نمیشه با وای فای گوشی نتو داد به لپ تاپ ؟
Printable View
نمیشه با وای فای گوشی نتو داد به لپ تاپ ؟
اگر گوشی قابلیت wifi hotspot داشته باشه چرا. اگر هم نشه در اکثر گوشی ها با کابل یو اس بی میشه اینترنت رو با لپتاپ مشترک کرد.نقل قول:
میشه وای فای هاتسپات رو فعال کن بعد برو تو تنظیماتش و یه رمز بذاز.بعد میبینی که وای لپ تاپ گوشی رو به عنوان مودم میشناسه.نقل قول:
این برااندروید و ای او اسه.گوشی های نوکیا هم از طریق پی سی سوییت و بلوتوث ممکنه.
همونطور که گفتن با hotspot میشه ولی شارژ گوشی خیلی زود خالی میشه . همزمان هم 3g هم hotspot پدر باطری رو درمیاره. بهترین کار برای استفاده روی لپتاپ مودم 3g هستنقل قول:
دوست عزیز به هیچ عنوان این کار درستی نیستنقل قول:
به مرور زمان گوشی و باتری و سیم کارت ممکنه بسوزن
اگرم مشکلی بوجود نیاد گوشی به شدت دچار استهلاک میشه
بهترین کار خرید مودم هست قیمتش 70 هست اگر برای مودم مشکلی به وجود امد
فدای سرت 70 که بیشتر نیست اما اگه گوشی به مشکل بخوره هزینه زیادی رو دستتون میزاره
به نظر من بهترین کار اینه که اگه ایشون یه گوشی نوکیا جاوا مثل5330و....(3g ساپورت) داره با استفاده از پی سی سوییت و کابل usb این کارو کنه تا شارز هم کمتر مصرف شهنقل قول:
من گوشیم قدیمیه xperia x10
اما hot spot داره
سوالمو برای ایرانسل میخواستم بپرسم اما اشتباها تو صفحه رایتل پرسیدم که البته موردی نداره
مودم 3g بگیرم برای 4g هم جواب میده یا نه ؟
بستگی به مدلش داره، بعضی ها آره بعضی ها نه.نقل قول:
برای 4G باید مودم هم 4G باشهنقل قول:
باند 4G روی 2600 هست اما 3G روی 2100 هست
مودم های 3G باند 2600 رو ساپورت نمیکنند
عجله نکنید احتمال داره 4G رو باند های پایین تر هم بیاد
ایشالا قیمت رو بیاره پایین.
امروز پارس آنلاین ما کلا قطع بود من با رایتل هات اسپات کردم. اول پینگ 450 بود. ده سه بار 3g رو enable/disable کردم روت عوض شد الان پینگ 138 با 8.8.8.8.
تست سرعت بسته ۱ مگ
تبریز ساعت ۱۰ شب
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل هم داره ۴۵۰ کیلو دانلود میده ، متاسفم واسه رایتل ....
Sent using Tapatalk
اینم نتیجه ناشکری
دیگه کلاً اینترنت وصل نمیشه ، اون 8 کیلو سرعتی هم که داشتیم پرید ......
پینوشت : با پیشرفتی که ایرانسل داشته ، اگه رایتل بخواد با این وضع پیش بره مطمعنا خیلی زود کلاً از لیست اپراتور ها حذف میشه .....
کدوم منطقه تبریز اسن سرعت رو بهت میده؟نقل قول:
آنتن دهی چطوره ؟
طرفای ائل گولی.نقل قول:
آنتنش کامله .....
رایتل برای من بهتر شده با اینترنت پایه در حالت عادی 60 میده.جالبه به سیسکو وصل بودم دقیقا با سرعت 120 از گوگل پلی دانلود میکردم!! حالا چطوری بیشتر الله اعلم!
Sent from my C6903 using Tapatalk
سلام .دوستان شما هم مثل من آنتن رایتل رو ندارید :n13: :n13: صبح بود ظهر ساعت 12 پرید:n30: :n30: ولی به ایرانسل و همراه اول وصل میشه ؟؟رومینگ
احتمالا به خاطر تغیر باند آنتنش رفتهنقل قول:
آره منم تو مدرسه آنتنم پرید رفت رو ایرانسل اما بعد که تعطیل شدیم درست شده بود. پس مشکل همگانی بوده اما الان با 3g وصلم مشکلی نداره.
[QUOTE=fanoostalaei;8377102]احتمالا به خاطر تغیر باند آنتنش رفته[/QU
اصلا شبکه رایتل رو پیدا نمیکنه:n03::n03::n03::n03:
دوستان رایتل توی ماشین بخوایم استفاده کنیم مثل رادیو اینترنتی جواب میده؟
آره، ولی ۱ مگ بگیرنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
برای رادیو با بهترین کیفیت 32 کیلوبایت هم کفایت میکنه و چون طرح پایه سرعتش 60 هست کفایت میکنهنقل قول:
بستگی به کیفیت رادیو داره، حداقل ۳۲
در صورت استفاده از اینترنت رایتل برای گوش دادن به رادیوی اینترنتی در گوشی های دو سیمکارت باید روی سیم رایتل سوئیچ کرد ؟ یا میشه روی سیم اصلی بود و از اینترنت رایتل هم استفاده کرد؟
این بستگی به مدل گوشی دارهنقل قول:
سلام دوستان.
آيا ميشه از مودم رايتل براي ايرانسل استفاده کرد؟
منظورم همون مودم HAUAWEI E303 هستش که خوده رايتل ميفروشه و کانکشن خودش هم روي اون نصب شده هست و روي مودم هم مارک رايتل زده شده.
من سيم کارت ايرانسل رو توي مودم گذاشتم ولي جعبه پيام زير مي ايد و درخواست کد ميکنه؟
من PIN Code و PUK Code و همه رو امتحان کردم که unlock نشد؟
اين unlock the data card چي هست و از کجا بايد پيداش کنيم؟
آيا راهي هست که از اين مودم رايتل براي ايرانسل استفاده کرد؟
با تشکر.
روی سند سیم کارت ایرانسل یه کد به نام کد قفل گشا زده اون رو وارد کن به احتمال زیاد برات آنلاک کنهنقل قول:
آقا این مودم رای فای رایتل کیفیتش خوبه یا نه؟کسی اینجا داره؟
شاید دستکاریش کردن که فقط با سیم خودشون جواب بده :n01:نقل قول:
چرا هیچکی اینو جواب نمیده دفعه ـی 3 هست میپرسم!؟نقل قول:
پدر من دارن مشکل رایتله که چرته مودم که فرق نداره!نقل قول:
سلام و تشکر.نقل قول:
اگر به متن سوال توجه می کردید، من PUK یا همون کد قفل گشا رو هم وارد کردم اما باز هم جوابی نگرفتم.
من خودم قبلا دنبال حل مشکل بودم پیدا هم کردم ولی یادم رفته:n02:نقل قول:
تو گوگل سرچ بکنی میاد یک قفلی داره که باید بشکونیش الان خیلی حضور ذهن ندارم
............................................ .
مودم رایتل، برای رایتل لاک شده و برای استفاده با سیم دیگه، باید آنلاک بشه / اگه بشه.نقل قول:
باید فیرمویر شو عوض کنی. این صفحه رو کامل بخون:نقل قول:
کد:http://geek.ng/2012/11/how-to-flash-huawei-usb-modems-and-re-install-the-firmware.html
این خبر رو چند دقیقه پیش تو صفحه ف ی س ب و ک رایتل اعلام کرد :
بسته های تخفیفی جدید اینترنت و روش خریدی آسانتر از گذشته ...
تا ساعاتی دیگر ...
میشه لینک فیس پوکش رو بدی؟نقل قول:
نقل قول:
روش خرید آسان که منظورش اضافه شدن خرید اعتبار مستقیم برای خط هست که 20 روزی میشه به سایت اضافه شده
بسته ها هم عمراً 1ریال کاهش قیمت داشته باشه...
نقل قول:
توی سایت زیر نگاه میکنی فقط یک سری برند ها رو معروف رو داره، ولی به نظرم مدل رایتل هم امکان داره یکی از کپی های مودم ZTE با Huawei باشه فقط یکی باید حال داشته باشه باز کنه مودم و بٌرد رو مقایسه کنه