زیاد اشتباه نیست ولی اگه طبق اصول بازی بر میداشتیم بهتر میبودنقل قول:
خاصیت Nord جنگجو بودنشه که من باهاش جادوگر شدم
در حالی که High Elf مخصوص جادوگریه
Printable View
زیاد اشتباه نیست ولی اگه طبق اصول بازی بر میداشتیم بهتر میبودنقل قول:
خاصیت Nord جنگجو بودنشه که من باهاش جادوگر شدم
در حالی که High Elf مخصوص جادوگریه
من میخواستم دزد بشم ولی از شکل Khajit خوشم نیومد.بعد از دزدی میخواستم کماندار بشم Wood Elf شدم.الانم یه جنگجوی دزد هستم.:دی
خیلی حال میده Archery.اژدها رو با تیرکمان از دور راحت میشه زد همچنین دشمنا رو.توی تاریکی قایم میشی بعد تیر رو میزاری تو کمان و پرتاب یه ضرب می میره.منم همیشه سر رو هدف قرار میدم از تو سرش رد میشه انقدر کیف میده.
منم دقیقا همینطوره کاراکترم!Woodelf که با تیرکمون میزنم و تماما Sneak!خیلی لذت بخشه!
wood elf چرا؟
من های الفم. خیلی هم فعلا حال می کنم با این روش. اژدها ها رو هم با لایتنینگ بولت می زنم از دور لت و پار می کنم. تازه فرار هم نمی تونن کنن چون لایتنینگه لحظه ایه، مثل تیر نیست که طول بکشه تا برسه به اژها و اژدها ه جاشو عوض کنه.
اقا راهی نداره که جادو های پر کار بورد رو براش کیبورد شورتکات گذاشت؟ این منوی فیوریتش خیلی رو اعصابمه، وسط جنگ یهو همه چی وای می سه و باید توی اون همه وسایل فیوریت بگردم دنبال چیزی که می خوام...
تو منوی favorite یک آیتم رو انتخاب کن و یکی از کلید های 1-8 رو بزننقل قول:
این بازی ها به گروه خونی ما نمیخوره!
سلام دوستان
یکی میتونه آموزش 100 کردن alchemy رو به طور کامل برام توضیح بده
یا حداقل یه پستی و ... بدید که اونجا کاملا به فارسی توضیح داده باشه.
سلام دوستان عزیز خسته نباشید توروخدا یکی جوابمو بده خیلی برام مهمه من میخوام از یه نفر توی بازی Destruction یاد بگیرم لطفا بگید اسمش چیه و کدوم شهر و کجا میتونم این شخص گیر بیارم تا بخرم ازش؟؟
دو سوال:
1چجور بفهمم چند تا فریم از بازی دارم میگیرم؟
2-به نظرتون Fade رو بالا ببرم یا Antialiasing و Anisotropic Filtering؟دو تای دومی رو ببرم یا Fade ها؟
ممنون.
گروه خونیه نادری دارید:31:نقل قول:
این بازی ها به گروه خونی ما نمیخوره!
1.برنامه FRAPS رو دان کن هم باهاش میتونی فیلم بگیری هم عکس همیشه هم FPS رو نشون میده بنچمارکم میتونی باش بگیری.نقل قول:
2.نیدونم
سلام؛ یه نفرشون که من شخصا استفاده های بهینه ازش بردم اسمش فرلدا هست و توی وینترهولد هست. البته باید بری کالج وینترهولد. که پیشنهاد می کنم اگه کلا سبک میج بازی می کنی حتما کالج وینتر هولد رو با کل کوئست هاش برو. خیلی به نفعته. تازه چهار پنج تا ترینر خوب هم توش هستن.نقل قول:
برای بقیه ی ترینر های دستراکشن این لینک رو ببین، کل ترینر ها توش هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پ.ن: ممنون ویروس جان، نجاتم دادی...
88x88 واقا ممنونم داداش گلم خیلی با اطلاعاتی که دادی حال کردم مرسی
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:19 PM ----------
سایتتون عالیه
دوستان من یه جا گیر کردم..
اونجا که توی گروه دزدا..MERCER که قتل اون عضو قبلی رو انداخته بود گردن آبجیمون.. میاد هر چی توی گروه هست میدزده انبار رو خالی میکنه میره!
بعد به من میگن برو توی خونش توی riftin ببین چه چیزی گیرت میاد..
من رفتم داخل خونه..ولی بدبختی داخل خونه 2 تا در هست که با چوب بسته شده...اون چوب هایی که جلشو هست رو هم نمیشه برداشت!
چی کار کنم؟
اسم کوئست THE PURSUIT
لباس Triss ایمپورت شده از Witcher2:31:
کد:
http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=4708
یدونه کمد دیواری همون کنار هست که توش یه در مخفی داره . اون کمد رو باز کن و از درش بگذر .نقل قول:
گویا مود Online بازی رو هم کاربرا ساختن خودشون!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چک بزنیم ببینیم چیه شاتش درسته!
lمیخوای برات cheat بزارم 100 بشه :dنقل قول:
کسی نمیدونه وسایلی که ما میخوایم بفروشیم و قیمتش بالای 2000 کجا باید بریم بفروشیم؟
چون هر جا میرم برای فروش بیشتر از 1100 پول ندارن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:20:کسی نمیدونه وسایلی که قیمتشون بالای 2000 ارزش داره رو باید کجا فروخت؟
چون هر جا میرم یشتر از 1100 پول ندارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
من woodelf برداشتم باهاش نصفه اول بازی جادوگر نصفه دوم جنگجو رفتم !نقل قول:
کمان فقط واسه من فقط برای غافلگیری بود یعنی اونجاهایی که سخت بود من اول یه جادو سنگین میزدم که مجیک تموم شه پشت بندش 3 4 تا تیر تا یارو برسه بعدش با شمشیر :دی الانم که دارم 2 تبر میرم البته این روزاست که پاکش کنم اگه یه بازی دیگه پیدا شه در حد اسکایریم...
---------- Post added at 03:20 AM ---------- Previous post was at 03:20 AM ----------
نگاه کردم چیزی نیافتمنقل قول:
الان میشه اسکایریم انلاین زد؟
سلام باید اسکیل Speech تون بالا باشه.نقل قول:
نقل قول:
مدل dark brotherhood خیلی خوب بود.
یه راهش هم اینه که اگر خواستی یه خریدی کنی از طرف که پولش زیاد شه.نقل قول:
من خودم رفتم پرک مرچنت رو گرفتم، یه پرکیه که باعث می شه بتونهی هر جنست رو بتونی به هر کی خواستی بفروشی، بغد می رفتم پیش یه ترینر، 5 لول ازش ترین می گرفتم، حسابی که پولام رو کشید بیرون، بعد جنس های خودم رو بهش می فروختم...
راهی کدی چیزی داره که بشه پرک هامونو ریست کنیم و
پرکهامونو پس بده
بزنیم به یه چیزای دیگه
یه Mod خوب که جاده ها رو روی نقشه نشون میده دیگه گم هم نمیشین.
کد:http://www.skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=4929
سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟
گمونم بعضی از دوستان تو پست هاشون گفتند نمیشه speech و alchemy رو خرید.
اسکیل alchemy تو شهر whiterun دقیقا نمیدونم کدام خونه بود.
اسکیل speech رو میتونید نزدیک شهر dawnstar (یه خورده بالاتر از شهر whiterun دست راست) پنج سطح از اونو بخرید.
اول fast travilell کنید بعد پشت سرتون یه قبیله کوچک هست که باید از یکی از افرادش بخری.(این نکته هم بگم این قبیله فقط نیمه شبها ظاهر میشه )
آقا این Mod ها فقط واسه نسخه ی pc هستش؟ واسه ایکس باکس نمیشه نصبش کرد؟نقل قول:
ممنون
گلیچ هایی برای مهارت های Archery و Speech و Chimistry نیست؟:دی
سلام بله فقط مخصوص PC هستننقل قول:
سلام داداشای گل خسته نباشید میشه لطفا یکی کامل توضیح بده که چطوری باید عضو گروه dark brotherhood بشم؟
آقا یکی کمک کنه!
این کوئست darkness returns که باید کلید رو برگردونیم...بعد از اینکه با اون روحه صحبت میکنیم..و میریم اون ژورنال رو بر میداریم.
میریم یه جا تاریکه و یه مه هست...میریم جلو میمیرم!
مشعل هم روشن میکنم ولی زمین همه جا مثل همه نشونه ای نداره فایده نداره!
از ژورنال هم چیزی سر در نیاوردم..
چی کار باید بکنم؟
توی نور اصلا نباید حرکت کنینقل قول:
یواش از توی تاریکی برو روی سکوی اول و بعد با شات spirit برو روی سکوی بعدی
فقط توی تاریکی حرکت کن تا برسی به آخرش
ممنون رفتم...
ولی نهایت بعد از اینکه چند تا در رو رد کردم میرسم به یه گودال بزرگ که تهش یه اسکلت افتاده ظاهرا!
باید بپرم اون تو؟
نقشه هیچی نشون نمیده! جای دیگه ای نداره!
اصلا باید کلید رو کجا برگردونم؟
آرهنقل قول:
بپر پایین
1-2 دقیقه صبر کن اونجا رد میشه
تو اسکلته یه نامه هست اونو هم بخوننقل قول:
چه جوری تو بازی واسه خودمون پول اضافه کنیم ؟
خواهش میکنم یکی جواب منو هم بده
برای عضو شدن تو این گروه لازم نیست کار خاصی انجام بدید یا جایی برید خودشون میان سراغت :دینقل قول:
از جایی شروع میشه که میخوابی (جاش هم مهم نیست) بیدار میشی میبینی یه دختره بالا سرته دعوتت میکنه به گروه شون... حدودا وسطای بازی بودم من که عضو دارک برادرهود شدم