نقل قول:
جواب اولی:
« نه بابا این چه حرفیه، انشالله مشکلتون حل میشه. »
و دومی:
« سلام حال شما خوب هستین!؟ ( با لبخند ) » ( البته اون دو عبارتی که خودتون گفتید عالیه ولی اگه به کارتون نمیاد همین کافیه. )
Printable View
نقل قول:
جواب اولی:
« نه بابا این چه حرفیه، انشالله مشکلتون حل میشه. »
و دومی:
« سلام حال شما خوب هستین!؟ ( با لبخند ) » ( البته اون دو عبارتی که خودتون گفتید عالیه ولی اگه به کارتون نمیاد همین کافیه. )
سلام
جواب "در خدممتون باشیم"
و
جواب "در خدممتون هستم"
چیست ؟
نقل قول:
بگید:
« خیلی ممنون، خدمت از ماست. »
آقا طرف هی قسم میده به خدا و پیغمبر که فلان کارو واسم انجام بده ولی تو نمی خوای انجام بدی.....
باید چیکار کنم.....؟؟//
سلام
یکی داره از یه نفر دیگه پیش ما تعریف میکنه میگه "آقای فلانی از اساتید توی فلان زمینه هستند و در فلان مورد تجارب خیلی گرانبهایی دارند.ازشون استفاده کنید"
در جوابش چی باید گفت؟:n13:
"قربان شما" هم میشه گفت.کلا هر جا کم آوردین بگین قربان شمانقل قول:
چه جالب...نقل قول:
حتما ازشون استفاده میکنم...
سلام دوستان
بی ادبی نباشه..!
به کسی که بی اطلاع از داخل دستشویی،در دستشویی رو باز می کنه و میاد داخل(غافل ازینکه کسی مشغول کارش هست :دی) چی باید گفت تا بفمه سریعا و دیگه نیاد داخل؟ :دی
خواه اون آدم پست در پدر آدم باشه یا یک آأمی که باهاش رو درواسی داریم
______
من برام پیش اومده این موضوع متاسفانه و عکس العملم خوب نبوده :n15:
سلام؛ سخت نگیر اَخوی :sq_24:نقل قول:
یه سرفه بکنی خودش میـــفهمه ماجرا چیه :sq_7: نیازی به سخنرانی کردن نیست :sq_13:
ضمناً رو درواسی در چنین مواردی معنی نداره!
بهتره بگید " خیلی دوست داشتم این کار رو برای شما انجام بدم.ولی نمیتونم-ببخشید که شرمنده تون شدم-نقل قول:
یا بگید : شما به گردن ما خیلی حق دارید ولی واقعا امکان انجام این کار برای من مقدور نیست.خواهش میکنم دیگه اصرار نفرمایید
از اینکه با استاد گران قدری مثل ایشان اشنا شدم خیلی خوشحالم.ان شاء الله خداوند سعادت شاگردی در خدمت ایشان را به ما عطا کندنقل قول:
اشنایی با استاد سعادتی بود که نصیب ما شد امیدوارم ایشان ما رو لایق شاگردی خودشون بدونند
دوستان توی دانشگاه به دوستام یه دو بار رفاقتی قبل امتحان درس دادم و نمره هاشون خوب شد.حالا دیگه ول نمیکنن و قبل هر امتحان سریع میگن میایم پیشت واسه درس خوندن.من اصلا چند نفره درس متوجه نمیشم و فقط وقتم تلف میشه.چه طوری میتونم یه کاری کنم بی خیال بشن.
Sent from my iPad using Tapatalk
یه شخص دیگه رو بهشون معرفی کنید..../بهانه بتراشید..../هذینه هر جلسه رو ازشون بگیرید..../روزهایی که بی کارید رو در اختیارشون بزارید.../کاری کنید که زده بشن ..../و.......نقل قول:
موفق باشید..../حسین.
نقل قول:
زیاد سخت نگیر دوست عزیز،
خیلی راحت بهشون بگو که چند نفری درسو یاد نمیگیری و فقط وقتت تلف میشه، بهانه تراشی و در رفتن از زیرکار تا مدتی ولا کوتاه جواب میده اما رک گویی یه جورایی تا ابد راحتتون میکنه.
سلام . یکی میپره وسط حرفه یکی چی میگه دقیقن ؟؟
میگه نون یا شکر تو کلامت ؟؟
دیگه چه چیزایی هست ؟ مرسی
بین شوخی و جدی بگید اقا نفعش که همش واسه شماست چی به من برسه اخه؟:n10: اگه ساعتی حساب میکنید قبول:n18: که بعد احتمالا ساکت خواهند شد:n26:نقل قول:
همون شکر میون کلامت نهایتشه دیگه :دینقل قول:
وگرنه دستشو بگیر بگو : ببخشید یه لحظه:n09: بعد حرفت تموم شد هم میتونی باز بگی ببخشیدا بین حرفت پریدم:n06:
نقل قول:جواب دیگه آماده داشته باشید؛ ممکنه ببینن براشون صرف نمیکنه، حرف شما رو به روی مبارکشون نیارن و به همون روال ادامه بدن :sq_24:نقل قول:
جور دیگه هم میشه گفت: میان کلام شما کارخانه قند و شکر :sq_13:نقل قول:
در مقابل تهدید کلامی چه باید گفت؟
اگر بخواید لج طرف در بیاد پوزخند و سکوت:n07:نقل قول:
اگر بخواید مقابله به مثل کنید بگید بگرد تا بگردیم ،جرات داری اینکارو بکن اونوقت ببین من هم چجوری پتت رو به آب میدم:n09:((البته در شرایطیه که از طرف آتو داشته باشید))
اگر هم میدونید عملا کاری ازش ساخته نیست بگید برو هرغلطی میخوای بکن:n01:
اگر هم واقعا راهی ندارید و نگران این مسئله هستید سعی کنید آرومش کنید :n06:
اگر کارمند یا مامور دولت حرف غیرمنطقی بزنه و تهدید کنه چی؟ کدوم یک از این کارها را کنم؟نقل قول:
من حرفام در قبال یک دوست یا اشنا بود موقعیت رو اینطوری فرض نکرده بودم :دینقل قول:
بستگی داره اگر خلاف قانون هست حرفشون که خیلی اروم سعی کنید بهشون متذکر بشید که این حرفشون این کارشون درست و اصولی نیست
اگر خیلی اصرار کردند بگید که از طریق مقام بالاترش پیگیری خواهید کرد:n01:
من ترجیح میدم چنین فردی رو عصبانی نکنم؛ خودش هم نتونه کاری کنه، 100 تا دوست و آشنا دارهنقل قول:
اگه کارتون گیر باشه، عملاً خودتون اذیت میشید
اگه مطمئنید حق با شماست، سعی کنید راه مناسبی پیدا کنید و با کمترین تنش حقــتون رو بگیرید
مهمتر از پاسخ دندان شکن، حل مشکل هست. جدال لفظی گاهی فقط مسئله رو پیچیده تر میـکنه
مستاجر پولشو میخواد و من هم پول ندارم :n02:
حالا هی میگه : دو سه روزه برو چندین میلیون از دوستات قرض کن بده من که چک دارم واگه چکم برگشت بخوره قاطی می کنم و رفاقتمون از بین میره و از این حرفها ، حتی با لحن تند هم صحبت میکنه ...
در هر صورت من که آه در بساط ندارم و باید مستاجر بیارم تا پولش و بدم و از طرفی این مستاجر واسم شاخ و شونه میکشه؟ من هم ادمی محجوب نگو!!!:n10:
در ضمن قیمت رو خیلی پائین کشیدم ولی بازم لامصب مستاجر گیر نمیاد ...
حالا شما بگید چه کنم؟:n13:
اینجور جاها نباید حرف بدی بزنید تا آتو بدید دستش باید با مقامای بالاترش صحبت کنید دهنشو چیز کنننقل قول:
اگر کارمند یا مامور دولت حرف غیرمنطقی بزنه و تهدید کنه چی؟ کدوم یک از این کارها را کنم؟
البته اگه خیلی گردن کلفت باشه ایرانه دیگه همینه که هست :n29:
خوب باید یه جوری پولشو بدی دیگه البته اگه نداری فعلا و نمیتونی از جایی جور کنی به قول خودش رفاقتتون به هم میخوره و ازت شکایت میکنه و ... که خودش کلی زمان خریدنه .تو این مدت میتونی جور کنی یه جوری :دینقل قول:
مستاجر پولشو میخواد و من هم پول ندارم :n02:
حالا هی میگه : دو سه روزه برو چندین میلیون از دوستات قرض کن بده من که چک دارم واگه چکم برگشت بخوره قاطی می کنم و رفاقتمون از بین میره و از این حرفها ، حتی با لحن تند هم صحبت میکنه ...
در هر صورت من که آه در بساط ندارم و باید مستاجر بیارم تا پولش و بدم و از طرفی این مستاجر واسم شاخ و شونه میکشه؟ من هم ادمی محجوب نگو!!!:n10:
در ضمن قیمت رو خیلی پائین کشیدم ولی بازم لامصب مستاجر گیر نمیاد ...
حالا شما بگید چه کنم؟:n13:
برای اینکه تو جمع دوستان حرفی برای گفتن داشته باشی باید چیکار کرد؟ نگید کتاب خوندن که کسی از کتاب حرف نمیزنه :|
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
از قبل در نظر بگیرید که دوستاتتون اهل چطور مسائلی هستن؟ مثلا برای مثال بیشتر در مورد فیلم و سینما صحبت دارن یا ورزش یا حرف از مسائل جاری کشور و یا تکنولوژِی یا چیزای دیگه بهرحال اخلاقیاتشون تا حدی دستتون هست میدونید:n06:نقل قول:
سعی کنید بیشتر در اون موارد اطلاعتتون به روز باشه تا حرفی برای گفتن داشته باشید کتاب هم نیازی نیست کمی سرچ در اینترنت کلی حرف برای گفتن میاره:n17:
خب اگر قرارداد طوری بسته شده که الان موعد تحویل پولش هست باید باهاش راه بیاید ولی اگر پیش از موعد خواهان پولش هست بگید : من رو حساب قراردادی که با شما دارم رو پول حساب کردم((فرضا جایی سرمایه گذاری کردم))نقل قول:
باید تا موعد قرارداد صبر کنی تا مستاجر جدید بیارم
شاخ و شونه چی؟وقتی حق با شما باشه! بگید خب برو شکایت کن اینم بهش بگید اینقدر مراحلش طول میکشه که اگر صبر کنه شما خودتون پول رو بهش بدید به نفعشه! ولی اگر وقته اضافه داره بره سرگردون شه:n18:
اگر حق با ایشونه که پیشنهاد خاصی ندارم فقط فکرمیکنم باید سعی کنید از کسی قرض هم شده بگیرید و بهش بدید بعد که مستاجر اوردید قرضتون رو بدید:n16:
شما سعی کن با کسانی رابطه برقرار کنی که از نظر جهان بینی و شخصیت و رفتار و کردار شبیه شما باشند تا به راحتی بتونی باهاشون ارتباط برقرار کنینقل قول:
فقط حواستون باشه، برای حل این مشکل مشکل بزرگتری ایجاد نکنید. یعنی یه دفعه از چاله در نیاید بیفتید تو چاه!نقل قول:
جایی که حرف پول باشه باید مراقب بود. رو حساب رفاقت اگه بیش از حد به یکی اعتماد کنید ممکنه ضربه بخورید
سلام دوستان
نمی دونم این سوالم جزو آداب معاشرت محسوب میشه یا خیر
این آگهی های استخدام هست که میگن رزومه بفرستید. مثلا: شرکت فلان به این تخصص ها نیازمند است
روزمه خود را به فلان ایمیل بفرستید
شرکت یا سازمان هم معتبر هست و جای الکی و نامشخص مد نظر نیست
خوب سوال اینجاست که بعد از اینکه ما رزومه فرستادیم، پیگیری باز از سمت ماست یا صاحب آگهی؟
من چند جا رزومه فرستادم و خبری نشد.... فکر میکنم رزومه من حداقل برای مصاحبه مناسب بود!!!؟؟؟
امروز رفیقم میگفت رزومه میفرستی باید زنگ بزنی اون شرکت و بپرسی چی شد؟
ولی من فکر میکردم تماس باید از طرف شرکت باشه!!!
دوستانی که در این زمینه تجربه دارید لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
خیر دوست گرامی شما باید منتظر تماس شرکت باشید!
یعنی به طور معمول اینی هست که گفتم و اونها هستند که با دیدن رزومه شما چناچه مایل باشند باهاتون تماس میگیرند
ذکر ادرس ایمیل و شماره موبایل هم در این موارد به همین دلیل هست
نقل قول:نقل قول:از موعد قرارداد گذشته و من هم خونه رو سپردم برای مستاجر دیگه ولی گیر نمیاد حتی قیمت رو هم تعدیل کردم تا بره ولی فصل بدیه و این هم تجربه اولمه (این بار و در برم دفعه دیگه میدونم چکار کنم!)نقل قول:
در ضمن من تنها از طریق مستاجر دیگه می تونم پولش و بدم همین و از قرض و قوله خبری نیست!!
یک چیز جالب دیگه برای دیدن خونه میگه من فقط ساعت 6 غروب به بعد وقت دارم آخه شاید مستاجر آنی بخواد خونه رو ببینه!!!!!!!!!!
در این گونه مواقع وقتی طرف داره اذیت میکنه دیگه سکوت و احترام و حجاب و مدارا جواب نمیده و بمرور زمان باید بعضاً گارد جنگی اتخاذ نمود ...
کلا داستان این موجر و مستاجر اگه حتی یکی از طرفین ناتو ازآب در بیاد خیلی چالشی میشه و اعصابو روان آدم و درگیر میکنه :n03:
سلام
وقتی کسی میگه رسیدن بخیر باید چی گفت ؟ :n13:
به نظر من کلمه قربان شما همه جا کاربرد داره.نقل قول:
رسیدن بخیر یعنی به سلامتی رسیدی.. باید بگیم ممنون سلامت باشید.اگر بخای خیلی رسمی بگی و کلاس هم بزاری بگو : تشکر عاقب بخیر.
نقل قول:
سلام دو عبارت به نظرم میشه گفت:
« سلامت باشید. »
« عاقبت به خیر باشید . »
سلام وقتی یکی داره در مورد شیرین کاری های بچه کوچیک خودش یا فامیلش صحبت میکنه اینجا باید بگی؟
یا مثلا عکس بچه دو سه ماهش رو نشون میده اینجا در جواب چی باید بگی؟
افراد مسن دیدم میگن(داغش رو نبینی) ....حالا اگه بخوایم یه خورده امروزی تر و بهتر بگیم جواب مناسب چی هست؟
معمولا یه ذره اظهار نظر میکنند مثلا میگن اخی چه نازه-یا ماشا ءالله چه خوشگله -نقل قول:
خدا حفظش کنه
بعضی اگهی ها فقط ایمیل میدن که میتونی فقط رزومه بفرستی البته اونم معمولا همون روز یا روز بعدش زنگ نمیزنن چون خیلی از شرکتها چند روز متوالی اگهی میزنن یا اینکه صب میکنن به یه حدنصابی برسته بعد تماس میگیرن.نقل قول:
ولی بعضی شرکت ها هم هست که شماره تلفن میزارن. من خودم در اینجور مواقع معمولا بعد از چند روز (دو یا سه روز) زنگ میزنم و یه اماری میگیرم.
آره حتما باید " ماشاءالله " رو بگی . من یه بار نگفتم و داستان های بدی سرم در اومد !!!نقل قول:
بعضی ها کاملا به این موضوع اعتقاد دارند و اگه نگی تا 100 سال بعد یه بلایی سر طرف بیاد میگن فلانی چشمش کرد !!!!
سلام خوبین ؟
میخام این مطالب رو خیلی با کلاس توضیح بدم میشه کمکم کنید مرسی از همه
"
تصمیم گیرنده نهایی خود فرد باید باشه ولی به شرطی که
1 - همه جوانب رو سنیجیده باشه
2 - نیازمندی هاشو واقعا فهمیده باشه
3 - قبل از اتخاذ تصمیم با پدر مادر یا هرکسی که فک میکنه میشناسنش یا شناخت کافی دربارش دارن مشورت کرده باشه .
4 - گذشتشو مرور کنه ببینه واقعا تو تصمیم گیری های کم اهمیت تر موفق بوده یا نه .
"