دوستان من همه این تاپیک رو خوندم.البته 2-3 هفته پیش و الان بعضی چیزا رو یادم نیست!فقط چند تا سوال داشتم که بعضیاشو جواب دادید ولی برای اطمینان دوباره می پرسم.خ.اهشا کامل جواب بدید.بین 6050-6070 , 6080
اول اینکه بگم نظرم رو 6050 ه.چون خیلی کارای سنگین انجام نمی دم دوست ندارم الکی پول i7 بدم.حالا سوالات:
1)ایا i7 واقعا در کارهای عادی با i5 فرقی نداره؟من بعدا شاید مجبور شم کمی با matlab کار کنم.البته نه خیلی حرفه ای و واسه کار.اصلا مطلب از چها هسته استفاده می کنه؟فوتوشاپ چطور؟
2)واسه بازی های سنگین i7 با i5 تفاوتشون چقدره؟خیلی محسوسه و مثلا ممکنه تو crysis 2 یا metro2033 فرق محسوسی بین 6050, 6070 باشه؟چون الان فکر می کنم بیشتر پردازش بازی گردن gpu هست تا cpu
3)این یکی رو خیلی کامل بگید چون مهمه برام.lcd چطوره؟کیفیت مطلوبه؟در حد asus فکر نمی کنم باشه.زاویه دید واقعا آزار دهنده است؟یعنی مثلا دو نفر نمی تونن مثل آدم یه فیلم ببینن؟!لطفا کیفیت و زاویه دید رو یه کم با بقیه مقایسه کنید
4)این رو باسه اطمینان می پرسم.بعد از ریکاوری اگه بخوایم restore کنیم کل پارتیشن بندی به هم میریزه و مثل اول می شه؟یعنی کل هارد پاک می شه با اطلاعات؟دوستم asus داره و اصرار داشت من restore کردم و کاری به پارتیشن نداشت و مثل install معمولی ویندوز بود
5)6050 قابلیت اضافه کردن رم تا 8 رو داره؟منظورم اینه که slot اضافی واسه یه رم 4 دیگه داره؟الان نه ولی شاید دو سال دیگه بخوام یه رم دیگه روش بندازم.
6) با این تفاصیل به نظرتون 6050 انتخاب بهتری برای من نیست؟من کار سنگین محاسباتی و ... ندارم.ولی چون عقده ای شدم مطمئنم که تا چند ماه از نظر بازی پدر لپتاپ رو در خواهم اورد!مهمترین دلیل اینکه این مدل رو انتخاب کردم گرافیکشه که تو این قیمت واقعا دیوونه کننده است اونم از برند دوست داشتنی ati/amd .باnvidia زیاد حال نمی کنم.
پیشاپیش ممنون از جوابتون