سلام دوستان...
مگان 2000 فول، کارکرد 1500 کیلومتر چنده؟ مدل 91.
بعد فرقش با نیمه فول در چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام دوستان...
مگان 2000 فول، کارکرد 1500 کیلومتر چنده؟ مدل 91.
بعد فرقش با نیمه فول در چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
مگان 2000 اتوماتیک مدل 91 قیمت 79 میلیون توماننقل قول:
ممنون میشم فرق فول و نیمه فول رو هم بگید.نقل قول:
فول چه امکانات اضافی داره که نیمه فول نداره؟
فول مانیتور داره که قابلیت پخش انواع فرمتهای صوتی و تصویری رو داره و ورودی دوربین داره و تلویزیون دیجیتال هم هست.نقل قول:
دوربین و سنسور دنده عقب هم داره
نیمه فول هم بدون اینهاست و یه اصطلاح من در آوردی شرکت و بازار
سلام
پارس معمولی 89 دوگانه (abs داره) چند قیمت بدیم برا فروش؟
تمیز و بدون رنگ و خت
==================
sd v8 - 91 چند قیمته الان؟
l90 e2 -91 چنده؟
هر 2 کم کارکرد.
پژو پارس دوگانه سوز مدل 89 قیمت حدود 29 میلیون توماننقل قول:
206 SD V8 مدل 91 قیمت 39 میلیون تومان
تندر 90 E2 فول مدل 91 قیمت 33 میلیون تومان
sd v8 - 91 سفرش 39 یا کم کارکرد؟نقل قول:
بخوایم پارس و بدیم با 6 7 تومن سر,چی میشه گرفت؟
چی بگیریم بهتره؟
سلام دوستان
مگان وارداتی ۱۶۰۰ دنده دستی زرشکی با ۱۱۶۰۰۰ کارکرد و بدون رنگ حدودا چقدر قیمت میخوره ؟
ممنون
مدلش مال چه سالیه؟نقل قول:
اگه از اون سری 2006 ها باشه که حدود 40 قیمت داره اما خریدار کمه واسه این ماشین چون هم موتورش ضعیفه و هم دنده دستیه
دوستان یه سوال دارم:
یه ماشین(پراید مثلا) اگه به ترتیب رنگ شدگی در سقف - کاپوت - و در(چه یک در چه 4 در) داشته باشه چقدر افتِ قیمت موقع فروش داره؟!
اگه هرسه موردِ بالا رو باهم داشته باشه چطور؟
ممنون میشم راهنمایی کنید آخه کسی درست و حسابی حالیش نیست:n02:
سلام
l90 صفر بازار ارزون تر از کمپانی شده ؟ ( کسی قیمت داره ؟)
تا 32 تومن هم پیدا میشه!!
درکمپانیو باس گل گرفت:n01:
اول بهونشون قیمتهای مسخره بازار بود که با شایعه و ندادن خودرو خودشون گرونش کردن الان گردشون کلفته میتونن گرون بفروشن!
دنده مردمم هم نرم!
بله توی بازار صحبت ازنقل قول:
33 الی 34 تومن هست
با سلام
قیمت پراید 132 مدل 88 رو میخواستم .
با تشکر
پراید 132 مدل 88 قیمت حدود 12500000 توماننقل قول:
سلام و ممنون از پاسختنقل قول:
مدلش 2006 هست
امروز یکنفر اومد و 40 تومن قولنامش کردیم
توی سایتها نگاه میکردم بالای 40 قیمت گذاشته بودن
نقل قول:
با تشکر از پاسخگویی شما پراید 131 SL مدل 91 صفر چقدر قیمت میخوره؟
یه نمایشگاه ماشین 131 sl خشک را 14/500 میداد.!! خیلی پایین نیست قیمتش؟
به نظر من که خیلی پایینه:n08:نقل قول:
اگه قصد خرید داری بخر.
پراید 131 SL صفرکیلومتر قیمتش حدود 15 تا 15.5 میلیون تومان هستنقل قول:
اگر 14.5 میلیون تومان قیمت زده خیلی عالیه.
به نظرتون قیمت خودرو پایین میاد ؟
یه مدت قیمت ها از طرف کارخانه ها کاهش کمی داشتهنقل قول:
اما خوب کارخانه قیمت برخی خودروها تو بازار کمتر بوده
بازار بی ثبات مونده
نقل قول:
با تشکز از شما منم صفر 14.800 پیدا کردم!
من 4.5 روز پیش گفتمنقل قول:
دوستان من چند ماه پیش پرسیدم ولی بهم پیشنهاد شد تا دم عید صبر کنم بهتره.
الان 206 تیپ 5 مدل 90, سفید, کارکرد 7 هزار کیلومتر, بیمه تا 92/4 و حدود 350 لیتر بنزین تو کارت سوخت :n02:
چند بدم خوبه؟
با تشکر
پزو 206 تیپ 5 مدل 90 قیمت حدود 32 میلیون توماننقل قول:
نقل قول:
دوست من
شما فرض کن تندرت رو با قیمت 21050000 تومن فاکتور کرده بودن و الان تحویلت میدادن، تو این رکود بازار اگه بخوای بفروشی چند قیمت میزنی؟ آیا میای قیمت فروش قطعی بزنی یا بالاتر؟ کی از شما میخره؟ پس باید کوتاه بیای و تو سود ضرر کنی یعنی 32 بدی تا یکی بالاخره ماشینو از شما بخره در نتیجه قیمت بازار درحال حاضر با وجود تندر های 21 میلیونی میشه 32، همینطور راجع به سایر خودرو ها مثل مگان که 61 فاکتور شده دادن دست خلقالله و بازار دیگه کشش 85 رو نداره و ملت میدن زیر قیمت مصوب تا یکی بخره و این یعنی توی سود ضرر کردن
خب وقتی این ماشینا تموم شد و موند اونایی که با قیمت الان فاکتور شدن بازار چی میشه ؟ بله منفجر
اگه ماشین میخواید و پول دارید این زمان رو از دست ندید که بسیار بسیار مغتنم هستش واسه خرید ماشین
کاملا با حرف این دوستمون موافق هستم
اگر قصد خرید دارید بهترین موقع الان هست و بعد از تعطیلات عید
منتظر پایین اومدن محسوس ماشین نباشید
بیستم فروردین به بعد ماشین حدود 20 درصد ارزان می شود مطمئن باشید
کلا اگه کسی میخواد ماشین یا کلا هر کالایی رو بخره تو ایران باید همون موقع خریدشو انجام بده...و به امید ارزون شدنش نباشه.
بعد از عید هم هیچ خبری از ارزونی نیست...
گول این ارزونی 5 درصدی رو نخورید.
Sent from my LT18i using Tapatalk 2
سلام خدمت دوستان.بنده کارشناس نیستم ولی نظر خودمو بیان میکنم.که فکر کنم خیلی ها بامن موافقن.من با نظر ایشون(
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )کاملا موافقم.مثلا پراید که من در جریانشم خودم ابان ثبت نام کردم تحویل بهمن حدود12600.خوب یه بنگاه سر کوچه ما هم هست که مثل بنده اما به تعداد30عدد پراید ثبت نام کرد.حالا پارچه زده زیر قیمت نمایندگی میفروشه رو14الی16.واز طرفی بعد از سال هم تمامی خودروها باید استانداردیورو4 داشته باشن که با نصب قطعات جدید 100%قیمت ماشین دوباره میره بالا.حالا این نمایشگاه دارا این ماشین های از پیش ثبت نام کردشونو بالاخره میفروشن تموم میشه میره.نتیجه اینکه الان بخرید و واسه فروش هیچ عجله نکنید که قیمتا تا انتخابات دوباره میره بالا.میگیدنه یه مثال نقض بیارید.چی تو این مملکت ارزون شده که ماشین بخادبشه.(البته من از اساتید عذرخواهی میکنم)
مطمئن باشید قیمت خودرو میاد پایین به نظر شما چند درصد مردم قدرت خرید ماشین با این قیمتها رو دارند
طبق گفته یکی از مسولین ایران خودرو مردم با این قیمتها قدرت خرید ندارند و ما مجبور هستیم بعد عید
ماشینهامون رو بصورت اقساطی عرضه کنیم پس نتیجه میشه گرفت که وقتی مردم نخرند مجبورند قیمتهاشون رو بیارن پایین
به شخصه بعد 25 سال زندگی تو ایران هنوز ارزان شدن چیزی رو ندیدم. متاسفانهنقل قول:
اینجا ایرانه, جایی که اگه چیزی گرون بشه مردم بیشتر براش حرص می زنند.
من مرددم که یه لنگی مثل پراید رو الان بخرم یا صبر کنم,لطفا راهنمایی کنید
اگه ازمدلهای قدیمیش ، تمیز گیر آوردی بگیر وگرنه از این مدل جدیدا نگیر که بیچاره میشی . من مدل 90 گرفتم، الان مثل سگ پشیمونم. صد رحمت به فرقون و لگن .هنوز یه سالو نیم نشده دیگه همه جاش صدا میده!نقل قول:
امیدوارم نصیحت منو گوش کنی و پولتو الکی نریزی دور.
میتونید خودروهای قدیمی کارکده خریداری کنید ، دوو سیلو گزینه مناسبی میتونه باشهنقل قول:
206 تیپ 2 با یه لکه رنگ چقدره؟
مدل 89
کیلومتر 12هزارتا
با سلام
پیشاپیش سال جدید رو به مدیران محترم بخش و کاربران تبریک عرض میکنم ضمن تشکر از زحمات شما قیمت سمند SE صفر مدل 91 رو میخواستم؟
با تشکر
پژو 206 تیپ 2 مدل 89 قیمت حدود 26500000 توماننقل قول:
ممنون دوست مننقل قول:
سمند se مدل 91 قیمت 21500000 تومان ( قیمت بازار )