الان هم برای دانلود آمادستنقل قول:
و به احتمال 80% من امشب دانلود می کنم
Printable View
الان هم برای دانلود آمادستنقل قول:
و به احتمال 80% من امشب دانلود می کنم
هیچی سه چهار تا خطا ی مشتی تحویلت میده!:31:نقل قول:
لینک کرکت رو بذار:19:نقل قول:
کرک منکار نمیکنه:41:
باشه الان برات آپلودش ميکنم.نقل قول:
پیشنهاد هرکی اهل این بازیه زود بره بخره وگرنه دیگه ارشاد جمع میکنه ! :دی
نه بابا ، زورش نميرسه ، هركي اراده كنه اومده تو دستش ... جالبه اون موقع كه براي xbox اومده بود ، ارشاد gta san رو ممنوع كرده بود ، ولي iv رو نه ، فكر كنم بندگان خدا در ارشاد xbox ندارن !!!!نقل قول:
پیشنهاد هرکی اهل این بازیه زود بره بخره وگرنه دیگه ارشاد جمع میکنه !
بله نمی تونه کامل جمع کنه ولی اونوقت پیدا کردنش سخت تر میشه ...همیننقل قول:
نه بابا ، زورش نميرسه ، هركي اراده كنه اومده تو دستش ... جالبه اون موقع كه براي xbox اومده بود ، ارشاد gta san رو ممنوع كرده بود ، ولي iv رو نه ، فكر كنم بندگان خدا در ارشاد xbox ندارن !!!!
چه می کنه این gta :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نگاه به کاربران مشاهده کننده ی این تاپیک بندازین!
چه قدر طرفدار gta .
مثلا gta iv هست
ای بابا این ارشاد چی میخواد از جون ما؟
آقا ما نمیخوایم نجات بندر بازی کنیم زوره؟
چرانباشند ...................
آقا اين gta چند سيدي است .........
چي بخرم ازكي بخرم براي كي بخرم ؟؟؟
مثل این که تکین سفارشات رو با پیک فرستاده برای تهران
با کمال تاسف باید عرض کنم تمام gta iv ها کرکشون مورد داره .من 10 جا رفنم همه داشتن و کرک همه خراب بود.همه گفتن شنبه.
دلم خوش بود امشب بازی میکنم ولی نشد که نشد.
دوستان بهترین کارت گرافیکی که بتونم باهاش gta iv رو به بهترین و با کیفیت ترین شکل بازی کنم چیه؟نقل قول:
هر کی کرک اصلی رو داره زود بذاره
دوست عزیز حرف شما کاملا متینه ولی وقتی خود بازی مشکل نداره کرک چیه اهمیتی داره؟نقل قول:
منظورم اینه که وقتی کرک درست بیاد بچه ها خودشون دانلود میکنند مگه اینکه حال اون کار رو هم نداشته باشند که حق باشماست بهتره صبر کنند
کرک فشرده شدش فکر نمیکنم از 10 مگ بیشتر بشه
در ضمن من خودم دیال آپم
پس برای من بفرست!
بچه ها بهتره برای اینکه پستتون پاک نشه برای گذاشتن لینک خرید و ... اینجا پست بدید :
کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=548
گرافیک 6600 خیلی از نظر قدرت به 7300 نزدیکه.فقط باید صبر کنی و تست کنی.نقل قول:
من امروز یک مغازه توی قاسم آباد رفتم گفت جمعه حتما میاره.نقل قول:
عمرا بتونه جمع کنه.نقل قول:
4 ta DVDنقل قول:
18 گیگ
نصب کنی میشه 14 گیگ
اینم ی کرک از بازی فکر کنم سالمه
پسورد: altrntکد:http://rapidshare.com/files/169976490/GTA_4_CRACK_altrnt.rar
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 23 (20 کاربران و 3 مهمان)
fandak, ali_harry_potter, chaos theory, dark_angel, Hamsalan, Iman Bala, linkinkurd, linkin_park, mafia69, MaFia_King, morteza.m2n, Mostafa NBA, nawid, omid4mit, pedramgolchin, pedram_hen, pesar_kj, playstation 3, sadeghian2009
آقا اگه از تکین کسی تونسته بازی کنه ؟!
اگر کرکش بر فرض اشکال داشت مطمئنا یه کرک میاد تو اینترنت که رو ماله تکین جواب بده و درست بشه پس نباید نگران کرک بود . چون اگه کرک خراب هم باشه تو اینترنت یه کرک خوب پیدا میشه که جاش بذاری . مهم خود بازی هست فعلا !
پایینترین NVIDIA GeForce 7900 256MB /نقل قول:
ATI Radeon X1900 256MB
بهترین NVIDIA GeForce 8600 512MB /
ATI Radeon HD 3870 512MB
رم بالای 2 گیگ:18:
خوشبختانه من 8600 Gt دارم:8:
تست کردمنقل قول:
:41::41::41:
من امروز انقلاب و ولیعصر رو زیرو رو کردم
دریغ از یه پوستر gta iv
چقدر دیگه باید صبر کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یک لینک از سیستم مورد نیاز
این خیلی کامله
کد:http://www.gamesforwindows.com/en-US/Games/Pages/grandtheftautoiv.aspx
دوباره به تاخیر افتاد !!!!!!!!!!!!!!!!!!
آخه من بدبخت چقدر ضد حال باید بخورم ؟
هی میرم مغازه میگه فردا ...
امروز زنگ زدم گفت شنبه دیگه حتما میاد، مثل این که کرکش مشکل داشته.
من موندم BoysTeam اینقدر سر صبر بازی هاش رو میده بیرون و قشنگ روی کرکش کار میکنه، اون موقع چه جوری تکین و ... توی 3 یا 2 تا دی وی دی اینقدر زود میفروشن ... معلومه یه کاسه ای زیر نیم کاسس دیگه.
مثل این که قسمت بود امتحان ریاضی رو نیفتم !
چون شنبه امتحان ریاضی دارم، اگه الان جی تی ای بود میفتادم :دی
سلام.
مجید جون این بویس تیم چند میده بازی رو ؟
این همه بچه ها میگن ما بازیو گرفتیم چرا نمیان شات بزارن از بازی؟؟!!!! بابا فکر ما رو هم بکنید :دی
بازی رو اجرا نمی کنه؟؟؟؟؟نقل قول:
یه سری میگن کرک سالم اومده حتی روش کار با کرک هم گفتن و 100 درصد تست شده هم هستشنقل قول:
یه سری دیگه هم میگن که خیر کرکی نیومده
به هر حال فکر نکنم کرکرهای ایرانی بخوان کاری کنن
اینجور بازیهارو معمولا خود reloaded (فکر میکنم روسی باشه) کرک میکنه!!!
کرکهای ایشون خیلی مطمنه
پس تا زمانی که یک کرک از reloaded نیومده باید بازی رو کرک نشده فرض کنید(البته مطمئن باشید که کرک خواهد شد!!! ولی خوب یه چند روزی وقت میبره بازی تازه اومده!!)
دوستانی که بازی رو نصب کردند . رو چه ویندوزی جواب داده؟!
سلام دوستان ! بلاخره منم سفارش دادم ، فردا ميرسه دستم يه چند تا سوال! اين سيستم داغون ما بازي رو ميكشه؟:
RaM : 2GIG
C.P.U : Amd Athlon X2 4000
V.G.A : 8400 512 Ram
Windows : xp Sp 2(sp 3 ?) s
و سرانجام اينكه براي دوستان اگه دستم برسه ، 2500 الي 3000 تومن براي فروش ميدم .
اميدوارم موفق باشيد.
کرک درست حسابی برای بازی نیست متاسفانه فعلا، بعضی از کرک ها جدیدتر البته بعضا برای بعضیا کار میکنه ولی اکثرا کار نمیکنه و بعضیا هم که کار میکنه در بازی به مشکل دوربین میخورن و اینکه ماشین خودش گاز میگیره بعضی هم از بازی پرت میشن بیرون و کامنت های دانلودر ها رو میخوندم تعداد کمی میگفتم که بازی رو بدون مشکل اجرا کردن . در هر صورت هرچی هست قفل نافرمیه و دقت کنید هیچ گروه معروفی تا الان کرکی بیرون نداده و نتونسته بازی رو درست کرک کنه .
مثلا این فکر کنم یکی از بهترین کرک هایی که الان موجوده بهمراه فایلهای EXE کرک شده حجمشم 48 مگه ولی بازم بعضیا گفتن کار نمیکنه با این حال فکر نکنم کرکی از این بهتر موجود باشه :
یه چیز جالب یه جایی خوندم که یکی گفته بود یکی تونسته بازی در ویندوز 7 نسخه پری بتا بدون کرک اجرا کنه ؟؟؟!!کد:http://thepiratebay.org/torrent/4553823
جناب بالايي! سرويس پك سه بهتره خوب ! ويستا هم كه اگه سيستمت بكشه!نقل قول:
دوستانی که بازی رو نصب کردند . رو چه ویندوزی جواب داده؟!
بي صبرانه منتظر رسيدن بازيم!
ژس نسخه اي كه منم گرفتم مشكل كرك خواهد داشت ! اگه كرك سالم بياد ميشه جايگزين كرد با كرك فعلي ، كرك GT pland چطوره؟نقل قول:
کرک درست حسابی برای بازی نیست متاسفانه فعلا، بعضی از کرک ها جدیدتر البته بعضا برای بعضیا کار میکنه ولی اکثرا کار نمیکنه و بعضیا هم که کار میکنه در بازی به مشکل دوربین میخورن و اینکه ماشین خودش گاز میگیره بعضی هم از بازی پرت میشن بیرون و کامنت های دانلودر ها رو میخوندم تعداد کمی میگفتم که بازی رو بدون مشکل اجرا کردن . در هر صورت هرچی هست کرک نافرمیه .
مثلا این فکر کنم یکی از بهترین کرک هایی که الان موجوده بهمراه فایلهای EXE کرک شده حجمشم 48 مگه ولی بازم بعضیا گفتن کار نمیکنه با این حال فکر نکنم کرکی از این بهتر موجود باشه :
موفق باشيد.
کرک هايی را که من داشتم اينجاها آپلود کردم،اگر کسی خواست بگيره.نقل قول:
من خودم اوليش را ريختم و کار کرد،اما نه اونجوری که بايد،يه دفعه ميپره بيرون.
دومی را هم ميگن کار ميکنه،اما امتحان نکردم،حالا شما هر کدوم را ميخواين بگيرين.
اين اوليش:
اين هم دوميش:کد:http://rapidshare.com/files/170255981/Crack.01.zip.html
ولی در کل هر کسی را که ديدم و اين کرک ها را نصب کرده،راضی نبوده،حالا خود دانيد.کد:http://rapidshare.com/files/170257896/crack_gta_4_100__work.rar.html
آقا مطمئن باشید تا این لحظه کرک سالم این بازی پیدا نمیشه، الکی تو اینترنت دنبالش نباشید.