خیلی ممنون رفیق فقط یه کم بیشتر راهنمایی کن: هدفون بیر رو ازکجا وچه مدلشو بگیرم؟ فروش اینترنتی اگه نداره فروشگاهش کجاست. من خودم هم روی نیمه بازها نظر دارم چون به پرده گوش فشار کمتری میاره ولی خوب نشت صوتی داره وباید تونگهداریش دقت بشه تاخاک نگیره و....
من کیفیت ساخت هم برام مهمه وبا چیزای پلاستیکی خیلی حال نمی کنم و واقعا اگرخوش ساخت باشه لذت می برم از نگاه کردنش پس لطفا اینم مدنظر باشه چون از رو عکس نمیشه کیفیت رو ۱۰۰٪ فهمید. ضمناسهایزر hd598 رویوهای بدی نداشت ولی چیزی که من دیدم فقط جک بزرگ داشت وقاعدتا فقط به دستگاهای بزرگ میشه وصلش کرد ؟ خوب شدگفتی من فکر می کردم جنس بدنش بهتره! واقعا ازروی عکسهاخیلی گول زننده است.
اگر ۲۵۰اهم پیشنهاد میشه لطفا آمپ پرتابل هم پیشنهاد بشه چون من آمپ وبلندگوها رو با چنگ ودندون نگه داشتم که عیال شوتشون نکنه! پس نمی تونم زیاد اینور انورش بکنم! توسایت چاره Fiioمدلهای E1-e3وE6 هست که E1 با آیفون مچ میشه ، البته آیفون وآیپد دارم ولی خوب مولتی باشه بهتره، تو ریویوها از E5 که ارزونتره بیشتر تعریف شده بود! لطفا نظر بدید ومطمئنا بنده تصمیم گیرنده ام وکسی را سرزنش نخواهم کرد.
من کاربر معمولیم با ۵۱ سال سن وضمنا اگه ممکنه سورس مزیک Flacوباکیفیت بخصوص ایرانی وسنتی بهم معرفی کنیدچون خارجی شورسش زیاده. لطفا منو به فروم دیگه پاس ندید چون سنم بالاست واستهلاک بالا میره!!!
تو یه سایت هدفون Soul SL150 طرف گذاشته ومیگه اوریجنال ودر حدنو وقیمت گذاشته ۵۰۰ تومن وفکر کنم تا ۴۰۰ بده. البته قبل پرداخت میشه چکش کرد که مشخصات با اونچه گفته شده بخونه. نظرتون چیه؟ ریویی که من دیدم ۴ از ۵ گرفته بود ولی تعدادنظرات کم بود.
ضمنا اینکه می گن می تونين از سایت بغلی بخرین یعنی چه!! مگه اسم آوردنش ممنوعه؟؟
ارادتمند همگی.