرا ؟
یه سری معروفا مشخصن، ولی بقیه رو باید scout بفرستی، بررسیش کنن.نقل قول:
اینایی که میگن چمن روی low و high فرق میکنه یا نمیکنه یه تست از چند ورزشگاه مختلف بگیرن شاید به خاطر ورزشگاه باشه . مثلا الان روی نیوکمپ واسه من که همه تنظیمات روی high هستش چمن دو بعدیه . بعد هم روز و شب رو یه تست هم بکنن .
حرف اخرت رو نفهمیدم . خوب اگه با چشم دیده نمیشه چطور میخوای حسش کنی ؟ اگه یه بازی افت فریمش با نرم افزار یا چشم دیده نشه که نمیشه گفت افت فریم .نقل قول:
بعد هم من فیفا 13 رو روی اخرین تنظیمات خیلی روونتر از فیفا 14 بازی میکردم با اینکه اونجا چمنش بهتر بود و سیستم من هم مال 4 سال پیشه . نه اینکه که به صورت نرم افزاری بگم فریمش بهتر بود . همونطور که خودت میگی حرکات خیلی روونتر از 14 اجرا میشد و به نظرم 13 خیلی روونتر از 14 بود . البته با پچی که برای 13 اومد خیلی روونتر شد .
بعد هم شما اگه انلاین بازی کنی چه میکنی ؟ :n02: همه لگ و دیلی و قطعی . فکر کنم بزنی مانیتور رو بشکونی حین بازی :n10:
الان وارد فیفا شدم، اینکه اول بازی میاد بازی و گزارشگرا و اینا رو معرفی می کنه، در مورد هالووین صحبت می کرد. خیلی هم خوب. :D
من ایکس باکس لایو بازی میکنم تو بخش season . بیشتر از 20 تا بازی کردم ولی همشون تو خونه حریف میفته چی کار کنم؟:n27:
اره توی فیفا های قبل هم بود که چیز جالبیه . اگه یادم باشه فقط هالووین نیست و موقع مناسبتهای دیگه مثل سال نو هم پیام میده .نقل قول:
اره.نقل قول:
احتمالا تو هر مناسبتی ازش یاد میکنه. مثل کریسمس و ...
اصلا این کرک ریلود میاد آخرش یا نه ، بیخود منتظریم ؟ مال این شرکتام هیچکدوم به درد نمی خوره :n21:
تو فیفا 13 دیده بودم اگه روزی تولد بازیکنی بود، تو گزارش بازی بهش اشاره می کرد، ولی مناسبت ندیده بودم. خوب بود بازیکنا با کله کدویی شکل می اومدن تو زمین. :Dنقل قول:
بازیهای قدیمی از این آپشنای جنگولک بازی بانمک داشتن. حیف. :n03::n02:
چرا این کرک ریلودد نمیاد ؟ سرکاریه واقعا ؟ وقتی 3dm اومده کرک ناقص تری رو داده بیرون فکر نکنم بیشتر از یک ماه طول بکشه تا ریلودد که همچین گروه حرفه ای هستش نتونه کرک درست درمونی اماده کنه . قضیه کلا بوداره .
اگه خدا بخواد امسال بجای ارجینال فیفا میرم ارجینال dark souls رو میخرم .
توی فیفا 13 من هالووین رو دیده بودم و حتی توی 12 هم فکر کنم . اینا که جنگولک بازی نیست . توی واقعیت هم گزارشگرها از این حرفا میزنن و فیفا هم خواسته مثلا واقعی تر کنه گزارش رو . ولی خداییش امسال گزارشگرها خوب پیشرفتی داشتن .نقل قول:
منظورم از جنگولک بازی اون کله کدویی شدن بود. قدیما از این چیزا زیاد بود تو فیفا و PES :n03::n02:
بازی های جهانی چند روزیه شروع شده بازی فیفا هم هست اونم فیفا 14 شاهکار !
2 تا نماینده ایران هم هستن و هر دو از گروهشون رفتن مرحله بعد اما هر دو تو گروهاشون آخرین نفری بودن که رفتن مرحله بعد
حالا اینا به کنار اما کسی که در مسابفات انتخابی ایران اول شد دیروز بازی داشت یک نفر از تیم همراه هم لحظه به لحظه بازیوگزارش میکرد که چی به چیه
یک جاشو خوندم خیلی جالب بود : بنده خدا که خودش زیاد اهل فیفا نبود نوشته بود که جاوید اصلا دفاع نمیکنه فقط حمله میکنه :n02: !!!!
تو دلم گفتم بنده خدا خبر نداری ! تو این افتضاحی به اسم فیفا 14 نمیشه دفاع کرد ! کسی که بخواد مثلا اصولی دفاع کنه کلاهش پس معرکس یهو به خودش میاد میبینه 5-6 تا گل خورده بدونه اینکه یک گل بزنه
دفاع رو باید بسپاری به نیروهای غیبی و دعا کنی زیاد گل نخوری و ار اونور با 11 نفر حمله کنی که شاید کاری از پیش ببری:n21:
نتایج رو نگاه میکنم خندم میگیره به مولا : 5-1 ! 4-0 ! 6-1 !
خیلی خنده داره خدایی ! فیفا 13 نتایج یا 1-1 مساوی بود یا 1-0 بود یا 2-3
13 بازیا بهم نزدیک بود درست میشد دفاع کرد میشد حمله حریف رو خنثی کرد برای همین نتایج هم نزدیک به هم بود وفتی دو تا حرفها ی بازی میکردن . اما 14 ... از نتایج بازی ها در مسابقات جهانی معلومه چیه
دوتا حرفه ای که بازی میکنن نباید نتیجه بشه 5-1 !!!! اونم بازی مثل فیفا ! حالا ساکر بود میگیم بچه بازیه موردی نداره اما فیفا ...
عوضش فیفا 14 چند تا نکته مثبت داره که نباید ازش چشم پوشی کرد مثل خیابون های اطراق ورزشگاه ها و هم چنین خط کشی های عابرین پیاده خیابون های اطراف ورزشگاه که باعث میشه عبور و مرور عابرین تسهیل پیدا کنه و شاهد ترافیک روانی باشیم و تماشاگران زودتر برسن به ورزشگاه ها . دیگه جونم براتون بگه مثلا تیرک های دروازه ها . چهره بازیکن موقع تکل زدن . چمن ورزشگاه از اون فاصله ای که عکسش چند صفحه قبل بود ( انگار موقع بازی کردن با همون فاصله میخواد بازی کنه که اومده از چمن تعریف کرده و عکس گذاشته )
این ذو سه مورد آخرو در موردش همین 2=3 صفحه فبل خوندم . گویا بعضی از دوستان خیلی با این چیزا حال میکنن که کلی در موردش به بحث و تبادل نظر پرداختن !!!!!
چطوری می شه شماره پیرهن بازیکن ها رو عوض کرد ؟؟
منظورم خارج از کریره
سلام کسی اکانت فیفا 14 دست دوم نداره؟ میخرم!:n05:
کسی نیست جواب مارو بده؟ چرا همه ی بازیام تو season mode تو ایکس باکس لایو خارج خونست؟:n13:
از ادیت پلییر باید بری....خود بازیکن رو انتخاب میکنی و شمارشو عوض میکنینقل قول:
خداوکیلی افتضاح ترین فیفایی بود که بازی کرده بودم هرکار میکنم که بتونم با بازی حال کنم اصلا نمیشه سرتاپاش ایراده اصلا نمیشه به چشم یه فوتبال حرفه ای بهش نگاه کرد.فیفا 13 واقعا سرتر از 14 هست.لامصب تو 14 انگار به بازیکنا موتور جت وصله با اینکه با حالت low بازی میکنم ولی بازم سرعتشون خیلی غیرطبیعیه.
درکل امسال جفت فوتبالا(pes وfifa) افتضاح بودن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
season خیلی شانسیه!!!نقل قول:
یدفه میبینی 10 تا بازی توی خونه ی خودت بازی میکنی..............
وقتی شما سرچ رو میزنی اگه کسی توی رتبه ی شما دنبال حریف باشه شما رو به هم وصل میکنه ولی اگه کسی نباشه شما رو host میکنه و باید صبر کنی یکی رو به شما جوین کنه.............
معمولا اگه زود حریف رو پیدا کنه اون هاست هستش و باید توی خونه ی حریف بازی کنید،ولی اگه زیاد تر از حد معمول طول بکشه شما هاست هستید....................
والا قبل از فیفا 14 که گل میخوردی میشد یه جورایی به این حساب گذاشت که حریف خیلی حرفه ایه . اما الان دفاع فقط کلمه مضخرف واسش مناسبه و 90% درصد گلهایی که میخوری همه گل مفتن .نقل قول:
من الان dvision 6هستم بیشتر از 30تا بازی کردم ولی حتی یدونه هم تو خونه خودم نبودهنقل قول:
غیر طبیعیه واقعا
منم اصلا خوشم نیومد. خیلی افتضاح شده. اسلایدر ها فیفا رو هم تغییر دادم بازم فایده نداشت.
حرکت بازیکن ها شبیه pes شده و همین افتضاح کرده بازی رو. گیم پلی واقعا افتضاحه. خیلی بده! والا!
گرافیک بازی اصلا قابل قبول نیست. لباس بازیکن ها و چمن بازی خیلی تویه ذوق میزنه.
حس میکنم این فیفا مثل فیفا 11 هست که نسخه کنسول خیلی بهتر از پی سی بود. فقط اینبار نسخه نسل بعد حسابی روش کار شده ولی نسخه پی سی و کنسولها رو سرش کلاه گذاشتند!
من فیفا 13 رو خیلی کم بازی کردم. دوباره نصب کردم، تمام پچ ها و آپدیت ها رو هم نصب کردم. واقعا عالی شده. آدم لذت میبره از بازی.
دوستان پچی هست که بشه نقل و انتقالات فیفا 13 رو به روز کرد ؟
یکی از دوستان صفحات قبل یک فایل squad گذاشته بود که اگه توی بازی لودش کنی نقل و انتقالاتت به روز میشه .نقل قول:
اما من خودم از پچ مودینگ وی استفاده کردم که کلا نقل و انتقالات default رو اپدیت میکنه .
اینم پچش که تا ورژن 0.6 اومده . اول باید 0.5 رو نصب کنی بعد 0.6 رو . اموزش کلی نصب هم یکی از بچه ها چند صفحه پیش گذاشت واست میزارم . سوالی بود در خدمتم .
دوست عزیز این پچها رو دانلود کردمنقل قول:
اینا مگه روی فیفا 13 هم کار میکنن ؟
مسائل مربوط به فیفا 13 رو در همون تایپیک فیفا 13 دنبال کنید، اصلا به ما ربطی نداره که فیفا 13 رو میپسندید!
بیشتر تحلیلها ار روی بغض و احساسات بیهوده مطرح میشه
مثلا یکی خیلی جالبه میگه بازیها در فیفا 13 کم گل و نزدیک بود و در فیفا 14 پرگل
یعنی یک انتقاد کاملا وارونه انگار که بگی ماست سیاهه
تمام فیفاهای گذشته رو پرگل تموم میکردیم اما توی این فیفا 14 بیشتر بازیها 1-0 و 1-1 و نهایتا 2-0 تموم میشه
یک بازی کاملا شبیه سازی شده رو شاهد هستیم که به قول ea این بازی نیست
شما تو فوتبال حقیقی حق نداری یک لحظه هم تمرکزت رو از دست بدی در فیفا 14 هم همینطوره همون لحظه که توپ
به پات رسید باید سریع پاس بدی کاملا باید متمرکز باشی و از لذت های یک بازی معمولی و فانتزی دست بکشی
من فکر میکنم بعضی ها بلد نیستند دفاع کنند
اولین قانون دفاع لایه ها هستند دفاع سنتی سه دفاعه لایه ها بخوبی رعایت میشدند
اما در دفاع مدرن حتما باید مدافعان کنار نخبه باشند یعنی خاصیت دفاع و حمله رو همزمان داشته باشد حتما باید سریع باشند
لایه هافبک دفاعی باید مثل یک دفاع مرکزی عمل کنه
بعضی ها فکر میکنند دو دفاع مرکزی دارند و تمام حالا باید هافبکشون آی بدو آی بدو کنه و توپ رو از حریف بگیره
نخیر اینطور نیست وقتی شما 4 دفاع میزاری در واقع دو دفاع فقط داری که دفاع سوم که یکی از هافبک ها باشه اصلا نباید دنبال توپ باشه
باید با همون حالت تاکتیکال دفنس در حاشیه ی مهاجم باشی و دفاع های کنار یا دیگر بازیکن ها عمل دنبال کردن و درگیری رو ایجاد کنند!
بازی با فکر دنبال میشه
در فیفاهای گذشته یک بازیکن با اسپید و استامینای بالا میزاشتی اون جلو و هر بازی برات هتتریک میکرد
ولی عملا دیگه این قضیه به یک رویا برای فانتزی بازها تبدیل شده!
به فکر چاره برای نوع فوتبال کردنتون باشید .. دست از تاکتیک های تکراری بردارید
خوبه که انجمن معروف و انگلیش زبانی نیستیم!
به نظر من همه باید تا میتونیم به انگلیسی از فیفا 14 در همه جا دفاع کنیم تا بازهم شاهد تحت تاثیر بودن ea برای تغییرات نباشیم
نقل قول:
okkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:n06:
تایید میشه این کسایی که میگن 13 از 14 بهتره واقعا برام عجیبه من که از بازی لذت میبرم در واقع نیمه پر لیوان رو باید دید تا خالی رو اره قبول دارم بازی نقطه ضعف داره که اونم سانتر هاست و الا من گیم پلی بهتر رو به فرضا چمن بهتر ترجیح میدم یکم منطقی باشید یه سری به سایتا خارجی بزنین متوجه میشین نظرات وبازخورد مردم دنیا رو.نقل قول:
ما ایرانی جماعت همیشه دوس داریم گیر بدیم و گیر بدیم بازی کرک شده مفت هم بازی می کنیم می خواهیم بیایم یه گروه که یکسال رو یه بازی کار کرده رو زحماتشو نادیده بگیریم .
نمونه بارزش اینه که تنها نقطه ای تو دنیا به اسم ایران هست که بازی ساکر رو به فیفا ترجیح میدنو اونم بخاطر راحت طلبی.
پ ن:فیفا 14 یه سروگردن از 13 بهتره شکی هم درش نیست حتی با یه سری نقاط ضعف.شمایی که اینقدر می نالید برید همون پی اس با اون گیم پلی محشرش رو بازی کنید واقعا لذت بردم از پی اس امسال دوتا بازی کردم نمیدونم یه حس ناخو اگاهی بهم گفت طاقت اینهمه خوبی این بازی رو ندارم سریع ریموش کردم/.
اولا اون کسی که میگه بازی ها تو فیفا 13 نتایجش طبیعی بود و توی 14 غیر طبیعیه و تو هر بازی 5 تا یا 6 تا گل زده میشه کاملا هم درست گفته و انتقادش بی راه نیست .نقل قول:
شما که اینقدر از فیفا 14 دفاع میکنی ، انلاین بازی میکنی ؟
اگه با cpu بازی میکنی و بازی رو طبیعی میبینی که بحثش جداست اما اگه انلاین بازی میکنی و اینقدر از فیفا 14 دفاع میکنی من دیگه حرفی ندارم .
و باز در مورد 13 که میگی تمام بازی ها رو پر گل تموم میکردی .
من هم جلوی cpu و توی لجندری راحت 3 یا 4 تا گل میزدم توی کریر اما موقع بازی انلاین فقط در صورتی همچین اتفاقی میفتاد که حریفت یا تیم داغونی داشت یا بازی داغونی داشت .
در مواردی مثل مسابقات که همه تقریبا گنده های فیفا هستن و تقریبا هم در یک سطحن همچین نتایجی نشون از ضعف فاحش فیفا 14 توی یه سری نقاطه .
من هم دوست دارم فیفا به سمت شبیه سازی بره اما نه شبیه سازی ناقص . چیزی که من الان دارم میبینم یه شبیه ساز ناقصه و پر از باگ و نقطه کور در مقابل فیفا 13 ای که تقریبا کامل بود در سطح خودش .
الان توی فیفا 14 پر از نقطه کور واسه گل زدنه که همونطور که گفتم گل هایی که از این طریق زده میشه رو بهشون میگن "گل مفت" . توی واقعیت هم همچین گلهایی زده میشه اما نه اینقدر . یعنی اکثر گلهایی که توی فیفا 14 زده میشه گلهای اتفاقی و با استفاده از باگ و ... است نه روی تاکتیک یا تکنیک .
فیفا همیشه عالی بوده چون هر سال چیز جدیدی به بازی اضافه کرده و نقاط مثبت قبلی رو هم همیشه حفظ کرده .
اما امسال اومد کلی نقاط مثبت فیفا 13 رو از بین برد و سیستم جدیدی رو ابدا کرد که نسبت به سیستم قبلی نقطه ضعف هایی داره . در حالی که میتونست با حفظ همون نقاط مثبت این سیستم رو پیاده سازی کنه .
برای مثال تغییر عملکرد دکمه LT که به عنوان pace control استفاده میشد یه کار واقعا بیهوده و مضر بوده . دکمه ای که بیشترین کاربرد رو تو بازی داشت حالا شده کم کاربردترین دکمه بازی که فقط باعث میشه توپ از پات چند متر فاصله بگیره .
+
راستی شما که اینقدر دفاعتون خوبه یه کم بیشتر در مورد شیوه دفاع کردن توضیح بدین ببینم چطوری میشه خوب دفاع کرد با مدافعان 300 کیلوگرمی :n02:
این اموزشی که گذاشتین به نظرم جالب بود اما یه کم بیشتر توضیح بدین ممنون میشم .
دوستان یه سوال فنی از کسایی که پچ Moddingway ریختن.. اگه پچ جدید مودینگوی رو بریزیم کریر مود قبلیم خراب نمیشه؟
موقعی که مودینگ وی رو نصب میکنی دیتابیس رو هم نصب میکنی دیگه . فقط در صورتی خراب میشه که database عوض بشه . یعنی الان که دیتابیس 2.0 هستش اگه ورژن جدیدش بیاد و نصب کنی باید کریر رو از اول بری .نقل قول: