با سلام خدمت دوستان! می خواستم ببینم بین سه مدل lw57000 و lw65100 و lm67000 کدام مدل رو پیشنهاد می کنید ؟ و حدود قیمت lm67000 چه قدر است؟
Printable View
با سلام خدمت دوستان! می خواستم ببینم بین سه مدل lw57000 و lw65100 و lm67000 کدام مدل رو پیشنهاد می کنید ؟ و حدود قیمت lm67000 چه قدر است؟
خب lm67000 ، ولی تا اونجا که من پیگیرم قیمت رسمی اعلام نشده..نقل قول:
البته قیمت بسیار بالاتر از دو مدل دیگه هست و اگه قیمت های به اصطلاح رسمی هم اعلام بشه و گرون.......
بهتره متناسب با بودجه بین دو مدل دیگه یکی رو انتخاب کنی..
ممنون از شما آخه من خیلی وقته چندین ریویو از 65100 خوندم و تقریبا مطمئن شده بودم که این مدل lm 7600 اومد و وقتی یه ریویو ازش تو flatpanel خوندم دیدم طبق نظر این سایت و دو سه سایت دیگه دو بعدیش حتی از سری d8000 سامسونگ برتره و سه بعدی هم که کاملا به 65100 و دیگر مدل های موجود سره در زمینه اسمارت هم بسیار روونه و دیزاین فوقالعاده cinema screen داره دیگه این بود که حسابی دلمو برد! در مورد قیمتم از ایران خبر ندارم ولی در کل نباید با 65100 فرق زیادی داشته باشه چون که قیمت lm67000 در آمازون 1740$ و 65100 1850$ بود که البته با توجه به ورود این سری جدید شده 1230$ که فکر کنم باید منتظر کاهش قابل ملاحظه 65100 هم باشیم!:5:نقل قول:
سلامنقل قول:
من lm 67100 47 را در نمایندگی کرمانشاه قیمت گرفتم گفت 3320000
تفاوت قیمت زیادی با 65100 داره حدود 400 تومان!:41:نقل قول:
آخه تازه وارد بازار شده وشاید قیمتش بیاد پایین ، تا اونجایی که من میدونم قیمتهای پارسال هم همینطوری بود.
هرگز امروز بهترین را نخرید.
چرا؟؟؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم این حرف که بگیم الان سه بعدی با عینک نخرید چون کامل نیست حرف اشتباهیه. چرا؟ چون در نظر بگیرید اولا فعلا فقط یک مدل سه بعدی بدون عینک وجود داره 55اینچ توشیبا که در شرایط خاصی سه بعدی نشون میده تازه به صورت ناقص و محدود از اون گذشته تلویزون بسیار گرونیه و میزان آزار چشمیش کمتر از active shutter ها نیست چه برسه به passive نوع مفهومی بدون عینک هم توسط مایکروسافت و اپل در حال تسته که طبق گفته کارشناسان تا حدود 2016 نیاز به توسعه داره در مورد تکنولوژیه quantum dot هم دوستان در نظر بگیرند تولید پنل تلویزیون 55 چیزی متفاوت از پنل یک موبایل 4 اینچیه کما اینکه oled ها به وفور ودر مدلهای متنوع در این دو سال مورد استفاده سازندگان موبایل بوده ولی هنوز تلویزیون oled وارد بازار نشده بدون شک خرید تلویزیون سه بعدی به خصوص ال جی و ویزیو (که دومی فکر نکنم در ایران باشه) به دلیل پسیو بودن در حال حاضر بهترین گزینه است چرا که یک تلویزیون سه بعدی علاوه بر 3d بودن بهترین پردازش 2d رو هم در اختیار شما قرار میده پس به نظر من صبر کردن برای اومدن فناوری جدید چون قبلیه ناقصه حرف درستی نیست چون تا جدیده بیاد اون هم نیاز رفع نقص و بازبینی داره!نقل قول:
آیا راهی هست که بشه کانالی رو حذف کرد؟ مثلا کانال العالم در مدل 57000 چطور حذف میشه؟
چرا میخوای حذف کنی ؟؟ چیزی که بجاش نمیتونی اضافه کنی! میتونی!؟؟ بزار آخر لیست ریختشو نبینی!! :20:نقل قول:
حذفش نمیشه کرد ولی از قسمت ویرایش کانال می تونی مخفیش کنی.نقل قول:
بله دوست عزیز wrriatoth
شاید شما هم بشناسید کسانی را که هرسال لوازم خونشون را عوض میکنن.
این طیف اگه بهترین وجدید ترین ها را نخرن به خودشون ظلم کردن.
روی حرف من با اونا یه که واسه خریدن یه تلویزیون جدید حتی باید قرض کنن.
وقتی من دوستم را می بینم که دوسال پیش با تمام توان خرید کرده وامروز وقتی خونه دوستش میره و یه فیلم سه بعدی که تکنلوژیش تازه در اول راهه را میبینه و تلویزیون خودش از چشمش می افته و پشیمون میشه وتازه از آینده و معایب این جدیدترین هم هیچ اطلاعی نداره وشاید بره قرض کنه ویه سام اکتیو بخره وبرسه به سردرد و چشم درد و باز ندونه از کجا داره میخوره و شاید و بازهم شاید دو سال دیگه باز پشیمون بشه... ناراحت میشه نه؟
حرف من که نیست من ارجاء دادم به منابع معتبر و تکلیف انسانی هر کسیه که به اونایی که اطلاع کافی ندارن برسونه.
من معتقدم افرادی که کم در آمد هستند از جدید های ارزون استفاده کنن که اگه فردا نخواستنش ضررش خیلی دردناک نباشه.
ممنون..
کسی نمیدونه چشنواره ال جی ار کی شروع میشه؟؟اصلا هست؟؟
با این حرف شما موافقم که کسی دو سال پیش تلویزیون خریده نباید الآن اقدام به خرید کنه عمر مفید تلویزیون حداقل 4 ساله!نقل قول:
دوستان برای پیگیری جوایز جشنواره باید به چه شماره ای زنگ بزنم؟الان 3ماه هست که تلوزیون رو گرفتم ولی هنوز جوایزش رو نفرستادن!!
مال شما که سه ماهه مال من از برج 10 تا حالاسنقل قول:
مثله اینکه پیامو اینجا خوندن!!امروز صبح خودشون زنگ زدن آدرس گرفتن گفتن تا 2 روز دیگه هدایا دستته:D
اقا من 10 روز پیش خریدم.
تو جعبش 7 تا عینک 3بعدی و کنترل جادویی و یه دی وی دی 3 بعدی بود.
می خواستم بپرسم کارت جایزه دیگه تعلق نمیگیره؟
همینایی که تو جعبش بود درسته؟
10 روز پیش جشنواره نبوده!شما حتی 3 تا عینک و فیلم بلوری هم نباید میگرفتین:D
ديروز پيرانشهر بودم قصد خريد تلويزيون هم نداشتم قرار بود مثلا صبر كنم تا St50 پاناسونيك بياد:38:
از قبل رو مدل 57000 ال جي هم نظر داشتم كه يهو گرون كرد نمايندگي
يه مدل جديد ال جي اومده 5800 فكر كنم يه مدل بالاتر از 57000 باشه قيمت 42 اينچش اونجا 1500 بود جو گير شدم گرفتم با خودم آوردم تهران! هنوز وصلش نكردم كسي چيزي در مورد اين تلويزيون ميدونه؟
نقل قول:
200 هرتزه، اسمارت نیست، 3 بعدی خوبی داره.
البته اگه Lm5800 باشه.
نقل قول:
تو گلدیران که نیست! :23: (ویرایش: آها دیدم تو قسمت سه بعدی!) ولی قیمتش وسوسه برانگیز است!! :18:
چه شکلیه!؟ یه عکسی، تصویری داری ازش ؟؟
تو گوگل سرچ كني عكسش هست مثلا اينجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ميتونم دوباره رفتم يكي ديگه بگيرم اگه كسي اينو خواست پيام بده
سلام دوستان کسی دفترچه راهنمای فارسی LW57000 رو داره برام آپلود کنه؟
يه فلش 4 گيگ داشتم بهش زدم شناخت فيلم هاي روشم نشون داد كسي ميدونه تا چند گيگ ميشه به تلويزيونهاي ال جي وصل كرد؟ مثلا 32 گيگ رو ساپورت ميكنن؟ براي فيلم هاي 3 بعدي
تا چقدر رو مطمئن نیستم ولی 32 رو خیالت راحت.. :12:نقل قول:
اقا با گارانتی یا بی گارانتی لطفا زود جواب بده
نقل قول:
بدون گارانتي! تلويزيونه گارانتي دارو خوشحال بودم مگه از اون سر دنيا كول بگيرم بيارم تهران آقا معين...نقل قول:
سلام....
یه مدل پدر مادر دار سه بعدی شیر!! از ال جی معرفی میکنین؟!!من رو
تین طرفدار سونی هستم و بدون هیچ تحقیقی روی هر مارک دیگهای، صرفا سونی میخرم!!!! دوستان گفتن ظاهرا الجی سهبعدی بهتری کار میده!!! خواستم ببینم چی میگن دوستان....
اونور من برنامهام اینه که یه ۴۶ اینچ سه بعدی بگیرم با ۱۵۰۰!!! قیمت بازار رو حال میکنین خداییش؟!!!!!
حالا اینجا الجی چی داره؟!
مثلا این مدل ۴۷ اینچی، این چی میگه خوبه؟!
نقل قول:
تو رنج قیمت 1،500 مطمئنا بهترین گزینه 45000 هست.. :46:
فلشو نمیدونم . من LW9500 دارم . هارد اکسترنال 500 بهش وصلوندم . مشکلی نداشته باهاش :40:نقل قول:
۴۵ هزار کجا بود؟؟؟ من هرچی گشتم پیدا نشد...نقل قول:
تو رنج قیمت 1،500 مطمئنا بهترین گزینه 45000 هست.. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بنده میخوامیه TV 3d LG و یک دستگاه سینما خانگی بخرم
برای tv تا 1700تا 1400 و برای سینما خانگی هم 500 تا 600
تلویزیون هم به نظرم 42 اینج مناسب هستش
بنده نظرم روی 42LM58000 است
لطفا دوستان توضیحی در مورد این مدل از برند ال جی بدن و اینکه چه مدل های دیگری از TV و همچنین سینما خانگی را پیشنهاد میکنید؟
با تشکر
"42 _ LG LW45000 :5:نقل قول:
نقل قول:
جدیده!! کمتر روش شناخت هست! اسمارت نیست( البته ممکنه به کار کمتر کسی بیاد!) قیمت داری ؟؟
از مدل های 2011 تا 1،800 مدل LW57000 42 اینچش هست، خعلی! خوبه.. یه جستجو و تحقیق در موردش انجام بده..
معرفی سینمای خانگی به عهده دوستان..
47 اینچ LM67100 با هدیه سینمای خانواده 860 و 6 عدد عینک تو نمایندگی اهواز 3360000 ت قیمت زده
سلام به همه دوستان
کسی تا حالا تونسته این تلویزیون ها رو با کامپیوتر شیر کنه ؟
من مدل 47lw65100 رو گرفتم ، ولی هر کاری می کنم از طریق ad-hoc نمیشه به کامپیوتر وصلش کنم
نشون میده که وصل شده ولی نه میشه از اینترنت استفاده کرد و نه اینکه میتونم از فایل های شیر شده استفاده کنم
کسی می دونه مشکل کار از کجاست ؟
چون 2 تا کامپیوتر رو راحت میتونم وصل کنم و استفاده کنم ولی با تلویزیون مشکل دارم
یک سر به تایپیک زیر بزننقل قول:
ممنونم ازت
این تاپیک و برنامه ای که معرفی شده که انگار مخصوص ps3 ـه ولی باز سر فرصت کامل با همین امتحان می کنم ایشالله که کار می کنه
بنده نظرم عوض شد
42lw5700 خیلی باحاله
از دوستان کسی آخرین قیمت نمایندگی مدل 42lw5700 رو داره؟
و اینکه چه وسایلی در بسته بندی این تلویزیون ها و به چه تعداد موجود است؟
در مورد سینما خانگی هم یه نظری بدند دوستان
با تشکر