فعلا که میبینی اون بچه ها اینجا هم هستن که بیشترین رایو به جان سینا دادن :31:نقل قول:
آقا این MMA چیه؟ من درست نفهمیدم :20:
Printable View
فعلا که میبینی اون بچه ها اینجا هم هستن که بیشترین رایو به جان سینا دادن :31:نقل قول:
آقا این MMA چیه؟ من درست نفهمیدم :20:
بازم نفهمیدم.... الان اگه خون بیاد از بدن کسی چی میشه؟ من خودم دیدم که خون اومد از صورت جان سینا یا اون کازلوو یا....نقل قول:
پس مسابقات No Disqualification چی میشه؟ اونجا که همه کار میکنند.... تازه پی پی وی TLC هم که هست که قانونا باید از صندلی و میز نردبون استفاده کنند.
مخلص اقا محمد:11:نقل قول:
.mma لیگ اصلی مسابقات ufc هست.مثل wwe توی کشتی کچ.مسابقاتش خیلی خشنه و توی قفس هستش.باتیستا و بابی لشلی و براک لزنر الان اونجا هستن
سین کارا خیلی زود به کمپانی بر خواهد گشت:
استار هایفلایر و تکنیکی کمپانی که چندی پیش به دلیل اعتیاد مدتی از کمپانی دور شد در تاریخ 20 آگوست در شو اسمکدان حضور پیدا خواهد کرد. حال با توجه به اینکه رویداد سامراسلم در تاریخ 14 آگوست برگذار خواهد شد این موضوع نشان از غایب بودن سین کارا در بزرگترین رویداد تابستانی کمپانی است.
وضعیت استخدام پانک، TNA Vs [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
طبق صحبت های چیرمن جدید کمپانی تریپل اچ در اسمکدان این هفته سی ام پانک به کمپانی برخواهد گشت.وی گفت با توجه به سیاست های جدید کمپانی دوباره با پانک قرارداد امضا شده است.
درگیری بر سر قهرمانی سینا و سی ام پانک:
با توجه به سایت کمپانی و وضعیت قهرمانان هر تایتل در این سایت پانک از نظر کمپانی قهرمان تایتل دبلیو دبلیو ای نیست! زیرا در سایت کمپانی قسمتی مربوط به قهرمانان هر تایتل به صورت تصویری است که وقتی هر استار عنوانی را بدست آورده و یا از آن دفاع کنید تصویر آن استار و عنوان در سایت به روز خواهد شد. و نکته قابل توجه تصویر جان سینا به عنوان قهرمان تایتل دبلیو دبلیو ای است.
با توجه به اخبار رسیده امشب در ماندی نایت راو جان سینا و پانک به مصاف هم خواهند رفت و وضعیت این دو در رویداد سامراسلم مشخص خواهد شد. البته این مین اونت به صورت دارک مچ برگذار خواهد شد.خبرهای رسیده حاکی از آن است که ما باید منتظر مسابقه WWE Champion Vs WWE Champion در رویداد سامراسلم باشیم !
رتینگ این هفته ایمپکت رستلینگ:
کمپانی تی ان ای در این هفته با توجه به حساسیت مسابقه کرت انگل و استینگ و درگیری کورت انگل با مستراندرسون توانست رتینگ 1.2 را با 1614000 بیننده کسب کند.
تبلیغات کمپانی در رابطه با تور های آینده خود:
کمپانی تاریخ و مسابقات تور های خود در سپتامبر را مشخص کرد.
در 17 سپتامبر در یک مسابقه فیتال فور وی سینا و پانک و دلریو و دمیز به مصاف هم خواهد رفت.
و مشخصات ادامه تور های کمپانی متعاقبا اعلام خواهد شد.
من یه چیزیو نفهمیدم ، این اومدن رئیس کمپانی و قرارداد نبستن سی ام پانک و تعویض رئیس کمپانی و.... اینا هم جزو همون استوری لاین هاییه که نویسنده ها مینویسند و کشتی گیر ها اجرا میکنن یا اینکه اینا دیگه واقعیه؟
نه بابا ایناش دیگه واقعیه.مک ماهان خسته شده بود و اگه دقت میکردی کمتر توی شوها ظاهر میشد.برای همین مدیریت رو دادن به اچ.نقل قول:
قراردادهای اونا هم مثل همین فوتبالیست هاست.اخر سر ممکنه یکی جا بزنه.بعدم این رشته خطرناکه همه دوست دارن سریع بازنشست بشن.البته غیر از ریک فیلر و هولک هوگان:18:نمیبینی کچ کارای زن 3-4 ساله بازنشست میشن.میخوان فیسشون به هم نریزه:31:
WWE RAW | August 1st 2011
کد:http://www.fileserve.com/file/zUSf8PZ
http://www.multiupload.com/QFJGW1MZHI
مسابقاتشونو ازدست نمیدادم. سلام.من تازه این تاپیک رو دیدم.از حدود 5-6 سال پیش هرچی تونستم آرشیو جمع کردم. مورد علاقه ترین و بهترین کج کار به نظر من استون کلد استیو آستین هست.بعدش هم آنرتیکر و گلد برگ و ری میستریو.قبلا خیلی باتیستا رو دوست داشتم ولی واقعا گند زد به خودش.
نتایج کامل شو راو به تاریخ1آگوست 2011:
شروع شو:
سی ام پانک وارد رینگ میشه و میگه the champ is here و در وسط رینگ میشینه با صدای بلند میگه cm punk و بعد از اون کریر خودش رو مروری میکنه و میگه که من با wwe قراردادی برای بیش از یک سال بستم و اعلام میکنه که من جایی رو که تویه اون کار میکنم رو دوست دارم و عاشقشم ولی یه چیزهایی هست که منو اذیت میکنه و درباره برکنار شدن وینس مکمن صحبت هایی رو انجام میده و پس از اون به صحبت درباره اتفاقات پس از شو شیکاگو و تورنومنت قهرمانی wwe و قهرمانی دروغین جان سینا میپردازه و میگه این ها در حالی اتفاق افتاد که من در تعطیلات اخر هفته بودم و اعلام میکنی که من پانک هستم من یکی هستم و من تنها صاحب کمربند wwe هستم و در این ترپل اچ رییس جدید کمپانی وارد رینگ میشه او وارد رینگ میشه و میگه که برگشت پانک هیچ دلیل عجیبی نداره و فقط برای بیزینس بوده و من یه سری احساسات شخصی رو هم به اون اضافه کردم و پانک رو به کمپانی برگردوندم پانک از HHH درباره اون احساسات شخصی میپرسه که ترپل ازجواب دادن سر باز میزنه و پانک میگه که این مثل نگاه کردن توی آینه میمونه و من میدونم که تواز منبدت میاد و ازت میخواهم که به من بگی که از من متنفری و تو نمیتونی مثل وینس باشی چون اون افرادی مثل باتیستا و جریکو و لزنر رو رها کرد ولی تو برای برگردوندن من دست به هر کاری زدی HHH از پانک میخواهد که دلیل اصلی برگشتش رو بگه و پانک میگه که برای تغییر بوده ولی HHH میگه که این به خاطر خودت بوده چون تو بدون wwe هیچ چیزی نیستی و پانک میگه که ممکنه 50 درصداین حرفت درست باشه ولی من 100 درصد قهرمان wwe هستم
ترپل اچ میگه که هم تو و هم سیناهر دو قهرمان هستید و من بعدا برای این موضوع تصمیم گیری میکنم ولی پانک صحبتش رو قطع میکنه و میگه که فقط من قهرمان هستم!
پانک میگه که من برگشتم و تو رییس هستی ولی این دلیل نمیشه که بخواهم خفه بشم مهم نیست که تو الان لباس رسمی پوشیدی یا لباس مخصوص رینگ همه اینه که من این جا هستم و تو الان نمیتونی به من آسیبی برسونی چون خودت آسیب میبینی ولی ترپل اچ میگه که اگه من در گذشته این کار رو انجام دادم به خاطر شغلم بوده و من الان نمیتونم قوانین رو زیر پا بزارم و با تو درگیری پیدا کنم چون من مدیر کل هستم ولی پیشبینی میکنم که تو هم قوانین رو نادیده نمیگیری
پانک به HHH میگه که تو هیچ کاری رو نمیتونی انجام بدی چون باید قبل از انجام اون از همسرت اجازه بگیری و رینگ رو ترک میکنه.
مسابقه اول:
#1 Contender's Diva Battle Royal
مسابقه اغاز میشه و خواهران بلاز با همکاری خوبشون موفق میشن تعداد زیادی از دیوا ها رو از رینگ خارج کنن از جمله ناتالیا ولی درپایان بت فینیکس با خارج کردن اونها موفق میشه برنده این مسابقه بشه
بعد از مسابقه کلی کلی برای تبریک گفتن به بت فینیکس وارد رینگ میشه ولی بت فینیکس به او حمله میکنه فیکروفون رو در دستهاش میگره و به کلی کلی میگه که روز هایه خوش تو انگشت شمارخواهد بود و آرنا رو ترک میکنه!
برنده:بت فینیکس
پرومو آرتروت و میز
در بک استیج ار تروت و میز در حال صحبت درباره وضعیت کمپانی و بد بودن اون هستن و درباره اتفاقات هفته هایه گذشته صحبت هایی رو انجام میدن میز از آر ترورت میخواهد که از صحبت کردن با خودش دست برداره ولی آر تروت میگه که چند نفر در این اطراف حضور دارن!
مصاجبه جان سینا در بک استیج:
جاش متشیو در بک استیج با جان سینا درباره اتفاقات امشب صحبت میکنه و جان سینا میگه که من به صحبت های پانک گوش دادم ولی صحبت های HHH برای من هیجان بر انگیز بود و میگه کهمطمئنباشید امشب وقتی HHH نظر خودش رو درباره اینده پانک وسینا اعلام میکنه در رینگ حضورپیدا خواهد کرد
مسابقه دوم:
ار تروت و دمیز در مقابل جان موریسون و ری میستریو
مسابقه اغاز میشه و موریسون و ار تروت درون رینگ حضور دارن موریسون سوپلکس رو انجام میده و بعداز انجام چند پانچ یک ساید سوپلکس رو انجام میده و با ری میستریو تگ میکنه ری با میز درگیر میشه و هاری*** رانا رو روی او انجام میده و بعد از اون موریسون و ری هر دو روی میز ار تروت شیرجه میزنن و به تبلیغات میریم!
در برگشت آر تروت مومنتوم رو در اختیار داره و ری سعی در خلاص شدن داره ولی تروت اجازه نمیده و ری رو اسلم میکنه ری بالاخره رهایی پیدا میکنه ولی تروت با میز تگ میکنه میز وارد میشه و به سر ری ضربه ای رو وارد میکنه و بعد از انجام DDT با ار تروت تگ میکنه تروت ضرباتی رو به ری وارد میکنه و برای موریسون ادا در میاره و دوباره با میز تگ میکنه میز کلوز لاین رو انجام میده و ری رو به بالایه رینگ میبره ولی ری بدل میکنه و در نهایت با موریسون تگ میکنه و بعد از زدن چند ضربه اماده انجام استار شیپ پین میشه که میز بدل میکنه موریسون تروت رو به سمت طناب های رینگ میبره و ری اماده انجام 619 میشه ولی میز یک بار دیگه دخالت میکنه و این بار موریسون میز رو هم هیل کیک میکنه پس از اونمیز اسکول کراشینگ فاینالی رو روی موریسون انجام میده و توروت بطریاب به صورت موریسون ضربه ای رو وارد میکنه و برنده دیدار میشن
برنده:میز و ار تروت
مصاحبه ترپل اچ در بک استیج:
در بک استیج جاش متشیو با ترپل اچ درباره صحبت های پانک در ابتدا شو سوال هایی رو میپرسه و HHH میگه که من این حرف ها رو چندین بار شنیدم و برای من عادی شده
او میگه که اگر جانسینایا هر کس دیگه ای میخواهد از برنامه من با خبر بشه امشب باید در رینگ حضور پیدا کنه ولی من از سینا میخواهم که این رو فقط یک بیزینس بدونه!
پرومو دالف زیگلر و الکس رایلی:
ویکی گویرو و دالف زیگلر وارد رینگ میشن و ویکی شروع به صحبت میکنه او میگه که امشب همه از قهرمان های wwe سینا و پانک حرف میزنن ولی من همراه مردی هستم که خودش رو به همه ثابت کرده واون دالف زیگلر هست
دالف شروع به صحبت میکنه و میگه من هفته قبل به شما گفتم که بامن باشید ولی هیچ کدوم از شما من رو همراهی نکرد ولی هیچ کس نمیتونه مثل من قدرت و زیبایی و شخصیت داشته باشه
الکس رایلی وارد رینگ میشه و میگه که تو باید ویکی رو ول کنی تو اگه قهرمان Ic شدی و اون رو از دست دادی به خاطر اون بوده و تو میتونی موفق باشی ولی بدون ویکی و میگه که من نمیتونم قبول کنم که تو اون جور که گفتی مرد هستی چون تو همیشه پشت سر یک زن حرکت میکنی که دالف به اون میگه تو هم برای میز این کار رو میکردی ولی رایلی بهش میگه که من کارم رو با میز تموم کردم و انتقامم رو گرفتم حالا نوبت توئه که کارت رو تموم کنی زیگلر از ویکی میخواهد که رینگ رو ترک کنه و بعد از اون لباس هایه خودش رو در میاره و به صورت فیس تو فیس حالت دعوا به خودش میگیره ولی رینگ رو ترک میکنه و همراه با ویکی از آرنا خارج میشه.
مسابقه سوم:
مایکل مگیلی کالی و دیوود اوتانگا در مقابل زک رایدر وسانتینو ماریلا
مسابقه با حضور مایکل و سانتینو در رینگ اغاز میشه و مایکل بعد از زدن چند ضربه با اوتانگا تگ میکنه اوتانگا ضرباتی رو وارد میکنه و به طور مداوم به ضرباتش ادامه میده تا وقتی که سانتینو البو رو بدل میکنه وبرای انجام کبرا آمادهمیشه ولی مایکل بدل میکنه و سانتینو با زک رایدر تگ میکنه زک اسپینینگ البو و کرنر کیک رو انجام میده ولی موفق به انجام Rough Ryder نمیشه اوتانگا وارد رینگ میشه و به مایکل در انجام hard attack کمک میکنه و بعد از پین برنده مسابقه میشن.
برنده:مایکل مگیلی کالی و دیوود اوتانگا
مصاحبه سی ام پانک:
جاش متشیواین بار در حال مصاحبه با سی ام پانک هست و نظر اون رو هم درباره تصمیمات HHH میپرسه ولی پانکمیگهمندر اینباره نظری ندارم ولی میدونم که من و سینا یکی از بهترین WWE Championship رو در تاریخ دشتیم و من قهرمان اصلی هستم نه کس دیگه!
مسابقه سوم:
دلریو در مقابل اون برن
مسابقهشروع میشه و اونبرن ضرباتی رو به دل ریو وارد میکنه و بعد از اون هاری*** رانا رو انجام میده دل ریو اون رو به بالای رینگ میفرسته و ضربه ای به برن وارد میکنه و بک بریکر رو انجام میده و کاور میکنه 1..2... ولی موفق نیست دل ریو آرم بار اسلم رو انجام میده و بعد از اون یک آرم بار دیگه رو هم انجام میده که برن بدل میکنه ولی با هد بات دلریو رو به رو میشه دل ریو برای انجام سوپلکس اماده میشه ولی دوباره برن بدل میکنه و اسپین کیک رو وارد میکنه اون برن به بالای رینگ میره و برای انجام air bourne آماده میشه که دل ریو با یک هیل کیک بدل میکنه و بعداز اون با انجام کراس آرم بریکر اونبرن رو تسلیم میکنه.
برنده:آلبرتو دل ریو
پرومو ترپل اچ و جان سینا و سی ام پانک
HHH وارد رینگ میشه و میگه من درباره این موضوع فکر کردم ولی همون طور که میدونید من دو تا قهرمان دارم که هر دو اون ها برای خودشون دلایلی قانع کننده دارن ولی John Laurinitis صحبتهاش رو قطع میکنه و وارد رینگ میشه و میگه که من EVP کمپانی هستم و من این شغل رو از جیم راس گرفتم و من مدت زیادی هست که این جا هستم حتی بیشتر از ترپل اچ و میگه من برای این این جا هستم که حق وینس رو از جان سینا بگیرم جان سینا وارد رینگ میشه و میگه که جان برای این اینجا مونده که بیش از 10 سال تنها بله قربان گو وینس بوده او کسیه که سی ام پانک دربارش صحبت میکرد و به همین دلیل در مانی این د بنک اخراج شد و چون جان من رو دوستنداره من یه سری مشکلات پیدا میکنم جان به سینا میگه که این بحث درباره تو و پانک هست و تنها دلیلش اینه که تو به پانک باختی سینا میگه که من تویه مانی تجربه دارم و تویه این شو مانی این دبنک هم چون تونستم تو رو ناک اوت کنم خیلی بهم خوش گذشت و دوست دارم این کار رو دوباره بکنم جان رینگ رو ترک میکنه و HHH میگه که سینا تا قبل از برد هفته پیش تو در مقابل ری قرارداد امضا نکرده بود آهنگ سی ام پانک پخش میشه پانک وارد رینگ میشه و شروع به صحبت میکنه و میگه که من رویه دیوار یه نوشته هایی میبینم که نشون میده من قهرمانم که HHH میگه من میخواهم تمومش کنم ولی سینا میخواهد صحبتش رو قطع کنه که HHH میگه که من رییس شما هستم و شما به روش من عمل میکنید
ترپل اچ اعلام میکنه که در PPV سامر اسلم پانک و سینا با هم مسابقه میدن و برنده قهرمان جدید و اصلی wwe خواهد بود و رینگ رو ترک میکنه
پس از خروج HHH هر دو قهرمان کمر بند خودشون رو از بالای رینگ به تماشاگران نشون میدن با با این پرومو شو جذاب و دیدنی این هفته راو به پایان میرسه.
مرسی نیما جان :31:نقل قول:
آی گفتی داغ دلمو تازه کردی چقدر دلم برا اینا تنگ شده مخصوصا بابی لشلی و براک لزنر :20:
یه عکس خوف براتون بذارم با توضیحاتش از براک لزنر : :31:
Brock Lesnar Attempts a Shooting Star Press
Look at that picture. A man the size of Lesnar should not be able to get that high. Along with being one of the strongest men in wrestling history, Brock was also one of the most athletic.
On any other night, Lesnar would have executed the shooting star perfectly. On the biggest stage however, the move was botched and as Taz put it, Lesnar almost killed himself.
Even with the botch, however, it remains of the most impressive and craziest 'oh my god' moments I have ever seen.
من این بازیو دیدم به دوستانی که ندیدن پیشنهاد میکنم حتما ببینن بازی براک لزنر و کورت انگل در رسلمنیای سال 2003 سر کمربند آندیسپوتد :20:
سلام ....ماه رمضان مبارکباداااا
یه سوال
این مسابقات TNA چند شنبه ها برگزار میشه ؟
از کجا میشه دانلودش کرد ؟
ممنون
5 شنبه ها فکر کنم برگزار میشه لینک دانلود هر هفته رو هم نیما جان زحمت میکشه میذاره:نقل قول:
نقل قول :31:
iMPACT Wrestling - 28th July 2011
کد:http://www.megaupload.com/?d=5HKNVAR1
http://www.fileserve.com/file/2AumPuW
راء 1 آگوست 2011 کاملترینش:
شوء این هفته راء در حالی صبح امروز در ایندیانا پولیس برگزار شد که شاهد ثبت دو مسابقه رسمی برای پی پی وی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودیم. نامبر وان کنتندر برای کسب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قهرمانی دیواس نیز در شوء امروز مشخص شد و بث فینیکس حریف کلی کلی برای کسب تایتل شد تا بدین ترتیب عملا فینیکس پس از سال ها دوباره هیل شود! همچنین تریپل اچ در این شوء هم حضور داشت و جالب تر از این عجیب تمام شدن شوء با پخش دو موزیک سینا و پانک بود که لحظات عجیبی را در ایندیانا پولیس رقم زد!
با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.کد:http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/567
-------------------------------------------------
پروموی ابتدای شوء:
موزیک سی ام پانک در ابتدای شوء زده شد و وی با تشویق تماشاگران وارد رینگ شد. پانک صحبت هایی را انجام داد و گفت: یک تصمیم بزرگ گرفته است که برای عملی کردن آن تمام تلاش خود را به کار خواهد گرفت. وی ادامه داد: من دابلیو دابلیو ای را دوست دارم اما از کسانی که فکر میکنند رئیس هستند، بدم میاد! من تمام حرف های راء چند هفته قبل درباره وینس مکمن را تایید میکنم و این صحبت های من با برکنار شدن مکمن از میز ریاست، به حقیقت پیوست! پانک گفت: من احساس میکنم که صدای بی صداها باید شنیده شود و از این رو با تماس با دابلیو دابلیو ای، امادگی خودم را برای بازگشت اعلام کردم. من بیشتر به خاطر سینا وسوسه شدم تا برگردم چون او دوباره به چیزی که استحقاق وی نیست، رسید! پانک کمی سینا را مسخره کرد و کمربند را لایق او ندانست که با تماشاگران در تایید حرف او، سینا را بووو کردند. در ادامه پانک خودش را بهترین کشتی گیر جهان معرفی کرد و فقط خودش را لایق عنوان قهرمانی دابلیو دابلیو ای دانست که در اینجا موزیک تریپل اچ زده شد و وی وارد رینگ شد و گفت: چون پانک در بیزینس برای ما مثمر ثمر است او را به همراه جیم راس و جان موریسون برگردانده است. چون تماشاگران پانک را می خواستند من هم با کنار گذاشتن احساساتم و بدون درگیری که او با وینس داشت، او را به هواداران تقدیم کردم! پانک از تریپل اچ احساساتش را پرسید و گفت که آنها چی هستند که تریپل اچ گفت: آن، این است که پانک به خودش مغرور شده است و فکر میکند که خیلی آدم بلند مرتبه ای است! پانک حرف های تریپل اچ را قبول کرد ولی گفت: این کارها را وینس مکمن با کارهایی که کرد سر نه تنها من بلکه کسانی مثل کریس جریکو، باتیستا، براک لسنر و میک فولی آورد. تریپل اچ از پانک میخواد که واقعیت خود را درباره تمدید قرارداد بگوید. پانک گفت که قهرمان واقعی کمپانی من هستم که تریپل اچ گفت جان سینا هم هست و این مشکل را امشب برطرف خواهم کرد. در ادامه تریپل اچ در حال خارج شدن از رینگ بود که پانک جلوی او را گرفت و به وی تعظیم کرد و او را با نام قدیمیش صدا زد! پانک تریپل اچ و استفانی مکمن را مسخره کرد و تریپل اچ را یک قلدر دانست که همه را هل میدهد ولی این بار باید مواظب باشد چرا که نوبت هل دادن من رسیده است! تریپل اچ گفت: ریاست را فقط به خاطر هواداران گرفتم و به تو هم اخطار میکنم که قوانین را رعایت کنی که پانک گفت: اگر رعایت نکنم، من را میزنی ؟! بهتر است اول از همسرت اجازه بگیری!!
مسابقه اول:بتل رویال دیواها ..................................برنده مسابقه:بث فینیکس
» در این مسابقه، ملینا، بث فینیکسف بلا توئینز، تامینا، روزا مندز، ناتالیا، کاتلین، ایجی، گیل کیم، فاکس و ایو حضور داشتند.
در پایان فینیکس با بیرون پرتاب کردن بری و نیکی بلا، برنده بازی و نامبر وان کنتندر شد.
» بعد از پایان بازی، کلی میخواهد با فینیکس خوش حالی کند که بث او را به بیرون رینگ پرتاب کرد و گفت: روزهای خوش تو به پایان رسیده است و حالا یک حریف را پیش رو داری که حاضر به انجام هر کاری است!!
مسابقه دوم:تگ تیم مچ .......................................برنده مسابقه:د میز و آرتروث
» در این مسابقه جان موریسون و ری میستریو در مقابل د میز و آرتروث قرار گرفتند.
در پایان موریسون یک فلائین چاک قوی به د میز زد و آرتروث از پشت یک ترن آروند به موریسون زد و برنده شد.
» پس از پایان بازی، د میز یک اسکال کراشینگ فینالی به موریسون زد و آرتروث هم با بطری آب یک ضربه ای به وی زد.
پروموی دالف زیگلر:
زیگلر به همراه ویکی گوئررو وارد رینگ شدند. ویکی کمی صحبت کرد و در ادامه زیگلر گفت: در شوء قبلی از کلمه فالو دت استفاده نمودم و این بدان معناست که من بهترینم! موزیک الکس رایلی زده شد و او گفت: زیگلر موفقیت خوبی داشته اما آخرین باری که بدون ویکی برنده شده، کی بوده ؟! زیگلر کت و لباس خود را درآورد ولی مسابقه ای با رایلی نداد و این بخش با پخش شدن موزیک رایلی به پایان رسید.
مسابقه سوم:تگ تیم مچ ......................................برنده مسابقه:مک گیلیکاتی و اوتانگا
» در این مسابقه دیوید اوتانگا و مایکل مک گیلیکاتی در مقابل سانتینو مارلا و زک رایدر قرار گرفتند.
بازی با بک بریکر اوتانگا و ترنباکل زیبای مک گیلیکاتی روی رایدر به پایان رسید.
مسابقه چهارم:آلبرتو دلریو در مقابل ایوان بورن ................برنده مسابقه:آلبرتو دلریو
دلریو با اجرای سابمیشن کراس آرم بریکر و تپ اوت کردن بورن توانست برنده مسابقه شود.
» بعد از پایان بازی، دلریو همچنان در حال اجرای آرم بریکر است که کوفی کینگستون آمد و دلریو از رینگ فرار کرد.
مین اونت
پروموی پایانی شوء:
تریپل اچ به رینگ آمد و گفت: برای اولین بار دو قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای وجود دارد و هر دو هم استحقاق داشتن این تایتل را دارند! در ادامه دستیار وینس مکمن به رینگ آمد و خودش را معرفی کرد و گفت که وظیفه من قرارداد بستن با استارهاست! که تریپل اچ گفت از این به بعد هر موقع خواستم با کسی قرارداد امضاء کنم از تو میخواهم که آن کار را انجام دهی که جان لائوریناتیس گفت: من 10 سال دستیار مکمن در این کار بودم و از کارهای مکمن اطلاع دارم که در این لحظه موزیک جان سینا زده شد و وی وارد رینگ شد. سینا گفت: جان همیشه از مکمن اطاعت میکرد و او به خاطر این دوست دارد که من تایتل را از دست بدهم، چون در مانی این د بنک به او پانچ زدم. من نمیگذارم کسی عنوان من را از من بگیرد! لائوریناتیس گفت: تو در مانی این د بنک از پانک باختی که سینا گفت من بهترین لحظاتم را در پانچ زدن به تو تجربه کردم که الان هم باید انجام دهم! تریپل اچ به طرز عجیبی گفت: مشکلی ندارد و سینا میتواند لائوریناتیس را بزند که در وی از رینگ فرار کرد! تریپل اچ گفت: کسی نمیخواهد عنوان سینا را از او بگیرد و وی همچنان قهرمان است! من در مراسم Comic Con به پانک پیشنهاد بازگشت و همکاری مجدد دادم که تا قبل از مسابقه میستریو و سینا جوابی نداده بود. در اینجا موزیک پانک زده شد و وی هم به این جمع اضافه شد. پانک گفت: هر دوی شما مثل دو دختر کوچیک دارید حرف مفت میزنید. تریپل اچ دیگر هانتر نیست و الان رئیس است! تریپل اچ گفت: در سامراسلم دو قهرمان کمربند دابلیو دابلیو ای با هم مسابقه میدهند و برنده آن به عنوان قهرمان آندیسپیوتد دابلیو دابلیو ای شناخته خواهد شد. تریپل اچ رینگ را ترک کرد و پانک کمربندش را بالا گرفت و موزیکش زده شد و همین کار را سینا ثانیه ای بعد انجام داد! در پایان موزیک ها یکی در میان اجرا میشد و تماشاگران هم هر دو را تشویق کردند. شوء راء این هفته در این لحظه به پایان رسید
سلام.مسابقات IMPACT روز پنجشنبه و 1.5 ساعت هست.مسابقات XPLOSION روز سه شنبه و 45 دقیقه هست.اصلیه IMPACT هست.اگر XPLOSION رو هم خواستید بگید تا بگذارم.فقط چون امریکا چند ساعت از ما عقب تر هست طبیعتا به وقت ما روزهای جمعه و چهارشنبه برگزار میشه:11:نقل قول:
آره واقعا بازی زیباییهنقل قول:
از این بچه بازیای الان بهتره
مخصوصا آخرش که همدیگرو بغل کردن خیلی قشنگ بود.
من جدیدا میخام TNA رو هم دنبال کنم.
+
اگه کسی لینک مستقیم از این مسابقه خواست
بگه تا براش بزارم......
در خدمتیم.:46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دبلیو دبلیو ای ان ایکس تی 2 آگوست 2011 :
در دبلیو دبلیو ای ان ایکس تی این هفته 2 مسابقه برگزار شد ، در اولین مسابقه ولادمیر کازلاو درمقابل جی تی جی قرار گرفت. در دومین مسابقه و در یک تگ تیم مچ ، دریک بتمین و دارن یانگ درمقابل اونیل و مت استریکر قرار گرفت.
http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/569
آدرس بالا مربوط به وب سایتی می باشد که تصاویر و عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
-----------------------------------
نتایج مسابقات ان ایکس تی این هفته:
مسابقه اول: ولادمیر کازلاو درمقابل جی تی جی ........... برنده مسابقه:ولادمیر کازلاو
مسابقه دوم: تگ تیم مچ..................................... برنده مسابقه:اونیل و مت استریکرنتایج و امتیازات کسب شده توسط روکی های ان ایکس تی تا این مرحله از مسابقات:
-----------------------------------
دریک بتمن با 3 برد و 1 باخت تا این مرحله 0 امتیاز کسب کرده است.
دارن یانگ با 7 برد و 14 باخت تا این مرحله 7 امتیاز کسب کرده است.
اونیل با 12 برد و 7 باخت تا این مرحله 30 امتیاز کسب کرده است.
من 2 سالی میشه دیگه کشتی کج رو دنبال نمی کنم
از آندرتیکر چه خبر؟هنوزم مسابقه میده من عاشقشم
لینک بذار برادر....نقل قول:
من این بازیو دیدم به دوستانی که ندیدن پیشنهاد میکنم حتما ببینن بازی براک لزنر و کورت انگل در رسلمنیای سال 2003 سر کمربند آندیسپوتد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره.البته یکسالی هست که کاملا مصدومه.البته به رسلمنیا خودشو رسوند و تریپل اچ رو برد ولی باز مصدوم شد.احتمالا این فروردین خداحافظی کنه.که اگه بره منم کشتی کچ رو می بوسم می گذارم کنار.نقل قول:
WWE Superstars - 4th August 2011
کد:http://www.megaupload.com/?d=TYZXA51X
http://www.fileserve.com/file/7F5RSvr
http://www.multiupload.com/ZU0XNA3MUB
نقل قول:
» زمانبازگشتآندرتیکر]اعلامشد:
آندرتیکر استار کنونی کمپانیدابلیو دابلیو ای که ماه هاست به دلیل مصدومیت دور از مسابقات است، در کمتر از سه ماهدیگر به میادین بازخواهد گشت. آندرتیکر که پس از مسابقه با تریپل اچ دررسلمنیا/27 باز هم دور از مسابقات ماند، احتمال زیاد در بازگشت به میادین،انتقام خود را از کین یا وید برت خواهد گرفت و باید منتظر ماند و دید که از بین ایندو نفر چه کسی استوری بعدی خود را با آندرتیکر تشکیل خواهد داد ؟!
مجلهدابلیو دابلیو ای در آخرین نسخه خود که به تازگی منتشر شده است، اعلام کرده است کهقرار است آندرتیکر در پی پی وی ونجنس در 23 اکتبر امسال به میادین مسابقات بازگردد! این مجله در ادامه مطلب خود در این باره به انتقام نگرفتن دد من از کین و وید برتاشاره کرده است که پس از بازگشت وی باید منتظر درگیری آندرتیکر با یکی از این دواستار باشیم!
گفتنی است که آندرتیکر سالگذشته در یک بازی بورید الایو، در پی پی وی براگینگ رایتس که نام آن حالا به ونجنستغییر کرده است، در مقابل کین شکست خورد که آن شکست با دخالت نکسوس که لیدر آن ویدبرت بود، صورت گرفت! طبق اعلام سایت های معتبر خبری قرار بر این بوده که آندرتیکردر رسلمنیا امسال با کین مسابقه دهد و وی به همین خاطر در شوء راءقبل از رسلمنیابازگشت اما در آخرین لحظات این استوری تغییر کرد و تریپل اچ حریف آندرتیکرشد!
به نظر میرسد که بازگشتآندرتیکر به تاخیر افتاده است، چرا که پیش از این اعلام شده بود که وی در سامراسلمبا تریپل اچ درگیر خواهد شد اما با توجه به استوری بر سر کمربند قهرمانی دابلیودابلیو ای و پست جدید تریپل اچ در کمپانی، عملا ادامه استوری آندرتیکر و تریپل اچمنتفی شده است. در همین حال با انتشار این مطلب در مجله رسمی کمپانی، باید منتظرانتقام آندرتیکر از کین و وید برت در پی پی وی ونجنس باشیم که احتمالا یکی از ایندو استار، حریف بعدی آندرتیکر در ادامه استریکش خواهد بود. گفتنی است با توجه بهمرخصی رفتن کین برای استراحت، ادامه استوری او با آندرتیکر پررنگ تر شده است وظاهرا دابلیو دابلیو ای برنامه های ویژه ای برای وی خواهدداشت!
iMPACT Wrestling - 4th August 2011
کد:http://www.multiupload.com/KL4S1LNELR
http://www.fileserve.com/file/nkWuHca
دوستان شما این مسابقات رو باور دارین ؟!
خیلی تابلو هست من با دوستم میشینیم میبینیم تموم حرکاتشونو پیش بینی میکنیم . مثلا این همه همو میزنن هیچی تا که فینیشر رو میزنن بازی تموم میشه .
یا یهو یکی میاد حواس اون رو پرت میکنه یه ضربه میخوره میبازه !
یا فینیشر مسخره کبرا ! که به هر کی میزنه بازی رو میبره !
یعنی کاملا میشه یه مسابقه رو پیش بینی کرد عینه فیلم هندیه . 3 تا با هم دعواشون میشه یهو رندی ارتون میاد رو هر 3 تاشون ار کی او میره .
اینا کاملا" مشخص هست از پیش تعیین شده هست هر کی هم ادعاش خلاف اینه داره خودشو مطمینن گول میزنه . مثه خودم که اون اولا میدیدم حرکات تابلویه ولی هی میگفتم نه از پیش تعیین شده نیست ! تا از مسابقات لذت ببرم ولی الان دیگه واقعا ضایع شده
موفق باشید
قابل توجه کسانی که میگن این قضیه سی ام پانک و کمربند قهرمانی استوری نبوده.... نیما تو بودی گفتی؟نقل قول:
پیش از این اعلام شده بود که وی در سامراسلمبا تریپل اچ درگیر خواهد شد اما با توجه به استوری بر سر کمربند قهرمانی دابلیودابلیو ای و پست جدید تریپل اچ در کمپانی، عملا ادامه استوری آندرتیکر و تریپل اچ منتفی شده است
آره ما همه موم این مسابقات رو باور داریم :31:نقل قول:
دوستان شما این مسابقات رو باور دارین ؟!
دیگه فکر کنم خواجه حافظ شیرازی هم اینو میدونه..... در مورد فینیشر کبرا قبول دارم که فینیشر نیست و خیلی راحت میشه بدل کرد ولی خودت حاضری این ضربه رو بخوری؟ شما فیلم پنج زهرآهگین رو دیدی؟
از دوستان کسی لینکی از مسابقه Shawn Michaels vs Bret Hart در سال 96 رو داره ؟
همون مسابقه iron Man .
من کی گفتم!:18:من خودم تو صفحات قبل گفتم استوری لاین هست و نویسنده هاش هم از نویسنده های هالیود هستن.من اون قضیه مدیر شدن تریپل اچ و رفتن مک ماهان رو گفتم جزء استوری نبود.نقل قول:
البته این رو هم منکر نمیشم که استوری لاینرها از هر قضیه ای برای خلق یه نمایشنامه استفاده میکنن.مثال بارزش همون عروسی های توی رینگ هست که بدون اراده استوری لاینرها گرفته میشه اما اونها با همکاری منیجرها و بدون اطلاع کاراکترها نمایش ها رو خلق میکنن.مثل عروسی جف جارت با همسر سابق کرت انگل درون رینگ که بعدش انگل اومد و با تبر سفره عقد رو به هم ریخت.
البته بازم میگم یک وقت سوء تفاهم نشه.وجود استوری لاین دلیل بر از قبل مشخص بودن نتایج نیست.
من لینک ندارم اما بازیشو خودم تو کامپیوتر دارم حجمش زیاده نمیشه آپ کردنقل قول:
ولی عجب بازی ایه تو وقت مسابقه هیچ کدوم برنده نمیشن مسابقه میره تو وقت تلف شده :31:
فکر کنم یه ساعت باشه بازیشون :31:
بی نهایت زیبا :40::40::40:
من که بالاخره نفهمیدم تو چیو قبول نداری چیو منکرش نمیشی : دینقل قول:
به نظر من همون تعویض مدیر هم استوری بود ، یعنی این که قرار بود مدیر عوض بشه ، ولی به جای این که یهو میکروفون رو بردارن بگن مدیر عوض شد ، یا اینکه یه دفعه تو سایت مدیر جدید رو معرفی کنن ، اومدن قضیه تعویض مدیر رو چسبوندن به استوری بین سینا و پانک. در مورد نتیجه مسابقات من هم نظرت رو قبول دارم یعنی منکرش نمیشم :31:
WWE Smackdown - 5th August 2011
کد:http://www.megaupload.com/?d=MU4JHH1U
http://www.fileserve.com/file/yHxafMd
سلام.این لینک رو از یوتیوب پیدا کردم.نقل قول:
اگه چیز پی ان داری میتونی به همین ادرس بری و روی play کلیک کنی.بعد بالاش مینویسه download with idm و رو ش کلیک میکنی تا برات دانلود کنه.یا میتونی از ادرس زیر برای لیچ کمک بگیری:کد:http://www.youtube.com/watch?v=oS3U1zIw86w
کد:http://leechme.cz.cc/leech/
کد:http://leech.vbiran.ir/
یا میتونی از بخش سرویس های دانلود و اپلود یه لیچر براش پیدا کنی برات مستقیم کنهکد:http://www.descargapremium69.com/
چون حجمش زیاده نمیتونم اپلود کنم.اخه سرویسم مخابراتیه.کیفیتش هم مثل avi یه خورده پایین تر میمونه که برای سال 96 خوبه.حجمش هم 250 مگ هست
لینک دانلود مسابقه با حجم 596 مگا بایت : :11:نقل قول:
کد:http://www.megaupload.com/?d=C3TMMR8A
من معتقدم مک ماهان میخواست بازنشست بشه و پستش رو بده به دامادش.این تصمیم رو خودش و تریپل اچ گرفتن.ولی استوری لاینرها و منیجر راو تصمیم میگیرن واسه اش هم زدن بیان از اونا بخوان تا توی رینگ و سر مساله پانک بچرخوننش.ولی اونها توی تصمیم مک ماهان کاره ای نبودن.نقل قول:
خوشحالم بالاخره یه نفر راجع به نتایج باهام هم عقیده هست:10:
نتایج دابلیو دابلیو ای اسمکدان آگوست 2011:
شوء این هفته اسمکدان دیشب از شبکه کابلی SYFY روی ایر رفت. در شوء این هفته شاهد ثبت یک مسابقه دیگر برای پی پی وی سامراسلم بودیم و همچنین استوری شیموس و مارک هنری نیز با جذابیت هر چه بیشتر ادامه پیدا کرد. از طرفی حضور چند تن از استاران برند راء مانند هفته گذشته جالب بود که از این بین میتوان به آرتروث، جان موریسون و ولادمیر کازلاو اشاره کرد.
کد:http://download-video-of-wrestling.mihanblog.com/post/575
با استفاده از آدرس بالا می توانید وارد وب سایتی شوید که عکس های مسابقات را برای دانلود قرار داده است.
-------------------------------------------------
مسابقه اول:شیموس در مقابل د گریت کالی ....................برنده مسابقه:شیموس
به طرز عجیبی شیموس وایس گریپ گریت کالی را خنثیک رد و با زدن براگ کیک برنده این بازی سخت شد.
مسابقه دوم:ایجی در مقابل ناتالیا ................................برنده مسابقه:ناتالیا
ایجی در اجرای رول آپ ناموفق بود و با زدن شارپ شوتر ناتالیا روی وی، او مجبور به تپ اوت شد!
» پس از پایان بازی، ناتالیا گفت: روزهای خوش ایجی به عنوان یک دختر زیبا و از پیش برنده تمام شده و من از الان با بث فینیکس همراه خواهم بود تا همه را نابود کنیم! ناتالیا تبدیل به شخصیت هیل شد و توسط هواداران بووو شد.
مسابقه سوم:دنیل برایان در مقابل تایسون کید..................برنده مسابقه:دنیل برایان
» قبل از شروع بازی، وید برت به میز گزارشگران ملحق شد.
در پایان برایان پای کید را به گوشه رینگ کوبید و سپس با اجرای سابمیشن فرانت فیس لاک را تسلیم کرد.
پروموی زک رایدر:
در ادامه شوء رایدر به رینگ آمد و گفت: ریتینگ ها هر هفته بالاتر میرود چون تریپل اچ من را به عنوان دستیار جنرال منجر معرفی کرده است! ناگهان موزیک ازکیل جکسون زده شد و وی به رینگ آمد و گفت: برای تلافی بازی هفته پیش اینجا نیومدم و میخوام بدونم که دلیل حضور تو در بازی هندیکپ هفته گذشته چه بود ؟! به قدرت و توانایی من توهین شده است و این قابل هضم برایم نیست! در ادامه کودی رودز و تد دیبیاسی وارد آرنا شدند و که رودز گفت: جکسون به زودی کمربند قهرمانی خودش را به من واگذار خواهد کرد و من چهره اولیه خودم را به دست می آورم! رایدر گفت که من قصد استفاده از دیبیاسی را دارم که با واکنش رودز مواجه شد و کودی گفت که تد کنار من خواهد ماند! که رایدر جواب داد این بستگی به نظر خود دیبیاسی دارد که در اینجا موزیک تدی لانگ زده شد و وی گفت: رایدر دستیار من است و باید الان با ازکیل جکسون مسابقه دهد!!
مسابقه چهارم:زک رایدر در مقابل ازکیل جکسون...............برنده مسابقه:ازکیل جکسون
جکسون پس از اجرای سه پاور اسلم، با اجرای تورتان راک، رایدر را مجبور به تپ اوت نمودن کرد.
مسابقه پنجم:مارک هنری در مقابل ولادمیر کازلاو.............برنده مسابقه:مارک هنری
در یک بازی راحت، هنری پس از زدن یک کلوسلاین، ورلد استرانگ اسلم را اجرا کرد و برنده شد.
» پس از بازی، هنری یک صندلی آورد و زیر پای کازلاو قرار داد و یک اسپلش قوی روی او زد تا بلایی که سر کین و بیگشو آورد را اینجا سر کازلاو بیاورد! در ادامه شیموس با یک صندلی در میان تشویق تماشاگران وارد آرنا شد و هنری نیز از رینگ فرار کرد!
مسابقه ششم:تگ تیم مچ.....................................برنده مسابقه:مک گیلیکاتی، اوتانگا و جی تی جی
» در این مسابقه د اوسوز و ترنت بارتا در مقابل قهرمانان کمربند تگ تیم و جی تی جی قرار گرفتند.
این پیروزی زمانی به دست آمد که مک گیلیکاتی یک بک بریکر و در ادامه اوتانگا فورارم را روی بارتا اجرا نمودند.
مین اونت
مسابقه هفتم:تگ تیم مچ .....................................برنده مسابقه:آرتروث و کریسچن
» در این بازی رندی اورتن و جان موریسون در مقابل آرتروث و کریسچن قرار گرفتند.
کار به جائی کشید که آرتروث قصد دخالت در بازی را داشت که موریسون اجازه نداد و با تروث در بیرون رینگ درگیر شد. در همین حین اورتن دی دی تی معروف خودش را زد و برای آر کی او روی کریسچن آماده میشد که آرتروث وارد رینگ شد اما RKO را او دریافت کرد و در ادامه کریسچن از فرصت استفاده کرد و کیل سوئیچ را به اورتن زد و برنده بازی شد! شوء در حالی که کریسچن در حال بوسیدن کمربند خود است و اورتن به او خیره شده است، به پایان رسید.
----------------- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] --------------------------------
روز گذشته کمپانی wwe 5 سوپر استار سابق خود را اخراج کرد
کریس مسترز-ملینا-گایل کیم-دیوید هارت اسمیت و ولادیمر کازلوو استار هایی هستند که روز گذشته از کمپانی اخراج شدند
این دومین بار است که wwe در این سال استار های خودش رو اخراج میکنه که اولین آن ها چاوو گویرو بود
گفته میشه در چند ماه اینده استار های زیر نیز اخراج خواهند شد:
Primo, Curt Hawkins,Tyler Reks, The Usos, Mark Henry, Chris Masters Trent Baretta
نکته قابل توجه این هست که اکثر این استار ها در برند های NXT و SUPERSTARS حضور دارند
دلیل این پیشبینی هم این هست که مسئولان wwe در کنفرانس مطبوعاتی دو روز پیش خودشون اعلام کردند که برنامه ای برای برگزاری این دو شو در سال آینده ندارند و اگر به یاد داشته باشید چند ماه اخیر شو SUPERSTARS به مدت 2 هفته پخش نشد.
اگر به دردتون خورد لطفا روی تشکر کلیک کنید.:31:
نقل قول:نقل قول:
از هردوتون ممنون عزیزان
خودم این لینک پیدا کردم
فک کنم کیفیتش بهتر باشه...
639 مگ
کد:http://davvas.com/h9tmt9wtzekl
به چه دلیلی میگی نتایج از قبل مشخص نیست پس استوری نویس ها چی مینویسن...نقل قول:
خوشحالم بالاخره یه نفر راجع به نتایج باهام هم عقیده هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شو این هفته TNA ایمپیکت موفق شد رتینگ 1.14 رو به دست بیاره که نسبت به شو هفته قبل که 1.20 رو به دست آورد ضعیف تر بوده!
این رتینگ در حالی به دست اومد که این شو که go-home نام داشت شویی کاملا ویژه بود که قبل از Hardcore Justice ppv برگزار شد!
اینم تم سانگ Alex Riley . اسم آهنگ : Say It To My Face . خواننده : Downstait
حجم : 2.70 مگابایت :کد:http://s1.picofile.com/file/7109802147/2011_Alex_Riley_3rd_Theme_Song_Say_It_To_My_Face_by_Downstait_CD_Quality_Download_Link_mp3.part.html
نتایج کاملا مشخص شده هستند کسی هست مخالف نظر من باشه؟:20:نقل قول:
توی صفحات قبل توضیح دادم.یکیش همون مورد صندلی بود.یکی دیگه هم افشاگری کچ کار بعد بازنشستگینقل قول:
فکر کنم اینجا یه سوء تفاهم شده.منظور من از نامشخص بودن نتایج - نامشخص بودن برای بیننده ها و کچ کارهاست ولی منیجر و استوری لاینر میدونن.البته نه در تمام بازی ها.این مورد رو هم صفحات قبل تو یکی از پستها گفتم.
یعنی بخوام ساده تر بگم بازی ها به سه دسته تقسیم میشن:
1.بازی هایی که نتایج هم برای ما-کچ کارها و هم برای استوری لاینر-منیجر مشخص هست.مثل بازی هایی که جنبه سرگرمی و طنز داره.مثل بازی های سانتینومارلا
2.بازی هایی که نتایج برای ما-کچ کارها مشخص نیست ولی برای استوری لاینر-منیجر مشخص هست.مثل تعدادی از مسابقات که از نحوه قرارگیری دو مبارز میشه فهمید.مثل رندی توی سال 2009 که از پسر مک مهان هم مثل موش می ترسید.
3.بازی هایی که نتایج نه برای ما-کچ کارها و نه برای استوری لاینر-منیجر مشخص نیست.مثل اکثر بازی ها
شما 10 تا مسابقه که نتایجش رو نمیدونید رو انتخاب کنید و ببینید.قبلش حدس بزنید در فلان مبارزه کدوم کچ کار برنده میشه.اگه تونستید 5 مسابقه رو درست بگید مسابقات هیچکدوم نتایجش تعیین شده نیست.اگه تونستید 10 مسابقه رو درست بگید نتایج همش از قبل تعیین شده است.اگه بین این دو عدد حدس شما درست دراومد هر چه به 5 نزدیکتر باشه مسابقات واقعی تر و هر چه به 10 نزدیکتر باشه مسابقات غیر واقعی تره.