از ترس اینکه بازم از حجم ام کم بشه دیشب هیچی دانلود نکردم
هنوز 700 مگ ام برنگشته:n24:
Printable View
از ترس اینکه بازم از حجم ام کم بشه دیشب هیچی دانلود نکردم
هنوز 700 مگ ام برنگشته:n24:
منم از موقعی که 4.9 گیگو دزدبدن و با بدبختی تونستم برش گردونم دانلود نکردم! هرچند همشو برنگردوندن 4.6 گیگو برگردوندن بقیشو دزدیدن ولی خب دیگه باز پس گرفتم بقیشم میگم سگ خورد...:n24:نقل قول:
دوستان هنوزم حجم کم میشه شبها؟
آدم میترسه دانلود کنه
2-3 روزه دانلودمون قطع شده فایلا پاک میشن از رو سرورا!
احتمالش زیاده چ کاریه آدم ریسک کنهه چون میدونین که پس گرفتنش با خداست!نقل قول:
البته یادم اومد که صبح قبل 7 یکم دانلود داشتم که الان نگاه کردم کم نکرده
به هر حال امشب میذارم رو دانلود ببینم چی میشه!
من که این چند شب مثله مرد میزارم رو دانلود و بعضی وقتها کم میکنه.
نقل قول:
لعنت بر این کثافتا والا من که دیگه نمیدونم از کدوم مشکل مخابرات بگم باز الان کار فوری داریم سرعتا ریدمال شده ...
:n02::n08:نقل قول:
احسان تو رو به خدا ما رو نخندون :n08:
بیماری مخابرات مشهد داره روز به روز پیشرفت میکنه فک کنم داره تبدیل به سرطان میشه همین زودیاست که دخلش بیاد:n02:نقل قول:
امشب در طرح بعثت در سامانه مصرف را در قسمت ریز کارکرد رایگان نمی نویسه و در قسمت معمولی مینویسه این چه وضعشه می ترسم دانلود کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از وقتی طرح بعثت تموم شده،واسه اونایی که هنوز داخل طرحن هم طرح تموم شده حساب شده،گویی این طرح از سیستم پاک شده،بنابراین دوستانی که هنوز مدت زمان دورشون مونده از جمله خود من شبها از حجم کم میکنه،دانلود های ضروری رو انجام بدین و از دانلود فیلم و سریال دوری کنید(دوره قحطی حجم)تا این دوره هم تموم بشه،
ضمنا یه توصیه :اگر حجمتون بزودی تموم میشه از قسمت تمدید صفر گیگ برای یکماه تمدید کنید و از انتخاب طرح های سرعت بالا با هزینه زیاد برای چند ماه آینده بعلت شرایط پیش رو بشدت دوری کنید درغیر اینصورت به احتمال قوی پولتون به باد رفته.
از منم دانلود ديشب رو كسر كرده
جالبه كه من مطمئنم يه بار دي سي كردم چون ميخواستم يه نرم افزار رو نصب كنم كه كركش آنلاين باشي ميپره
ولي اصلا دي سي شدن منو نشون نميده و ميگه 7 ساعت و خورده اي وصل بوده ام
از امشب اون قسمت شارژ مدت زمان به ماه و حجم ترافیک در طرح بعثت من برداشته شده (شما ها رو نمی دونم) حتی نمی تونم یک گیگ شارز کنم یا بخرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
از امروز صبح سرعت من خیلی خرابه بطوری که گوگل رو هم بزور میاره بالا.
دوست عزیز همه چی سرجاشه هیچ تغییری ایجاد نشدهنقل قول:
خوشا به حالت در مورد من که چنین نیستنقل قول:
اون اوایل هم که طرح را برداشتن و نمیشد سه ماهه تمدید کرد و همه تو این تاپیک هم میگفتن هنوز برای من بخش تمدید بصورت سه ماهه 37 تومن بود و تغییری نکرده بود اما دو هفته بعداش همین اتفاقی افتاد که برای همه افتاده بود و منم نمیتونستم تمدید کنمنقل قول:
دقیقا فکر کنم دارن کاری میکنن کم کم افراد این طرح را بگذارند کنار و این طرح هم به تاریخ بپیوندهنقل قول:
از وقتی طرح بعثت تموم شده،واسه اونایی که هنوز داخل طرحن هم طرح تموم شده حساب شده،گویی این طرح از سیستم پاک شده
افرادی که پست میزنن لطفا توهین نکنن تا تاپیک بسته نشود.هر وقت کسی حجم اش برگشت همنیجا اعلام کند تا بقیه هم چک کنند
الان ساعت 2 شب 345 مگا بایت در طرح بعثت به من برگشت
ای جان حجم منم برگشت
1675
میرم که شبانه دانلود کنم
نه عزیز به خاطر طرح بعثت نیست . از منی که طرح جدید گرفتم هم سه گیگ کم شده . قضیه به خاطر بستن طرح بعثت نیست . قضیه فقط و فقط دزدیه . میگن یه عده میفهمن . یه عده نمیفهمن . اونایی که فهمیدن رو پس میدیم و بقیه هم نوش جونمون . من خودم تازه امروز دیدم که پریروز و دیروز از حجمم کم شده .نقل قول:
الان ساعت 2:09 شب 2800 مگا بایت در طرح بعثت به من برگشت
ایول! لپ کلامو گفتی. خیلی ها نمیدونن.
نقل قول:
در حال حاصر که خراب ری د ن تو طرح بعثت. والا حرمت همین اسمش رو هم نگه نمیدارند.نقل قول:
الان دقیقا از ساعت 12 شب به اینور دیگه طرح بعثتم قطع شده. این مشکل رو بیشتر از 10 روزه دارم.
فعلا گذاشتم تا 4شنبه بشه بعد با توپ پر برم مرکز مخابرات قائم رو بترکونم. میگید نه نگاه کنید.
دقیقا منم رس 12 قطع میشه باز 5 مین بعدش وصل میشه ی جورایی سکته میزنه مخابرات .......دینقل قول:
رفتی دعوا جای مارو هم خالی کن خاستی کتک کاری کنی به جای ما همه هم بزن :n02: راستی یادت نره از لفط گاو برای آدمای تو پشتیبانی حرف بزنی:n08::n08::n02:
ازمن هم که 27 ام 450مگ کم شده بودومنم بی خیالش شده بودم واصلا زنگ نزده بودم درعین ناباوری امروز صبح به حسابم برگشت خورده
برای من هم که شبانش رایگان دیشب و پریشب هنوز برنگردوندن
شبی 3 گیگ کم کردن !
باید به کجا زنگ بزنم ؟
حجم کم شده از من هم دیشب برگشته.
شما چه طرحی داری؟نقل قول:
چون فکرکنم دیشب مال بعثتی ها رو فقط برگردنوندن
6 ماهه نوروزی
شبانش از 11.20 تا 7 صبح هست
حاجی فکرکنم داری اشتباه می کنی شبانه تمامی طرح ها بغیرازبعثت ازساعت 1تا7هستش
حجما برگشت خورده ولی سرعت پایینه دیشب 1.5 گیگ دانلود کرد
شایدم همینطور باشه . 3 گیگ منو که برنگردوندن هنوز . طرح سه ماهه برنزی .نقل قول:
+
همین الان به پشتیبانی زنگ زدم مثل ادم و با عذرخواهی گفت که از همه این حجم کم شده و حداکثر تا 48 ساعت اینده به حساب همه بر میگرده . به افتخار اولین پشتیبان انسان توی مخابرات . جدیدا فکر کنم به جای گاو ، انسان استخدام میکنن .
مال من هنوز3750مگابایت کم شده بر نگشته تازه اینم ریز کارکرد دیشب تو قسمت رایگان هم نیست.طرح نقره ای شماره7
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره بعضیاشون خوبننقل قول:
همین الان به پشتیبانی زنگ زدم مثل ادم و با عذرخواهی گفت که از همه این حجم کم شده و حداکثر تا 48 ساعت اینده به حساب همه بر میگرده . به افتخار اولین پشتیبان انسان توی مخابرات . جدیدا فکر کنم به جای گاو ، انسان استخدام میکنن .
یکی دو ماه پیش به مشکل برخورده بودم دو بار زنگ زدم بار اول یه دختره جواب که هیچی بارش نبود و کارم رو راه ننداخت فرداش زنگ زدم یه پسره بود هم برخورد خوب داشته هم مشکلم رو حل کرد هم 4 تا چیز جدید یادم داد
بد جور غاط زدن:n22:
3 گیگم و خوردن:n24:
امروز صبح 510 مگ رو پس دادن:n13:
قشنگترین فحش ها تقدیم برتو باد مخابـرات:n11:
اینقدر خوشحالم ک نگو ن پرس چون بالاخره ی ادم تو پشتیبانی پیدا شد فک کنم نقش سگه گلرو بازی میکرده واسه همونم بوده که درست راهنمایی کرده به قول خودمون گندشون بوده:n02::n08::n08::n08::n08:نقل قول:
حجم های منم هنوز بر نگردوندن،الان زنگ زدم 2828 گفت تا پس فردا برمیگرده به حسابتون.(طرح طلایی)
دوستانی که تماس میگیرن و حجم هاشون برمیگرده،شما شماره خودتونو اعلام میکنین یا اینکه میکن برای همه برمیگرده؟
بنده هم مشکل شما رو دارم نه حجم کم شده برگشته و ریز کارکرد هم همیطوره!نقل قول:
شمارت که میافته اگه از خونه زنگ بزنینقل قول:
من دیروز زنگ زدم گفت شب واسه مهمه بر میگرده