[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
کاش حذف میشدن این بی پدر مادرا
خدایی همون اندازه که امیدوار بودم ایران بره جام جهانی ارزوم این بود کره ای ها نرن :n21:
کره یکی از 3 تیم قوی آسیا هست و باید باشه !نقل قول:
چقدر احساسی شدیم ماها !
ولی میگم انصافا بازیهای دوربرگشت عجب هیجانی داشتن
تو عمرم هیچوقت تا این اندازه پیگیر فوتبال نبودم
کارم به جایی رسیده بود که حساب گلهای لبنان رو هم داشتم !!!
راستی کی بود گفته بود کی روش بچه پایینشهرِ؟؟؟ :n13: راست گفته با این toma toma گفتنش دمش گرم
از اون موقع که کره به ایران باخته گوشی سامسونگم هنگ کرده!... عقده ای
:n08:
دقیقاًنقل قول:
کره نباشه اونوقت ازبک باشه؟!
ازبکستان بدبخت که بازی با اردن ببره اگه تیم پنجم امریکای جنوبی اروگوئه باشه کاوانی و سوارز دخلشون میارن:n02:راستی کسی خبر داره بازی پلی آف تک بازی هستش یا رفت و برگشته؟
ای کاش طوری میشد این میزبانی جام جهانی از این قطریا میگرفتن عربای بی خاصیت :n15:
درست معلوم نیست ولی ظاهرا حقشه که یکی بخوره !نقل قول:
آخه بگو خوشحالی برا چی میری میپری تو بغل کره ایه ؟
بازی اول اردن-ازبکستان . 6 سپتامبر یعنی 15 شهریورنقل قول:
برگشت 10 سپتامبر که میشه 19 شهریور
برنده با تیم پنجم امریکای جنوبی
رفت در آسیا 15 نوامبر که میشه 24 آبان
و برگشت در امریکای جنوبی 19 نوامبر یعنی 28 آبان
مردم(فعال) این چند روز از خستگی خرد و خمیر شدن....این مراسم هم باید دیروقت تر بود...هم محدودیتهای عجیب و غریب نداشت...استقبال پرشکوهتر میشد.
واقعا کره ای ها خیلی مسخره ان
تو ایران اشغال جمع می کنن ولی تو کشور خودشون آشغال پرت می کنند! :n13::n23:
نقل قول:
بله اون موقع که ما میگفتیم اینها ذره ای شرافت ندارن و جدا نگران بودیم عزیزان میگفتن حیثیت و آبرو قطر برای اینکه میزبان 2022 هست(نحوه میزبان شدنش بماند!) و قدرتشم کم نیست و دیگه اینطوری نمیبازه و ... :دی یعنی کافی بود اون هد دقیقه 93 کره نیم متر اینورتر بود تا ما سوم بشیم!! :n06:
طبق معمول کفاشیان رو گول مالی کردن هرکی بهش وعده داده قطر تبانی نمیکنه!!:n09: خوردن 4 گل تو 20 دقیقه مخصوصا دو گل آخر و شیوه بازی قطر تو اون دقایق دلایل خوبی میتونه باشه برای این ادعا!
شاید یادتون باشه بازی منچستر سیتی و کوئینز پارک رنجرز هفته آخر دو فصل قبل لیگ برتر که سیتی نیاز به برد داشت (اون سمت همزمان منچستر با ساندرلند داشت که برد)بازیکنان تیم کوئینز پارک رنجرز خیلی ساده میتونستن بعد از خوردن گل تساوی تو دقیقه 92 بازی رو نگه دارن و با حفظ توپ اون 2 دقیقه هم تموم بشه اما یادمه تو شروع بازی همون اول زد زیر توپ تو زمین سیتی!(دقیقا مثل بازی جوانمردانه!:دی)اونا مالک شدن و به گل بعدی رسیدن (دقیقه 94!)و نهایتا قهرمان شدن!!حالا میشه گفت تبانی بی انگیزگی رها کردن بازی نمیدونم ...
در هر صورت ما که خودمون بردیم و قاطعانه به جام جهانی صعود کردیم و مشکلی پیش نیومد(یک لحظه فکر کنید دقایق پایانی از کره گل تساوی رو میخوردیم!) ببینیم ناظر AFC چه گزارشی مینویسه و در دوران ریاست شیخ سلمان چقدر پیگیری میشه این بازی!!:n08:
درس عبرتی باشه نه تنها تو ورزش در تمامی راستاها! به کشورهای حاشیه خلیج فارس خیلی اعتماد نکنیم! :n18:
+
در مورد شانس تو ورزش موافقم با Arash4484 قبلا هم گفتم به شانس صرف یک پدیده ماورایی :دی اعتقاد ندارم کارایی که شما میکنید شانس رو کم و زیاد میکنه مثل فشار روانی روی داور که شانس پنالتی نگرفتن تو دقایق پایانی رو زیاد میکنه!(مثلا بازی ایران-قطر و سابقه داور و کیروش و اون صحنه شجاعی) و و و
اما بازم به عنوان یک فاکتور موثر تو نظرسنجی هست البته میشه اینطوری باشه خوش اقبالی و اشتباهات داوری ؟:n13: نظر؟
+
استقبال پرشور نشد تو آزادی به دو دلیل:
اول چون از ورود بانوان ممانعت به عمل اومده و خانواده ها و ... نیومدن! دوم اینکه همزمان گودبای پارتی محمود بوده و دوستان بیشتر اونجا شرکت کردن از دیشب مخصوصا!!:n09:
چهارمین تیمی بودیم که به جام جهانی صعود کرد تبریک میگم
مراسم خیلی خشک و بی روحِ هست.کاملا مشخصه که بدون حضور زن ها در همچین مراسمی این مراسم این شکل بی روح میشه.شنیده بودم که عده ای گفته بودن اگه زن ها رو راه ندن ما هم نمیریم.این تعداد جمعیت کم هم شاید دلیلی باشه به این موضوع.
دیروز زن های کره ای تو ورزشگاه بودن و هیچ اتفاقی هم نیوفتاد.این هم نژاد پرستی و تبعیض جنسیتی هست هم توهین هم به زن ها هم به مرد های ایرانی.
ای کاش محسن چاوشی را می آوردند اون آهنگ جدیدشا می خوند یه کم فضا ورزشگاه اکتیو میشد!
جان پدر به رقص آ!
:دی
Sent from my LG-P880 using Tapatalk 2
دارن زیر کاغذ دفن میشن
اخه این دلقکها واقعا عقلشون نمیرسه تو هوای روشن نور افشانی فایده ای نداره ؟
باز هم اقتدار خودمون رو با آتیش بازی تو روز روشن نشون دادیم :دی
کاش برگزار نمیکردند مراسم رو .. نه تماشاگر درست و حسابی اومده بود . نه نظمی داشت . آخرش هم نزدیک بود همه جارو آتیش بزنند:n02:
یه عده خودشیرینم افتادند تو این مملکت فقط بلدند عکس یادگاری بگیرند .
افتضاح بود مراسم :n23:
حالا اوناییشون که تو ایران بیشتر بودن شاید توقع داشتن اما جلو کیروش و گوچی خیلی ضایع شدیم
پ . ن : کیروش خیلی باحاله :n02:
مزدک گفت حالا کیروش رو هم مثل پرچم به اهتزاز در میارن :n02:
مراسم مضخرفی بود به همون دلایلی که بچه ها گفتن .
اما مهم نیست . مهم همون دیشب بود . فقط خدا کنه پاداشهای اینا رو زیرش نزنن .
نقش مایع دستشویی گلرنگ پر رنگ تر از جمعیت تو ورزشگاهه ...
دوستان؟لطفا خرده نگیرید به اینکه اجازه خانومها در ورزشگاه رو ندادند و نمیدند
جسارت نباشه خدمت دوستای خوبم در انجمن اما بطور کلی خودتون که جو ورزشگاه ها رو میشناسید!
نیاز به توضیح بیشتر نمیبینم واقعا
فکر کنم با توجه به طرز رفتار خیلی از اقایون در همچین محیط هایی اتفاقا تصمیم درستی هستش:n06:
یه مثال معروفی رو داریم توی ورق بازی که می گه: دست، دست بازیکن میاد!
واقعیت هم هست هرکی کارش رو درست انجم بده شانس هم باهاش یار هست.
کی روش روی اصولش پافشاری کرد و بازیکنایی رو که برای تیم ملی ناز می کردند رو راه نداد و به بازیکن ها روحیه و امید رو تزریق کرد. اون کلیده هم بی تأثیر نبود.:n02:
و مزدش رو گرفت.
اما ایرانی ها می مونیم و احساساتمون و چند ماه بعد! که با تحریک رسانه ها و کارشناس ها دوباره حمله رو به مربی تیم ملی آغاز کنیم!!!
خوب، قبل از انقلاب هم اینجوری مختلط بوده ولی این عقده ای بازی ها نبوده!نقل قول:
سر جشن های انتخاباتی هم مختلط بوده. من انکار نمی کنم که توی یه تجمع 100 هزار نفری مختلط احتمال چند تخلف نباشه. کما این که توی مقدس ترین مراسم از جمله عزاداری ها و نماز جمعه و راهپیمایی ها و حتی در مساجد مذهبی و حرم ائمه آدم های عقده ای و بیماران ... کارهای خودشون رو می کنند. ولی به قول قدیمی ها برای چند تا بی نماز در مسجد رو نمی بندد!
فکر میکنم قبلا در این باره تو انجمن ورزش بحث شده اون هم بحث جنجالی اما چیزی که مشخص هست ما به هیچ عنوان حق نداریم به جایی کسی تصمیم بگیریمنقل قول:
همه افراد دارای عقل وشعور هستند و خودشون باید تصمیم بگیرند که باید به ورزشگاه برن یا نه ......
من مخالفمنقل قول:
مطمئنا اگر خانم ها در ورزشگاه باشند دیگه از الفاظ زشت و طرز رفتاری که شما ازش یاد میکنید اثری نمیبینیم
نمونش بازیهای تیم ملی والیبال در راهیابی به لیگ جهانی
پس فردا تیم والیبال با صربستان بازی داره احتمالا خانم ها هم میتونن اون بازی را از نزدیک ببینن چون فدراسیون جهانی والیبال دستورشو داده وگرنه با اینها باشه هیچوقت اجازه نمیدن
حالا ببینید اون بازی را و خودتون قضاوت کنید
محیط سالن و بسته با محیط آزاد فرق داره...نقل قول:
تعداد اندک رو میشه کنترل کرد .... ولی .....
12 هزار نفر اندک نیستنقل قول:
محیط ورزشگاه آزادی هم فضای باز نیست ، میشه یک قسمت را به خانمها اختصاص داد قرار نیست که مختلط برگزار بشه
همانطور که قبلا به خامهای ژاپنی و کره ای اجازه دادن به ورزشگاه بیان و مشکلی هم پیش نیومده
در کل این تصمیمات هم یکجور تحجر رو نشون میده که امیدوارم با کلید تدبیر و امید قفلش باز شه:n02:
نقل قول:بله درسته در واقع اصولی ترش اینه که قدرت انتخاب رو به ما بدن! اما خیلی ها هم نمیدونن واقعا چه خبره! فکر میکنن همه عین دور و بری های خودشون با جنبه هستند بعد میرن در عمل انجام شده قرار میگیرن:n02:نقل قول:
اقا چیزی که من از دور و بر((اقایون اقوام)) در مورد اتفاقات و جو و محیط ورزشگاههای فوتبال شنیدم فرای تعداد محدود هست! در واقع متاسفانه معدود کسانی رعایت میکنن عده زیادی خیر و در نهایت این میشه که پدرها حتی قید حضور پسر نوجوونشون رو هم میزنن! بله!نقل قول:
موافقم با نظرتون:n01:نقل قول:
روسیاهی برای دشمنان
روزی که تیم ملی در تهران به ازبک باخت منتقدین کروش را به باد انتقاد گرفتند. البته انتقاد طبیعی بود اما برخی پا را از گلیم خویش بیشتر دراز کردند و گفتند کروش در برابر دلارهای قطر سر تعظیم فرود خواهد آورد و او دوست دارد میزبان جام جهانی 2022 به این تورنمنت صعود کند... آن روزها گذشت و امروز ایران به عنوان تیم نخست گروه آ به جام جهانی صعود کرد.
بعد از باخت به ازبک خیلی ها هیچ شانسی برای تیم ملی متصور نبودند. می گفتند:«تیمی که توان پیروزی مقابل قطر در تهران را نداشته آیا می خواهد در دوحه این تیم را شکست بدهد؟ بر فرض که این اتفاق صورت بگیرد و بر لبنان هم در تهران فا ئق آید، تکلیف بازی با کره جنوبی در شهر اولسان چه خواهد شد؟
کروش تنها بود. فرار نکرد. ماند و با همه این حرف ها مبارزه کرد. در درون خون و دل خورد و به جای فرار از معرکه مبارزه را به شاگردانش یاد داد. کروش درمانی سبب عبور از همه موانع شد.اول قطر. دوم لبنان و سوم کره جنوبی. همه این ها در حالی بود که سید مهدی رحمتی از تیم ملی خداحافظی کرده بود و دروازه بان شد رحمان احمدی که پیش از این برای تیم ملی بازی نکرده بود! مضاف بر اینکه اشکان دژاگه، موثرترین بازیکن تیم ملی برای این سه بازی مصدوم شد...
یادتان هست. روزی که اشکان دژاگه به اردوی تیم ملی آمد، پرویز مظلومی گلایه کرد که چرا او به محض حضور در اردوی تیم ملی باید برای ایران بازی کند؟ او در همان گام نخست دو گل برای تیم ملی زد. رضا قوچان نژاد که آمد تیم ملی، گفتند کروش از رضا پول گرفته، در ادامه به عادل فردوسی پور هم تهمت زده شد که برای کروش بازیکن می آورد و دلالی می کند...
در این بین خصوصا بعد از بازی با ازبک گفتند:« کروش نفر دوم خوبی است نه نفر اول خوبی. بهتر است تیم را از کروش بگیریم و بدهیم امیر قلعه نویی...»
از هیچ به صعود رسیدیم آنهم با کروش درمانی. او بازی اش را خوب بلد است. با صحبت های چوی جنگ روانی به راه انداخت و تدبیری اتخاذ کرد که در نهایت ایران، کره را در خاکش شکست داد و جهانی شد آنهم به عنوان تیم نخست گروه آ. صعود کردیم آن هم در ماه هایی که میانگین سنی تیم ملی به 28 سال افزایش پیدا کرده و ستاره های امروز تیم ملی ستاره های دیروز هستند. دیگر باشگاه ها ستاره نمی سازند و کیفیت لیگ افت فاحشی داشته و از همه مهمتر مربیان باشگاه ها به جای کمک به کروش روبروی او ایستادند.
این صعود فنی بود و البته باید به پای کروش نوشته شود. تیم او در 8 بازی دو گل خورد و از کره عبور کرد.تیم او در اولسان مقاوم بود و البته این مقاومت را از کروش به ارث برد که در برابر همه ناملایمات ها ایستاد و تهمت ها را برتابید تا خلافش را ثابت کند. از دقیقه یک دروازه ایران مورد آماج حملات بازیکنان کره قرار گرفت اما مدافعان ایستادگی کردند. یک لحظه فرصت برای رضا قوچان نژاد کافی بود تا کار را تمام کند. همانند کاری که خداداد در بازی با استرالیا انجام داد.
این پیروزی مبارک همه ایرانی ها، حتی آنهایی که به کروش عناد داشتند. این پیروزی مبارک کروش که برای اعتلای نام ایران از جان مایه گذاشت و فوتبال مقاومتی را به شاگردانش آموخت. البته برای آزمون های جهانی باید خیلی بیشتر از این ها کار کنیم...باشد که اولین کارمان تمدید قرارداد کروش باشد. اگر بازی با تیم های بزرگ را مبنای دوم قرار دهیم در جام جهانی هم درخشان خواهیم بود.
منبع: علی بنی شیخ الاسلامی - خبرآنلاین
دوست عزیز عملا تو کشور ما نمیشه ورزشیو با فوتبال مقایسه کرد !نقل قول:
فوتبال با زندگی این مردم آمیخته شده ! محل کار ، دانشگاه ، مدرسه ، جمع های دوستانه همه جا بحث از فوتباله و کری خوندن سر تیم های مورد علاقه ! بسیار به ندرت پیش میاد که سر اینکه مهرام قهرمان میشه یا نه و یا اینکه کاله یا پیکان قهرمان میشن کسی کری بخونه ! همین چیزا باعث میشه که حساسیت فوتبال خیلی بیشتر باشه و وقتی حساسیت بیشتر باشه واکنش افراد هم شدیدتر و زودتر از کوره در میرن و .... !! توی فوتبال خیلی بیشتر از جاهای دیگه شاهد شکستن شیشه اتوبوس و خراب کردن صندلی و ... هستیم !!
بنظرم توی استادیوم ها با وجود خانوم ها هم تفاوت چندانی حاصل نمیشه و اصلا محیط مناسبی برای خانوم ها نیست !!
ورای تعداد زیاد این مساله هم هست کهنقل قول:
تعداد اندک رو میشه کنترل کرد .... ولی .....
وقتی نافردی شدن اتفاق میفته فرد هویت شخصیش رو از دست میده و میشه بخشی از جمعیت و کارهای خیلی خشونت آمیزتر و وحشتناک تری می تونه انجام بده ! فقط نیاز به تلنگر داره !
بخاطر اینکه یه عده نمیتونن جلوی دهنشون رو بگیرن خانما نباید برن استادیوم؟؟ خب اونا نیان اصن :n02: این توهین به مردها هم هست
===================================
یکی از این گرارشگرا گفت طاق بستان اماده کردند برا ورزشکارا من گفتم حتمن یه چیز درس حسابی ساختن بعد که نشون داد دیدیم با مقوا (احتمالن کارتن:n02:) یه چیزی درست کردند وسطش شیر مردان نوشته دورش پر گلرنگه
چقدر این به ظاهر! جشن برنامه ریزی شده ی امروز در مصاف با جشن شبانه ی دیروز مزخرف بود! چرا که این یکی اعمال سلیقه ! بود و آن یکی برآمده از دل و فارغ از جنس و نژاد و هر محدودیت اضافی و فقط برای غرور یک ایرانی....
منصوريان: کيروش رابط مردم با بازيکنان بود
مربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: کيروش نقش رابط مردم ايران با بازيکنان را ايفا کرد.[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عليرضا منصوريان در حاشيه جشن صعود تيم ملي ايران به جام جهاني در جمع خبرنگاران گفت: هيچکس فکرش را نميکرد که ما کره را شکست دهيم اما تيم ملي 3 برد متوالي به دست آورد و 9 امتياز گرفتيم و به جام جهاني رفتيم. از آن مهمتر اين است که فوتبال ما در 4 سال آينده متحول ميشود و فيفا و AFC نگاه تازهتري به فوتبال ايران خواهند داشت. شانس ترانسفر براي بازيکنان ما ايجاد ميشود، بايد از اين حرکت کلي که در فوتبال ما ايجاد شده استفاده کرد.
به گزارش فارس، وي در مورد نقش کيروش در صعود تيم ملي گفت: کيروش خواسته مردم ايران را به بازيکنان تيم ملي منتقل کرد. او رابط بين مردم و بازيکنان شد. او نقش اساسي در اين صعود داشت و سايرين نيز به او کمک کردند.
منصوريان تصريح کرد: در تيم ملي فرقي نميکرد که چه بازيکني در ترکيب اصلي حضور داشته باشد، همه براي پرچم ايران جانفشاني کردند. با اين تيم خوبي که داريم اگر برنامهريزي خوبي براي تيم ملي شود، ميتوانيم مدعي صعود از مرحله گروهي در جام جهاني باشيم.
وي در مورد حضورش در کره پيش از سفر تيم ملي گفت: من به کره رفتم و تمرينات اين تيم را زير نظر گرفتم، حتي در برخي مواقع مخفيانه از تمرينات کره فيلمبرداري کردم و دوربين را در تمرين تيم ملي کره گذاشتم و خودم آنجا را ترک کردم تا بتوانم آناليز خوبي از حريف به دست بياورم.
+
منصوریان هم عجب جاسوسیه واسه خودش :n09:
با سر کچلش تازه شده مثل هیتمن . فکر کنم لباس عوض میکرده میرفته به عنوان خدمتکار توی زمین کار میکرده بعد یواشکی دوربین رو کار میذاشته :n08:
پیام تبریک رونالدو به تیم ملی ایران
اسطوره فوتبال برزیل صعود سه تیم آسیایی به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل را تبریک گفت.
به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، اسطوره فوتبال برزیل صعود سه تیم آسیایی به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل را تبریک گفت.
رونالدو ستاره سال های نه چندان دور فوتبال برزیل به تیم های ایران، کره جنوبی و استرالیا برای صعود به جام جهانی ۲۰۱۴ برزیل تبریک گفت. او که از سوی فدراسیون فوتبال برزیل مسئول تبریک و خوشآمد گویی به کشورهای صعود کننده به جام جهانی انتخاب شده، در پیام خود آورده است: «به تیم های ایران، کره جنوبی و استرالیا برای صعود به جام جهانی برزیل تبریک می گویم. ما قول می دهیم از شما به گرمی استقبال کنیم، همانطور که شما (کره ای ها) در سال ۲۰۰۲ میزبان خوبی بودید.»
رونالدو سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی برزیل را در جامهای جهانی ۱۹۹۸، ۲۰۰۲ و ۲۰۰۶ در کارنامه خود دارد.
تو جام جهانی سید بندیا برچه اساسیه؟
شنیدم علاوه بر پاداش 50 میلیونی به تیم اجازه واردات خودرو هم دادن!!!این دیگه چه صیغه ای هست?!یعنی هرچندتا بخوان می تونن وارد کنن!!
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
ديروز در تاريخ کشورمان به يادماندني شد. تيم ملي گل کاشت و با شکست دادن کره جنوبي بار ديگر به جام جهاني رفت.
90: ديروز در تاريخ کشورمان به يادماندني شد. تيم ملي گل کاشت و با شکست دادن کره جنوبي بار ديگر به جام جهاني رفت. صعودي تماشايي مقابل چشمان سرمربي کره جنوبي فوقالعاده بود. اين برد تمام مردم ايران را شاد کرد و قشر هنرمند هم از ديگران مستثني نبودند. هنرمندان هم خيلي خوشحال بودند و حتي در جمع مردم ديده ميشدند. ديروز بعد از اينکه داور سوت پايان را زد و صعود به جام جهاني مسجل شد به سراغ چند تن از بازيکنان و خوانندگان کشورمان رفتيم و آنها از احساساتشان براي ما گفتند که صحبتهاي آنها را ميخوانيد:
يزداني: رگ گردنم گرفت
90: رضا يزداني از خوانندگان محبوب کشورمان حسابي فوتبالي است و بعد از اين بازي با هيجان خاصي گفت: در جمع دوستان فوتباليستم بازي را ديدم. واقعا استرس داشتم و نفسم بالا نميآمد. هنوز باورم نميشود و در شوک هستم. نميدانم از خوشحالي چه کار کنم. از شدت استرسي که داشتم رگ گردنم گرفته و نميتوانم حرکت کنم. ميخواهم به خيابان بروم و در جمع مردم باشم.
ضيا: بايد 6 تا به کره ميزديم
90: در ماشين بازي را ديدم و مي خواهم با دوستانم به خيابان بروم و تا صبح بوق بزنم. ما انتظار داشتيم 6 گل به کره بزنيم! هم خوشحالم که به جام جهاني رفتيم و هم اينکه جواب محکمي به سرمربي کره داديم. از تمام بچهها تشکر ميکنم. اما سيدجلال و رحمان احمدي فوقالعاده بودند. من ميخواهم در برنامه ويتامين 3 صحبتي منطقي با سرمربي کره داشته باشم و جواب حرفهايش بدهم. به ما مربوط نيست او لفظي عذرخواهي کرده. ايشان بايد به ايران بيايد و رسما از مردم عذرخواهي کند تا ما قبول کنيم. خدايي حال سرمربي کره را گرفتيم.
خطيبي: گفته بودم با گل گوچي ميبريم
90: اشکان خطيبي حسابي طرفدار فوتبال است و در بدترين شرايط هم بازيهاي حساس را از دست نميدهد. خطيبي سرصحنه فيلمبرداري بازي ايران و کره را تماشا کرد و در همين خصوص گفت: به دلم افتاده بود تيم ملي ميبرد. حتي دوشنبهشب در جمع دوستانم گفتم با گل قوچاننژاد ميبريم. سرصحنه فيلمبرداري بازي را ديديم و حسابي کيف کردم. فقط ميتوانم بگويم وقتي اين خوشحالي ديدم گفتم، نکنه ما مرده بوديم که حالا با اين برد زنده شديم!
فرزين: بالاخره يک اتفاق خوب افتاد
90: فرزاد فرزين در حالي که هنوز شوکه بود و نميتوانست صحبت کند، گفت: خيلي خوشحالم. بعد از مدتها يک اتفاق خوبي افتاد تا مردم خوشحال شوند. من قبل از بازي انرژي مثبت داشتم و ميدانستم کرهجنوبي را شکست ميدهيم. دقايق آخر که ازبکها پشت سر هم گل ميزدند خيلي استرس داشتم. آهنگي براي تيم ملي فوتبال خواندم که دو روز ديگر پخش ميشود. ترانه اين کار را هم روزبه بماني گفته است.
فلاحي: خدايا شکرت
90: مازيار فلاحي بازي را در خيابان تماشا کرد و در حالي که در ترافيک گير کرده بود، گفت: راستش در ترافيک گير کردم. کار خيلي واجبي داشتم اما به خاطر برد تيم ملي دير رسيدم. اما خوشحالم چون مردم بينهايت شاد هستند. آلبوم بعديام را به تيم ملي و مردم تقديم ميکنم. واقعا نميدانم چه بگويم. فقط ميگويم: خدايا شکرت به خاطر مردمم.