سلامنقل قول:
شما بايد به قسمت اكسترا كنتنت بري و تيماي اصلي مستر رو انلاك كنيد اونوقت ميتوني با تيم اصلي مسترت بازي كني
Printable View
سلامنقل قول:
شما بايد به قسمت اكسترا كنتنت بري و تيماي اصلي مستر رو انلاك كنيد اونوقت ميتوني با تيم اصلي مسترت بازي كني
این سید بندی لیگ قهرمانان به صورت کاملاً دقیق صورت می گیره :31:
یوونتوس که توی رقابت های cl هست حالا اون رو کاری نداریم :31:
توی لیگ وقتی داری بازی می کنی موقع قرعه کشی cl آرسنال به عنوان تیم سید2 در نظر گرفته میشه :31:
حالا اینا هیچی خنده دار ترینش اینه یه cl گذاشتم از اول بازی کنم دور گروهی تموم شد و به عنوان تیم دوم صعود کردم و در مرحله بعد خوردم به تیم اول گروه خودم :34::16::39:
فکر کنم این بازی که من دارم بازی اصلی نیست :21: من از سایت دانلودها گرفتم ولی کلاً باگ زیاد داره :2: یه بار بازی داشت شروع می شد که روی تماشاچی ها و زمین گیر کرده بود و هی اونا رو نشون میداد و بازی شروع نمی شد :31:
من با کیبورد بازی میگنم چطوری میشه خوب شوت زد با کیبورد
هرچی میزنم یا تو چارچوب نیست یا انقدر سرعت توپ کمه که راحت میگیره زیادم پر میکنم میره آسمون
دوست عزیز به مقدار پر شدن شدت ضربه در گوشه تصویر یه نگاهی کن چند بار امتحان کنی قلقش میاد دستتنقل قول:
این تیکه آخر حرفت واسه منم پیش میاد.........وقتی اینجوری میشه همونجا Alt+F4 میزنم میام بیرون و دوباره میرم تو و درست میشه........منم همین حسی که شما داری رو دارم....همش حس میکنم بازی ای که ما داریم بازی میکنیم کامل نیست.....خیلی ایراد و نقص داره .....نسخه قبلی لباس آرژانتین و ساحل عاج و ... درست بود ولی اینجا ...نقل قول:
باید بگم این نسخه نا امید کننده بود. کنامی اومده تغییرات اساسی بده خیلی از واقعی بودن بازی و هیجانش کم کرده. مخصوصا دفاع کردن تو این بازی خیلی مسخره شده و بازیکنای معمولی حریف میتونن به راحتی دریبل کنند. من یکی که حال نکردم با این نسخش
نسخه بهرام سلطان پورش خوبه، بچه ها اگه ندارن برن بگیرن قشنگه
نقل قول:
1000 درصد موافقم، کونامی اومده با ضعیف کردن کنترلهای گیمر، مثلا بازی رو سخت کنه ولی در عمل باعث خرد شدن اعصاب گیمر شده.
متاسفانه هستن یه چند نفری که با دیدن این نسخه نتونستن آب دهنشون رو جمع کنن !!!
من با دسته که بازی میکنم دکمه 3 و r2 رو با هم نگه میدارم که بازیکن رو مارکتینگ میکنه و گل خوردنم خیلی کاهش یافته
بازی خیلی سخته.
نه تنها حریف خیلی راحت از همه بازیکنات رد میشه.گل های تخیلی هم میزنه.بازی کند هم شده مخصوصا شوت ها
1 - بچه ها توی مسترلیگ نمیشه تمرین کرد ؟
2 - توی مستر لیگ کادر فنی رو میشه عوض کرد ؟
3 - توی مسترلیگ میشه استادیوم خرید ؟
همش شد توی مسترلیگ ببخشید :31:
سلام....نقل قول:
1- نمیشه....فقط میشه تمرین داد
2- میشه....به شرطی که وقتی میخوای مسترلیگ رو شروع کنی تو قسمت تنظیمات مثل درجه سختی و زمان و ...
گزینه Club Management رو بزاری رو حالت On
3- نه.......
الان که نذاشتم 10-15 فصل هم رفتم جلو دیگه راهی نداره ؟نقل قول:
یه سرچی بزنی تو نت میتونی پول مستر لیگ رو بترکونی ها
بايد قبل از ايني كه مسترت شروع بشه تو اكسترا كنتنت زياد شدن پول مستر رو انلاك كني و قبل از شروع مستر گزينش رو ok كنينقل قول:
15-10 فصل ؟؟؟!!!!!:18::18:نقل قول:
چه خبره !!!!!:31::31::31:
نه دیگه راهی نداره
باید یکی دیگه شروع کنی :41:
زیاد شدن پول از حساسیت مستر لیگ کم میکنهنقل قول:
من یه بار پول کم آوردم 6 تا بازیکن کلیدی ام قهر کردن رفتن بعد با شکیبایی تونستم دوباره پول جمع کنم دوباره بازیکن بخرم . :31:
---------- Post added at 06:16 PM ---------- Previous post was at 06:15 PM ----------
آره الان تو سال 2025 هستم :31:نقل قول:
ماشاالله به این پشتکار :33: من نیم فصل رو به زور تموم کردمنقل قول:
میگم در سال 2025 مسی زنده س هنوز؟ :31:
حتما مسی مربی بارسا شده...:31::10:نقل قول:
زنده که هست ولی سنش رفته بالا الان بازیکن آزاد هستشنقل قول:
هیچ تیمی هم دنبال بازیکن سن بالا نیست و کسی نمی خردش :31:
من خودم چندین بازیکن جوان ( که الان 20 - 22 سالشونه ) به فوتبال جهان معرفی کردم و به قیمت بالای 45 میلیون دلار به رئال و بایرن فروختم ! ( چند تاشم به دلیل وفاداری به تیمم جدا نمیشن :20:)
فعلا که نه :31:نقل قول:
ولی من منچستر سیتی بازی میکنم به دلیل لجاجت مانچینی با کارلوس ته وز ، این بازیکن رو من به کادر فنی تیمم اضافه خواهم کرد :31:
آقا اینا مگه نگفتن که از انگلیس فقط منچستر و تاتنهام لایسنس شدند ؟
پس چرا اسم تیم ها ی دیگه رو میگه ؟ آرسنال و لیورپول و چلسی و من سیتی و ساندرلند و ... تازه وقتی با لیورپولی می گه که لیورپول 18 تا قهرمانی لیگ و 5 تا قهرمانی اروپا داره .
این چه لایسنسیه پس ؟؟؟
من همیشه افسانه شدن رو بازی میکنم از روزی که اومد توی نسخه 2009 خیلی حال کردم باهاش چون یک حال و هوای دیگه ای داره !
اما یک اشکال بزرگ دارم چون تیم ملی ایران رو انتخاب میکنم بازیکنان ایران خیلی ضعیفتر از من هستند و کلا بازیکن ایرانی هم نیست که از سایر تیمها جدا بشه و به تیم ملی دعود بشه تا کنار من رشد کنه !
از طریق آپشن فایل بازی هم تیم ملی ایران رو تغییر دادم سن بازیکنان رو کم کردم ترکیب تیم رو بهتر کردم اما باز هم توی افسانه شدن اینها اعمال نمیشه
رفتم از طریق ادیت ملیت یک سری بازیکنان رو عوض کردم کردم ایرانی اما توی افسانه شدن ایرانی نمیشوند ! خلاصه هر کاری که ازطریق آپشن فایل و یا نرم افزارهایی که آپشن رو تغییر میدن کردم توی افسانه شدن اعمال نمیشن
خلاصه سوال اساسی اینکه
چطور میتونم چند بازیکن ایرانی به تیم ملی ایران اضافه کنم یا حداقل به لیگهای دیگه اضافه کنم که توی تیم ملی ایران دعوت بشن !؟
و از همه مهمتر ترکیت و سیستم اصلی بازی ایران رو چطور تغییر بدم که توی افسانه شدن اعمال بشه ؟
یک بار پچ لیگ برتر رو نسب کرده بودم خیلی جالب بود کلی بازیکن جدید به تیم ملی اضافه میشد از لیگ برتر با قدرهای خیلی خوب
اما میخوام بدونم چطور خودم این کار رو بکنم پچهای ایرانی کلا همه پر از ایران هستند متاسفانه !
فکر کنم پچ ریختی به خاطر همین درست شدند !نقل قول:
نقل قول:
منظورت گزارشگر بازيه كه اسم تيما رو ميگه؟ نسخه اوليه فقط منچستر و تاتنهام لايسنس هستن
تو نسخه سلطانپور چطوریه؟ اسم همه تیم ها رو میگه و واقعیه؟
آره به خاطر پچه . ولی پچ pesesdit . پچ خود کونامی اینا رو اضافه کرده ؟ اگه قراره لایسنس نگیرن خب نمی گیرن دیگه چطوری بعد از پچ لایسنس می گیرن ؟ :31:نقل قول:
آره ولی بعد از نسب pesedit بعضی تیم های دیگه درست می شن . من پچ خود کونامی رو نصب کردم درست نشد اما با پچ pesedit درست شد . پچ pesedit که این کارا رو نمی کرد قبلاً . گزارشگر از کجا آووردن ؟نقل قول:
نسخه سلطانپور چیه ؟ :31:نقل قول:
هنوز PES 2012 رو نگرفتم .... کسایی که این مدت خفن بازی کردن بگن که آیا هنوز بازی آرکید هستش؟هنوز به حالت شبیه ساز واقعی نرسیده؟شبیه سازی به معنای Fifa .کماکان همون سبک آرکید سابق رو حفظ کرده؟
دوستان من از اون اول که بازی منتشر شده بود و گرفته بودم یه مشکل ازار دهنده دارم !:31:! که حتی باعث شده دیگه سراغ این نسخه نرم :2: ... اونم اینکه بعد از نصب یه بار بازی اجرا میشه و دفعات بعد دیگه وقتی رو ایکون بازی کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیفته و فقط 50% cpu اشغال میشه !! اون فایل rld رو هم تو لیست انتی ویروسم گذاشتم که کاری باهاش نداشته باشه و پاکش نکنه !! و همینورم هم هست و پاک نمیشه !! اما نمیدونم چرا فقط یه بار بازی اجرا میشه و دفعه ی بعد باز باید نصب کنی :2:کسی همچین مشکلی داشته ؟! :13:
نقل قول:
چنان میگی شبیه سازی فیفا هر کی ندیده فکر میکنه چیه :31:
ONLY PEEEEESSSSS
سلام
بهترین برای pes کدوم پچ هست؟
نقل قول:
سلام
من خودم پچاي پس اديت رو بهت توصيه ميكنم همون اخرين پچش رو بگير كافيه البته اين نظر منه فقط يه كم حجمش بالاست
لینک دانلود؟نقل قول:
هر چی دلت بخواد تو این سایت هست: pesbaz.comنقل قول:
پچ که بهترین و بدترین ندارهنقل قول:
ورژن پچ هایی که بالا هستند ( جدید ) به مراتب کاملتر از پچ های قبلی هستند
سلام
من چطوری میتونم داخل مستر لیگ بازیکن بخرم؟مثلا بارسا رو برداشتم به عنوان تیم و الان میخوام مسی رو بیارم توش اما نمیشه.
از داخل negotiation سعی کردم نشد!!
patch پول رو هم نصب کردم
هیچ کس نیست جواب من رو بده ؟ چطوری حداقل سیستم تیم ایران رو بدون تغییر آپشن فایل تغییر بدم که توی بازی اعمال بشه ؟نقل قول:
کمک!:41:
کشک که نیست :31:نقل قول:
اگه با نفرات امید بازی رو شروع کردی باید اونقدر تیمت رو بکشونی بالا و جزء 10 تیم برتر دنیا بکنی بعد بازیکن های معروف تمایل به اومدن به تیمت بکنن
برای خرید بازیکن از همون negotiation باید استفاده کنی و ابتدا وارد مذاکره میشی بعد اگر بازیکن قراردادش با تیم قبلیش تموم شده که راحت میشه جذبش کرد ( با کمترین هزینه )
ولی اگر قرارداد داره باید به ازای صدور رضایت نامه مبلغ کلانی رو به باشگاه مورد نظر بدی .
اگر هر جفتش ( هم بازیکن و هم باشگاه ) تمایل دارن بازیکن رو بفروشن اون موقع شما باید بری تائید کنی و مبلغ از حساب باشگاهت کم میشه .
من یادمه کریستین رونالدو رو 45 میلیاد ( تازه به صورت قرضی ) یه بار خرید کردم !
با سلامنقل قول:
شما باید اول در قسمت Edit هر تغییری که دوست دارین اعمال کنین، بعد بیاین BAL یا ML رو از ابتدا شروع کنین. اگه BAL یا ML رو شروع کرده باشین و بعدش بیاین در قسمت Edit تغییرات بدین، تو بازیتون اعمال نمیشه.
نقل قول:
کاملا تائید میشه