سلام
دوستان اگر از مخابرات 128 بگیریم سرعتش برا وب گردی و باز کردن صفحات اینترنتی خوب هست یا نه؟دانلود که میدونم افتضاحه
ممنون
Printable View
سلام
دوستان اگر از مخابرات 128 بگیریم سرعتش برا وب گردی و باز کردن صفحات اینترنتی خوب هست یا نه؟دانلود که میدونم افتضاحه
ممنون
در یک کلمه افتضاحنقل قول:
گوگل عکسش 2ثانیه طول میکشه لود شه دیگه تا اخرش برو
اول جواب این دوستمون رو بدم که میدونم الان شاکیه از اینکه جوابی ندادم بهشنقل قول:
برای تست گرفتن از سرور خارجی میری روی اون کادری که رو نقشه (پایین قسمت تست گیری) مشخص شده و هر جا خواستی با حرکت مأوس میکشی
سرعت دانلود هم باید چند بار تو ساعت های مختلف و روزهای مختلف تست بگیری تا برات مشخص بشه همیشه همینه یا نه
برای اینکه بدونی مخابرات دقیقا چه سرعتی بهت داده میری تو تنظیمات مودم و معمولا همون اولین صفحه ای که میاد اطلاعات خط و اینا رو زده
برای دانلود که فکر نمیکنم خیلی بد باشهنقل قول:
البته بازم بسته به اینکه کاربردتون دقیقا چی باشه فرق میکنه
ولی در مجموع نه خیلی خوبه نه خیلی بد (و خیلی شرایط مختلف هم تاثیر گذاره که سرویستون خوب از آب در بیاد یا بد)
سلام امین جان.فدای تو.الان البته درست شده.:10:نقل قول:
پینگ گرفتم برا گوگل زد 1300:18: برا شما ها هم مشکل داره؟ دانلود رو 16 بود الان رو 9 k اومده
پینگم رو نمیدونم ولی دانلودم مشکل نداره (غرب تهران)
منطقه 2 مخابراتی، هوا صافه. پینگ گوگل 170، دانلود 128k دور و بر 15 صبح تا شب. 32 گیگم ماه قبلم uTorrent نوشته که دانلود داشته...
دادا منم منطقه 2 مخابراتیم...نتم بلا نسبت ر....ی...د....ه...:(((((((((....تو طول روز اصن نمیشه کار کرد...سرعتم از 6 تا 80 متغیره:OOOOO...اصن ثابت نیست....پینگمم همینطور.....بیشتر از 100بار زنگ زدم پشتیبانی....اخرش میگن اشکال از خطتونه......قبلنا خوب بود.....ولی جدیدا سرعت تو طول روز خیلی بد میشه.....فقط هم روز....صبا با شبا ساعت 12 شب به بعد خوب میشه.......نویز هم ندارم رو خط...ولی اینطور که گفتی ماله شما عالیه....من چی کنم:((((
داداش شما سرویس 128 داشته باشی اگه 24 ساعته با لینک مستقیم idm دانلود کنی و هیچ وبگردی نکنی 32 گیگ دان داری اونوقت با تورنت چه جوری 32 گیگ دان داشتی؟تازه برای اپلود با نهایت سرعت تو مخابرات باید دانلودت رو متوقف کنی (واسه ریت تورنت میگم).نقل قول:
مگر اینکه اسم سرویست 128 باشه ولی در اصل 160 یا 200 باشه.
تا چند وقت دیگه اینتر نت ملی میاد با سرعت نور. همگی حالشو میبریم.
سرعت:نامحدود
ping:1ms
شما از کجا انقدر اطمینان داری ؟نقل قول:
آخه تا جایی که بنده اطلاع دارم اینترنت ملی فعلا فقط در حد یه حرفه و نیاز به زیر ساخت خاص خودشو داره
ضمنا بازم فکر نمیکنم هر چقدرم عالی باشه همچین پینگی بده
ضمنا چند روزیه که کلا اینترنت با اختلال مواجه شده (مخصوصا با توجه به بستن و کم سرعت شدن پورت های پروکـ*ـسی)
البته ممکنه بخاطر بارندگی ها هم باشه تا حدودی
اینو گفتم در تایید حرف دوستان در مورد اختلالات ایجاد شده
اره ping tebyan 1msنقل قول:
:31::27:
دوست گرامی بحث پینگ برای مزاح بود.ولی یکی از دوستان میگفت شورای جدید یکی از وظایفش پیشبرد ابن داستانه.
طبیعه اگر محتوای نت در پیت بشه سرعتم نامحدود بشه.امیدوارم نشه!
بله، اینو که همه قبول دارننقل قول:
شما فکر کن الان همین راه اندازی سیستم پخش دیجیتال رسانه ملی هم تقریبا همین داستانه دیگه !
محتوای ضعیف و محدود ولی با حداکثر کیفیت !
بنده هم امیدوارم روزی همچین داستانی در مورد شبکه سراسری اینتـرنت پیش نیاد !
دوستان واسه شما هم دیشب مشکل کاهش تقریبا محسوس سرعت و البته قبلش پینگ وجود داشت ؟
با پـروکـ*ـسی هم که کلا وضع افتضاحه !
مخصوصا شب ها !
بله دیروز مشکل داشت مرکز بعثتنقل قول:
دوستان این ADSL مخابرات تهران پنل نداره؟
خیر پنل که ریز مصرف رو نشون بده نداره ولی این هست :نقل قول:
کد:http://1899.tct.ir/CustomerSignIn.aspx?ReturnUrl=%2fdefault.aspx
سلام
من تازه از مخابرات سرویس گرفتم و قبلا ندارایانه داشتم .
الان مشکل من اینه که وقتی میخوام با دوتا کابل به مودم وصل بشم ( لن و یو اس بی ) یکیش وصل نمیشه و ارور 695 میده !
سلام
من تازه از مخابرات سرویس گرفتم و قبلا ندارایانه داشتم .
الان مشکل من اینه که وقتی میخوام با دوتا کابل به مودم وصل بشم ( لن و یو اس بی ) یکیش وصل نمیشه و ارور 695 میده !
میشه بگی شماره پرونده رو چجوری بدست بیاریم ؟ :دینقل قول:
username رو زدم به عنوان شماره پرونده اما این نبود
سپاس
شما مودمت رو pppoe تنظیم کن نه بریجنقل قول:
خوب شماره پرونده و پسورد چی هست؟نقل قول:
یوزرنیمم نبود
کلا چی هست اگه ریز مصرف نشون نمیده پس چی نشون میده
ممنوننقل قول:
وقتی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو میزنم وارد تنظیمات مودم نمیشه ؟!
دوستان دو روز هست کسی زنگ میزنه دیگه شمارش روی تلفن نشون داده نمیشه اینترنت هم قطع میشه حتی گاهی باید بعد از زنگ مودم رو خاموش و روشن کنم تا دوباره وصل بشه
این مشکل از چی میتونه باشه از خود مخابرات هست یا از داخل خونه هست؟
سلام به tct ها :دی
دوستان مراکز مخابراتی شما هم 256 رو ازاد کردن؟
توی تنطیمات شبکه تون برید و آی پی رو در رنج 192.168.1 قرار بدید رقم آخر هر عددی تا 255 غیر از یک اعداد سابنت ماسک هم خود به خود اگر کلید تب رو بزنید میادنقل قول:
255.255.255.0
بعد توی اکسپولرر ادرس مودم رو وارد کنید
متوجه نشدم . اگر میشه دقیق تر توضیح بدید.نقل قول:
وارد تنظیمات مودم شدم وقتی مودم رو روی pppoe تنظیم میکنم اصلا نمیتونم به اینترنت وصل بشم و ارور 691 میده !
ندا رایانه که داشتم اصلا این مشکل رو نداشتم .
برای منطقه مخابراتی ما تا هفته پیش خیرنقل قول:
Sent from my XPERIA S
اینترنت مخابرات توی این 2 ، 3 روز خیلی بد بوده پینگ که فضای و تایم اوت فراوان
زنگ هم میزنم میگه درسته ما انقدر سرعت خودم پایینه که صفحه باز نمیشه !!!
میخواستم بپرسم سرویسی هست تا قیمت 40 هزار و نامحدود باشه مال مخابرات نباشه و سرعت دانلودش هم خوب باشه؟
من کرجم
سرعت شماهام اینقدر اومده پایین؟؟؟
من الان حتی صفحه هارم به زور باز میکنم...
بله سایتهایی که توی سرورهای ایران نبودن دیشب مشکل داشتن . فکر کنم مخابرات بیشتر شبکه اطلاعات ملی وزیر ارتباطات رو می فروشه تا اینترنتنقل قول:
دوستان سرور اپلود سنتر box.com خیلی با مخابرات سته. چون با 160 مخابرات بین 23-25 سرعت ثابت شد. من کلی متعجب شدم. 1.5 مگ فایل تو 30-40 ثانیه دانلود شد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
سلام
شماره پرونده رو از کجا باید بیاریم
و این صفحه چه اطلاعاتی رو به ما نمایش میده ؟
سلام دوستان
تعرفه های سرویسهای مخابرات رو میگید
من کرج هستم
سرعت سرویس های مخابرات چند ماهی هست حرکت نزولی اش را شروع کرده و در این یکی دو ماه اخیر داره به صفر میل می کنه متاسفانه :( تازه اونم ۲۵۶ کیلوبیت در ثانیه اش
Sent from my XPERIA S
سلام
من دیروز بالاخره از مخابرات 512 گرفتم.کمتر از 12 ساعت بعد از درخواست adsl برام وصلش کردن! الان اومدم دیدم که upstream رو روی 127 بستن. سرعت دانلودش هم با idm از 55 کیلوبایت بالاتر نمیره در صورتی که باید 64 باشه. میخواستم ببینیم برای شما هم همینطوریه؟
در ضمن دوستانی که میخوان 512 بگیرن به جای اینکه برن مرکز مخابراتیشون درخواستشون به منطقه بدن. مرکز مخابراتی به من 512 نمیداد ولی خیلی راحت منطقه درخواست رو قبول کرد.
سرعت به شدت اومده پایین
در حدی که دانلود روی 4 5 هست
بنده هم همین سوال رو داشتمنقل قول:
اگه کسی از دوستان اطلاع داره ما رو هم راهنمایی کنه
مبارک باشه دوست عزیزنقل قول:
فقط میشه بفرمایید چه مدارکی برای این درخواست با خودتون بردید ؟
منظورم اینه کارت دانشجویی مقطع خاص یا جواز کسب یا یه همچین چیزایی میخواد ؟
یه درخواست مینویسی بنام صاحب خط که این شخص برای کارش احتیاج به 512 داره. اگه سربرگ شرکت و مهر و امضا شرکت هم باشه که چه بهتر.کپی مداک مربوط به شغل اون طرف هم باید پیوست کنی.نقل قول:
چون خط به نام بابام بود برای من کپی کارت نظام مهندسی بابام رو گرفت.کلا 10 دقیقه بیشتر طول نکشید بعد گفتن که خودمون 1ساعت دیگه میفرستیم مرکز مخابراتیتون!البته مرکز مخابرتی بیشتر اذیت کرد! بعد توی مرکز مخابراتی همون پروسه ی همیشگی رو برای دریافت adsl باید طی کنی.
من فکر کنم این برای کسایی ه که خط اخصاصی دارن.اون لینک اگه دقت کنی اولش نوشته 1899 که اگه بری تو سایت مخابرات این شماره پشتیبانیه کسایی که خط اختصاصی دیتا دارن.