تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

Printable View

نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
با تشکر
  • 09-11-2013, 11:40
    dvb595959
    کومودو رو روی ویندوز 8.1 نصب کردم .... به جرات میتونم بگم نسبت به ویندوز 7 خیلی سریعتر و بهتر جواب داد ....تا حالا هم هیچ مشکلی باهاش نداشتم.... امیدوارم به همین خوبی باقی بمونه.
  • 09-11-2013, 14:26
    Malware
    سلام دوستان این دو تا گزینه که تو عکس مشخص کردم چی کار میکنند و ایا باید فعال باشن یا غیر فعال و ایا روشن بودنشون باعث کم شدن سرعت دانلودم با IDM میشه؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    با تشکر
  • 09-11-2013, 19:31
    Jadda
    نقل قول:

با سلام

1-علی اقا کومودو برنامه ای برای ارائه فایروال برای سیستم عامل مک نداره ؟ فکر کنم فقط یک نسخه انتی ویروس برای این سیستم عامل وجود داره

2-دوم اینکه در مورد این گواهینامه ای که کومودو برای ایمیل میده یه توضیحی میدین

با تشکر

1- متاسفانه فعلا اطلاع زیادی در این باره ندارم

2- رمزنگاری ایمیل و فایلهای پیوست هست. بیشتر به درد کاربرانی میخوره که از ابزارهای email client استفاده می کنند....

نقل قول:

سلام دوستان این دو تا گزینه که تو عکس مشخص کردم چی کار میکنند و ایا باید فعال باشن یا غیر فعال و ایا روشن بودنشون باعث کم شدن سرعت دانلودم با IDM میشه؟
    [IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
    با تشکر

دو گزینه مربوط به فیلتر IPv6 و loopback network traffic هست. اینکه چه کار میکنند فیلتر یعنی نظارت؛ و فعال بودنش اصلا باعث کند شدن سرعت اینترنت یا کندی سرعت IDM نمیشه.

بهتره هر دو فعال باشه.
  • 12-11-2013, 00:22
    mhimhdi
    باز دوباره با نصب Comodo قسمت network مربوط به Task Manager غیر فعال میشه.
  • 12-11-2013, 00:44
    Y@var
    بعد از یکی دو روز سر و کله زدن با kaspersky دوباره برگشتم واسه comodo

متاسفانه کاسپر خیلی روی ویندوزم باگ داشت(Windows Pro 8.1 64bit) و هنوز نتونستن نسخه درست و حسابی واسش بدن

حالا هم کومودو رو نصب کردم و واقعا یه مقدار با تنظیماتش آشنا باشیم قدرت شخصی سازیش فوق العادس یعنی تا حالا آنتی ویروسی رو ندیدم در این حد انعطاف پذیر باشه

و اینکه خوشحالم که کاسپر با باگاش ناخواسته من رو برگردوند به سمت کومودو / اصلا نمیدونم چرا از اولش رفتم کاسپر نصب کنم:n02: احتمالا به خاطر نظر سنجی تاپیک همسایه در مورد بهترین آنتی ویروس بوده:n15:
  • 12-11-2013, 03:06
    hamidreza2010
    نقل قول:

بعد از یکی دو روز سر و کله زدن با kaspersky دوباره برگشتم واسه comodo

متاسفانه کاسپر خیلی روی ویندوزم باگ داشت(Windows Pro 8.1 64bit) و هنوز نتونستن نسخه درست و حسابی واسش بدن

حالا هم کومودو رو نصب کردم و واقعا یه مقدار با تنظیماتش آشنا باشیم قدرت شخصی سازیش فوق العادس یعنی تا حالا آنتی ویروسی رو ندیدم در این حد انعطاف پذیر باشه

و اینکه خوشحالم که کاسپر با باگاش ناخواسته من رو برگردوند به سمت کومودو / اصلا نمیدونم چرا از اولش رفتم کاسپر نصب کنم:n02: احتمالا به خاطر نظر سنجی تاپیک همسایه در مورد بهترین آنتی ویروس بوده:n15:

سلام
    کدوم نسخه رو نصب کردید؟
    آنتی ویروس یا انیترنت سکوریتی ؟
    به کرک ها که گیر الکی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • 12-11-2013, 11:22
    Y@var
    سلام

نسخه ی Comodo Internet Security Primium رو نصب کردم

به بعضی کرک ها گیر میده ولی راحت میشه کرک رو تو لیست استثناء قرار داد تا دیگه گیر بیخود نده / در مورد IDM هم همینطور البته Idm رو باید برنامش رو توی لیست امن قرار داد.

فقط یه مدت طول میکشه بهش عادت کنین چون هر کاری رو کنترل میکنه و ازتون سوال میکنه / به نظرم بهترین موقع نصب کومودو زمانیه که همه ی برنامه های اصلیتون رو نصب کردین / و بعدش اگه به برنامه ای (مثلIDM) گیر داد و مطمئن بودین که اون برنامه مشکلی نداره(یا مثلا فایل های کرک) اونا رو توی لیست استثنا یا امن قرار بدین.:n06:

موفق باشید:n16:
  • 12-11-2013, 21:06
    Parseh38
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
    کومودو نسخه جدید داده کسی لینک مستقیم داره بزاره
    ممنون و موفق باشید
  • 12-11-2013, 21:22
    mhimhdi
    Comodo خیلی مذخرف شده. اپدیت خود نرم افزار دانلود نمیشه.
  • 12-11-2013, 22:03
    jojojona
    COMODO Internet Security

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

COMODO Firewall

COMODO Antivirus

• 12-11-2013, 23:05
    Jadda
    نقل قول:

باز دوباره با نصب Comodo قسمت network مربوط به Task Manager غیر فعال میشه.

سلام

من این مشکلو ندارم..... برای بررسی باهاتون تماس میگریم.

نسخه کومودو و ویندوز( از 8 به 8.1 ارتقا دادید). و قبل از کومودو چه محصولی نصب بوده و الان کنار کومودو چه محصول دیگری نصب است و غیره.

نقل قول:

Comodo خیلی مذخرف شده. اپدیت خود نرم افزار دانلود نمیشه.

زمان اولیه ارائه اپدیت برنامه یک مقدار درخواستها زیاد میشه و سرور کومودو چند ساعتی میره زیر فشار..... کمی صبر کنید و بعد اقدام کنید.

البته من گزینه آپدیت خودکار برنامه را فعال کردم و CIS اتوماتیک آپدیت برنامه را دریافت میکنه.

الان که سیستم را روشن کردم خودش آپدیت برنامه را بدون مشکلی دانلود کرده و پیغام نصب شود ظاهر شد و من هم نصب کردم.....مشکلی هم نداشتم( از BSOD که در آپگرید قبلی برام اتفاق افتاد بود هم خوشبختانه خبری نبود)

نقل قول:

سلام
    به کرک ها که گیر الکی نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کومودو به کرک ها گیر میده. منتها میتونید کرک ها را به لیست امن منتقل کنید: تنظیمات پیشرفته-> اعتبار سنجی-> لیست امن (اینجوری نه آنتی ویروس باهش کاری داریه و نه HIPS)

• 12-11-2013, 23:53
    mhimhdi
    ویندوز 8.1 است. آخرین نسخه Comodo رو هم نصب کردم. خیلی مشکل داره.
  • 13-11-2013, 07:14
    bas ali
    میشه در مورد این انتی ویروس بیشتر توضیح دهید و اینکه ایا به صلاح هست تا بجای کاسپرسکی یا نورتون این را نصب کنم روی سیستم ؟ به اندازه انها امنیت داره ؟
    من چند پستی رو دیدم که در کنارش یک انتی ویروس دیگه رو هم نصب کرده اند . ایا این کار واجبه ؟
  • 13-11-2013, 10:20
    Y@var
    سلام به همگی

ببخشید یه مشکلی واسم پیش اومده / من دوتا از Shortcut های comodo dragon رو هر دفعه از دسکتاپ پاک میکنم بعد از آپدیت دوباره بر میگردن!:n13:

کسی اطلاعی نداره مشکل از کجاست؟

در ضمن آخرین نسخه و آپدیت شده Comodo Internet Security Premium رو نصب کردم...

با تشکر:n16:
  • 13-11-2013, 13:19
    asklt
    سلام
    ببخشید
    ی سوال چطور میشه اون دی ان اس که وقتی کمودو رو نصب میکنی رو همه سیستم ست میشه رو برداشت ؟
  • 13-11-2013, 23:07
    M.Hashemi
    نقل قول:

سلام
    ببخشید
    ی سوال چطور میشه اون دی ان اس که وقتی کمودو رو نصب میکنی رو همه سیستم ست میشه رو برداشت ؟

با سلام
    ابتدا اسم connection را پیدا کنید، مثلا برای من Local Area Connection است، حالا کار های زیر را انجام دهید :
    1- بر روی cmd کلیک راست کنید و گزینه run as administrator را انتخاب کنید.
    2- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :
    کد:

netsh interface ip set dns "Local Area Connection" dhcp
    * به جای Local Area Connection نام connection خود را بنویسید.
    3- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :
    کد:

ipconfig /release
    4- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :
    کد:

ipconfig /renew
    5- کد زیر را در ان بنویسید و صبر کنید تا انجام شود :
    کد:

ipconfig /flushdns
    با تشکر
  • 14-11-2013, 10:11
    g33k
    عجب باگی داره کومودو توی ویندوز 8 هر نیم ساعت یکبار گاهی اوقات پنجره های اکتیو رو غیرفعال و فعال میکنه
    هر موقع خارج میشم ازش درست میشه
  • 14-11-2013, 15:39
    havzhini
    من یه مشکل بین کومودو و دانلودمنجیر پیدا کردم
    وقتی با با دانلود منیجر برنامه ای رو دانلود میکنم فایل کامل دانلود میشه و پارتها بهم وصل میشن ولی دانلود منیجر نمیتونه فایل رو از appdata انتقال بده به پوشه ای که برای محل دانلودها تعریف کردم و یک پیغام میده و بعد هم ارور
    کلا به صورت مستقیم نمیشه هیچ فایل دانلودی رو اپن کرد و ارور میده
    دانلود منیجر رو توی لیست امن هم قرار دادم ولی این مشکل هست
    کسی دلیلش رو میدونه و راه حلی داره؟
  • نمايش 40 تاپيکها در يک صفحه
    صفحه 63 از 115 اولاول ... 135359606162636465666773113 ... آخرآخر