کسی می تونه فیس سید جلال حسینی و هادی عقیلی بزاره
Printable View
کسی می تونه فیس سید جلال حسینی و هادی عقیلی بزاره
سلام دوستان من در مستر لیگ وقتی بازی میکنم در پایان مقدار Funds منفی شده و Game over می شوم لطفا راهنمایی کنید تا چه کاری باید انجام بدم تا این مشکل حل بشه و همچنین می خواستم بدونم چطور میشه یکو دو کرد ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
پول شما از حقوق بازيكنات(team salary) كمتر شده براي همين گيم اوور شدي. اگر يك سيو، از زمان پولداريت داشته باشي كه هيچي، وگرنه فكر نكنم كاريش بشه كرد.نقل قول:
براي يك و دو، بايد در لحظه اي كه با بازيكني اولي پاس ميدي(چه با w چه با s) كليد Q رو نگه داري. اينطوري بازيكن اولي پاس رو كه ميده، رو به جلو حركت ميكنه.
اگه با جوس استیک بازی میکنی L1+ضربدر+مثلثنقل قول:
کار جالبیه باید امتحان کنم ببینم چی میشه:5:نقل قول:
ولی با تیم در پیت عمرا نمیشه برد ولی مساوی رو شاید بشه گرفت:27:
ولی با یک استراتزی خاص شاید هم بشه برد
امتحان می کنم نتیجشو میزارم اینجا
یا حق
با تشکر از پاسخگویی شمادوستان عزیز ولی من در Divison2 همه بازیهامو بردم ولی مقدار دستمزد بازیکنا از مقدار درامد تیم بیشتر میشه علت چیه چطور میتونم این مشکلو حل کنم تا Game over نشم.
من ركوردم اين بوده كه 70 دقيقه گل نخوردم.نقل قول:
تنها روش، استفاده از پاسهاي كوتاهه. اين بازيكنا اصلا نميتونن بدوند يا دريبل كنند يا ساتنر و پاس بلند بدن.
در ضمن اگر با اين تيم بيخود بازي كني، چون از كارهاي محدودي استفاده ميكني، كلا بازيت بد ميشه.
ولي اون چلسي رو تواناييشهاشون رو تا ته ببر بالا، با يك تيم ديگه بازي كن حريفت چلسي باشه.
بچه ها اپشن فایل لیگ برتر رو دارین ؟
سلام
داريم مي سازيم!
سجاد اینجا رو ترکونده !
سلام
ناراحت نشو
فعلا اين اسكوربرد رو داشته باش
اسكوربرد جديد شبكه 3 هست
سازندش هم كاربري با نام m-pes هست
فقط اون عكس روش تغيير اسكوربرد رو قبلش ببين:
منبع:کد:http://masoud-gta.persiangig.com/image/multi%20scorboard%20tv3%2085%20and%2086.rar
پارسي اديتور
پارسي اديتور
من دوتا مشکل توی این بازی داشتم
1-چه جوری میشه دریبل 360 درجه یا چرخشی زد ؟
2-راحت ترین روش برای گل زذن مستقیم از ضربه ایستگاهی چیه ؟
سلام سجاد این اسکور بردو من دانلود کردم فایل unknow151 تو o_text برام مشکل داره اگه میشه فایل o_text آپ کن بذار خیلی ممنون
بهنام برای دریبل زیدانی یا ب قول خودت 360 درجه جوی استیکو 360 درجه بچرخون یادت باشه چراغش روشن باشه
برای زدن ضربه ایستگاهی خیلییا میگن اگه یه نفر بیاریم کنار توپ پاس بده شوت کنیم گل میشه ولی به نظر من از روی مدافعان رد کنیم قشنگتر میشه ولی احتمال گل شدنش کمتره
برای زدن ضربه ایستگاهی دقیق من یه روش بهت یاد میدم:نقل قول:
اون خطی که موقع شوت زدن پر میشه یا کم و زیاد میشه رو در نظر بگیر. اگه دیده باشی به دو قسمت تقسیم شده که وسط اون رو با یه خط کوچیک عمودی علامت زدن کاری که تو باید بکنی اینه که موقع شوت کردن نباید اون خط رو بیشتر از نصف پر کنی. دو تا تقه بیشتر نباید زد با یک تقه نصف اون رو پر میکنی با یه تقه دیگه نصفه دیگه.
اقا سجاد فایل unknow_00151.txs ایمپورت نمیشه در ضمن توی فایل 0_text فایلهای unnamed_536 و unnamed_535 وجود ندارند لطفا راهنمایی کنید. ممنون.نقل قول:
فعلا اين اسكوربرد رو داشته باش
اسكوربرد جديد شبكه 3 هست
سازندش هم كاربري با نام m-pes هست
سلامونقل قول:
سلام سجاد این اسکور بردو من دانلود کردم فایل unknow151 تو o_text برام مشکل داره اگه میشه فایل o_text آپ کن بذار خیلی ممنون
شما بعد ازخارج كردن از حالت rarنقل قول:
اقا سجاد فایل unknow_00151.txs ایمپورت نمیشه در ضمن توی فایل 0_text فایلهای unnamed_536 و unnamed_535 وجود ندارند لطفا راهنمایی کنید. ممنون.
فايلهاي موجود در 0_text رو با dkz stidio ايپورت كنيد ( دو فايل 536 و 535 رو ايپورت نكنيد چرا مي گم)
به جاي اوندو تا فايل كه گفتم نگيريد اين فايلها رو دريافت كنيد ( قشنگرتر هستند)
بعد سيو از كنيد يه جاي ديگه وقتي تموم شد داخل پوشهي dat كپي كنيدکد:http://persiandrive.net/928996
فالهاي موجود در e_text رو هم همينجوري ايپورت كنيد
بعد
سجاد جان این کار رو من قبلا انجام دادم یعنی با dzs فایل های 0_text و e_text رو save as کردم و بعد کپیشون کردم و past کردم توی پوشه dat ولی موقعی که بازی رو اجرا میکنم مشکلی نداره اما همین که میخوام وارد زمین بشم و بازی شروع بشه یهو error میده و از بازی میاد بیرون میره تو ویندوز. البته شاید فقط برای من اینجوری باشه.نقل قول:
سلام
من از همين اسكوربرد استفاده مي كنم
مشكلي ندارم
اما فكر كنم ايارد از يكي از موارد زير هست :
1- فايل o_text خراب شده ( اگركپي ازش داري جايگزين كن بعد دوباره ايپورت كن)
2- قبل از ورود نوع اسكوربرد روي رندوم هست ( البته فقط براي بازي دوستانه اين جوريه)
من همه این کارها رو کردم. واسه ما که نشد بیخیال.
برای منم همینجوره از بازی میاد بیرون لطفا فایل o_text خودتو آپلود کن بده آگه فایل E_text هم آپلود کنی ممنون میشم اینجوری هرچی تو داری ما هم داریم
سلام
مي دوني حجمشون چه قدر هست؟
اولي 425
دومي 24 مگابايت
اما اگر صبر كنيد يه اسكوربرد كه فايلهاش 0_text رو هم درست مي كنه مي زارم
الان دارم اسامي رو فارسي مي كنم
ایول زود تمومش کن این اسکور بوردی که گذاشتی ایمپورت کردم العان بالای صفحه کاملا سفید شده بی صبرانه منتظرم اگه چیزای دیگه هم داری بذار خیلی ممنون
سلام
داخل همون فايل كه گرفتي يك عكس هست با نام
روش تغيير اسكوربرد
بخونش درست ميشه
راستی یه سایتم معرفی کن از اینا توش باشه
نه درست نشد من از ای تکست بک آپندارم ولی از ا تکست دارم مجبورم 151 ایمپورت نکنم به خاطر همین سفید میشه
نه درست نشد من مجبورم 151 ایمپورت نکنم بک آپ هم ندارم
سلام
بفرما
اونجاهم با همين نام در خدومتيمکد:http://www.forum.parsieditors.com/
این اسکور برد. زود تموم کن من اینجوری نمیبتونم بازی کنم راستی اینی که گفتی فارسییه
تو این سایت که باید ثبت نام کنیم من inbox ایمیلم خرابه
سلام
آره فارسيه
و يكي از 3 سايت مرجع اديت اين بازي در يران
ثبت نام كن بعد به مدير بگو درست مي كه
يا داخل اين سايت ايميل بساز:
-----------------------------کد:www.noavar.com
براي اينكه زودتر تموم بشه با يكي ديگه مي سازيم
منتظر باش
خیلی ممنون بدون ثبت نام نمیشه نگاه کرد؟
خودت هم یه وبلاگ بزنی خوبه ها
خیلی ممنون
با کیبورد چه جوری میشه دریبل زیدانی زد؟؟؟نقل قول:
کلیدهای فلش رو باید سریع بزنم یا راه دیگه ای هم هست؟
باید توی تنظیمات برای جهات آنالوگ عین بقیه کلید ها ،کلید انتخاب کنی.نقل قول:
با کیبورد چه جوری میشه دریبل زیدانی زد؟؟؟
کلیدهای فلش رو باید سریع بزنم یا راه دیگه ای هم هست؟
خیلی ممنوننقل قول:
نقل قول:
من خودم همیشه همین جوری شوت میکردم ولی منظور من اینه که چه جوری تنظیم کنم یعنی چقدر به چپ یا چقدر به راست برم یا اینکه روی تیر دروازه ای یا بازیکنی تنظیم کنم
دوستان من جديدا super patch رو ريختم..ولی صدای گزارش قطع شده..چه کار بايد بکنم
دوست خوب با ریختن پچ ممکنه صدا قطع بشه که شما از تنظیمات صدا میتونی درستش کنی :46:نقل قول:
super patch حدودا چند مگ هست ؟
سلام . ببخشید کسی آخرای مستر لیگ سیوشو نداره؟ من هر چی بازی می کنم اون آخرین کاپ رو نمیگیره میشه یکی بگه که چند سال باید بازی کنم که ببرمش؟...! مرسی...!
عزیز دلم اون جام یوفاستنقل قول:
باید هفتم شی تا بری یوفا .
البته میتونی دوم تا ششم شی بعد تو مقدماتی تو گروهت سوم شی .
بابا واسه جام یوفا آبروی خودمونو ببریم؟عمری.