دوست عزیز صد در صد کیفیت اینتل ست بهتره این دیگه شکی توش نیست!!نقل قول:
Printable View
دوست عزیز صد در صد کیفیت اینتل ست بهتره این دیگه شکی توش نیست!!نقل قول:
من خودم چند روز پیش از شرکتش خریدم 72 تومننقل قول:
من ستاپ باکسم مدل اکس ویژن 121 هست
می خواستم بدونم میشه فرمت mpg نشون بده
یا یه نرم افزاری هست که حد اقل mpeg به trp تبدیل کنه تا من فیلمی که می خوام از کامپیوتر بریزم تو فلش تو دستگاه ببینم
یه سوال شاید یکم مبتدیانه داشتم خدمته تون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم هم این که اگر ما یه دونه از این دستگاه های Set Top Box گرفتیم بازم باید از آنتن های هوایی استفاده کنیم دیگه درسته؟!
روی خود این دستگاه ها که آنتن وجود نداره
یعنی این دستگاه ها فقط و فقط یه همچین چیزی هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و دیگه آنتن جداگانه ای چیزی نداره !!!
یعنی منظورم اینه که این دستگاه Set Top Box کاملا به آنتن هوایی ربط داره که مثلا باید حتما از آنتن هوایی خوبی استفاده کنیم یا نه ؟!!
بله دوست عزیز. این گیرنده های دیجیتال برای قطعی نداشتن تصویر میبایست به یک آنتن هوایی ترجیحا شاخکی و UHF متصل شوند. آنتن های گردان برقی مناسب سیگنالهای آنالوگ است و روی دیجیتال جواب خوب نمی دهند.نقل قول:
وقتی آنتن هوایی تنظیم شد و به خوبی در جای خود ثابت، دیگه مطمئن هستید که گیرنده دیجیتال در باران های شدید و طوفان ها دچار به هم ریختگی و شطرنجی شدن تصویر نمیشه!
در بعضی محلات که سیگنال دیجیتال در اونجاها قوی هست، شاید دریافت تصویر دیجیتال به کمک آنتن های رومیزی تک شاخه ای که بر روی میز به صورت عمود قرار میگیرند، امکان داشته باشد اما بسیاری از محلات نیاز به آنتن هوایی دارند.
یک آنتن شاخه ای UHF هوایی با مارک "آنتن کار" به قیمت 10 هزار تومان کار ما رو برای دریافت دیجیتال بسیار راحت کرد.
بله دوست عزیز فراوان هم هست منتها ایده آل من که نبود!نقل قول:
اما برای تبدیل دوربین مداربسته به RF بدک نیست!
قیمتش فکر کنم 5 تا 10 هزار تومانه! توی جمهوری و پشت شهرداری حتما هست.
به همون نام تبدیل AV به RF یا تبدیل سه فیشه تصویر به خروجی آنتنی
اون مدلهایی که من دیدم ساخت ایرانه و خیلی درب و داغونه ظاهر فلزی ش!
منتها چاره چیه؟! اگر چینی ش رو جایی دیدین به منم خبر بدین. درجه 3 چین شرف داره متاسفانه به این!
کسی جواب نداد:19:نقل قول:
سوني شاپ جان قيمتشون درسته !حسابي خورده تو سرش!نقل قول:
من توي توپ خونه قيمت كردم همين بود ومدل t7قيمتش 75 تومن بود!
این آنتن ها چگونه است؟
[HTML]http://www.saray.ir/Section8/page120.aspx?lang=Fa[/HTML]
کلا آنتن های شاخکی خوبند و جواب می دن.من توی میدون خراسون با مارشال 89 درصد سیگنال دارم آنتنم هم شاخکی جی وی سی هستش فکر کنم 4 یا پنج تومنه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ببخشید از دوستان عزیز میشه یکم در مورد این آنتن ها توضیح بدید
یعنی استفاده از این آنتن ها چه جوریه ؟!
سلام به همگی
یک مشکل بسیار جدی!
مدل دستگاه:HD --- -T T-7
من آپدیت x.vision را به جای آپدیت provision گذاشتم و همه چیزاش به هم ریخته در کنترل هم همه ی کلید ها به هم ریخته مثلا کلید 1 به جای 9 است.
وقتی هم می خواهم به حالت پیشفرض کارخانه برگردانم باید 6 تا 8 بزنم تا انجام بشه ولی کلید 8 جز کلید ها نیست!
لطفا سریع تر پاسخ دهید.
کسی نست سوال که پرسیده بودم صفحه قبل جواب بده
من هم خیلی در مورد این آنتن ها کنجکاوم، اگه بشه زد تو اتاق خیلی خوبه، اینجا باد شدید میاد همش آنتن رو به هم میریزه، برای همین به این آنتن ها علاقه مند شدم.
سلام.
در مشهد دیجیتال ترنسمیتر هست یا نه؟
مدل ال سی دی ex400 از سری klv هستشنقل قول:
در ضمن این رو هم اضافه کنم برا ی این تلویزیون جهت شبکه های استانی رو دارم از دیش استفاده میکنم و مشکلی ندارم اما چون تلویزیون قبلی ام شهاب 21 اینچ و تو اتاق خواب هست وهیچ گونه آنتنی نداره خواستم ببینم با این پرو ويژن T7 و یه آنتن پورتابل می تونم مشکل رو حل کنم ضمن این مدل پرو ويژن T7 با ایکش ویژن فرق داره یا همونه تو بعضی پست ها خوندم دوستان از انتن هائی که بهخ شیشه می چسبه استفاده کردن وراضی هم بودن
با همه اینا می خوام اگه اینقدر هزینه کنم مدلی رو بخرم که فردا پشیمون نشم یا یکی نگه اون مدل رو میگرفتی بهتر بود چون واقعا در این زمینه هیچ شناختی ندارم و می خوام از تجربیات شما دوستان خوب استفاده کنم
با تشکر از توجه جنابعالی
با سلام
بنده بک عدد گیرنده دیجیتال مارشال مدل me885 خریدم،از کیفیت صدا و تصویر راضی هستم
فقط میخواستم بدونم حداکثر میشه باهاش 14 تا شبکه تصویری رو گرفت؟!!
یعنی قادر نیست شبکه های استانی بیشتری رو بگیره؟(اصفهان،خوزستان،و...)
با تشکر
سلام می بخشید توی این مدلای گیرنده های دیجی تال مدلی هست که خروجی مونیتور داشته باشه
فعلا نميشه گرفت!نقل قول:
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:39 PM ----------
خوب اين چه كاري بود شما كرديد!:18:نقل قول:
ديگه فكر نمي كنم بشه كاريش كرد بايد بره گارانتي!:27:
کسی تا بحال این مدل جدید ایکس ویژن XDVB-131 که مادایران تو سایتش گذاشته، خریده یا تست کرده؟
سلام
خسته نباشید
من هم میخواستم یه آنتن دیجیتال بگیرم،چند تا سوال داشتم
1:بهترین مارک برای قیمت حداکثر 100 تومن چیه{ مثله اینکه بلوسنس خوب از آب در اومده }{ اگه بهتر هم میشناختید بگید،کلا یه بار میخوایم بگیریم یه خوبش رو بگیریم}
2:ترجیحا مدیاپلیر قوی داشته باشه مخصوصا برای پخش فیلمهای Full HD و فرمتهای MKV , AVI , و....
3:ما آنتن مرکزی داریم+دیش مرکزی....باید از آنتن استفاده کرد دیگه؟
4:همسایه پایینی گرفته میگه نگرفته{نمیدونم بلد نبوده یا مشکل از آنتنه}...قضیه چیه؟ دیجیتال که دیگه نباید همچین مشکلی داشته باشه{ما انتهای اتوبان همت...شهرک باقری هستیم...نمیدونم ربط داره یا نه ولی تصاویر آنالوگ رو خیلی بد میگیره}
اگه بخوام یه آنتن قوی رومیزی بگیریم اون چقدر میشه؟
5:زیر نویس فارسی هم که یه چیز واجبه تقریبا
ممنون میشم کمک کنید
سوال من را جدی بگیرید!
راستی کسی تاکنون مدل me885 ،محصول مارشال رو دیده و تست کرده؟
با توجه به قیمت نازلی که داره نسیت به دیگر مدل ها کیفیت خوبی داره؟
مدل هایی از سونی گیرنده دیجیتال داخلی دارن که مدل اونها با KDL شروع بشه . KLV ها انالوگندنقل قول:
پروویژن T7 Plus دارای تیونر قوی هستش و امکان اینکه با انتن رومیزی جوا بده زیاده (به شرطی که اتاقتون پنجره داشته باشه) در کل فکر کنم از ایکس ویژن بهتره
منم این مدل رو دارم به نظر من که دستگاه خوبیه فقط عیبش اینه که نه می تونید فیلمهای ضبط شده رو توی کامپیوتر ببینید و نه می تونی هیچ فرمتی رو توی دستگاه ببینید و این واقعا آزار دهنده هستش من که قبلا زنگ زدم خدماتشون و گلایه کردم طرف می گفت قرار مشکل رو با آپدیت حل کنن. شما تست کن ببین مشکل حل شده یا نه. به نظر من ارزش پیگیری داره. اگه این مشکل حل بشه واقعا جزء بهترین هاست.نقل قول:
تایم شیفت داره و ضمنا می تونی یک شبکه رو ببینی و شبکه دیگری رو هم ضبط کنی اگه خواستی شما هم نقشی داشته باشی با 02188828455 تماس بگیر و مشکل رو در میان بزار
سلام دوستان من اين مشكلات را با --- برايت دارم اگه كسي راه حلي داره
لطفا رهنمايي كنه
1- فايلهايي كه از كامپيوتر روي فلش ريختم (فيلم عكس موزيك)چه جوري توي برايت پاكشون كنم چون مثل حالت پخش برنامه هاي ضبط شده كه با دكمه زرد ريموت مي شه فايلها رو پاكشون كرد توي حالت پخش (فيلم عكس موزيك) دكمه زرد غير فعاله
2- زيرنويسهاي Sub/idx همچنين Xsub هايي كه اتيچ شده رو نشون نمي ده فقط Srt نشون مي ده؟ اگه بتونه Sub/idx هم نشون بده خيلي خوبه
3- وقتي به دستگاه برنامه مي دم مثلا از ساعت 7 تا 8 يه شبكه اي رو ضبط كنه بعد وسط ضبط مثلا ساعت 7/30 ضبط رو بصورت دستي كنسل مي كنم و شروع مي كنم يه چيز ديگه اي ضبط كنم سر ساعت 8 كه اتمام برنامه ريزي قبلي بوده پيغام ميده و ضبط فعلي رو خود به خود كنسل مي كنه
فعلا همين سه تا مشكل رو دارم اگه راه حلي هم نداره آقاي SONY-SHOP كه دست اندر كار فروش هستن به اطلاع سازندگان برسونن تا در آپديت بعدي اين مشكلات رو رفع كنن
ممنون
با سلام
من روز پیش دستگاه بلوسنس T14 را خریدم ولی متاسفانه تنها کانالهای پرس تی وی، العالم، جام جم و مستند را دارد و سایر شبکه ها را پیدا نمی کند. ایراد از کجاست؟ آنتن هم از این آنتن های شاخه ایی VHF است. لطفا کسی من را راهنمایی کند.
2 تا مورد اول (پاک کردن و زیر نویس sub , idx) رو که فکر نمی کنیم هیچکدوم از گیرنده ها انجام بدن و نمیشه به عنوان عیب برایت مطرح کرد - مورد بعدی رو هم چک می کنیم و به شرکت ارجاع می دیمنقل قول:
خودتون هم می تونید با برایت تماس بگیرید و پیگیر موضوع باشید ، حتما بررسی میشه
021-66461570
با سلام
لطفا گيرنده ديجيتال معرفي كنيد كه :
1- از همه مهمتر توانايي ضبط برنامه ها با تنظيم ساعت و تاريخ در هر زمان دلخواه را داشته باشه. فقط بصورت يكبار در روز و روزانه و هفتگي نباشه بلكه مثلا در طول يك روز در چند ساعت مختلف روشن شه و ضبط كنه و خاموش. مثلا از 7 تا 8 صبح شبكه يك و بعد از 12 تا 2 ظهر شبكه 2 و .... يعني توانايي ضبط اتوماتيك در هر ساعت و تاريخي داشته باشه.
2- با كيفيت بالا و حجم كم ضبط كنه. مثلا با فرمت دايويكس ضبط كنه. يا با هر فرمت ديگري كه ضبط ميكنه براي هر ساعت ضبط كردن چند صد مگابايت جا ميگيره؟
3-توانايي پخش اغلب فرمتهاي صوتي و تصويري (موسيقي -فيلم-عكس)را داشته باشه.
bmp-jpg-wav-mp3-mpg-mov-mkv-divx-avi-wmv
4- قدرت گيرندگي زيادي داشته باشه و تصوير فريز يا شطرنجي نشه.
5- برد كنترل از راه دورش زياد باشه.
6- hdmi و كامپوننت و كامپوزيت داشته باشه.
7- قيمتش مناسب باشه
8- گارانتي نداشت مهم نيست.
مرســـي
به نظر من 131ماديران رو بگيريد!
کسی در مورد مشخصات و قیمت گیرنده دیجیتال سیماران اطلاعات داره؟:46:
کسی اطلاع داره انتن های مخصوص این فرستنده که تقویت داشته باشند چیه من از انتن سیماران استفاده می کنم و فقط 7 شبکه دریافت می کنم
سرانجام من این آنتن ها رو یک جا دیدم به قیمت 18 تومن.
ولی نمی دونم جواب میدهد یا خیر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله حق با شماست ولی شما امتحان کردید که با نرم افزار های کانورتر هم امکان مشاهده فیلم ها در کامپیوتر ها نیست؟:18::41:نقل قول:
بله با همه نرم افزارها امتحان کردم. و جواب نداد/ پشتیبانی هم میگه فایلها کد گذاری شده اند. اگر من و شما و دیگران پیگیری کنند امید است که این نقیصه با آپدیت حل بشه که اونوقت عالیهنقل قول:
گويا منطقه ما با توجه به ساختمانهاي بلند مشكل دريافت دارد و بايد به همان سيستم آنالوگ اكتفا كرد.نقل قول:
آف تاپيك: اگر كسي نياز به اين مدل داره با تخفيف تقديم مي شود (تاريخ خريد 8/26)(امكان ارسال پیام ندارم 9361388486 SMS)
مارک های : برایت ، پروویژن ، بلوسنس خوبننقل قول:
دیگه اینا چیزی نیستن که قیمت گارانتی دار و غیر گارانتیش فرق داشته باشه ، انقدر رقابت شدیده که از نظر قیمتی ارزش قاچاق شدن هم ندارن !!!
ایکس ویژن هارد اکسترنال رو فقط در صورتی ساپورت میکنه که خودش آداپتور داشته باشه
[HTML][/HTML]سایت ف[HTML][/HTML]روش گیرنده های دیجیتال
com.گیرنده.www
نظرتان در مورد اين چيست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روي كاغذ كه مشخصات خوبي دارد و از برند با پدر و مادري است.کد:http://www.4shared.com/photo/l0NsWr5v/ph0.html
من امروز X.VISION XDVB-131 خریدم!
تا الان که فریز ندیدم، یه نظرم خوبه!
اما در مورد پخش فیلم از فلش مموری:
چنتا کلیپ HD با رزولوشن 1080P ریختم توش راحت پخش کرد، فقط تو بعضی از صحنه ها یه ذره گیر میکرد که اونم بخاطر سرعت پایین فلش مموری نسبت به bitrate اون کلیپا بود. البته کلیپ های HD-Rip رو راحت پخش می کنه! فیلم های MKV با کیفیت 720p رو هم راحت پخش میکنه، اما یه مشکلی وجود داره! فیلمای با حجم بیشتر از 700-800 مگابایت رو نمیتونه از فلش مموری پخش کنه! نمی دونم دستگاه های دیگه هم این مشکل رو دارن یا نه!
راستی زیرنویس با پسوند SRT رو هم خیلی ریز اونم با رنگ قرمز نشون میده! :41: زیرنویس sub رو هم ساپورت نمیکنه!
کسی سوالی راجع به این مدل داشت در خدمتم.
سلام .
آقا این دستگاه ها قابلیت دریافت چندتا کانال رو دارن ؟ همه کانالهای استانی رو میگیره ؟
مخلصیم.