این هم یک عکس از یک کنترل دست ساز خفن:
طرف خوب ساخته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
این هم یک عکس از یک کنترل دست ساز خفن:
طرف خوب ساخته
با سلام خدمت دوستان و زحمت کشای این تاپیک! یه سوال داشتم. در منوی svc یه گزینه وجود داره که اسمش chip test هست! این کارش چیه؟ به چی مربوطه؟ من تلویزیونم مشکل شبکه داره! یعنی وای فای کار نمیکنه و شبکه رو پیدا نمیکنه! اتصال سیمی هم قطع و وصل میشه! بردم نمایندگی میگه باید کل برد وای فایت عوض بشه! وهزینه تراشی میکنن... ولی توی سرویس منو که نگاه می کنم هر بار تلویزیونو خاموش میکنم و بعد میرم توی سرویس منو میبینم جلوی این chip test نوشته failure و خودم یه بار که واردش میشم و دکمه جهت رو میزنم تبدیل میشه به Success! بعد از اینکه این کارو میکنم میبینم که توی صفحه اول سرویس منو ، جلوی Wired MAC که تا حالا خالی بود مینویسه success ولی باز جلوی Wireless Mac مینویسه FAIL و علاوه بر اونا جلوی DRM هم که خالی بود یه سری نوشته میاد! ولی نکته عجیب اینه که هر بار تلویزیونو خاموش می کنم و بعد روشن می کنم این گزینه Chip test باز به حالت Failure بر میگرده!! تلویزیونم مدل ES6950و سایزش هم 32 اینچ هست!
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم این آیتم ربطی به موضوع شما ندارد اگر می توانید از منوهایتان عکس بگیرید و به ایمیلم ارسال کنید تا بررسی کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام آقای متین پور عزیزهر کاری میکنم نمیتونم وارد منوی مخفی بشم راهنمایی کنید ua46es7770m
در ضمن تلویزیون به جدیدترین نسخه فریمویر آپدیت شده ممکنه مشکل از اون باشه باتشکر.
دوست عزیزنقل قول:
از چه روش برای ورود به منو استفاده می کنید و با چه وسیله ای
سلام و ممنون از زحماتتون...
تلویزیون من سامسونگ مدلLA40D550 هستش...
شبکه 1 و 3 انالوگ سرچ نمیکنه،بارها انتن های مختلف استفاده کردم ولی نمیگیره!امکانداره ب خاطر تنضیمات مخفی باشه؟؟؟
و ایا گیرنده دیجیتال داره و چطوری فعال میشه؟
و اخرین ورژن اپدیتش از کجا باید پیدا کنم؟
ممنون متشکر
سلام خدمت دوستان
مدل تلویزیون من
هستش.میخواستم ببینم آیا گیرمده دیجیتال داره و قابلیت فعال سازی داره وآیا میشه Internet @ tv رو فعال کرد در این مدل؟
اگر جواب بله هست لطفا مراحل انجامش و برام توضیح بدین
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
در مشخصات مدل شما دیجیتال موجود است این سایت مشخصات
و اینم برای دانلود فریمورتان
و برای فعالی سازی از اینجا استفاده کنید
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجایی که من می دانم در این سری دیجیتال موجود نمی باشد و اگر اینترنت tv را می خواهید فعال کنید دیگر فکر نکنم کارایی داشته باشد
اینترنتTV. این کدهابه شرح ذیل میباشد . شما دکمه وردبه اینترنت رامیزنیدبه محض ورود ابتدا کلید FastFoward را فشار میدهید بعدبه سرعت اعداد 9-8-2 را بهترتیب فشار میدهید و بعد کلید FastRevرا فشار میدهید بعداز این عمل یک و دو ثانیه صبرمیکنید قسمت نتظیمات کشورها میاید و میتوانید به هر کشور ی خواستید تغییر بدهید حتی امریکا و انکلیس فقط یادت باشد باید سریع انجام بدهید . یادتان باشد اعداد را بهتر به ترتیب بزیندضمنا اگرخواستید ازapp یشتری استفاده کنید یگویدبرایتان نحو انجام انرا بگویم . اینهم متن انکلیس یاینعمل
Internet @ TV CountryCode EasyWay Change! USA included
a new one here
First Enter Internet @ TV
Second Press "FastFoward" key (right key of play)
Third Press 2 8 9 Sequenz.
4th Press "FastRev" key (left key of play)
change country before, make backup of your widgets.
افزایشappsبرای افرایشappsنیازو به ورودبه منو مخفی داریدخواهشابه دیگرتنظیمات کاری نداشته باشید فقط:Info link country
باید وارد sub option بشویدبعدکه واردشده اید گزینهای به نامinfo link server type وجود داردکه بصورت پیشفرض روی operationgبه معنای عامل تنظیم شده شما وقتی وارد این گزینه میشود دوگزینه دیگر وجود درادبه نام development به معنای توسعه وdevelopming به معنای درحال توسعه . اگر گزینها اول باشدهمونappsکه دارید نمایش داده میشود اگر گزینه دوم به معنای توسعه تغییر بدهید appsشما زیاد میشود اگر گزینه درحال توسعه را انتخاب کنیدapsss شما ل خیلی خیلی زیاد میشود . انتخاب با شماخواهدبود کدام را انتخاب کنید . خواهشابه دیگرقستمهاکاری نداشته باشید .
فریمور چه چجوری نصب کنم رو تلویزیون؟؟؟؟نقل قول:
در مورد سوال اینکه شبکه 3 و 1 حتی انالوگ هم نمیگیره با انتن های مختلف امتحان کردم....چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
و اگر از روش فعال سا زی که برایتان در پست بالا گفتم استفاده کردید برای تنظیم آنتن هم مطلب زیر را بخوانید
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
سلام
کسی تونسته تیونر دیجیتال UA40D5000PR رو فعال کنه؟؟
بدجوری منتظرم
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجایی که من می دانم این سری قابلیت دیجیتال ندارد اینم سایت برای دیدن مشخصات
پس چرا جستجوی دیجیتال داره؟
ولی کانال هارو نشون نمیده
یعنی سامسونگ اینقدر کج سلیقه هست که این قسمت رو از رابط کاربریش حذف نکرده؟؟؟؟
دوست عزیزنقل قول:
در سیستم نرم افزاری سیستم عامل تلویزیون معمولا تمامی آپشنها و آیتم ها بطور پیش فرض است ولی دلیل بر بودن آن آتمها نیست اگر روی کنترولها دیده باشید معمولا دکمه قرمز ضبط موجود است ولی بعضی از سیستمها این قابلیت را ندارند
سلام دوستان من امروز رفتم تو منو مخفی که دیجیتال درست کنم ولی نمی دونم چیکار کردم وقتی از منو مخفی اومدم بیرون صدای ال سی دی قطع شده کمک کنید چکار کنم رسیت فکتوریم کردم ولی درست نشد.
مدلش اینه: LA32C350.D1
سلام
من همه اون کارایی که گفتین کردم که دیجیتال و پیدا کنه تلویزیونم ولی کنترل دستی که درست کردم کار نداد و کلا قید دیجیتالو زدم
حالا هر کار میکنم دیگه شبکه های آنالوگم پیدا نمیکنه(قبل از تغییرات توی تنظیمات پیدا میکرد) حتی Factory reset هم کردم ولی بازم پیدا نمیکنه،چیکارش کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
در منوی اصلی روی صدا بروید و در منوی آن نگاه کنید اگر روی بلند گوی خارجی رفته آن را روی بلندگوی داخلی برگردانید
دوست عزیزنقل قول:
وقتی که سوالی مطرح می کنید مدل تلویزیونتان را بطور کامل بنویسید تا بتوانیم شما را راهنمایی کنیم
ببخشیدنقل قول:
مدل تلویزیونم UA40D5500 هستش
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجای که من می دانم تلویزیون شما قابلیت دیجیتال ندارد اینم سایت مشخصات تلویزیون شما
و شما باید آیتمهایی را که تغییر دادید دوباره به همان حالت اولیه برگردانید و اصلا مهم نیست که شما آنالوگ دارید یا نه شما دیگر به تلویزیونتان دست نزنید سعی کنید که از ستاب باکس دیجیتال خوب که آلان در بازار موجود است استفاده کنید.
من قبلا همینجا ازتون سوال کردم و گفتین که دیجیتال داره!نقل قول:
الانم تنطیماتو همونجوری که بود گذاشتم ولی بازم آنالوگ پیدا نمیکنه!
آنتن هم مشکلی نداره!
اینجا هم نوشته که دیجیتال موجوده
سلام دوست من در منو اصلی صدا رفتم ولی باز هم بدون صدا است. در ضمن صدا از هد فن پخش میکنه.
دوست عزیزنقل قول:
همانطور که گفتم تلویزیون شما دارد از بلندگوی خارجی پخش می کند از مسیر زیر بروید
منو---> صدا---> تنظیمات بلندگو---> بلندگوی تلویزیون---> از روی بلندگوی خارجی به گذارید روی بلندگوی تلویزیون
دوست عزیزنقل قول:
این برای تلویزیونهایی است که داخل ایران یا برای ایران اسمبل شده است ولی تلویزیون شما برای ایران اسمبل نشده و برای همین است که تلویزیون شما این قابلیت را ندارد و اگر حتی تلویزیون شما دیجیتال در حالت آماده داشت می شود آن را فعال کرد درصورتی که تلویزیون شما این آیتم را در حالت آماده موجود نداشته است و همانطور که گفتم زیاد تلویزیونتان را دست کاری نکنید که ممکن است تلویزیونتان دچار مشگل اساسی شود و برایتان هزینه زیادی بگذارد و اصلا هم آنا لوگ مهم نیست که با شد یا نه با شد
سلام جناب متبن پور
یکی از دوستان سام مدل HG40AA690Nw داره من دیجیتالش فعال کردم تمام چیز اوکه ولی برای سرچ کانال میرم گزینه انتن فعال نیست وقتی رویش میرم میگه چیزی در دسرس نیست...... لطفا راهنمای کنید
درضمن در گزینه اسپتال مود اش روشن وخاموش نیست بجاش اناکتیو واستلوشن است برای چیه ؟ وقتی رو استلوشن میزاری منو تلویزیون نمیاد باید رو کدام باشه
سایت فریمورش لطفا
دوست عزیزنقل قول:
این سایت دانلود فریمور تان
و لطفا از آن قسمتها عکس بزارید تا ببینم منظور تان چیست و از مطلب زیر هم برای تنظیم آنتن استفاده کنید.
تنظیم آنتن
برای داشتن یک تصویر خوب باید از آنتن های و سیم و فیش استاندارد استفاده کنید و باید اتصالات سیم به فیش و آنتن محکم و صحیح بسته شده باشد بطوری که حتی یک تار سیم هم مغزی سیم باسیم بدنه اتصال نداشته باشد که موجب اتصال کوتاه خواهد شد و حتما از کابل یک تیکه استفاده کنید و جهت آنتن باید با جهت مرکز پخش سیکنال صدا وسیمای محل زندگی تان باشد و مانع ای بین آنتن و ارسال کننده صدا و سیما نباشد مثل ساختمان و یا درخت و.... آن وقت خواهید دید که دیگر تلویزیونتان مشگلی ندارد.
سلام
تلوزیونم سامسونگ la32b580 سری پنجه
از کجا باید بفهم که گیرنده دیجیتال داخلی داره.
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیزنقل قول:
تا آنجا که من می دانم این سری قابلیت دیجیتال ندارد. دیجیتال از سری C به بالا آن هم در بعضی از ورژنهای آن وجود دارد.
سلام میخواستم بدونم تلوزیون LA46c550J1R قابلیت نشون دادن شبکه های دیجیتال رو داره که از طریق سرویس مخفی فعالش کنم؟
دوست عزیزنقل قول:
این مدل قابلیت دیجیتال ندارد این سایت آن
سلام.
آیا امکانش هست بعد از آنلاک کردن منوی مخفی و تنظیم پارامترها مجددا منو رو قفل کرد؟
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
دوست عزیزنقل قول:
خیر نمی شود ولی شما خودتان می توانید وارد نشوید و اگر از کنترول لمسی استفاده می کنید دیگر کنترول معمولی را از دسترس خارج کنید.
آقای متین پور عزیز سلام
من سامسونگ مدل es7770 دارم ولی با کنترل دست ساز هم نتونستم ریجن رو فعال کنم البته حس میکنم قدرت خروجی ام کم حستش لطفا راهنمایی کنید
تست کنترول دست سازنقل قول:
دوست عزیز
برای تست کافی است که کنترول دست ساز را به موبایل و یا هر منبع پخش کننده وصل کنید ولوم صدا را تا آخر زیاد کنیدو و آن فایل میکس شده را اجرا کنید و بوسیله دوربین یک موبایل به دیودها نگاه کنید اگر روشن و خاموش شد یعنی کنترول سالم است وگرنه خیرو اگر سالم بود باید اول با کنترول معمولی
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
و وقتی که وارد منوی مخفی شدید آن وقت با همان کنترول دست ساز که به موبایل وصل است و ولوم صدا را تا آخر زیاد کنید و آن فایل میکس شده را اجرا می کنید و برای یک لحظه یک نوشته قرمز رنگ روی صفحه نمایان و سپس ناپدید می شود آنگاه دیگر منوی شما بطور کامل باز و فعال می شود
نکته: آیتمهای را که نمی شناسید دستکاری نکنید که موجب خسارت شدید خواهید شد.
با سلام
جناب متبن پور من تمام مراحل بالا را انجام دادم ولی نور دیودها بسیار ضعیف هستند . حتی از خروچی یک اسپیکر هم اسنفاده کردم که قویتر بشه اما یاز هم نشد . میشه راجع به خود دیودهای فرستنده توضیح بدید ، شاید من در انتخواب نوع آنها اشتباهی کرده باشم .
استاد گرامی
آیا تلویزیون مدل UA40EH6030RXZN تیونر دیجیتال داره یا نه ؟
اخه تو سرویس منو فعال کردم توی جستجوی کانالها دیجیتال اضافه شده ولی تو سرچ چیزی پیدا نمی کنه
.................................................. ...........ممنون از همکاری شما............................................ ......
دوست عزیزنقل قول:
دیودها دو نوع هستند یکی مادون قرمز و دیگری دیودهای مخصوص کنترول که اولی دارای قدرت بالا و از فاصله زیاد کاربرد دارد و دیگری از فاصله نزدیک و ضعیف تر است یعنی موقع عملکردن باید کنترول ساخته شده را نزدیک تلویزیون ببرید
دوست عزیزنقل قول:
بله دارای دیجیتال است این سایت برای مشاهده مشخصات تلویزیونتان
و اگر تمامی کارهای فعال سازی را بطور کامل و دقیق انجام داده باشید
و برای اینکار از مطلب زیر استفاده کنید
تنظیم آنتن
سلام ، منم همین مدل تلویزیون شما رو دارم یعنی ua46d5500rr ، خیالتون راحت باشه که گیرنده دیجیتال نداره .
مشکلی که برای من پیش اومده اینه که رنگهای تلویزیونم بهم ریختن ، خواهش میکنم لطفا ازتنظیمات adc result و white balance برام عکس بفرست ، خدا خیرت بده