آقا ما نفهمیدیم این جو علموص چطوریه ؟
اگه واقعا اینقدر گیر میدن و اینا یه فکری بکنیم بریم همون شهر خودمون اصلا !
من اعصاب ندارم واسه شلوار لی گیر بدن !
بحث جدیه به جون بچه ام ! :دی شوخی جواب ندید ببینم چه گلی باید بریزم تو سرم ! :دی
آقا ما نفهمیدیم این جو علموص چطوریه ؟
اگه واقعا اینقدر گیر میدن و اینا یه فکری بکنیم بریم همون شهر خودمون اصلا !
من اعصاب ندارم واسه شلوار لی گیر بدن !
بحث جدیه به جون بچه ام ! :دی شوخی جواب ندید ببینم چه گلی باید بریزم تو سرم ! :دی
من خوشبختانه معاف داءم شدم فقط هنوز کارتم نیومده و نمیدونم چی کار کنمنقل قول:
واااای دیگه اطلاعات پدر بزرگ و مادر بزرگم میخواد ، اعصابم خورد شد ولش کردم
ولی مال من خدا رو شکر آخراش فقط این اسکن ها میمونه که فردا بزنم تو گوششون تا راحت شم فعلا ...
آخه استخدام سازمانهوا فضا ا که این قدر معرف میخوان ؟
من یه دوست ۳۰ ساله دارم که به درم میخوره بقیش و چی بزنم ؟ فعلا مدیر مدرسمون و دوست خانوادگیمون به ذهنم رسیده ...:31:
بقیه دانشگاه ها ثبت نامشون این قدر مفصل بوده ؟
راستی من الان تهرانم از چند روز پیش ! همینجا هم از دوستانی که تو یاهو پی ام میدن و من جواب نمیدم یا جوابای اونا رو نمیبینم عذر میخوام ! من نت درست حسابی ندارم فعلا دایال آپه هی هم قطع میشه ! شرمنده ی همگی
ایشالا 3 شنبه بریم ثبت نام اینم تموم شه :دی
به نظر شما مترجمی انگلیسی رود هن بهتره یا مترجمی فرانسه تهران مرکز؟
قضیه ی این معرف غیر خوشاوند چیه؟ میتونیم هر کسی که خواستیم بنویسیم؟
من غیر از هم کلاسی هام کسی رو نمیشناسم
با سلام خدمت تمام کنکوریهای92 و کسانی که پشت کنکور مانده اند!
میخواستم چیزی بگم که شاید زیاد بهش توجه نشده:خـــــــرید کتاب
شاید فکر کنید که من برای فروش کتب خودم اینو میگم اما اگر خواستین کتاب بخرین نه اینکه از من بلکه از بچه های سال پیش اگر کتب سالم و قابل استفاده دارن تهیه کنید.
چـــــــــــــــــــــرا؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
به ذکر چند مثال بسنده میکنم!!
1.کتاب درک متن به زبان ساده نوشته دکتر اناری ناشر مبتکران کتاب خودم چاپ پنجم1390 قیمت:4500تومان اما چاپ هفتم قیمت:11000تومان!!!؟؟؟(تفاوت را احساس کنید!بانک.. ولش کن)mobtakeran.com
2.کتاب اموزش و تست ریاضیات گسسته و جبر و احتمال انتشارات فار نوشته عطاصادقی و احسان موسوی کتاب خودم ویراست دوم 1390قیمت:10500تومان اما حالا قیمت:17500تومان
pharepub.com
3.کتاب زبان فارسی نوشته دکترسبطی نشردریافت کتاب خودم جلد1 نوبت چاپ ششم1390 قیمت:4500تومان و جلد2 نوبت چاپ چهارم1390 قیمت:6000تومان درکل:10500تومان اما حالا جلد1 قیمت:8000تومان و جلد2 قیمت:9000تومان درکل:17000تومانdaryaft-pub.com
- حالا خود دانید اگر کتابی مد نظرتان بود به من بگید اگر داشتم و کتاب قابل استفاده بود باهم به توافق می رسیم و شما صاحب کتاب می شوید!مثلا همین زبان فارسی رو از جلد1 فقط درس اول را خواندم و دیگر لایش را باز نکردم جلد2 که دیگر هیچ!
ببخشید اگه سرتون رو درد اوردم فقط میخواستم روشنتون کنم. بـــــه امیـــــــد پیروزی شما در کنکــــــور
دانشگاه رازی هم خیلی اطلاعات میخواد. حالا اصلا این معرفین چی هستن ؟؟؟؟؟
اعصابم داغون شد سر این ثبت نام :24:
سلـام من برای ازاد دوباره انتخاب رشته کردم . الان این جوابش کی میاد ؟
سلام .من امروز رفتم دانشگاه علم و صنعت .نقل قول:
با یکی از بچه های دانشکده کامپیوتر آشنا شدم . آقا اشکان ( رامین میشناستش ! )
بعد 2 ساعت باهم دیگه صحبت کردیم . رفتیم جاهای مختلف دانشگاه و نشون داد.
فوق العاده دانشگاه خوبیه دانشگاه علم و صنعت . به جوش چی کار داری ؟ البته اینی که میگن جوش بده همش جو سازیه . من رفتم دیدم . اینجوری میگن ولی واقعا توش به اون شدتی که به ما گفتن نیست . کلاسای اولیه بعضیاش تفکیکه ولی تو دانشکده ها میشه گفت تقریبا بی معنیه .
اردو هم تعریف کرد برای پارسال رو . خیلی حال کردم .
دوستان عزیز از شما کمک می خواهم!می خواستم بدانم اگر عمران آزاد گرگان بروم بهتر است یا مکانیک دانشگاه علوم و فنون بابل؟از نظر خرج امکانات و سطح علمی
خب ثبتِ نام منم فردا هستش ...
مثل اینکه دیگه کارمون با این تاپیک تموم شده :)
الانم باید آماده شم کم کم بریم تهران دیگه ...
BB
شما هم کاشا ن؟؟؟ چه رشته ای؟نقل قول:
منم کاشانم دانشکده معماری و هنر
دوستان یه سوال مهم:
من دانشگاه فردوسی شبانه قبول شدم.
میخواستم بدونم واسه ثبت نام اینترنتی باید 200تومن شهریه رو واریز کنم؟
امروز آخرین روز ثبت نامه خواهشا یکی کمک کنه
هیشکی نبووووووووود؟نقل قول:
تکمیل ظرفیت هنوز ندادن ؟ پزشکی و غیر پزشکی
حدودا کی مشخص میشه ؟
بله باید اینترنتی پرداخت کنین البته این علی الحساب هست.نقل قول:
من که فارغ التحصیل 90 هستم باید برم پست دوباره تاییدی تحصیلی بگیرم؟مال پارسال فک کنم تو دانشگاهی که انصراف دادم بایگانی شده
گواهی فارغ التحصیلی پیش که به مون دادن موقتی بوده و دیگه اعتبار نداره یعنی من باید برم دائمی شو بگیرم؟
همون اصل رو بايد بگيرين!و بايد باز برين پست براي تائيديه تحصيلي به قصد دانشگاه جديد اقدام كنيد اتفاق خاصي نيفتاده همون شرايط هست!نقل قول:
دوستان موقع ثبت نام هم باید انتخاب واحد کنیم ؟
این برتامه ما واسه ترم اول هست . تعداد درس ها رو یکم زیاد نزده ؟:18:
محتوای مخفی: برنامه درسی
سلامنقل قول:
اینکه گفتید پزشکی و غیر پزشکی منظورتون ازاد هست ؟
دولتی که در بابان ماه هست
ازاد الان یک انتخاب رشته مجدد داره
چک کنید
دولتی پایان همین ماه؟نقل قول:
مطمئنید؟
فک کنم 18 واحد بهتون دادن ! اینا که همش مال شما نیست :دی !نقل قول:
گروه بندیتون می کنن !
من آخر نفهمیدم برای " مدرک نظام وظیفه " چی باید بدم ؟
اگه کارت معافیم رسیده بود که همونو اسکن میکردم میدادم میرفت
ولی الان هیچ چیزی ندارم چیکار کنم ؟
ثبت نامم ناقص مونده سر همین
ممنون میشم اگر بهم لینک بدیدنقل قول:
بله برای آزاد
می خواستم ببینم تکمیل ظرفیت پزشکی و غیر پزشکیش کی هست ، برای کارشناسی
تکمیل ظرفیت واسه پیام نور چطوریاست ؟ گذشته یا هنوز وقتش نشده ؟ کی تکمیل ظرفیت میکنن ؟
من کلا انتخاب رشته نکردم امسال ، میتونم تو تکمیل ظرفیت شرکت کنم ؟
برای تکمیل ظرفیت ازاد انتخاب رشته مجدد گذاشتن لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
دانشگاه آزاد تکمیل ظرفیت شرکت کردم و دانشگاه پیام نور مهندسی نرم افزار هم قبول شدم (مازنداران-واحدرینه) (ثبت نام هم بصورت اینترنتی از 1 تا 7 مهر هست)
بعد اینطور که میگن اونایی که تکمیل ظرفیت شرکت میکنن باید از بهمن شروع کنن و همینطور جوابیه تکمیل ظرفیت آزاد 15 مهر میاد مثل اینکه
خب تا اون وقت ثبت نام پیام نور تموم شده و ممکنه من تو تکمیل ظرفیت قبول نشنم ، اون موقع چی کار باید بکنم؟؟؟
الان هم پیام نور ثبت نام کنم و منتظر بمونم که جواب تکمیل ظرفیت آزاد بیاد؟؟؟ یا پیام نور ثبت نام نکنم؟؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدید
دانشگاه شهید چمران اهواز کســـــــــی نبود!!؟؟!؟؟؟؟؟:33:
سلام ، منم منتظرم كارت معافيتم بياد ولي تا اونموقع اين كارو بكن.نقل قول:
برو سايت سنجش نتيجه نهايي رو كه گفته كجا قبول شديد رو پرينت كن بعدش برو نظام وظيفه بهشون بگو من دانشگاه x قبول شدم(اون برگه رو نشونشون بده) بهم يه رسيد بديد كه من معافم و منتظر كارتم هستم،اونام يه رسيد به نام دانشگات صادر ميكنند كه ايشون معافه و منتظره كارتشه اونو به عنوان "مدرك نظام وظيفه" استفاده كن.منم همين كارو كردم
دوستان پیرو پست های گذشته این لیست رو پیشکش میکنم شاید که قبول افتد!
برای قیمت بعضی در حد نو است اما بعضی ازجلد جدا شده! برای شما مهم نیس که تستای کتاب زده شده اند(خیلی مهمه)؟؟؟؟برای قیمت اونایی که نو هستن رو کمی از قیمت جلد کم کنیم و اونایی که خرابترن رو بیشتر کم کنیم. شما هم نظرتون رو بگید.موافقید؟
لیســــت
ادبیات:تاریخ ادبیات رمزینه نوه نوه 1هفته قبل کنکور خریدمش اخرین ویرایش--قرابت سبطی--زبان فارسی سبطی در حد نو--املا و لغت سبطی--ارایه رمزینه--
عربی:عربی به زبان ساده ایاد فیلی مبتکران
دینی:جامع الگو--ایات الگو اخرین ویرایش که رنگی شده در حد نو
زبان:کیاسالار اما تستاش رو زدم(برای شما مهمه؟)--واژه نامه کیاسالار در حد نو--درک متن به زبان ساده شهاب اناری
هندسه 1و2 و تحلیلی و امار:گاج سفید
گسسته و جبر:اموزش و تست فار
دیف و ریاضی:کلاس رفتم---جزوه..--ابی قلمچی در حد پوکیده
فیزیک:کلاس رفتم---جزوه..خوشخوان--بنفش قلمچی--ابی قلمچی در حد پوکیده
شیمی:ازدوم تا پیش2 تست مبتکران همه جدید مثلا سوم 2جلدیه!
***کتب دیگری هم هس که من یادم رفت بنویسم شاید! یا مثلا برای قرابت دوست نزدیکم که باهم کتب رو می خریدیم اون الگو داره و از این کتاب های مبحثی و کوچولو زیاد داره!!!
حالا شما کتبی که تو این لیست نیست رو بگو شاید براتون تونستم تهیه کنم.
موفق باشید!:3:
مهندسی برق صنعت نفت قبول شدم
امشب راهیم اهواز
خداحافظ
موفق باشین
خب من امروز ثبت نام کردم :5:
کلا یه وضعی بود که تا حالا ندیده بودم :18: ساعت 8 راهی شهرستان شدم و ساعت 6 بعد از ظهر رسیدم خونه ! درب دانشگاه شماره 156 رو گرفتم و رسیدم که اونجا دیدم تازه شماره 42 داره واسه ثبت نام میره !
7-8 تا فرم بود که بعضی هاشو چشم بسته نوشتم ! یه فرم در مورد روان شناسی بود (حدود 80 تا سوال داشت )که چند تا از سوال هاش اینطوری بود :18::
ایا احساس میکنید که در اینده موفق میشوید ؟
ایا در موقع امتحان به نتیجه امتحان فکر میکنید ؟
ایا مذهب را عاملی مثبت در رفع مشکلات میدانید؟
.
.
.
بعد از 3 ساعت بالاخره ثبت نام و این کاغذ بازی ها تموم شد و کارت تغذیه رو هم گرفتم !:42:
در مورد خدمت نظام وظیفه که اصلا چیز خاصی نخواست فقط یه فرم داد که ببرم واسه پلیس 10+ . اما مسئولش نیومده بود و واسه یدونه مهر و امضا 2 ساعت تو دانشگاه الاف شدیم !:23:
کلا هفت خان رستم بود امروز :39: ولی در کل تجربه جالبی بود !
حالا ببینم این هفت خان بعدی (کلاس هاو انتخاب واحد و خوابگاه و غیره ) چجوری میشه :9:
دوستان من فردا میرم ثبت نام کل مدارک که تو سایت موسسه زده برداشتم فقط مونده شهریه (غیر انتفاعی)همچینین غیر این مدارک چیز دیگه لازم نیست ؟؟؟
کد رشته و شهر هارو فوری می خوام
ممنون
دوستان چند تا سوال دارم ممنون میشم سریع جوابمو بدید
1-واسه تکمیل ظرفیت باید اسم بنویسیم؟.کی؟.از چه طریقی؟
2-تکمیل ظرفیت آزاد چطور؟.کسی که کنکور آزاد نداده میتونه توی تکمیل ظرفیت شرکت کنه؟.بخاطر شرکت نکردنش در کنکور باید پول بیشتری بده؟
3-شهریه ای که ترم اول میگیرن بیشتر از دیگر ترم هاست یا بقیه ترم ها هم همونقدر میگیرن؟
الان دانشگاه آزاد انتخاب رشته مجدد گذاشته
وقتی وارد میشی و استان و محل دانشگاهی رو انتخاب میکنی همه رشته ها رو نمایش نمیده و فقط چندتا رو نشون میده
میخواستم بپرسم این رشته هایی که نشون میده با توجه به رتبه ی دانشجو هست؟
مثلا من الان گروه انسانی کنکور دادم میتونم رشته مهندسی هم انتخاب کنم؟
چون تو این چندتا رشته ای که نشون میده رشته های مهندسی هم هست
ممنون میشم.......
سراسری یا ازاد ؟نقل قول:
توی اینتر نت سرچ کنید فایلهاش هست شاید توی سنجش هم هنوز باشه سراسری
وایه ازاد هم در انتخاب رشته جدید خودش شهر ها و کدش رو توی سایت داره ...
کد رشته و شهر هارو فوری می خوام ممنو ----------------- تودفترچه انتخاب رشته نوشته شرچ کنی پیدا میکنی
دوستان سلام فارغ التحصیل کاردان فنی میتونه تو کنکور کارشناسی شرکت کنه؟
بچه ها خواهش میکنم جواب بدین.به نظرتون اگه یه نفر باباش جانباز 70 درصد باشه و از منطقه 3 هم باشه باید رتبش حدودا چند بشه که توی یه دانشگاه خوب تو تهران قبول بشه ؟؟