نقل قول:
در 90 درصد گارانتی های شرکتی در ایران خیر ... ولی باید بهشون بفهمونی که از روز اول مشکل داشته و حالا بدتر شده ، این خراب بوده و ....
باهاشون بحث کن :21:
Printable View
نقل قول:
در 90 درصد گارانتی های شرکتی در ایران خیر ... ولی باید بهشون بفهمونی که از روز اول مشکل داشته و حالا بدتر شده ، این خراب بوده و ....
باهاشون بحث کن :21:
کسی میدونه قضیه رجیستر کردن لبتاب های سونی چیه؟ باید تو سایتش رجیستر کنیم؟ چه ضرورتی داره؟
سلام دوست عزیز
هیچ ضرورتی نداره
انین قضیه برای همه شرکت ها می باشد
با رچیستر کردن تنها ای میل های تبلیغاتی برای شما ارسال می شود
دوستان رو نوت بوکم dell 1545 ویستا نصب هست الان اگه بخوام ویندوز xp هم اضافه کنم در کنار همین ویستا طبق آموزشی که تو انجمن هست آیا نوت بوک من مشکل چیپ ست اینتل رو داره که بخواد از ویندوز دانگیرید شده استفاده کنم
مشكل چيپ ست وجود ندارد فقط مشكل شناسايي هارد وجود دارد كه براي نصب XP بايد از توي بايوس به ATA انتقال داده شود .
سلام
من چند سوال دارم
1. ایا میشه لپتاب رو توسط ماشین شارژ کرد آیا نیاز به وسیله ای داره یا اینکه باید کاره دیگیو انجام داد
2. چطوری میتونم از حداکثر گرافیک لپتابم استفاده کنم آیا با این راه هم می تونم از حداکثر گرافیک کامپیوترمم استفاده کنم
3. چطوری می تونم از حداگثر شارژ لب تابم استفاده کنم
با تشکر
کمککککککککککککک!!! HELLP!!!
:19:دو سه روز پیش من یه 1225 گرفتم روز اول همه چیز خوب بود ولی روز دوم (دیروز) رفته بودم تو یه بازی که یه دفعه بلواسکرین داد و ری استارت شد دوباره ویندوز اومد ولی 1 دقیقه نگذشته بود که یه دفعه همه آیکن ها رفت شروع به فکر کردن کرد (همون دایره آبیه تو ویستا رو می گم) بعد صفحه خاموش شد و ری استارت شد و روی صفحه موقع بالا اومدن سیستم ( نوشته اچپی و برای ورود به ستاپ منو باید Esc رو زد) 1 دقیقه گیر کرد و بعد یه صفحه به نام system diagnostic اسمش تو همین مایه ها بود باز کرد و نوشته بود هارد وجود نداره ( Hard disk not exist) بعد ریست کردم و یه لود دیفالت کردم دوباره درست شد ولی تو ویندوز نمی رفت از حالت سیف مد رفتم ویندوز اصلی هم درست شد ولی توی ویندوز همش سی پی یوش درگیر بود و برای بستن یه صفحه هم نات ریسپاندینگ می شد بالاخره دستگاه رو خاموش کردم گفتم شاید خوب بشه. امروز که روشنش کردم ویندوز اومد یه کم باهاش کار کردم و به توصیه یه نفر چک دیسک رو از پروپرتایس درایو ویندوز زدم و ریست کردم بعد چک شد و ویندوز اومد ولی از اون به بعد هر دفعه روشن می کنم یا می گه هارد وجود نداره یا همین می رم تو ویندوز یه دقیقه نگذشته بلواسکرین می ده و باز ریست می شه می گه هارد وجود نداره ولی تو سیف مد تا جایی که امتحان کردم این مشکل نبود.:37::41:
مشکل از چیه؟؟هاردش فوجیستو ولی من خونده بودم که اچپی وسترن می ذاره از این نیست :41:
لطفا سریع تر کمک کنین
ببخشید اینو یادم رفت
وقتی می خواد هنگ کنه یه پیغام های مثل این هم میده (البته بعضی وقت ها( که این ها از کار می افته
explorer.exe
tgv.exe
...
اون دومی رو نمی دونم درست زدم یا غلط و تسک منیجر هم باز نمی شه که این ها رو فعال کنم
سلامنقل قول:
شدیدا متاسف شدم :41:
برو تو System restore یکی از Restore point های قبل از تاریخ نصب بازی رو برگردون اگه نشد ( یادمه گفتی داری ریکاوری میسازی) ریستور کن کل سیستمتو. بعد هم بنظرم برو بزن تو سر اون گارانتی که نگن دیر آوردی!
من فکر میکنم مشکل نرم افزاریه، مطمئنا اچپی به دلایل خیلی زیاد قطعات نامرغوب استفاده نمیکنه.
من پارسال بخاطر نصب یه UNDERCOVER یه مشکل مشابه برام بوجود اومد که بعد فهمیدم از ویروس بوده!!!!
ویرایش..............................
سلام
دوستان یه مشکل پیدا کردم موقعی که یه سی دی یا دی وی دی تو دستگاه قرار می دم و دستگاه اونو می خونه حالا اگه یه دو سه دقیقه از اون سی دی استفاده نکنم ویندوز نمی تونه اونو بخونه گیر می کنه (سیستم عامل ویندوز7 بیلد7600)
جوری که با ستک مسنجر هم نمی شه کاری کرد مجبور می شم دگمه خاموش روشن رو بگیرم تا سیستم خاموش بشه
چی کار کنم؟
آیا درایوری برای سی دی رامش هست تو اینترنت
مدل دستگاه acer 5738zg
ممنون میشم دوستان دیگه هم سریع تر کمک کنن آخه نمیدونم درست میشه یا باید بفرستم گارانتینقل قول:
این سیستم ری استور کجاستنقل قول:
توی سیف مد هم میاد یا نه آخه تو ویندوز معمولی نمی تونم برم بلواسکرین میده هنوز سیستم بالا نیومده
سلامنقل قول:
اول یه دور ویروس یابی بکن شاید کرک بازی که روش نصب کردی تروجان یا ویروس بوده و حال سیستمتو گرفته
ثانیاً اگه ویروس نداشت ریکاوری ممکنه مشکلتو حل کنه (چون اگه هاردت واقعاً خراب شده باشه اصلاً سیف مود هم نباید بیاد) بهتره با دی وی دی هم ریکاوری کنی
در نهایت تا دیر نشده با گارانتی تماس بگیر
اگه ویستا داری تو قسمت "استارت سرچ" بنویسی سیستم ریستور نشونت میدهنقل قول:
در ضمن همون جایی که سیف مود رو انتخاب میکنی یه گزینه ای برای بازگردوندن سیستم به آخرین باری که خوب کار کرده وجود داره (Last ...)
نقل قول:
خوب دوست عریز لپ تاپ رو با دی وی دی های ریکاوری ریکاوری کنید.اگه مشکل نرم افزاری باشه حل میشه!
مشکل جدید دیگه نه ویندوز میاد نه سیف مد :41:
چجوری ریکاوری کنم:19::19::19:
خوب تو این مدت چی کار کردید که اینجوری شدنقل قول:
چک کردم ویروسی نبود و بعد از اون که چک کردم دیگه سیف مد هم نمیادنقل قول:
وقتی ویندوز نمیاد چجوری ریکاوری کنم
همون ایتدای روشن کردن کلیدی رو بهتون معرفی می کنه (Esc یا ...) اونو می زنید یکی از گزینه ها ریکاوریه
هر چند که با این اوصافی که می گید و سیف مود هم نی یاد بالا احتمال هم داره هاردتون مشکل جدی پیدا کرده باشه
وقتی Esc رو می زنم 6 تا گزینه میادنقل قول:
System information
System diagnostics
Boot device option
BIOS setup
System recovery
Continue startup
حالا کدومه
ولی هارد رو از وقتی ویندوز بالا نمیاد میشناسه و تست هم میکنم سالمه
System recovery
البته خود من تا الان این کارو نکردم ولی نبایدم زیاد سخت باشه کارش اینه که سیستمتون رو مثل روز اول باید بکنه و به تنظیمات پیش فرض سازنده برگردونه
یه اموزش در این مورد اگه پیدا کنی بد نیست ببین این لینک خوبه (فرصت نکردم ببینم چیه تو صفحه اول آموزش پارتیشن بندی گفته بود )
کد:http://forum.p30world.com/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fh10025.www1.hp.com%2Fewfrf%2Fwc%2Fdocument%3Fdocname%3Dc00809678%26lc%3Den%26cc%3Dus%26dlc%3Den%26product%3D3552675%26rule%3D46565%26lang%3Den
فکر کنم لینک در مورد نحوه درست کردن دی وی دی ریکاوری باشه
می گم امشبو سعی کن یه مطالعه ای چیزی در مورد نحوه ریکاوری کردن چه با دی وی دی یا سیسم ریکاوری داشته باش سر فرصت فردا ریکاوری اش کن
ممنون ولی این ریکاوری منیجره که تو ویندوز کار میکنه الان من به ویندوز دسترسی ندارمنقل قول:
به هر حال من تا می تونم سعی می کنم نفرستم گارانتی (میدونین که دستگاهی که دست تعمیرکار ایرانی بیافته ... )الان یه پیغام داد توتست هارد کاملشو اینجا می نویسم
Primary Hard Disk Self Test
Quick test
56% Complete ........
Replace Hard Disk 1 Testing
Full Test
باز دوباره داره تست می کنه
حداقل اگه نمی شه برگردوند گارانتی تعویض داره بگین چجوری فرمتش کنم؟؟؟؟؟دوستان دیگه هم کمک کنن
فقط بی مهابا فرمتش نکنی یه دفعه پارتیشن ریکاوری از بین برهنقل قول:
این بخش از همون صفحه رو با دقت بخون
Restore the PC to its original condition with the HP Recovery Manager if Windows Vista is not accessible
یه توضیحی در مورد سیستم ریکاوری داده
یه کم وقت بذاری و مطالبی که بچه ها تو این انجمن در مورد ریکاوری انجام دادن گفتن رو بخونی از صفحه اول تا اینجا و یا از طریق سرچ در انجمن شاید موثر تر باشه
به هر حال امیدوارم زود مشکلتون حل بشه و بقیه کمک بهتری بهتون بکنن
موفق باشید
سیستم ریستور رو از توی run>programs>accessories>system tools میتونی اجرا کنی ولی میگی نمیاد کهنقل قول:
حالا موقع بوت شدن f8 رو بزن و یک گزینه که آخرش نوشته LAST GOOD KNOWN CONFIGURATION رو انتخاب کن ببین ویندوزت بالا میاد یا نه
مگه از تو اون منویی که میخوای safe mode رو انتخاب کنی نمیتونی گزینه ریکاوری رو انتخاب کنی؟؟
من نظرم اینه اگه این ویندوزت درست شد که شد اگه نشد فرمتش نکن اصلا و ویندوز دیگه ای هم نصب نکن که اگه ببری گارانتی یه چیزی هم بدهکار میشی! من بنظرم گارانتی باید برای این مشکل دستگاهتو عوض کنه
خبرش رو بده که ببینیم دیگه چه میشه کرد:41:
به نظر من ببرش گارانتی شک هم نکن.وظیفشونه عوضش کنن.پول مفت که برای گارانتی ندادی!نترس یا هاردشو عوض میکنن که کار اسونیه یا اگه مشکل جدی باشه میفرستنش دبی نمایندگی رسمی .در کل ببریش گارانتی بهتره تا دسکاریش کنی.اینطوری بهانه دستشون میدی.
دوست عزیز حتما بفرستش گارانتی.
ولی یه دفه ویندوزش رو عوض نکنیا!!!!!!!!!!!!!
مودم لب تاب من خراب شد فرستادمش گارانتی گفت :
چرا روش opera نصب کردی؟
نمیدونم اینا واقعا چیزی حالیشون نیست یا ما رو...........
(وای به روزی که بفهمن شهرستانی هستی)
چه ربطي داره !!؟؟نقل قول:
مودم لب تاب من خراب شد فرستادمش گارانتی گفت :
چرا روش opera نصب کردی؟
نمیدونم اینا واقعا چیزی حالیشون نیست یا ما رو...........
(وای به روزی که بفهمن شهرستانی هستی)
از اين دليل هاي بيخود و بي ربط فقط گارانتي هاي 10-20 هزار تومني ميارن
دوست عزیز شما که تجربه زیادتری دارید بفرمایید که ریکاوری کردن سیستم بعد از شروع آن از استارتاپ (با زدن F11) و...آیا مراحل خاصی داره یا ساده انجام می شه و مثل تهیه دی وی دی ریکاوری آسونهنقل قول:
جا داره شما هم کمک این دوستمون BBNHFAK که می خواد لبتاپشو ریکاوری کنه بکنید و مراحلی رو که در پیش داره بهش بگید
ولی این دوستمون مشکل دیگه ای داره.نقل قول:
میگن که اصلا سیستم بالا نمیاد. و error صفحه آبی رو داره که در بیشتر مواقع سخت افزاری ولی به هر حال ریکاوری با کلید f11 یا f10 خیلی آسونه و تمام مراحلش رو توضیح میده.
اول درایو سیستم عامل load میشه بعدش گزینه های مربوط به نوع ریکاوری( ریکاوری درایو c ، ریکاوری کامل ،..)بعدش هم که یه سری اطلاعات جزئی که زیاد هم مهم نیستن.
می خواستم ری استور بکنم نوشت همهی درایو ها clean هستن
حالا هم مشکل فرق کرده قبلا یوزر و پسورد می خواست بعد می رفت تو ویندوز صفحه آبی می داد
الان چه معمولی برم چه گزینه های دیگه مثل HP Recovery Manager و System Restore قبل از اینکه صفحه ای که یوزر و پسورد می خواد این پیام رو می نویسه:Loadkey failed with error 1009(STHIVE=0
و بعد یه صفحه آبی کمرنگ میاد و دیگه هیچ چیزی نمیاد و توی سیف مد هم همین پیفام رو میده
سلام دوستان یکی ازکلیدهای صفحه کلید لپتاپ در اومده چکار باید بکنم ؟ نمیشه جاش انداخت
سلام، من تازه لپ تاپم رو گرفتم، ویندوز مدیا پلیرش مشکل داره و DVD رو باز نمی کنه توی add/remove هم وجود نداره که پاکش کنم! uninistal هم نمیشه(توی پوشه مدیا پلیر وجود نداره) حالا به نظر شما چه کار کنم؟
سلام.گاهی لب تاپم که 1545 هست موس رو نمی شناسه و باید موس رو دربیارم و دوباره وصل کنم.مشکل کجاست؟
آقا دیگه بیخیالش شو سریع ببر گارانتینقل قول:
بی خیال شدم دیگه:13::13::13:نقل قول:
انگار هاردشو از سطل آشغال بیرون کشیدن که اینجوری آشغال دراومده:2::2::2:
الان بسته بندی کردم شنبه بفرستم برای گارانتی تعویض دستگاه:41::41::41:
به ساپورت اچپی هم پیغام دادم جوابمو نداد :41::41::41:
:31:HP= Hell Pack
شما اول KLite Codec Pack رو تو گوگل سرچ کن بعد نصب کن درست میشه احتمالانقل قول:
در حالت پیشفرض مدیاپلیر خیلی فرمتهای محدودی ساپورت میکنه
بعید بود از اچپی، ایشالله زود زود مشکلت حل شه :20:نقل قول:
رفتم تو فکر مک بوک پرو بگیرم :31:
نقل قول:
بابا این رسمش نبود حتی یه نفر هم جواب سوال ما رو نده هااا
اگه این مشکل جزیی نیست بگین تا برم تو یه انجمن دیگه مطرحش کنم
شاید ایراد از ماوس شما باشه اگه بازهم این مشکل رو داشتید با ماوس های دیگه ایراد از پورت USB لپ تاپ شماستنقل قول:
سلام بر تمامی دوستان محترم و عزیز
من دیروز رفتم و اولین لپتاپم رو خریدم که سونی FW490JBB هست،بعد خودم دیگه ازش ریکاوری دیسک گرفتم و هاردش که 250 بود رو به 3 پارتیشن تبدیل کردم ، ولی وقتی این هاردش زیاد داره کار می کنه یه صدایی ریز قژی میاد(همون صدای هاردهای کامپیوترهای خانگی ولی ریزتر و کمتر)! می خواستم بدونم این صدا طبیعی هستش؟
با توجه به این که لپتاپ برادرم که FW490DBB هست ، مثه این صدا نمیده و هارد اون 320 هم هست!
ممنون میشم جوابم رو بدید