بچه ها اینطور که بوش میاد احتمالا امشب شاهین + لاس یا واران فیکس بشند !
Printable View
بچه ها اینطور که بوش میاد احتمالا امشب شاهین + لاس یا واران فیکس بشند !
رونالدو: مي خواهم در رئال بمانم
کريستيانو رونالدو در پاسخ به خواسته برلوسکني براي پيوستن او به ميلان، گفت: مي خواهم در رئال مادريد بمانم.
رونالدو با اعلام اینکه از حضور خود در رئال مادرید خوشحال است، خود را از شر اظهارات اخیر رییس میلان راحت کرد.
اخیرا برلوسکنی، رییس باشگاه آث میلان اعلام کرده بود در صورتی که مبلغ پیشنهادی ستاره پرتغالی رئال مادرید عاقلانه باشد، مایل است او را در فصل بعد به خدمت بگیرد. او گفته بود هر شب خواب اینکه رونالدو به سن سیرو آمده را می بیند.
اما پس از اظهارات برلوسکنی، آدریانو گالیانی اعلام کرده بود که رییس باشگاه میلان تنها شوخی کرده و هدف خاصی از گفتن این حرف ها نداشته است.
رونالدو هم با اعلام اینکه قصد ندارد به سن سیرو برود، به تمام این گمانه زنی ها پایان داد. بازیکن 27 ساله رئال مادرید اظهار داشت: من هم آرزو های بسیاری دارم اما آرزوهایم تنها محدود به فوتبال نمی شود.
وی گفت: به اظهارات برلوسکنی که گفته آرزو دارد من در تیم او توپ بزنم، احترام می گذارم اما باید بگویم که از حضور خودم در رئال مادرید لذت می برم و قصد دارم در این تیم بمانم.
ستاره پیشین تیم منچستریونایتد موفق شده در این فصل 32 گل برای تیم سفیدپوشان به ثمر برساند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رونالدو:بايد مراقب کيسوکه هوندا باشيم
کريس رونالدو، ستاره رئال مادريد، معتقد است اگر کيسوکه هوندا بتواند در ديدار امشب به ميدان برود، مي تواند خطرناک ترين بازيکن زسکا باشد.
ستاره ژاپنی زسکا اندکی از ناحیه ران دچار مصدومیت شده و حضورش در این دیدار در هاله ای از ابهام قرار دارد؛ هرچند گفته می شود به بازی امشب خواهد رسید و رونالدو معتقد است ملی پوش ژاپنی می تواند یک تهدید واقعی برای رئال باشد.
او در گفتگو با ریا نووستی گفت:" هوندا بازیکن خیلی خوبی است. او پای چپ فوق العاده ای دارد و می تواند برای رئال خطرناک باشد."
دیدار رفت دو تیم در مسکو با تساوی 1-1 به پایان رسیده و لئونید اسلاتسکی، سرمربی زسکا، امیدوار است هوندا بتواند با حضور در این دیدار به تیمش کمک کند.
" هوندا روز گذشته با تیم کار کرد و ما باید ببنیم او برای بازی شرایط خوبی دارد یا خیر. امیدواریم او بتواند بازی کند."
کاکا:زسکا مي تواند براي ما دردسر ساز شود
کاکا، ستاره برزيلي رئال، تاکيد کرد زسکا مسکو مي تواند در ديدار امشب براي تيمش دردسرساز شود.
دیدار رفت دو تیم در مسکو با تساوی 1-1 به پایان رسید و ستاره سابق میلان به هم تیمی هایش هشدار داد که در این دیدار امشب هم باید کاملا مراقب باشند.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" تیم زسکا بسیار خطرناک است. آنها در مسکو شرایط سختی برای ما رقم زدند. ما باید مراقب باشیم زیرا آنها می توانند مشکلات زیادی برای ما به وجود بیاورند.
چنین دیدارهایی همیشه دشوار و البته هیجان انگیز است زیرا یک بازی در خانه و یک بازی خارج از خانه انجام می دهید. همین مسئله موجب می شود تا انگیزه زیادی برای بازی در چمپیونزلیگ داشته باشید.
ما تمام تلاش مان را خواهیم کرد تا فارغ از نتیجه دیدار رفت، بهترین بازی مان را مقابل زسکا انجام دهیم. ما همیشه این کار را می کنیم. هواداران ما همیشه از ما حمایت می کنند و همین می تواند شرایط را به نفع ما کند. ما تمام تلاش مان را خواهیم کرد تا با خلاقیت و انجام یک بازی هجومی در این دیدار به پیروزی برسیم."
نیمه اول رئال 1 گل زد
Higuain دقیقه 26
باید در این صدا و سیما رو گِل گرفت. بازی اوساسونا رو پخش میکنن ولی بازی رئال رو پخش نمیکنن. بابا یهو علناً بگین ملت برین آنتن ماهواره ای بگیرین دیگه! چرا دیگه تته پته میکنین؟
بازی تمام شد
4-1 به نفع رئال
G. Higuain دقیقه 26
Cristiano Ronaldo دقیقه 55 و 94
K. Benzema دقیقه 70
برای زسکا
Z. Tosic دقیقه 77
X. Alonso کارت زرد گرفت و از بازی بعدی محروم شد
مرجع خبري رئال مادريد : جنجال در برنابئو پس از آن که در محوطه جریمه زسکا مسکو ، اوزیل مدعی پنالتی در بازی دور برگشت مرحله یک هشتم چمپیونزلیگ بود ، پدید آمد .
روی این صحنه که در دقیقه 14 اتفاق افتاد و هنوز بازی 0-0 مساوی بود ، اوزیل که در آغاز بازی به شدت تشویق شده بود در محوطه جریمه زسکا سرنگون شد . ایگناشویچ او را زمین زد اما استفان لنوی ، داور فرانسوی پنالتی نگرفت .
رئال مادرید 4-1 زسکا / دوختن شنل دهمین قهرمانی را آغاز کنید
رئال مادرید با پیروزی قاطع برابر زسکا مسکو ، به مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ رسید تا روز جمعه حریفش را بشناسد.
در شب پرشور برنابئو ، رئال مادرید با گلهای گونزالو هیگوائین ، کریم بنزما و کریستیانو رونالدو توانست که زسکا را شکست دهد .
بر خلاف گمانه زنی ها ، این هیگوائین بود که جای بنزما در ترکیب اصلی قرار گرفت . در 25 دقیقه آغازین ، زسکا به خصوص از نظر تدافعی ، کاملا بی نقص عمل کرد و چند موقعیت هم داشتند که خطرناک ترینش تک به تکی بود که دومبیا در دقیقه 18 از دست داد .
اما این گل به موقع هیگوائین بود که بازی را به سود رئال برگرداند . او همچون بازی با بتیس ، توانست که با زدن گل اول ، تیم را به بازی برگرداند . کاکا که از کمند آفساید فرار کرده بود ، توپ را برای رونالدو فرستاد اما ال پیپیتا سریع تر خودش را به توپ رساند و در دقیقه 26 گلزنی کرد .
رئال مادرید از آن پس بازی را با آرامش بیشتری دنبال کرد . در دقیقه 34 ، در مقابل حمله دومبیا و موسی ، ایکر یک واکنش خارق العاده داشت . در دقیقه 37 نیز مارسلو دیر به توپ ژابی رسید . به هر صورت رئال مادرید لایق پیروزی حداقلی در نیمه اول بود و توانست که به آن دست پیدا کند .
رئال مادرید نیمه دوم را مطمئن تر آغاز کرد ، هر چند که کارت گرفتن ژابی در اوایل نیمه و محرومیتش از بازی بعدی ، از نکات منفی به نظر می رسید. در دقیقه 55 روی شوت سی متری کریستیانو و واکنش بد چپ چوگوف که پیش از بازی ادعاهای دیگری داشت ، گل دوم رئال نیز به ثمر رسید .
رئال مادرید پس از زدن گل دومش ، سعی در آرام کردن بازی داشت و زسکا نیز که نا امید تر شده بود ، امیدش را روی ضد حملات گذاشته بود . در دقیقه 65 ، روی حرکت اوزیل ، کریستیانو یک موقعیت را از دست داد . سه دقیقه بعدش دومبیا در حالی که کاسیاس هم جا مانده بود ، به طرز عجیبی توپ را از دست داد .
در نهایت ، در دقیقه 70 بنزما یک دقیقه پس از ورودش به زمین روی پاس جادویی اوزیل نشان داد که دیگر خبری از مصدومیتش نیست و کاملا آماده شده است .
مورینیو بعد از این گل سعی در حفظ نتیجه کرد و به همین علت تصمیم به تعویض گرانرو با کاکا گرفت که البته این باعث نشد که رئال گل نخورد . روی حرکت عالی توسیچ و جا ماندن په په ، بازیکن زسکا شوت محکمی را از پشت محوطه وارد دروازه کاسیاس کرد .
زسکا که چیزی برای از دست دادن نداشت ، با این گل روحیه گرفت و سعی داشت که در 13 دقیقه پایانی بتواند دست به معجزه بزند . رئال مادرید نیز با تعویض های تدافعی مورینیو نظیر استفاده از لاس جای بنزما حسابی عقب کشیده بود و سعی داشت که پیروزی را حفظ کند تا این که کریستیانو در دقیقه پایانی بازی ، گل دیگری را به ثمر رساند تا پیروزی رئال قاطعانه تر شود .
در مجموع ، رئال مادرید توانست با یک پیروزی خوب خانگی ، راهی مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ شود هر چند که بهتر بود که دروازه اش گشوده نمی شد. اعتماد به نفس دادن مورینیو به هیگوائین بر خلاف گمانه زنی ها ، بازگشت بنزما به گلزنی و دبل کریستیانو در مقابل حریفی که به مراتب مشکل تر از تیمی نظیر لورکوزن بود ، از دیگر نکات مهم این بازی بود .
خب صعود کردیم
تبریک میگم بازی زیبایی بود
در دو کلمه عالی بودیم
بازم تبریک میگم
ژابی هم بازی بعد محرومه:13:
ولی بازیک های جانشین خوبی رو داریم
فعلا...:11:
خوب دوستان تبریک میگم.
نتیجه که 4-1 به نفع رئال شد.
گل ها رو هیگواین (26) کریس (55 و 94) و بنزما (70) زدن.
انگار گل زسکا که توسیچ زده خیلی قشنگ بوده.
دوباره تبریک و با امید قهرمانی.
تبریک میگم 4-1 بردیم
درکل بازی با اینکه 5 گل داشت ولی زیاد نچسبید :19:
خب صعود کردیم
تبریک میگم بازی زیبایی بود
در دو کلمه خوب بودیم:20:
بازم تبریک میگم
ژابی هم بازی بعد محرومه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی بازیکن های جانشین خوبی رو داریم
کریم هم واقعا 20 ثانیه هست ها:31:
فعلا... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بنزما :" مشکلی میان من و هیگوائین نیست "
کریم بنزما در مصاحبه با تله مادرید در مورد بحث این که او فیکس شود یا مورینیو گفت :" مشکلی میان من و هیگوائین نیست . مهم تیم است . هیگوائین هم امروز گل زد و این خوب است . "
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازیکن فرانسوی در ادامه در این باره که از مصدومیت برگشته بود گفت :" مهم این است که بردیم و صعود کردیم . " در مورد قرعه مرحله یک چهارم گفت :" ببینیم چه می شود . "
منبع: مرجع اخبار رئال
دوستان
من بازیو ندیدم...
شنیدم استاد مورینیوی عزیز اول کریم بنزما رو آورد تو و دوباره کشید بیرون!!درسته؟؟؟کریم آماده بود مثل قبل مصدومیت ؟؟
راستی اگه مرحله ی بعد خوردیم به یه تیم قوی خداییش نبود الونسو تیم رو ضعیف نمیکنه؟؟شاهین بازی میکنه جاش؟آماده هست؟امشب بازی کرد یا نه؟؟
قرعه کشی کی هست؟؟کی معلوم میشه با کی باید بازی کنیم؟؟
این صدا و سیما ی لعنتی بازی تکراری بارسلونا رو دیشب پخش کرد و بازی به این حساسی رو پخش نکرد؟؟؟حد اقل اگه زنگ نمیزنید به روابط عمومی یه چند نفر مثل من ایمیل ها اعتراضی بفرستید به این صدا و سیما...... گندشو دیگه دارن بالا میارن به خداااااااااااا!!!یعنی چی آخه این حرکت زشت؟؟توهین به شعور ما رئالی ها دارن میکنن رسما و ما هم کاملا ساکت نشستیم!!خواهشا با ایمیل های خودتون اعتراض ها رو هر طوری که میتونید وسیع تر کنید به بقیه دوستان رئالی هم پیشنهاد این کار رو بدید تو رو خدا!!!!!!!!!!
راستی دی ماریا قرار نیست برگرده؟؟مصدومیت دی ماریا و کنترائو قراره تا کی طول بکشه؟؟؟میرسن به بازی بعدی تو چمپیونز بچه ها؟؟این مارسلو خوب پر کرده جای کنترائو رو یا هنوز سوتی ها بدجوری میده؟؟
کاکا آماده شده ؟؟؟
پيروزي رئال مادريد برابر زسکا مسکو
رئال مادريد با برد خوبي که مقابل زسکا مسکو به دست آورد راهي مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا شد.
دیدار برگشت در حالی در برنابئو آغاز شد که نتیجه دیدار رفت دو تیم یک بر یک بود.
زسکا بازی را خوب آغاز کرد اما مادرید به تدریج بازی را در دست گرفت و زسکا را در نیمه زمینش محبوس کرد. آنها مطابق انتظار به سرعت هم به گل رسیدند. سامی خدیرا توپ را در دقیقه 26 به کاکا سپرد و او آن را به محوطه ششقدم فرستاد و گونسالو ایگواین توپ را به گل تبدیل کرد.
مادرید نیمه دوم را توفانی آغاز کرد و در دقیقه 55 به گل رسید. سرگی چپچوگوف، دروازهبان زسکا که در بازی رفت نمایشی درخشان داشت اشتباهی بد مرتکب شد. او شوت کریستیانو رونالدو را مهار کرده بود اما توپ از دستش دررفت و به درون دروازه غلتید.
زسکا دیگر انگیزهاش را از دست داده بود و در دقیقه 70 گل سوم را هم خورد. کریم بنزما که چند لحظه پیش وارد میدان شده بود ضربهاش را به سمت دروازه زد و پس از دفع توپ ناامید نشد و آن را با نوک پا به گوشه دروازه فرستاد.
زسکا در فاصله 13 دقیقه مانده به پایان یک گل زد. زوران توسیچ توپ را از سمت چپ به پیش برد و با شوتی مهارنشدنی که به تیر دروازه هم برخورد کرد از فاصله 18 متری گلزنی کرد.
رونالدو در دقیقه 94 جشن مادرید را تکمیل کرد و پاس بنزما را با یک شوت به زیبایی به گل چهارم تبدیل کرد.
مورينيو: بازي درخشاني نبود
مربي پرتغالي در صحبتهايي اعلام کرد که به حريف تيمش در مرحله يک چهارم پاياني فکر نمي کند.
رئال مادرید 4شنبه شب با کسب یک نتیجه مطلوب مقابل زسکامسکو مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپارا کسب کرد.
درپایان این مسابقه مورینیو در کنفرانس خبری شرکت کرد و به خبرنگاران گفت:« به حریفمان درمرحله یک چهارم پایانی فکر نمی کنم. همین که اینجا هستیم، این مهمترین نکته است و الان باید صبر کرد.»
مربی پرتغالی از هواداران تیمش خواست تا به تشویق رئال بپردازند:« من نه از هواداران انتقاد می کنم و نه درمورد آنها اظهر نظر می کنم. باز هم از آنها می خواهیم که به ورزشگاه بیایند ولی نمی خواهم بعد از آن از آنها انتقاد کنم. کروه کوچکی پشت دروازه هستند و باید از این حمایت تشکر کرد.»
ایگواین و بنزما دراین بازی به گل رسیدند و ژابی آلونسو از داور مسابقه کارت گرفت:« نمی توانیم به خاطر غیبت ژابی در بازی بعدی (به خاطر محرومیت) گریه کنیم. دراینجا اوضاعمان خوب بود و مشکلی نخواهیم داشت، چرا که جای او لاس، یا گرانرو و خدیرا بازی خواهند.ژابی استراحت خواهد کرد و دربازیهای لالیگا به میدان خواهد رفت. مهاجمان گل می زنند ولی مهمترین نکته این است که به عنوان یک تیم و به صورت گروهی به گل برسی. از نظر من بحث این است که هر دوی آنها، بنزما وایگواین خیلی خوب کارشان را انجام می دهند.»
البته مربی اسپانیایی معتقداست که تیم روسی هم در بخش هایی از بازی قدرتمند بود:« زسکا در قسمت تدافعی متمرکز و منسجم بودند و 4 بازیکنشان که رو به جلو حرکت می کردند، سریع بودند و می توانستند خطرهای زیادی را خلق کنند . با وجودی که آنها فرصتهای خوبی در ابتدای بازی داشتند، ولی ما توانستیم بازی را تحت کنترل خودمان در بیاوریم. بازی تماشایی ای نبود ولی با بلوغ فراوانی بازی کردیم. بعد از 0-3 بازیکنانمان اندکی از سطح بازی شان کاستند.»
این روزها سوالات فراوانی درمورد کاکا مطرح می شود:« او بازی فوق العاده ای انجام داد. هیچ وقت کاکا به این اندازه کار نکرده بود. او برای تیم خیلی تلاش می کند و طبیعی است که در دقیقه 75 زانوهایش کم بیاورند. بهترین موقعیتهای تیم درنیمه اول را کاکا ساخته و پرداخته کرد.»
درحالی که کارشناسان معتقد بودند که رئال از نطر تدافعی سختی زیادی کشید، آقای خاص نظر دیگری داشت:« من این سختی را ندیدم. په په و راموس در میانه خط دفاعی بازی کردند . ما در دقایق پایانی سختی کشیدیم؛ چون تیممان متوقف شده بود.»
مورینیو درمورد هواداران تیمش گفت:« من کسی نیستم که بخواهم انتقاد کنم. ما کاملا فهمیدیم که برایمان سوت می زنند.»
بنزما به جای هیگواین امد تو زمین و کلا به جز یه گل زیاد موقعیت گیریش نیومدنقل قول:
شاهین هم به میدان نیومد و فکر کنم کلا مورینیو یادش رفته که همچین بازیکنی هم داره :31:
قرعه کشی فردا ظهر انجام میشه و من که امیدوارم به میلان بخوریم
منظورت پرتغالی هست دیگه...نه؟:31:نقل قول:
البته مربی اسپانیایی معتقداست که تیم روسی هم در بخش هایی از بازی قدرتمند بود:
این مادریدی ها باز هم شاهکار خلق کردن؟؟؟؟؟خداییش مورینیو از تیم بره و اوضاع تیم بشه مثل اوضاع اینتر و چلسی که طرفدارای این تیم ها دارن هنوز هنوزه اسمشو در ورزشگاه صدا میکنن؛میتونن خودشون رو ببخشن؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مورینیو درمورد هواداران تیمش گفت:« من کسی نیستم که بخواهم انتقاد کنم. ما کاملا فهمیدیم که برایمان سوت می زنند.»
واقعا که بدجوری جای تاسف و تامل داره این کارا...:41:
خبرگزاری فارس: مدافع برزیلی تیم فوتبال رئال مادرید پس از پیروزی مقابل زسکا مسکو گفت: بدون توجه به قرعه کشی فقط به قهرمانی فکر میکنم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، مارسلو پس از پیروزی ۴ بر یک تیمش مقابل زسکامسکو گفت: همه از من میپرسند که دوست داری حریف بعدی چه تیمی باشد اما مسئله مهم این است که هدف اصلی ما قهرمانی است و برای یک تیم مدعی هیچ فرقی ندارد که حریف بعدی چه تیمی باشد. وی افزود: وقتی فقط به دهمین قهرمانی رئال مادرید در اروپا میاندیشیم چه تفاوتی دارد با چه تیمی بازی کنیم؟ رئال مادرید به عنوان بهترین تیم صعود کننده به مرحله حذفی شناخته شد و از این مرحله هم مقتدرانه صعود کرد. باید با همین قدرت و اراده به سمت فینال حرکت کنیم.
ال پیپیتا و گل زدن در هر سه بازی اخیر
گونزالو هیگوائین برابر زسکا برای سومین بازی پیاپی گلزنی کرد . مهاجم آرژانتینی برابر اسپانیول دبل کرده بود و برابر بتیس هم گل اولش را زد تا ناکامی در گلزنی در هفته های اخیر را کاملا فراموش کند . برابر تیم روسی او توانست که بر خلاف گذشته ناکام در چمپیونزلیگ ، طلسمش را بشکند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]گونزالو هیگوائین روی دور است . با وجود شایعات در مورد آینده اش ، سه بازی پیاپی است که با گلزنی ، این شایعات را خاموش می کند . ال پیپیتا برابر زسکا با زدن گل ، باعث شد که فشار حریف کاهش پیدا کند . روی پاس کاکا ، او به موقع خودش را به توپ رساند تا باز هم گلزنی کند .
...................
کریستیانو رونالدو برابر زسکا باز هم نشان داد که نامبر وان است . مهاجم پرتغالی برای هفتمین بازی پیاپی توانست که گلزنی کند . رکوردی که از 12 فوریه و بازی با لوانته آغاز شده است .
کریستیانو رونالدو بازی به بازی بیشتر خودش را نشان می دهد . او اکنون برابر لوانته ، راسینگ ، زسکا ، رایو ، اسپانیول ، بتیس و دوباره زسکا گلزنی کرده تا به رکورد هفت بازی گلزنی پیاپی برسد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رونالدو برابر زسکا با این که مثل همیشه نبود اما باز هم نشان داد که از فرصتهایش بهترین بهره را می برد . گل اولش روی اشتباه چپ چوگوف به ثمر رسید و گل دومش روی حرکت خوب بنزما . کریستیانو برابر بنزما تلاش می کند که رکوردش را بهبود ببخشد .
MARCAصعود برای ادامه راه
مثلث طلایی رئال مادرید بدون یک بازی درخشان ، تیم را به یک چهارم رساند
بحث هیگوائین و بنزما جنجالی نشد : هر کدام یک گل زدند
دبل دیگر کریستیانو
کریم: از بازی کنار گونزالو لذت میبرم
ژابی کارت زرد گرفت تا بازی رفت را از دست بدهد
مورینیو از حمایت دوآتشه ها تشکر کرد
فردا ، یک قرعه کشی خالص
بکن باوئر :" این رئال مادرید نیست این منتخب جهان است "asکریستیانو آمار استثنایی : 128 بازی ، 128 گل
پیش به سوی مرحله یک چهارم
قرعه کشی فردا در نیون
چمپیونزلیگ در آغوش
مورینیو :" بازی خوبی نبود اما با تجربه کار کردیم "
حریف باکلاسی داشتیم
نه. یعنی من که همچین چیزی ندیدم. بنزما هم عالی بود. انگار این مدت که نبوده، خیلی دلش واسه گلزنی تنگ شده بوده. نفوذ هاش معرکه بود.نقل قول:
فکر نکنم. انگار هنوز دلش از الکلاسیکو ها پره. دیشب تا جایی که من متوجه شدم، تیم + مورینیو تشویق می شدن. از سوت خبری نیود.نقل قول:
= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =
یه چند تا مطلب تو ذهنم هست، بگم...
اولاً تیم روسی خیلی خوب بود. فکر نمیکردم تو برنابئو اینقدر با شجاعت و جسورانه بازی بکنه. ضد حمله های خیلی خطرناکی داشتن، به خصوص تو نیمه ی اول بازی. فشار خونم بالا پایین میشد وقتی حمله میکردن... :31: از این کلمه خوشم نمیاد، چون جواد خیابانی زیاد ازش استفاده میکنه، ولی توصیف بهتری پیدا نمیکنم: زسکا واقعاً تیم "چغر"ـی بود. البته ما بهتر بودیم. از همون اول برای یه برد پرگل رفتیم تو زمین.
این کریس روز به روز دوست داشتنی تر :40: میشه. هر بازی بهتر از بازی قبل. در خدمت تیم، باگذشت و فداکار. باورم نمیشد وقتی دیدم ضربه ی ایستگاهی رو که خودش گرفته بود، به ژابی داد بزنه. دیشب کلی دوید و موقعیت ایجاد کرد واسه بقیه، اما تیم روس واقعاً خوب دفاع کرد، والا نتیجه این نبود... درضمن دیشب دریبل هاش گرفت و چند تا دریبل قشنگ ازش دیدیم. و اینکه دیشب 2 3 تا استارت زد در حد مرگ... :18: گل زسکا رو ندیدم، چون همونجا تصویر قطع شد، اما گل اول رونالدو هم فوق العاده بود. من نمیگم خوش شانسی رونالدو، چون شوتش تو چارچوب بود. میگم بدشانسی و بی تجربگی دروازه بان.
کاکا هم دیشب خوب بود، به خصوص اوایل بازی. چند تایی اشتباه داشت، ولی خیلی خوب کار کرد + یه پاس گل. بعدش کم کم افت کرد تا اینکه تعویض شد. انگار خیلی زود خسته میشه. :41:
اوزیل... نیمه ی اول یه حرکت خارق العاده داشت. اگه اون صحنه گل میشد، تا یک هفته ازش صحبت بود. تک و تنها و در یک کورس طولانی دو سه نفر رو به زیبایی تمام دریبل زد، مخصوصاً دریبل آخرش شاهکار بود.
از ایکر هم هر چی بگم کمه. ایکر عشقه... :40: دیشب یه توپ عالی رو عالی تر گرفت که گرفتنش فقط کار کاسیاس هاست. اما نباید جمع ببندم، چون یه دونه کاسیاس بیشتر نداریم که اونم دروازه بان رئاله... :40::40:
:40::40::40::40::40:
خبرگزاری فارس: پیروزی رئال مادرید مقابل زسکا با درخشش هیگواین، بنزما و رونالدو رقبای اروپایی را به تکاپوی تفسیر و تحلیل انداخته است. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، رئال مادرید در بازی برگشت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا مقابل زسکا مسکو به برتری ۴ بر یک دست یافت که طی آن رونالدو ۲ بار، ایگواین و بنزما موفق به گلزنی شدند. این مثلث رویایی از ابتدای فصل مدنظر مورینیو بود اما به دلایل مختلف از جمله مصدومیت، نوع تاکتیکها و اشتباهات فردی در حین بازی، هر بار شاهد تخریب یکی از اضلاع این مثلث بودیم. شب گذشته اما این سه راس کلیدی خوش درخشیدند و مورینیو نیز در نشست خبری خود گفت: به داشتن چنین مثلثی افتخار میکنم. بر همین اساس و با توجه به ابهام در چینش رقبای اروپایی اکثر سایتهای خبری اروپا تیتر اول خود را به تحلیل این مثلث مرگ اختصاص داده و راههای از کار انداختن این برگ برنده را معرفی کردهاند. کریس رونالدو که با ۲ گل شب گذشته خود در ۱۲۸ بازی رسمی خود با لباس رئال مادرید، ۱۲۸ گل زده را به ثبت رسانده در کنار بنزما و هیگواین خانواده مادریدیسمو را برای دهمین قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا امیدوار کرده است. گازتا دلواسپورت ایتالیا نیز بر این باور است که اگر میلان حریف آینده رئال مادرید باشد باید ضمن یافتن راهی برای تخریب استحکام دفاعی مادرید این مثلث مرگ را هم خنثی کند.
دوستان نظرتون راجع به این جمله چیه؟نقل قول:
بکن باوئر :" این رئال مادرید نیست این منتخب جهان است "
من فکر میکنم با این حرف ارزش کار مورینیو میاد پائین. هر کی ندونه فکر میکنه کل ترکیب از اول همینطوری بود!. تا اونجایی که من یادمه این تیم رو مورینیو و پرز اینطوری ساختن. بنزما و کاکا که نا آماده بودن رو مورینیو اینطوری بهشون انگیزه داده و الان دوباره شدن اون بازیکن های اماده و دیماریا تو جام جهانی خوب بازی کرد ولی بودن کسایی که میگفتن این دیگه کیه و ... حتی آلونسو تو لیورپول اینهمه تو چشم نبود.
وقتی میگن تیم منتخب جهان مثل اون کهکشانی های یک میاد تو ذهن آدم که بزرگترین های اون زمان رو خریده باشن نه اینکه یه تیم عالی درست کنی از بازیکنهای خوبی که شاید تو تیم های دیگه این همه دیده نشن. تاکید من رو انتخاب درست و طرح و برنامۀ مخصوصی هست که مورینیو برای تیم داشت. چون فکر میکنم خیلی دقیق میدونست چی میخواد و کم کم اونا رو جمع کرد دور هم منتهی اونا تو غوغای خبری کریس - کاکا کمتر دیده شده بودن.
خبرگزاری فارس: سرمربی تیم فوتبال رئال مادرید پس از پیروزی ۴ بر یک مقابل زسکا مسکو گفت: فرقی نمیکند با بارسا بازی داشته باشیم یا آپوئل. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، خوزه مورینیو کارت زرد آلونسو را اتفاقی نگران کننده خواند و گفت: این اصلا خوب نیست که ژابی را در بازی بعدی نداشته باشیم. به هر حال برای صعود به مرحله بعدی باید هزینه میکردیم و خوشحالم که مصدومیت خاصی وجود ندارد. مورینیو ادامه داد: برای مرحله بعدی هر بازی شرایط خاص خودش را خواهد داشت، مهم نیست با بارسا بازی کنیم یا آپوئل قبرس و هر کدام از بازیها میتواند کاملا سخت و غیر قابل پیشبینی باشد. وی افزود: زسکا مسکو یکی از حریفان سرسخت این مرحله بود و رئال مادرید نیز یکی از سختترین سدهای لازم برای عبور از این مرحله را شکست.
کریستیانو :" هنوز در حال یادگیری هستم "
کریستیانو رونالدو ، مهاجم پرتغالی رئال مادرید همچنان با گلها و آمارش ، دنیای قوتبال را انگشت به دهان خود می کند . ستاره پرتغالی برابر زسکا برای هفتمین بازی پیاپی گلزنی کرد تا تیمش را به مرحله یک چهارم نهایی نزدیک تر کند . هر چند که او خودش هم می داند که می تواند بهتر شود .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ستاره پرتغالی پس از پیروزی برابر زسکا گفت :" هنوز یادگیریم از رئال مادرید تمام نشده است . باشگاه سال به سال بهتر می شود ، من هم همین طور . همیشه سعی می کنم بهتر شوم و بهترین بازیم را ارائه دهم . " حرفهایی که نشان از روحیه و عزم خاص این ستاره دارند .
.............
تبدیل شدن فرناندو آلونسو ، خولیو ایگلسیاس و سرجیو گارسیا به عضو افتخاری باشگاه
هیئت مدیره رئال مادرید برای اهدای عنوان عضو افتخاری به فرناندو آلونسو ، راننده فرمولا ، خولیو ایگلسیاس ، خواننده و سرجیو گارسیا ، گلف باز به خاطر کارهای " این مادریدیسموهای بزرگ " به توافق رسید .
در بیانیه ای در وبسایت رئال مادرید ، مدیران زیرمجموعه فلورنتینو پرز اعلام کردند که ارزشهای باشگاه را در این سه نفر دیده اند . در این بیانیه آمده است :" باشگاه رئال مادرید می خواهد علنا از کارهای این مادریدیسموهای بزرگ و علاقه ای که به باشگاه داشته اند ، سپاسگزاری کند . "
در مورد فرناندو آلونسو ، باشگاه رئال مادرید اذعان داشته که " توانایی غیر قابل پرسش " علاوه بر "کاراکتر رام نشدنی که دارد " باعث شده که دو دوره قهرمان فرمولا شود .
در مورد خولیو ایگلسیاس نیز نوشته شده که او لیدری " در موسیقی کشور اسپانیا " برای سالیان متمادی است و تبدیل به اسطوره ای با "روحیه پیشرفت دائمی " شده است .
درباره سرجیو گارسیای گلف باز نیز باشگاه رئال مادرید اعلام کرده که " یکی از بزرگترین های گلف امروز با چندین پیروزی شامل چندین مقطع ، قهرمانی رایدر کاپ است که سمبل گلف اسپانیاست . "
........................
تمجید مطبوعات روسیه از قدرت رئال مادرید
"معجزه ای رخ نداد " این تیتر روزنامه ورزشی روسی "اسپورت اکسپرس " در مورد بازی برگشت مرحله یک هشتم نهایی چمپیونزلیگ در پایتخت اسپانیا میان رئال مادرید و زسکا مسکو بود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این روزنامه با اشاره به موقعیت هایی که دومبیا در مراحل آغازین بازی از دست داد ، گفت :" می توانستیم ببریم ، با دستانی که به قلبمان بود ، هرگز . "
ویکتور لوسف ، انالیزور ورزشی وبسایت روسی ورزشی " گازتا " نیز تیتر زده است :" معجزه ها در فوتبال وجود ندارند . " لوسف ادامه داده است :" حق با خوزه مورینیو ، مربی رئال مادرید بود که گفته بود در فوتبال معجزه وجود ندارند ، بلکه شگفتی ها هستند . با او موافقم. این بار شگفتی هم دیده نشد ، رئال مادرید با شایستگی برد چرا که انتظارش هم می رفت . "
زوران توسیچ نیز در مصاحبه با با این وبسایت ، به تمجید از رئال مادرید پرداخت و گفت :" مقابل بهترین تیم جهان باختیم ." سوفتسکی اسپورت ، دیگر روزنامه ورزشی روسیه نیز تیتر زده بود :" پادشاهان می توانند همه کاری کنند . "
............................
کریستیانو رونالدو ، ستاره رئال مادرید ممکن است که امشب به سن مامس برود تا بازی اتلتیک و منچستر یونایتد را از نزدیک تماشا کند . ممکن است که ستاره پرتغالی از یک روز استراحتش برای دیدن هم تیمی های سابقش استفاده کند . پس از سرخوشی از صعود در چمپیونزلیگ ، امشب در لیگ اروپا قرار خواهند گرفت .
هنوز این خبر قطعی نشده اما شایعه ای که در شبکه های اجتماعی پخش شده حاکی از آن است که ستاره پرتغالی احتمال دارد امشب در سن مامس با هم تیمی های سابقش دیدار کند . این بازیکن شش فصل در یونایتد بوده و احترام زیادی برای این باشگاه قائل است .
رونالدو سه لیگ برتر انگلیس ، 1 جام حذفی ، 2 جاتحادیه ، 1 چمپیونزلیگ و 1 جام باشگاه های جهان را با شیاطین سرخ برد . کریستیانو از سال 2009 که به رئال پیوسته با زدن 128 گل در 128 بازی تبدیل به یکی از اسطوره های تیم شده است .
مارسلو:
نگرانرويارويي با بارسا در ليگقهرمانان نيستيم
مدافع برزيلي در صحبتهايي اعلام کرده که رئال بايد هر تيمي که مقابلش قرار مي گيرد را شکست دهد.
مارسلو مدافع برزیلی باشگاه رئال مادرید نگران احتمال رویارویی تیمش مقابل بارسلونا در مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا نیست.
رئال مادرید در مجموع دو دیدار رفت و برگشت با نتیجه 2-5 از سد زسکا مسکو عبور کرد و به مرحله یک چهارم پایانی لیگ قهرمانان اروپا راه یافت.
فصل گذشته رئال بعد از شکست 1-3 در مجموع دو دیدار رفت و برگشت مقابل بارسا از راه یابی به فینال بازماند.ولی مارسلو نگران احتمال تکرار این اتفاق نیست.
مارسلو در پایان دیدار 4شنبه شب تیمش مقابل زسکامسکو که با برد 1-4 رئال همراه بود به خبرنگاران گفت:« ما ترجیح خاصی نداریم که به حریف مشخصی بخوریم. هر حریفی که به ما بخورد، برای ما تفاوتی ندارد. ما باید مقابل هر حریفی که مقابللمان قرار می گیرد، به پیروزی برسیم. اصلا برایمان اهمیتی ندارد که دراین مرحله مقابل بارسا قرار بگیریم. ما باید تلاش کنیم تا مقابل هر حریفی که روبرویمان قرار گرفت به پیروزی برسیم.»
مارسلو درادامه صحبتهایش درمورد بازی 4شنبه شب رئال و استقبال هواداران تیمش گفت:« هواداران از ما می خواستند تا بهتر بازی کنیم ولی نکته مهم دراین بازیها این است که به پیروزی برسیم. ژوزه مورینیو مربی پیروزی طلبی است و از ما می خواست تا تمرکز بیشتری داشته باشیم.»
ايگواين: تنها روي ادامه فصل تمرکز دارم
در ماه هاي اخير شايعاتي زيادي در مورد جدايي اين ملي پوش آرژانتيني از رئال منتشر شده است.
گونسالوایگواین، مهاجم رئال مادرید، اعلام کرد توجهی به شایعات اخیر در مورد آینده اش در این باشگاه ندارد و تنها روی عملکردش در دیدارهای ادامه فصل تمرکز دارد.
او در گفتگو با سایت اختصاصی باشگاه رئال گفت:" من هرگز نگران آینده ام نیستم. من کاملا آسوده خاطر هستم و ذهنم تنها روی ادامه فصل تمرکز دارد."
او سپس در مورد پیروزی 4-1 تیمش مقابل زسکا صحبت کرد و از صعود تیمش به مرحله بعدی چمپیونزلیگ اظهار خوشحالی کرد.
" خوشحاالم که به مرحله بعدی رسیدیم و همین طور به خاطر اینکه در این دیدار مهم گلزنی کردم. برای تیم خوشحالم، برای هم تیمی هایم و اینکه به مرحله یک چهارم نهایی رسیدیم که مهمترین مسئله بود.
باید ببینیم حریف مان در مرحله بعد چه تیمی خواهد بود. البته برای رسیدن به قهرمانی باید هر تیمی را شکست داد."
خوردیم به آپوئل!: دی
که بازی رفت تو زمین اوناست..
برنده نا مشخص این بازی(!!) هم با برنده مارسی-بایرن بازی میکنه!
که خوبیش اینه که اونجا هم بازی اول مهمان خواهیم بود!
شما رو نمیدونم، اما من رو قهرمانی از الان شرط میبندم!
یعنی تا فینال از بارسا خبری نیست؟؟؟
دوست داشتم زودتر میخوردیم به بارسا و بازی رفت هم تو نیوکمپ میبود!!!
ـــه نه بابا خیلی زوده احتملا یه بایرن بخوریمنقل قول:
عجب بازی بشه:20:
من که دارم اون بازی ها لحظه شماری میکنم:21:
ولی خداییش حریف خوبیه
تو همه اینا بهترین حریفی بود که میتونست بش بخوریم
مسیر تورنومنت هم خوبه
به امید خدا اگه بریم مرحله بعد بایرن حریفمونه و ...
.....
قرعهکشي يکچهارم نهايي ليگقهرمانان اروپا
در مراسم قرعهکشي دور يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا بارسلونا حريف ميلان شد و رئال مادريد به آپوئل قبرس خورد.
قرعهکشی دور یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا امروز در مراسمی با حضور بزرگان یوفا و فیفا و مقامات فدراسیونهای فوتبال کشورهایی که در این مرحله نماینده باشگاهی دارند برگزار شد.
در این مراسم ۸ تیم راه یافته به مرحله یک چهارم نهایی یعنی بنفیکا، بارسلونا، مارسی، رئال مادرید، بایرن مونیخ، میلان، چلسی و آپوئل منتظر روشن شدن تکلیف بازی بعدی خود بودند.
شهر نیون سوئیس بیش از ۴۰ حامی مالی غولپیکر یوفا را در سالن مخصوص مراسم قرعهکشی جا داده بود و بیش از ۱۴۰ خبرنگار و عکاس این مراسم را پوشش خبری دادند.
فینال لیگ قهرمانان اروپا در خانه بایرن مونیخ آلمان (۱۹ ماه می) برگزار خواهد شد و به همین مناسبت در ابتدای مراسم حاضرین با این استادیوم و تاریخچه آن بیشتر آشنا شدند.
پس از قرعه کشی برنامه مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا به شرح زیر مشخص شد:
آپوئل – رئال مادرید
المپیک مارسی – بایرن مونیخ
بنفیکا – چلسی
میلان – بارسلونا
بر همین اساس بازی های رفت از یک چهارم نهایی ۲۷ و ۲۸ مارس (۷ و ۸ فروردین) و بازیهای برگشت ۳ و ۴ آوریل (۱۴ و ۱۵ فروردین) برگزار خواهد شد.
برنده دیدار بایرن مونیخ و مارسی در مرحله بعد به مصاف برنده بازی رئال مادرید و آپوئل میرود و برنده دیدار بنفیکا و چلسی با برنده مسابقه میلان و بارسا روبهرو میشود.
خوب این وسط بایرن رو هم حذف میکنیم که نگن قرعه خیلی شانسی بود:دینقل قول:
به نظر منم همه چی واسه رئال و مورینیو آمادست که تعداد قهرمانیای لیگ قهرمانانمون رو برای اولین بار دو رقمی کنیم.
هرچند بایرن مونیخ حریف خیلی چغری هست و به همین راحتیا نمیشه ازش گذشت. مخصوصا که بازی رفت تو خونه اونا هست.
البته، با توجه به نتایج بازی چلسی VS ناپولی و همینطور Milcan VS Aresenal به نوعی میشه گفت که بازی رفت در خانه حریف زیاد هم بد نیست. چلسی تونست جبران کنه و آرسنال هم تا مرز جبران کردن پیش رفت.
اتفاقا بازی رفت تو خونه اونا باشه به نظر من بهتره...چون تو سانتیاگو هر بلایی که بخوایم سرشون میاریم...! مخصوصا اگر تو خونه اونا پیروز بشیم خیلی کارمون راحت تر میشه..!
ـــه نه بابا خیلی زوده احتملا یه بایرن بخوریمنقل قول:
عجب بازی بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که دارم اون بازی ها لحظه شماری میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خداییش حریف خوبیه
تو همه اینا بهترین حریفی بود که میتونست بش بخوریم
مسیر تورنومنت هم خوبه
به امید خدا اگه بریم مرحله بعد بایرن حریفمونه و ...
.....
بوتراگوئنو :" برای آپوئل احترام زیادی قائلیم "
امیلیو بوتراگوئنو ، مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید در مراسم قرعه کشی مراحل بعدی چمپیونزلیگ در نیون حضور داشت و می خواست که حس سرخوشی را از تیم پس از تقابل با آپوئل بیرون کند .
مدیر روابط آکادمیک رئال مادرید گفت:" در ابتدا همه دوست داشتند به آپوئل بخوریم اما هیچ گاه نمی دانیم که چه می شود . آنها تیمی هستند که سال فوق العاده ای در چمپیونزلیگ داشته اند و برایشان احترام زیادی قائلیم . "
هر چند که می داند رئال مادرید با توجه به این که بازی برگشت رد خانه اش شانس زیادی دارد :" مطمئنا این نکته مثبتی است . مقابل هوادارانمان برای یک بازی مشکل آماده می شویم . برنابئو یاداور شب های بزرگ اروپایی است و هواداران همیشه در استادیوم ما کار مشکلی داشته اند . "
سپس در احترام به حریف گفت :" ما به شانس هایمان مطمئن هستیم اما به آپوئلاحترام می گذاریم . می دانیم که تیم جنگنده ای هستند و در یک قرعه دراماتیک ، لیون را اوت کرده اند . بی تردید آسان نیست ... "
.......
ما هم همینطور
نباید دست کم بگیریم ولی سوراخن:27:
.........
نایب رئیس آپوئل :" توپ هنوز گرد است "
پولیدورو آنتیس ، نایب رئیس آپوئل در مورد تقابل با رئال مادرید صحبت کرد . او همچنان امیدوار است و می گوید :" توپ هنوز گرد است . " و افزود که " همه تلاش خود را در این زمین برای موفقیت انجام خواهیم داد . "
پولیدورو ادامه داد :" رئال مادرید باشگاهی است که کل دنیا را تحت تاثیر قرار داده است . باید صبر کنیم و ببینیم که چه می شود . "
باشگاه قبرسی در صفحه توئیترش در مورد این بازی نوشته بود :" از یکی از بزرگترین تیمهای فوتبال جهان ، رئال مادرید استقبال می کنیم . "
....
پــ نـــ پـــ میخوایم با توپ بیضی بازی کنیم:31:
آپوئل – رئال مادرید
المپیک مارسی – بایرن مونیخ
بنفیکا – چلسی
میلان – بارسلونا
رئال مادريد در فصل آينده پيراهن سبز رنگ به تن مي کند
تیم فوتبال رئال مادرید در فصل آینده از پیراهن سبزرنگ به عنوان پیراهن دوم خود استفاده می کند.
به گزارش خبرگزاری اسپانیا ، کمپانی پوشاک ورزشی آدیداس که حامی پوشاک باشگاه رئال مادرید است اعلام کرد پس از توافق با مسئولان باشگاه پیراهن دوم تیم برای فصل آینده را با رنگ سبز طراحی می کند.
این در حالیست که رئال این فصل پیراهن رنگ قرمز را به عنوان پیراهن دوم خود به تن می کند.
مسئولان آدیداس اعلام کردند رنگ قرمز مورد استقبال طرفداران رئال قرار نگرفته و بدین ترتیب تصمیم به تغییر آن گرفته شد.
این برای چهارمین بار پس از سال 1965 خواهد بود که رئال رنگ سبز به تن می کند. در ان سال رئال در جام لاتین و در دیدار برابر تیم ریورپلاته از این رنگ بهره برد و در سالهای 1971 و 1973 در بازی برابر کاردیف سیتی ولز و دینامی کی یف اوکراین رئالی ها پیراهن سبز پوشیدند.
واحد مرکزی خبر
برنامه کامل مرحله یک چهارم نهایی چمپیونزلیگ 12-2011
به نظر من بازی کردن جلوی تیم های ناشناخته بدون ریسک نیست. این آپوئل حتماً یه چیزی داشته که تا اینجا رسیده. جلوی همین زسکا اگه یه کم شل بازی میکردیم، به مشکل خورده بودیم.
:40::40::40::40::40:
به این دست صحبت های بکن باوئر عادت داریم ، بالاخره چه دستاویزی مهمتر و بزرگتر از رئال برای تیتر شدن در مطبوعات ؟نقل قول:
صد البته واسه معروف شدن:27:نقل قول:
اگه خط دفاع مون اتوبان نشه !!! اربلوا و راموس سوتی ندن !! مارسلو یکم دقت کنه !!
به راحتی میتونیم این بایرن رو ابکش کنیم
فقط نمیدونم دی ماریا تا اون موقع میرسه یا نه ؟!
آره تا اون موقع میرسه و حتی احتمال میره تا بازی با مالاگا تو تمرینات گروهی شرکت کنهنقل قول:
+
کوانترائو امروز به تمرینات گروهی اضافه شد !
بایرن خطریه. تیم خوبیه و همه جور بازیکنی هم داره. اون گومز لعنتی که مثل برج میلاد میموه :31: خیلی ترسناکه. روبن و ریبری هم که دیگه حرفی نمیزارن. به نظرم دفاع رئال جلوی بایرن کم میاره. حد اقل نفر به نفر که اینطوریه. روبن و ریبری میتونن دمار از روزگار مارسلو و آربلوا در بیارن. اگه بریم برسیم به بایرن اونوقت به نظرم بهترین راه حمله هست و فقط حمله.
کاسياس: تا فينال ال کلاسيکو نداريم
دروازهبان تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا پس از محرز شدن حريفان در مرحله يک چهارم نهايي و روند بازيهاي مرحله نيمههايي گفت: ال کلاسيکو نداريم تا فينال.
به نقل از مارکا اسپانیا، ایکر کاسیاس دروزاهبان ملیپوش رئال مادرید اسپانیا پس از آنکه مشخص شد حریف رئال مادرید آپوئل قبرس است تصریح کرد: در چنین مرحلهای کاملا غیر حرفهای است اگر از آسان بودن یا سخت بودن یک بازی حرف بزنیم. همه تیمهای قدرتمند هستند و ما نباید حریف قبرسی خود را دست کم بگیریم، اگر آپوئل تیم کوچکی بود هرگز به این مرحله نمیرسید.
کاسیاس ادامه داد: با توجه به قرعهکشی صورت گرفته و روند بازیها در نیمهنهایی مشخص شد که الکلاسیکو دربی به این زودیها در لیگ قهرمانان اروپا نداریم و باید تا فینال رقابتها صبر کنیم و در استادیوم بایرن مونیخ آلمان شاهد الکلاسیکودربی باشیم.
کاسياس: بازيکني در سطح رونالدو نديدهام
هيچوقت فکرش را هم نميکردم او بتواند به اين زودي خوش بدرخشد و نقشي به اين پررنگي در تيم ما داشته باشد.
دروازهبان تیم فوتبال رئال مادرید با تمجید از کریس رونالدو گفت: رونالدو بهترین بازیکنی است که تا به حال دیدهام.
ایکر کاسیاس با بیان مطلب فوق اظهارداشت: من هیچوقت کسی را در این سطح ندیدهام. آمار و ارقام رونالدو فوق العاده است. واقعیت این است که هیچوقت فکرش را هم نمیکردم او بتواند به این زودی خوش بدرخشد و نقشی به این پررنگی در تیم ما داشته باشد.
وی همچنین در ادامه در مورد فرناندو تورس گفت: مردم خیلی سریع کارهای مهمی که او برای تیم ملی اسپانیا انجام داده را فراموش میکنند. مردم درمورد تورس خیلی ناعادلانه رفتار میکنند. او حق این را دارد تا از اعتماد بیشتری برخوردار باشد.
کاپیتان رئال در ادامه با ابراز امیدواری از اینکه بتواند در یورو۲۰۱۶ هم حضور داشته باشد، افزود: از نظر من، این یورو آخرین یوروی من نخواهد بود، مگر اینکه مربی تیم روی من حسابی باز نکند. یک دروازهبان میتواند برای سالیان درازی در سطح بالایی بازی کند.
مورينيو: بايرن مدعي اصلي قهرماني است
باواريايي ها در اين مرحله بايد با المپيک مارسي روبرو شوند و در صورتي عبور از اين تيم فرانسوي، احتمالا در مرحله بعد روبروي رئال قرار خواهند گرفت.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، معتقد است بایرن می تواند قهرمان این فصل رقابت های چمپیونزلیگ شود.
شاگردان هاینکس در مرحله گروهی بالاتر از ناپولی، منچسترسیتی و ویارئال، راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند و در این مرحله هم با پیروزی 7-1 در مجموع دو دیدار مقابل باسل سوئیس، پای به مرحله یک چهارم نهایی گذاشتند.
باواریایی ها در این مرحله باید با المپیک مارسی روبرو شوند و در صورتی عبور از این تیم فرانسوی، احتمالا در مرحله بعد روبروی رئال قرار خواهند گرفت.
مورینیو که از تهدید تیم آلمانی به خوبی آگاه است، در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بایرن می تواند در چمپیونزلیگ هر تیمی را شکست دهد. من آنها را یکی از مدعیان اصلی می دانم."
رئالی ها در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی روز 27 مارس در خانه آپوئل به میدان خواهند رفت و دیدار برگشت را روز 4 آوریل در برنابئو انجام خواهند داد.
بنزما :" به خوبی استراحت کرده ام و در بهترین سطح هستم "
کریم بنزما برابر زسکا عملکرد خوبی داشت و حالا هموطنش فردریک هرمل که همیشه علاقه خاصی به او داشته ، از روزنامه آس با این بازیکن مصاحبه کرده است .
خوشحالی که برگشته ای ؟
گلزنی خوشحالم کرد . از نظر بدنی حس خوبی دارم . هیچ مشکلی از نظر مصدومیت حس نمی کنم . کاملا و با اعتماد به نقس ریکاوری کردم . وقتی که به بازی وارد شدم ، فهمیدم فضاهایی هست که می توانم استفاده کنم . اما مهم این است که بردیم و صعود کردیم .
نگران نیستی که دوباره مصدوم شوی ؟
فوتبال هست و مصدومیت. با ترس بازی نمی کنم چرا که می دانم این چیزها در زندگی یک بازیکن رخ می دهند و هیچ گاه به آن فکر نمی کنم . سخت تلاش می کنم و تلاشهای لازم را انجام می دهم تا مصدوم نشوم . به خوبی استراحت کرده ام و در بهترین سطح هستم .
گلزنی پس از 33 ثانیه عادی نیست ...
عده ای لقبی به من داده اند (20 SECOND) اما این اوزیل بود که به من یک سوپر پاس داد . به سمت دروازه شوت زدم که توپ درست روی پایم برگشت البته خوش شانس بودم .
چرا ترجیح دادی روی گل آخر پاس بدهی و خودت شوت نزنی ؟
گلزنی را دوست دارم اما باید در ابتدا به صلاح تیم فکر کرد . وقتی په په به من پاس داد ، دیدم که دروازه بان بیرون کشیده است . می توانستم چیپ بزنم اما یک هم تیمی بود که جایگاهی بهتر از من داشت . اگر کس دیگری به جز کریستیانو بود هم همین کار را می کردم .
قصدت کمک به رونالدو در دوئلش با مسی نبود ؟
این گونه نبود . فقط سر راست تر بود .
جو تیم خوب به نظر می رسد ...
هر کسی می تواند سهمی داشته باشد . می دانیم که برای دو ماه باقیمانده از رقابت ها به همه نفراتمان نیاز داریم .
هدف دهمین جام است ...
رئال مادرید همیشه باید برنده باشد . ما فقط برد می خواهیم . امسال حرف از دهمین چمپیونزلیگ هم زیاد است ... اما این برای تیم بزرگی نظیر رئال مادرید طبیعی است .
آپوئل را چطور می بینی ؟
درست است که تیمی هستند که به ندرت جامی برده اند اما اگر به مرحله یک چهارم رسیده اند حتما مستحق این بوده اند که در جمع 8 تیم باشند.
مدیر آپوئل :" هیچ کس دوست نداشت به رئال بخورد "
فویووس اروتوکریتو ، مدیر آپوئل نیکوزیا گفت که هیچ کدام از تیمها دوست نداشتند به رئال بخورند اما به هر حال افتخار می کند تیمش برابر تیم مورینیو قرار می گیرد .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مدیر تیم قبرسی گفت :" مطمئنا هیچ کس دوست نداشت به رئال مادرید بخورد . به هر حال بازی برابر بهترین تیم جهان افتخاری است . البته چیزی برای از دست دادن نداریم و برای بردن بازی می کنیم " وی افزود :" این که به این جا رسیده ایم رویایی است . بازی رفت در خانه است ، باید بهترین نتیجه را بگیریم و سپس در مادرید بازی خواهیم کرد . "
من میگم قبل از هر چیز بذارید ببینیم رئال به سلامت میتونه از این مرحله صعود کنه یا نه ! شاید یه مقدار خنده دار به نظر برسه اما به نظر من حتی نمیشه همین تیم قبرسی رو هم دست کم گرفت به هر حال فوتباله دیگه هیچ جوری نمیشه پیش بینیش کرد!
امیدوارم با قدرت ظاهر بشن و بتونن بعد از چند سال سلطه بارسلونا لیگ قهرمانان رو فتح کنن کاری که شدنی هست اما انجام دادنش خیلی سخت به نظر میرسه!
مورينيو: بايرن مدعي اصلي قهرماني است
باواريايي ها در اين مرحله بايد با المپيک مارسي روبرو شوند و در صورتي عبور از اين تيم فرانسوي، احتمالا در مرحله بعد روبروي رئال قرار خواهند گرفت.
ژوزه مورینیو، سرمربی رئال، معتقد است بایرن می تواند قهرمان این فصل رقابت های چمپیونزلیگ شود.
شاگردان هاینکس در مرحله گروهی بالاتر از ناپولی، منچسترسیتی و ویارئال، راهی مرحله یک هشتم نهایی شدند و در این مرحله هم با پیروزی 7-1 در مجموع دو دیدار مقابل باسل سوئیس، پای به مرحله یک چهارم نهایی گذاشتند.
باواریایی ها در این مرحله باید با المپیک مارسی روبرو شوند و در صورتی عبور از این تیم فرانسوی، احتمالا در مرحله بعد روبروی رئال قرار خواهند گرفت.
مورینیو که از تهدید تیم آلمانی به خوبی آگاه است، در گفتگو با نشریه بیلد گفت:" بایرن می تواند در چمپیونزلیگ هر تیمی را شکست دهد. من آنها را یکی از مدعیان اصلی می دانم."
رئالی ها در دیدار رفت مرحله یک چهارم نهایی روز 27 مارس در خانه آپوئل به میدان خواهند رفت و دیدار برگشت را روز 4 آوریل در برنابئو انجام خواهند داد.
ورزش 3
رئال یک روز بیشتر از بارسا برای الکلاسیکو استراحت می کند
قرعه کشی چمپیونزلیگ که در نیون انجام شد ، روی لالیگا هم تاثیراتش را دارد . الکلاسیکو در نیوکمپ در روزهای 2 یا 3 اردیبهشت برگزار می شود اما به هر حال رئال در صورتی که دو تیم به نیمه نهایی اروپا برسند ، رئال یک روز بیشتر استراحت خواهد داشت .
رئال مادرید باید روز سه شنبه در خانه پس از حذف آپوئل برابر برنده مارسی و بایرن بازی کند . بارسا نیز یک روز بعدش در صورت حذف میلان ، باید در نیوکمپ به مصاف برنده بنفیکا و چلسی ببرد .
خبر جالب این است که اگر رئال و بارسا به فینال چمپیونزلیگ برسند ، پیش از آن سرنوشتشان در لالیگا مشخص می شود .
خبرگزاری فارس: رئیس بخش روابط عمومی و مکاتبات بین سازمانی باشگاه رئال مادرید گفت: باید به آپوئل احترام بگذاریم. به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از آس اسپانیا، امیلیو بوتراگوئنو در حاشیه مراسم نیون سوئیس پس از آن که متوجه شد، آپوئل قبرس حریف رئال مادرید در یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان اروپا است تصریح کرد: مشخص است که نباید هیچ حریفی را دست کم گرفت، آپوئل تیم قدرتمندی است و باید به آن احترام گذاشت. وی افزود: همه از قرعه آسان رئال مادرید حرف میزنند در حالی که حتی اگر بازی با آپوئل را نادیده بگیریم، حریف بعدی ما احتمالا بایرن مونیخ است و من نام این بازی را تنها فینال زودهنگام این فصل از لیگ قهرمانان اروپا میگذارم.