اره میگن توی تورنت یه نسخه لیک شده اومده کرک شده انلاین هم میتونی بازی کنینقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
اره میگن توی تورنت یه نسخه لیک شده اومده کرک شده انلاین هم میتونی بازی کنینقل قول:
لینک یا ادرس معتبری دارید ؟نقل قول:
لینک درست و معتبر قرار بده هر چه قدر حجم داشته باشه من دانلود می کنم. ( حتی واسه تست )نقل قول:
نقل قول:اتفاقا خودمم میخواستم دانلود کنم ولی متوجه شدم طرف یه آدم مریض بودهنقل قول:
همش فیک بوده دوستان
اقا واسه pc اومده؟
یکی پیگیر بشه اگه میشه پست اول رو آپدیت کنن تاریخ عرضه رو بزنن هنوز نوشته نسخه PC ندارد:n02: یا اینکه یه پست ثابت یه تابلویی چیزی بذارن که نوشته باشه نسخه PC چهار فروردین میاد که اینقدر ملت سوال نکنن
اخرش تو همین دیماه میاد یا فروردین؟ :n02:
فروردین میادنقل قول:
ما که از الان Pre-Order زدیم :n02:
یکی از دوستان برام یه کپی خرید از روسیه(به روبل) 130 تومن :n02: تازه GTA:SA HD هم داد جایزه.
محتوای مخفی: عکس
دوستانی که بازی رو اوریج میگیرن اگه خواستن عضو این گروه تو استیم بشن تا وقتی اومد آنلاینشو بتونیم دور همی بزنیم به رگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها جریان این لینک چیه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زیرش زده :
یک ماه دیگه میاد ؟ یا بازم تاخیر میخوره ؟ :n03:
جریان خاصی ندارهنقل قول:
یه لینک فیک که چند ماه قبل از انتشار بازی اومده بود و برای خودنمایی اون منبع اولیه این لینک خیلی خوب بودش!
دقیقا یه ماه دیگه منتشر میشهنقل قول:
تاخیر هم دیگه بعیده بخوره
تاخیر روشاخهنقل قول:
خدا خدا کن نره برا فروردین بعدی :n02:
جزو تعجبه اگه فروردین بیاد
بازیه 2سال پیش 4الا5سال تاخیر الکی میخوره با اون سیستم الکیش به دروغ بهینه:n15::n15::n15:
بازی 65گیگ حجمشه
45گیگش مربوطه بخش انلاینشه یاهمون مولتی پلیر........ فقط یعنی کلا بازی 20گیگه
اگر تاخیر بخوره و بازی رو درست و حسابی بدن بیرون، خیلی هم خوبه، ولی اگر بخوان عجله ای یه چیز الکی بدن بیرون، مثل GTA IV که صرفا یه پورت کاملا غیربهینه بود، از اونطرف یه عده بلند میشن میگن چرا بازی افتضاحه و سنگینه و فلان.نقل قول:
یعنی همیشه حرفی هست برای گفتن و غر زدن...
در مورد حجمش هم فکر کنم ۴۵گیگش مشترکه و ۲۰ گیگ اضافه برای سینگل هست. نه فقط ۴۵ گیگ برای آنلاین.
Sent from my ST15i using Tapatalk
نسخه PC بازی بازم تاخیر خورد وبازی 14 آپریل منتشر میشه...........
من درخواست دارم از راکستار بازی رو تا ۳۰ اوریل که تولدمه تاخیر بزنه :دی
فکر کن... معاف نشم مجبور بشم برم خدمت :| بازی رو بخری، دو سال بازیش نکنی o_O
Sent from my ST15i using Tapatalk
همین هم که هنوز میگن بازی واسه پی سی میاد و نزدن زیرش جای امیدواری داره . اما بازی با تاخیر بهتر از بازی پر از باگه به نظرم:n02:
اگه معاف نشدی میتونی امیدوار باشی داداش چون راکستار فقط گفته 14 آوریل، اما سالشو نگفته :n09:نقل قول:
فراری شو داداش ارزششو داره :دینقل قول:
من درخواست دارم از راکستار بازی رو تا ۳۰ اوریل که تولدمه تاخیر بزنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کن... معاف نشم مجبور بشم برم خدمت :| بازی رو بخری، دو سال بازیش نکنی o_O
راستی دوستان حدود چند ماه پیش ( خیلی وقته ) یه بحثی تو تایپیک پیش اومد من بد حرف زدم من اونموقع تو شرایط روحی خوبی نبودم و کاملا پشیمونم از تک تک دوستان معذرت خواهی میکنم امیدوارم شما هم درک کنین و معذرت خواهی منو قبول کنید :n12:
کلا من چیزی تو دلم نیست :دی :n16::n06:
تصاویری از نسخه ی PC منتشر شد.....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جای این کارا بازی رو منتشر کنند:n15:من که هنوز تو شوک هستم که بازی رو بازهم تاخیر زدند بعد 24 ژانویه که شد 24 مارس حالا هم 14 آوریل:n04: ولی خداییش راک استار که من همیشه قبولش دارم در این مورد بدجوری به پی سی بازها توهین کرد انگار اصلا پی سی بازها آدم نیستند:n03:
اگه روزی 2 گیگ هم دانلود کنیم با سرعت 128 میشه یک ماه من و قیمتش 13 تومن اما اگه بازی رو بخریم نه فضای هاردو اشغال میکنه و نه معطل میشیم به شرطی که دی وی دی خراب تحویلمون ندن و یه دی وی دی نصب بشه یکی نشه
حال و روز PC بازا بعد از تاخیر دوباره GTA V در یک کلیپ 5 ثانیه ای:n02:
نقل قول:اولا که باز هم تاخیر خواهند زد ... چون کار نمیکنن که ... میشینن با هم جوک تعریف میکنن .. راک استار باز هم منتظره میخواد بازار کنسول نسل جدید رو هم پر کنه ... اخر همه وقتی همه خریدن بده برا پی سی .نقل قول:
ثانیا هیچ بهینه سازی نخواهید ددید .... قول 100 % میدم.. از عکس ها هم معلومه که حتی به اندازه کنسول نسل قبلی هم روش کار نشده ...
زمانی که همه بازی ها بهترین تکسچر رو داره ... این بازی همونطور که عکس ها نشون میدن .. حتی پشتی صندلیاش و لباسا و... کلی زاویه داره .. انگار با نقاله و گونیا امدن مثلث و مربع و دایره کشیدن :n09:
برای ای وی هم همین داستانا رو داشتیم ( حالا کم تر ) ...
اما نکته جالب اینه که این بازی ... بیس پی سی هست .. بازی هست که روزه اول روی پی سی بوجود امده . بعد راک استار اجازه میده اینقدر پی سی بازا رو .... واقعا چی میشه گفت :)
پول همه چیزه دیگه :n19:
بعله جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز راست میگه :n15:اینا به هوایه فروش بیشترکنسول دارن بهونه بهینه تربودن pc رو درمیارن تونسخه قبلیه gta یعنی iv تو سیستم مورد نیازش گفته بودن پردازنده تک هسته ای یا 2هسته ای و یه گرافیک 1gb دربالاترین حالتش یه 4هسته ای وگرافیک 1gb میتونید بازی کنید ولی من رویه پردازنده 8هسته ای وگرافیک 4gb این بازی رو با 35الا25 فریم اجراکردم یعنی عمق فاجعه به طوری که 35الا 40 فریم تو اساسینس یونیتی میگیرم بدون ابدیت وتنظیمات very high :n04:
این سیستم بهینش هم کلکی بیش نیس سال 2015 وگرافیک gt9800 1gb :n08:اونم توسیستم مورد نیازش
نسخه pc این بازی فرقی با نسخه کنسول نسل 8 نمیکنه تنها فرق اینه که 60فریمه ورزولوشنه 4k هست که این 30فریم هم فقط روشنایییه تصویرش بهتره همین :n15:
چون بازی نه تکنیک انچنانی نه فناوریه خاصی رو pc داره مثل کنسول میمونه
اینه توهین به pc بازا :n24::n24::n24::n24:نه فناوریه منتل داره نه تکنولوژی هایه انویدیا حالا یدونه از این مورد تکنیک گذاشتن مثلا شاهکارکردن ..خسته نشن یه وقت :n15:با هزارتا تاخیر
الان دارن تخمه میشکنن اعضایه راکستار ودارن به pc بازا میخندن
شما مشکلی داشته سیستمتون ( نرم افزاری یا سخت افزاری ) ( البته علاوه بر این بازی هم مشکل داشت و کلی پچ باید نصب میکردی تا بهینه بشه )نقل قول:
ولی من رویه پردازنده 8هسته ای وگرافیک 4gb این بازی رو با 35الا25 فریم اجراکردم
من اونموقع با یه سی پی یو دو هسته ای E5200 و دو گیگ رم و گرافیک AMD 5670 یک گیگ بازی رو حالت Low بود فک کنم Very Low هم داشت(یکی مونده به آخر) و رزولیشن 1360*768 زیر 35 فریم نمیومد
دوست عزیز من رو very ultra بازی کردم و اونم رزولوشن 1600.900 اونم فقط 65 الا 75درصد گرافیکو اشغال میکنهنقل قول:
درضمن شما مطلب روبروشو خوندی به جواب مشکل سیستم رسیدی :n02:یعنی نوشته پایینو
عمق فاجعه gta به طوری که 35الا 40 فریم تو اساسینس یونیتی میگیرم بعضی قسمتاش که 60فریم بدون ابدیت وتنظیمات very high درضمن 99درصد ازگرافیک رو اشغال میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این gta که قربونش برم از35 فریم درست بالانمیره
من یه ویدئو از یوتوب آورده بودم gta iv رو روی 4k بازی میکرد.فکم افتاده بود از گرافیکش انگار که بازی واسه آیندست انگا رنه انگا رکه چند سال بازیش کردم.
ویدوش 2دقیقه بود 400 مگ حجمش بود 4k بود یه عکس همین الان از تو ویدئو گرفتم :
چه حالی میداد بازیها رو میشد رو ی رزولیشن 4k کرد.یه گرافیک 12 میلیونی میخواد.با گرافیک ماها که نمیشه
نقل قول:
بحث چیز دیگه ای بود کاری به اینکه شما روی چه سیستمی تست کردین یا من ندارم
در ضمن قدرت کارت گرافیک رو با گیگ نمیسنجن !!!
:n23:والا اون موقعی که این بازی اومد کارته گرافیک ها گیگ نمشناختن :n09:نقل قول:
بازیه iv تعطیله تعطیله بعله من با مانیتور crt با یه گرافیک hd5450 1gb ویه پردازنده athlon x2 250 راحت رو تنظیمات مدیوم بازی می کردم ولی وقتی تنظیمات فرامیره یه چیزه دیگه میشه قضیه :n09:
والا من تصاویر 4K بازی رو دیدم . اصلا به نظرم جالب نیستن . تصاویر یجورایی کارتنی هستن !
سلام بچه ها از GTA V چه خبر ؟
اومدم اینجا یه لحظه فکر کردم اشتباه اومدم توی تاپیک GTA iv :n13:
تاخیرخورد براسال اینده :n27:نقل قول:
البته بفرمایید ..نقل قول:
اول که معلوم نبود
بعدا 1 سال تاخیر خورد
بعد 3 ماه تاخیر خورد
بعد 1 ماه
بعد 14 روز
مطمئنم اخرشم میگن اصا بازی نبوده :n10:
بنظر من با توجه به gt 9800 نباید توقع کیفیت ps4 را داشته باشیم..
احتمالا نسخه ps3 را با حالت اول شخص میدن بیرون
نظر شما چیه دوستان؟؟؟
اشتباه نکنید، حداقل گرافیک 9800 به معنی گرافیک کم نیست، به معنای بهینه سازی خوبه بازیه، مثل مکس پین 3، که پایین ترین سیستم ها هم اجراش کردن اما برای حالت اولترا قوی ترین سیستم ها لازم بود، برعکس بازی هایی مثل اساسین یا واچ داگز که سیستم Low با High فاصله کمی داره که به خاطر بهینه نبودنه، در مورد کیفیت بازی هم این حرفتون بیشتر شبیه شوخیه:n02: شاید تفاوت خیلی زیاد نباشه اما بدون شک بهتر از PS4 هستنقل قول:
در مورد PS3 هم احتمالش نزدیک به صفره، توی پرسش و پاسخی که چند وقت پیش تو سایت راکستار بود همین سوال رو کرده بودن که راکستار جواب داده بود به دلیل افزایش انیمیشن ها در حالت اول شخص و محدودیت قدرت در نسل 7 امکانش نیست، دیگه فاتحه نسل قبل رو باید کم کم خوند، نه فقط واسه این بازی بلکه واسه همه بازیای جدید...