خودم براتون آپ کردمنقل قول:
Printable View
خودم براتون آپ کردمنقل قول:
z-louder-int-sound-schleicher77--13db-v1.0.1.rarنقل قول:
من همین الان دان کردم لینک مشکل نداره 6.784 مگابایت
درود برشما دوست عزیزنقل قول:
شما چه طوری این قدر سرعت میری مال من که از 120 تا حالا با fh16 700 بیشتر نشده
در ضمن چه زوری اون ارم روی فرمان رو به ولوو تغییر دادی مال من vantel هستش :sq_14:
از اینجا میتونید مد مورد نظرتون رو دانلود کنید:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان اینو ببینید
خب الان این مشکلش چیه ? :sq_6: 77 مایل میشه حدودا 123 کیلومتر . هر 1 مایل تقریبا 1.6 کیلومتر هست . 77x1.6 =123 .نقل قول:
اگه منظورت اینه که سرعتت زیاده که همچین زیادم نیست دوستان اینجا زحمت کشیدن این بازی رو با NFS ادغام کردن تا 170 180 هم رفتن .:sq_2:
اقایون ادیتور کسی نیست یه مدی ردیف کونه برای رنالت پریمیوم که موتورش قوی تر بشه؟؟!!!!(مثل اسکانیا):sq_8:
اگه هست یه حالی به ما بدید خوداییش ماشین باحالیه:sq_25:
رنالت خیلی اپشن نداره نسبت به ماشین های دیگه
خودم رنالت می رونم:31:
باید یه بنز بخرم :sq_9:
پس این کرک چی شد؟؟؟
نمایندگی بنز کجاست ؟
برو چند تا صفحه ی قبل یکی از دوستان کل نمایندگی هارو گفته بود :sq_25:نقل قول:
بنز باز ها یه ندای بدین این نمایندگی کجاستنقل قول:
یه سوالنقل قول:
دوستان من یه دونه مد برف پیدا کردم برفم میاد ولی تو عمرم موقع برف اومدن رعدو برق ندیده بودم که تو فیلمش دیدم.:sq_14:در ضمن چون با IDM نشد دانلود کنم منصرف شدم.اگه کسی تونست دانلود کنه و اجراش کرد خبرشو بده.در ضمن آدرسش ش ی ل ت ر ه
اینم آدرس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این مد جایگزین بارون خود بازی میشه یا جدا هست؟
بچه ها من یه مشکلی دارم
من لوگوی اصلی بنز رو دانلود کردم ولی وقتی پینت های چند رنگ رو میزارم روش رنگ هاش به هم ریخته میشه .
راهی واسه حل این مشکل نیست؟
از این مد استفاده کنید..نقل قول:
بچه ها به نظرتون این گرافیک خوبه من بخرم geforce 1gb gts 450 ddr5 bit 256
ممنــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــون! این یکی جواب داد!نقل قول:
قیمت اش چقدره؟نقل قول:
با گرافیک 6750 تو یه رنج هستش..
قیمتش حدود 240 تومن البته گرافیک خودم west 2gb gt630 ddr3 bit 128 هستش میخوام باهاش تعویض کنم به نظرت چقدر سر بگیرم یا سر بدم؟نقل قول:
ممنون از راهنمایت
من گرافیکم وفقط به خاطر اینکه رو ultra نمیتونم بازی کنم عوض میکنم الان حدود 10 روزه که فقط پی اس 2013 و جنگی بازی میکنم
پس از یک هفته زحمت کشیدن تونستم بخرمش:sq_2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم این قیمت باشه!باید حدود 350 باشه!برندش چیه؟نقل قول:
گرافیک خودتون تقریبا 200 هستش.
باید سر که بدید فکر کنم حدود 100تا 150اینطورا سر بدید.حالا بتونید کنار بیاید گرافیک خوبی هست.
حالا تو بخش سخت افزارم سوال بفرمایید.
به نظر شما من بااین گرافیک gts450 میتونم یورو تراک رو ultra بازی کنمنقل قول:
گرافیک من 5770 هستش به راحتی تمام رو ultra بازی میکنم.به قطعات دیگتون هم بستگی داره مثلا من وقتی بازی میکنم cpu میره روی بالاترین درجه خودش و صدای فنش در میاد.نقل قول:
ولی اینجا نگاه کنید میبینید مقایسه گرافیک من و gts 450 که 5770 بازدهی بیشتری داره قیمت پایین تری هم داره برند سافایرش حدود 300 هستش.
اگه این gts 450 جور نشد دنبال ati باشید چون ati قیمت پایین تری داره
درود بر شما دوست عزیزنقل قول:
fh 16 من ارم ولوو روی فرمانش نیست چرا ؟؟
اگه مد ی داره لطفا قرار بدین
با تشکر
سلام دوستان من وقتی با ultra بازی میکنم کیفیتش کمتر از موقعیه که با high بازی میکنم کسی میدونه برای چی اگر کسی میدونه جواب بده
:sq_3:
کیفتش کم نمیشه بلکه کارن گرافیک شما جوابگو نیست:sq_25:نقل قول:
شایدم به خاطر روشن شدن حالت antialiasing باشه چون با انتخاب این گزینه تصویر کمی حالت تاری پیدا میکنه. شما تیک اون گزینه رو بردارید شاید بهتر شد.نقل قول:
سلام بچه ها. رنو مگنوم رو برا پرواز آماده کردم.
موتور 1010 hp برا رنو آماده کردم هر کی می خواد بگه تا لینک بدم.
دوستان کرک بازی نیومد؟
اقا ارش بذار لینکشو ببینم پرواز میکنم یا نه
چطوری کلا سرعت باز کردن بچه ها انقدر تند میرین؟این ماشین ما که به 130 نمیرسه تازه موتورشم 750 هستش
:31:اینم ماشین ما :دی
این قضیه mod چیه ؟ یکی واسم توضیح میده ؟
سلام.نقل قول:
mod یه فایل به پسوند scs که هر کدوم برای چیزی هستند مثلا کامیون کانتینر و هر چی توی این قسمت کپی میکنی و یه چیزی به بازی اضافه میشه.
Documents\Euro Truck Simulator 2\mod
خود بازی تو سیستم پیشنهادی همین مدل رو نوشته پس از نظر گرافیک با این کارت مشکل حله باید ببینی بقیه قطعاتت خوبه یا نه . منم دنبال همین کارت بودم ولی قیمتش به نسبت کاراییش خیلی بالاست که به خاطر قیمت بالای دلاره . این کارت باید الان نهایتا 150.000 هزار تومن قیمت می داشت . افسوس........................................ ...........................نقل قول:
آقا بزار بسیار مشتاقیم:sq_14:نقل قول:
اینم سالار ما بعده یک عمر زحمت کشیدن براش:sq_25:
پس از یک هفته زحمتکشی,اخرش خریدمش.:sq_2: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه کمکی بکنید بگید چطورری باید حاشیه های سیاه بالا و پایین صفحه رو از بین برد؟:sq_8: