شماره شبا رو اگه داشته باشی فکر کنم از هرجا بشه پول واریز کرد
داخل و خارج نداره
Printable View
شماره شبا رو اگه داشته باشی فکر کنم از هرجا بشه پول واریز کرد
داخل و خارج نداره
منظورت باشگاه مشتریان بانک ملت هست :n05:نقل قول:
تا اون روز امتیازات طلایی هست.یعنی میتونی اونو تبدیل به پول نقد کنی یا درخواست وام بدی یا بعنوان هدیه تولد انتقالش بدی
ولی اگه اون تاریخ سربرسه امتیازات نقره ای میشه و قابلیت نقد شوندگیش رو از دست میده.یعنی با اون امتیازا اگه به حد نصاب رسیده باشه میتونی وام بگیری یا بعنوان هدیه تولد انتقالش بدی
درود
من میخوام مبلغ 15 میلیون تومن رو توی یه بانک یا موسسه اعتباری سپرده بگذارم تا حدود 3 یا 4 ماه بعدش حداقل 3 برابر اون رو بدون مسدود شدن مبلغ اولیه وام بگیرم
کدوم موسسه و بانک این جور وام هایی رو میدن ؟
کدومشون شرایطش بهتره ؟
وام های اینجوری حداقل درصد شون چقدره ؟ 4 درصد که دیگه خدا بیامرز شد !
سپاس
بانک آرمان پرسیدم با این شرایط وام میده با سود 15 درصد.نقل قول:
ثامن هم بعد از 6 ماه 6 برابر وام میده
ممنوننقل قول:
من یزد هستم و توی سایت موسسه آرمان هم شعبه ای ازش توی شهرمون ندیدم
6 ماه هم برام دیر هست
باز هم تشکر
دوستان دیگه جای دیگه ای سراغ دارند ؟
دوست عزیز میشه دقیق تر شرایطشو بگی؟نقل قول:
مطمئنی 15%؟
آره خودم پرسیدم ولی گفت چندتا ضامن هم میخوادنقل قول:
سلام.
بانک ملت روزشمار 21 درصد گذاشته .
ولی میگفت 10 میلیون باید همون اول بزاری .
بچه ها میگفتن بانک هایی هستن با یه میلیون هم میشه باز کرد .
بهترین بانکی که با یه تومن میشه روز شمار 20 درصد به بالا باز کرد چیه ؟
بانک تات روز شمار 19 درصد و بانک دی با حداقل 1 میلیون روز شمار 19 درصد میده. 20 و بالاتر رو فقط موسسه ها (کوثر) میدن
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
بهترین بانک در زمینه ارائه خدمات اینترنتی به نظرتون کدومه ؟
ملتنقل قول:
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
بانک ملت از نظر تنوع خدمات اینترنتی خیلی عالیه تمام عملیات رو میتونی انجام بدی من خودم 3 تا حساب دارم خیلی راضیم ازشنقل قول:
فقطم ملت دارم
سلام.
دوستان ذکر خیر بانک ملت بود :دی
من سه روزه هیچ کدوم از خدمات اینترنتی این بانکو نمیتونم استفاده کنم.
مشکل از طرف منه یا از بانک؟
اینترنت بانک باز نمیشه، پرداخت اینترنتی هم نمیتونم داشته باشم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم تست کنید.
سلام !
برای سرمایه گذاری کدوم موسسه مالی اعتباری یا بانک رو توصیه میکنید ؟
من هر روز دارم میرم داخل حسابم مشکلی ندارمنقل قول:
سلام، مشکلی نداره من دیروز انتقال وجه کردم، الان هم چک کردم باز میشه...نقل قول:
چک کنید بانک های دیگه هم صفحه اینترنتی شون باز میشه یا نهنقل قول:
ممکنه از اینترنت باشه که نمی تونه پروتکل https رو باز کنه
میزاننقل قول:
از یه نفر شنیده بودم آرمان هم خوب سود میده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
نقل قول:نقل قول:ممنون دوستان. الان با چیز پی ان تست کردم باز شد!نقل قول:
ولی با ای-پی ایران باز نمیشه.
فکر کنم مشکل از طرف ISP باشه.
:n16:
والا من الان53/07 امتیازم است و 10 روز دیگه فرصت دارم خوب طبیعتا نمیتونم به 100 برسونمش، من برام برداشت نقدی مهم نیست وام بیشتر مهمه البته همونم زیاد لازم ندارم نمیدونم اصلا :n08:نقل قول:
الان به نظر شما من 10% این امتیاز رو بدم 60 روز تمدید کنم ؟ یا اینکه بذارم نقره ای بشه ؟ و یا اینکه برم دنبالش این امتیاز رو بفروشم ؟
توصیه خود شما چیه اگه در این موقعیت بودی ؟ :n13:
سلامنقل قول:
من شنیدم مخابرات پروتکل https رو بسته یعنی داره یک کارهایی میکنه اگه سرویس دهنده شما اونا هستند از طرف اوناست برادر
عقل ندارند دیگه :)
یعنی هم نمیتونند یک دقیقه فکر کنند مردم کار بانکی دارند ؟ بانک ها هم باید با این پروتکل کار کنند ؟ خیلی خنده داره
بانک دی از یکی از کارمند هاش پرسیدم گفت با 50 هزار تومن میشه روز شمار 19 در صدر کوتاه مدت باز کرد .نقل قول:
کسی اطلاع داره ؟
بله همینطور هست،با کمترم میشه منها تا زمانیکه پولتون دوباره بالای 50تومن نره سود نمیاد دستتون ولی محاسبه میکنن و زمانیکه موجودیتون رفت بالای 50 میاد رو پولتوننقل قول:
من خودم حساب دارم
دوستان پیشنهاد میکنن که مبالغ بالا رو توی چند بانک یا موسسه بزاریم یا همش توی یکی باشه ؟
بعد بالاخره نگفتین کدوم یکی از موسسه های معتبرها سود بیشتری میده ؟
به نظر من امتيازتو خرج نكن و بزار نقره اي بشه.چون اگه به 100 برسه هم معلوم نيست چقدر بهت پول بدننقل قول:
يكزماني امتيازم از 100 بيشتر شد و نقد نكردمش كه طرح امتيازي2 رو گذاشتن.ديدم 200 امتيازي شدم خواستم نقدش كنم ديدم فقط 40هزارتومن ميدن :n04:
خواستم امتيازمو بفروشم كه يك طرح ديگه گذاشتن و گفتن براي وام گرفتن بايد بايد تا يك درصدي از امتيازا رو خود طرف كسب كرده باشه و مشتريم هم پريد :n03:
امتيازت بالاي 100 تا بشه ميتوني انتقالش بدي و بيشتر گيرت بياد.البته بايد مشتريش هم پيدا كني
در كل يك زماني اين امتيازا بدرد ميخورد ولي الان فايده نداره.خيلي وقته اصن نرفتم ببينم امتيازام چقدر شده :n27:
الان امتیاز نقره ای و طلایی کدومش رو میشه فروخت؟نقل قول:
چجوری میشه فروخت؟
به نظرت همونجا برم حساب باز کنم و موجودیم رو کم کم زیاد ترش کنم همونجا ؟نقل قول:
نقل قول:
این امتیاز ها رو میشه برا من تفهیم کنید .
من بعد از مدت مدیدی الان رفتم دیدم زده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 5/75
یعنی چی ؟
چطور میشه امتیاز گرفت ؟
به چه دردی میخورن ؟
بنظرم همینکارو کنی بهتره،چون مزیتی که بانک دی داره اینکه میتونی موجودیو کمو زیاد کنی بدون دردسر،سودتم بگیرینقل قول:
دوستان يه سوال دارم . از خيلي از دوستام پرسيدم اما اطلاعاتي كه دادن بدتر گيج شدم .
حدودا 3 ميليون تومن دارم ميخوام يه حساب باز كنم . بالاترين سود مربوط به كدوم بانكه ؟ اينكه ميگن روز شمار يعني چي؟
به نظرتون چطوري حساب باز كنم ؟ ساليانه ؟
اصلا هم با اين 3 تومن كاري ندارم يعني اگه چند سال هم تو بانك باشه ميتونم دست نزنم بهش .
شما چه بانكي و چه نوع حسابي رو پيشنهاد ميدين كه پولمو اونجا بزارم ؟
جفتشو ميشه فروختنقل قول:
البته گزينه اي واسه اينكار نداره.فقط از طريق هديه تولد ميشه انتقال داد.بايد يكي رو پيدا كني كه تولدش نزديك باشه و به اين امتياز نياز داشته باشه.اونوقت توافق ميكنيد مثلن 100 امتيازتو به مبلغ 100 هزارتومن بهش بفروشي
با اينكارها كه تو لينك زيره ميشه امتياز گرفت:نقل قول:
قبلن با هر 100 امتياز ميتونستي 100هزارتومن جايزه بگيره ولي از وقتي طرح امتيازي2 رو گذاشتند بسته به فعاليتت اين مبلغ كم و زياد ميشد(من هرجوري حساب كردم كمتر ميشد)
تو يك بازه سه ماهه مهلت داري انتياز كسب كني و اگه به حد نصاب رسيدي اونو نقدش كني يا درخواست وام بدي ولي اگه اون مهلت تموم بشه امتيازت نقره اي ميشه و ديگه قابليت نقد شوندگي نداره.فقط ميشه باهاش وام با كارمزد 15درصد به شرح زير گرفت:
100 امتياز = 2ميليون تومان وام
200 امتياز = 4ميليون تومان وام
300 امتياز = 7ميليون تومان وام
چند روز پیش توی تاکسی شنیدم داشتن می گفتن که سپرده سه ماهه یه میلیون ، 45 هزار تومن سود
روم نشد بپرسم کجا و کدوم بانک ! کسی از این موضوع اطلاعی داره راهنمایی کنه ؟ ممنون میشم.
اگر همچین چیزی نیست ، از این سپرده های کوتاه مدت پر سود خبر دارید ؟
احتمالا سود 3 ماه رو گفته 45 تومان. شما اگه 1 میلیون رو بذارید تو حسابتون به نرخ 19 درصد، ماهی 15 هزار تومان سودش میشه که برای 3 ماه میشه 45 تومان.
در حال حاضر هم بانکهای دی و تات (آینده) کوتاه مدت 19 درصد سود میدهند.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2
نقل قول:
موسسه کوثر هم می گه وام قرض الحسنه میده تا سقف 5 میلیون. اول باید پولتنو 5 ماه بخوابونی به صورت قرض الحسنه بعد از 5 ماه دوبرابرشو بهت میدن. منتهی تو سایتش نوشته که باید همون 5 ماهه پس بدی.
نقل قول:
بانک دی و بانک آینده روز شمار 19 درصد میدن و بانک شهر 18 درصد
بانک کشاورزی روز شمار کوتاه مدت 20 درصد میده
لطفا اگر کسی می دونه که موسه یا بانکی بالای 30 درصد میده لطفا بگه.
سلام پوز سیار کدوم بانک از همه بهتره؟
بانک شهر هم پشت بعضی شعبه هاش نوشته 20 درصد روز شمارنقل قول:
دستگاه پوز ملتنقل قول:
ما خودمون مال چند تا بانک رو توی مغازه داشتیم بهترینش ملت بود و هست
هم از لحاظ سرعت و شلوغی خط
هم اینکه میشه با همون دستگاه پوز کارت به کارت کرد
مطمئنی روزشمار 20 درصد میده؟ حداقل مبلغ سپرده نداره؟ چون بانک رفاه هم 20 درصد میده ولی با حداقل 20 میلیون تومننقل قول:
شما بزار ثامن .18 یا 19 درصد سود میده . چندسالی داریم با ثامن کار میکنیم عالیه:n01:نقل قول: