بعد از دوبار ريست شدن گوشي بالا مياد....دوست عزيز يعني گوشي بالا مياد موقعي كه ميخواي بري تو منو يا جاهاي ديگه ريست ميكنه....:11:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
بعد از دوبار ريست شدن گوشي بالا مياد....دوست عزيز يعني گوشي بالا مياد موقعي كه ميخواي بري تو منو يا جاهاي ديگه ريست ميكنه....:11:نقل قول:
آقا گوشی کا 320 رو هم میشه هک کرد؟
منو ریخت
پچی برای این گوشی هست؟
سلام دوستان من چند تا سوال همراه با چند عکس گرفته شده در این پست ها کردم ( در مورد فلش و ریختن پچ به گوشی k750 brown cid 49) لطف کنید اگر اطلاعاتی دارین در این مورد و می تونین کمکم کنید بهم بگین چون من به هر جا و به هر کسی گفتم نتونست ممنون می شم کمکم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پستهای 907 و 905 سوالم و مطرح کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(اگر در همون قسمت جوابمو بدین ممنون می شم چون گیج نشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
با تشکـــر
سلام به بروبچ گل
یه سوال داشتم
بهترین فریمور دبلیو 800 چیه که از لحاظ پچ و الف و ... هیچ مشکلی نداشته باشه و همه رو ساپورت کنه ؟؟؟؟؟
من فکر کنم دوستمون مصطفی همون جا جواب رو بهتون داده . گوشی های برون درواقع گوشی های آزمایشی سونی هستند که قبل از ورود انبوه به بازار عرضه می شن و محدودیت هایی هم دارن . برای مثال این گوشی ها آپدیت نمی شن. و اگه فکر می کنین همه دنبال این گوشی ها هستند اشتباه می کنین چون من یکی که نیستم. مشکل دوم هم همین هک کردن اونهاست . برنامه های جدید مثل setool این گوشی ها رو ساپورت نم کنن. اون خطا بخاطر رنگ گوشیت هست . اگه آموزش کار با سیتول رو خونده بودی می دونستی که بروون ساپورت نمشه.نقل قول:
اما جای نگرانی نداره . ببر بیرون بده به RED تبدیلش کنن بعد هر بلایی خواستی سرش بیار.
نقل قول:
دیگه اینجوری نزن تو پرم یهو می گی گوشیم مالی نیست خوب دپرس می شم :13:
بازم دمت گرم آره می دم رد کننش :8::10: مرسی و ممنون
دوست عزيز اگه به پچ باشه كه اين فريمور بيشتر از همه پچ داره.W800i-R1BC002:20:نقل قول:
ولي اگه ELF باشه كه فقط به اين فريمور ميخوره W800i-R1BC001 !!!
نكته:نميشه فايل هاي elf رو روي اين W800i-R1BC002 اجرا كرد...:18:
حالا بستگي به خودت داره:11:
کسی جواب نمیده؟نقل قول:
ممنوننقل قول:
دوست عزيز اگه به پچ باشه كه اين فريمور بيشتر از همه پچ داره.W800i-R1BC002
ولي اگه ELF باشه كه فقط به اين فريمور ميخوره W800i-R1BC001 !!!
نكته:نميشه فايل هاي elf رو روي اين W800i-R1BC002 اجرا كرد...
حالا بستگي به خودت داره
موفق باشيد!
پس 001 خوبه !!! بعد یه سوالی
پچ کیلاک و جاوا سکرتی و ... واسش هست ؟؟؟
red که بخوان بکنن چقدر هزینش می شه ؟
من گوشی w700 دارم و فایل main و fs از w800 r1bd001 رو با کاستومایز w700 رو گوشیم ریختم ، گوشیم روشن می شه و مشکلی نداره و موقع وصل شدن به کامپیوتر w700 r1bd001 شناخته می شه ولی دوربین گوشی کار نمی کنه ، من درایور دوربین w700 رو که ورژنش 2.4 هستش ریختم رو گوشیم ولی وقتی دوربین رو باز می کنم پیغام می ده "wrong camera driver version(2.4).please update camera driver to 4.5 or later"
من وقتی این پیغام رو دیدم درایور رو با نت پد باز کردم و اعداد ورژن رو روی 5.2 گذاشتم ولی باز درست نشد و همون پیغام رو می ده ، لطفا راهنمایی کنید
داداش من رفتم فریمور دانلود کنم فریموری به اسم r1bc001 پیدا نکردم !!!
ولی r1bd001 بود
اونو دانلود کردم
منظورت همین بود دیگه ؟؟؟؟
من بردم بیرون که brown رو به red تبدیل کنن یه 7-8 تا مغازه ای که رفتم اصلا نمی دونستن اینا چی هست خلاصه یک مغازه گفت من می تونم گرفتو گفت باید فلش شه تا بعد تبدیل شه ما هم دادیم گفتیم فلشش کن . (گفت 6 تومن می شه )
خلاصه سرتونو به درد نیارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتو بعد از 1 ساعت فیکس ور رفتن با گوشی (با باکس هم که کار می کرد گوشی وسط کار روشن می شد هی). گوشی رو تحویل داد زدیم ببینیم تبدیل شد دیدیم نخیـــــر فقط فریمورش عوض شده که اونم دردی رو دوا نمی کرد خلاصه گفتم چرا عوض نشد گفت من بلد نیست چطور عوض می شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم زرشــــــک خوب از اول می گفتی .(در ضمن 3 تومن هم گرفت گفت خوب وقت گذاشتم گفتم بابا ایول)
حالا من چکار کنم ؟ منم می خوام گوشیمو هک کنم خوب - ولی نمی شه
اطلاعات گوشیمو دوباره می زارم ببینین چه کنم
k750
cid49
brown
R1B002
در ضمن از دوستانی که همشهری منن (مشهـــد) لطف کنن بگن من کجا برم درست کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمتون گرم ...
نقل قول:
با كاستومايز w800 استفاده كن تا مشكلت هنگام شناختن گوشي حل بشه....
چون به w800 تبديل كردي درايو دوربين w800 رو فلش كن....
تو كامپيوترم تو پچ همين فريمور نگاه كردم اين دو پچ رو نديدم شايد باشه...من ندارمنقل قول:
درست دانلود كردي دوست عزيز اشتباه از من بود به جاي d گذاشتم c ....شرمنده:11:نقل قول:
چجوری میشه از مین ی که الان روی گوشی هست بک آپ گرفت؟
دوربین w700 فوکوس نداره و دوبین w800 فوکوس داره ، شما مطمئن هستید مشکل پیش نمیادنقل قول:
لطفا دقیق راهنمایی کنید
آموزش تبدیل red به brownنقل قول:
اگه مثل من مشکل تو دیدن لینک بود از زیری استفاده کنیدکد:http://forum.--------------/showthread.php?t=20889
کد:http://209.85.175.104/search?q=cache:Wy1mZmN-QTUJ:forum.--------------/showthread.php%3Ft%3D20889+red+brown+%D8%AA%D8%A8%D8%AF%DB%8C%D9%84&hl=en&ct=clnk&cd=1
اگه فوكوس داره اون نداره پس چرا تبديلش كردي....من درايو دوربين w700 رو امتحان كردم رو w800 خودم هيچ مشكلي از نظر فوكوس داره يا نداره پيش نيومد....نقل قول:
با يه درايو دوربين ديگه استفاده كن مال w700:11:
نقل قول:
اولا دستت درد نکنه :10::40:
دوما لینک هات مشکل داره اگه زحمتی نیست ویراششون کن ممنون
دوست عزیز ممنون بایت معرفی فریمور !!!
میگردم اگه پچش بود واسه شما هم میذارم !!!
سلام
آقا برای ریختن منو روی کا 750 مهم که گوشی سید چند باشه؟
اگه مهم باید چه سیدی باشه؟
نه اصلا ربطی به cid نداره میتونید با خیال راحت منوش رو عوض کنید
ببخشید یکی از دوستام گوشی من که k750 هستش صداشو تقویت کرده می خواستم این رو بردارم می شه یا نه؟
اگه ميخواي خودت از تو گوشي برداري اين كار غيره ممكنه:21:نقل قول:
بايد بدي برات صداي اصلي k750 دوباره فلش كنه:11:
میشه برداشت
باید آکوستیک اصلی رو گیر بیاری و فلش کنی !!!
نقل قول:خودش با برنامه هك كار نكرده...بايد اكوستيك اصلي رو به رفيقش بگه كه رو گوشي فلش كنن!!!منم كه همينو گفتم:27:نقل قول:
چون نوشته يكي از دوستام:10:
:13:سلام اقا من هر کاری میکنم نمیتونم با xsگوشیم فلش کنم یعنی وقتی اون فایل ssw که میزارم داخلش که بعد فلششش کنم فایلرو لوود میکنه ولی گوشی فلش نمیشه و filed میده
بعد یه چیز دیگه من میخواستم پچ بریزم تو گوشیم ولی نه با xs نه با setoolنشد اصلا رو w810 میشه ریخت یا نه البته پچهای w810 دارم البته با فار امتحان نکردم اونم که اول باید با xs فلش بشه که نشد
سلام
چه طوری میشه صدای k510i رو افزایش داد؟
سلام به استادان آقا من سوال دارم:
من گوشيم كا 800 هست خودم يه بار اومدم فلش كنم ريخت به هم بردم برام فلش كردن حالا همون فريمور اصلي خودشو نريخته حالا من مال كا790 با همون سريال رو گير آوردم حالا سوال اينه كه من ميتونم اينو بريزم روي گوشي؟ تازه كاست پكش رو هم دارم
لطفا فوري جواب بديد
سلام به استادان آقا من سوال دارم:
من گوشيم كا 800 هست خودم يه بار اومدم فلش كنم ريخت به هم بردم برام فلش كردن حالا همون فريمور اصلي خودشو نريخته حالا من مال كا790 با همون سريال رو گير آوردم حالا سوال اينه كه من ميتونم اينو بريزم روي گوشي؟ تازه كاست پكش رو هم دارم
لطفا فوري جواب بديد
با سلام
اقايون اين لينگ پلاگين هاي سوني اريكسون براي فار منيجر در صفحه ي اول كار نميكنه
اقا لطف كنيد يه لينك سالم از پلاگين هاي فار منيجر بزارين ممنون ميشم
دوست عزيز لينك مال خيلي وقته نميشه دانلود كرد تا برات جاي ديگه اپلود كنم!!!!نقل قول:
ديگه كمتر كسي پيدا بشه از اين نرم افزار استفاده كنه با وجود نرم افزاري مثل setool2lt
دوست گرام سلام
اقا من با برنامه ي سيتول الان كار ميكنم ولي يه جايي خوندم كه فايلها رو كه به گوشي ميريزي و عوض ميكني تو گوشي باقي ميمونه و بايد از فايل منيجر استفاده كرد حالا اگه واقعا اينطور كه به فايل منيجر نياز دارم اگه اينطور نيست خوب خيلي خوبه و دست شما درد نكنه فقط لطف كن اگه اين طور نيست بگو
دوست گرام سلام
اقا من با برنامه ي سيتول الان كار ميكنم ولي يه جايي خوندم كه فايلها رو كه به گوشي ميريزي و عوض ميكني تو گوشي باقي ميمونه و بايد از فايل منيجر استفاده كرد حالا اگه واقعا اينطور كه به فايل منيجر نياز دارم اگه اينطور نيست خوب خيلي خوبه و دست شما درد نكنه فقط لطف كن اگه اين طور نيست بگو
پلاگین ها دانلود نمیشه
با سلام
اقايون من يه مشكل جدي پيدا كردم نميدونم از نصب اين elf هاست يا اين پچ ها
دوستان من الان با اين كه تو رم مموري فيلم وجود داره و تو رايانه بالا مياد ولي تو گوشيم نشونش نميده يا تم خود گوشي رو كه محافظت شده بود و پاك نميشد ديگه الان نيستش و وقتي ميخوام با نرم افزار my phone explorer وارد پوشه تم ها يا پوشه other گوشي بشم پيغام obex errorcode :c4 not fond كه بعد از چند بار تاييد وارد ميشه و هيچي توش نيست.من خودم يه احتمال ميدم كه شايد يه پچ به اسم پاك كردن ويدئو دي جي بود نصب كردم كه پاك نكرد بعد چند بار امتحان كردم و خودم يه بار پچ رو با نوت پد باز كردم و مثلا به جاي ويدئو دي جي يه فايل ديگه رو زدم و اون رو نصب كردم البته پچ ها رو بعدا پاك كردم ولي خوب اين مشكل رو دارم كه تازه تمام اهنگ هام به غير از پوشه ويدئو دي جي و پوشه رينگ تون پاك شدن از همه مهم تر وقتي ميخوام با بلوتوث يه فايل رو بگيرم گوشي ريشت ميشه ..تو رو خدا كمك ..
در ضمن مدل گوشيم w700i هست و اين كارهارو هم با برنامه ي سيتول انجام دادم
نقل قول:منظور تو نفهميدم چي بگم!!! اگه درباره فايل منيجر من باهاش كار نكردم:41:نقل قول:
دوست عزيز اگه ميتوني با برنامه ستول Main w700 تنها رو روي گوشي فلش كن !!!نقل قول:
من یه گوشی k800 دارم که روی قسمت phon lock توی قسمت امنیت کد گذاشته شده ( چیزی بجز 0000 ) و نمیدونم چیه!
به چند نفر هم که نشون دادم نتونستن پیداش کنن
مشکل اینجاس که روی حالت اتوماتیکه و بجز سیمکارت خودم هرچی بیاد روی گوشی ازش فون لوک میخواد با فلش گوشی هم درست نشد.
نمیدونم چه کنم:41: