شما با استفاده از ابزار ANDROID SDK به راحتی میتونید بازیهای با حجم بالا رو نصب کنیدنقل قول:
Printable View
شما با استفاده از ابزار ANDROID SDK به راحتی میتونید بازیهای با حجم بالا رو نصب کنیدنقل قول:
سلام علیکمنقل قول:
مراجعه شود به صفحه 1 پست 2
آموزش نحوه تنظیمات
GPRS
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5905981&postcount=268
سلام دوست عزیز setting-Wireless & network- mobile networks-acceess point names بعد دوکمه سمت چپ همو بزن بعد گزینه new APN- بعد این تنظیماتنقل قول:
connectin Name - irancell-GPRS-بعدی APN -mtnirancell بعدی proxy-10.131.26.138 بعدی-8080 port:40:بعدی server HTTP
نقل قول:الان این نرم افزاری که گفتیدو دانلود و نصب کردم !! اما چیزی ازش سر در نمیارم !! شما مطمئنید با این بازی های نسبتا حجیم رو روی مموری نصب میکنید !؟ اگه ممکنه یکم راهنماییم کنید !! چون اصلا سر در نیاروردم ازش !!نقل قول:
قبل از همه چیز درایور گوشیتون رو نصب کنیدنقل قول:
همچنین از مسیر زیر گزینه usb debugging رو فعال کنید
Setting/ applications/ application settings/development
گوشیتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کنید
1- ابتدا ابزار ANDROID SDK رو دانلود کنید
2- بعد از Extract کردن اون رو در درایو c بریزید
3- حالا هر برنامه ای که میخواهید نصب کنید رو در مسیر زیر paste کنید(داخل فولدر tools
4- حالا cmd رو باز کنید (میتونید در قسمت run بنویسید cmdC:\AndroidSDK\tools
5- حالا باید از طریق دستورات در محیط cmd وارد فولدر tools بشید. به این ترتیب:
بعد از نوشتن هر خط enter بزنید
\cd
حالا باید نام برنامه ای که توی فولدر tools ریختیم و میخواهیم نصب کنیم رو بزنیم( فرض کنیم اسم برنامه x باشه):Cd androidsdk\tools
بعد از نوشتن و enter زدن باید کلمه success رو ببینیدAdb install x.apk
تمام
سلام.
دوستان رام 2.3 چی پیشنهاد میدید؟:33: اخه دیروز رمم ترکید همه برنامه و بازی ها رفت.:31:الان دیگه دلبستگی به چیزی ندارم و میخوام رام عوض کنم.:27:
ممنون.
رام GingerDX هست ولی باید قید 3D رو بزنی.نقل قول:
GDX که مشکلی با 3D نداره !نقل قول:
تنها مشکلی که باهاش دارم کندی شتابسنجشه
درسته شتاب سنج GDX ضعیفه ولی در کل عالیه من که 06 رو نصب کردم راضیم ولی هنوز نتونستم mms رو فعال کنم با کمک دوستان gprs راه افتاد . کسی نمیدونه ام ام اسو چطور فعالش کنم ؟ :41:
این رامهای dx مصرف باطریشون درست شد ؟
استندبای ساعتی چند درصد استفاده میکنه ؟
من که نصب کردم فوق العاده مصرف باطریش پایین اومده البته نسبت به 2.1 رام رسمی . دقیقا رو استند بای دقت نکردم ولی موقع کار کردن که خیلی پایین اومده من DX06 - سیانوژن7 رو نصب کردم ولی DX10 هم اومده که دانلود کردم ولی هنوز نصب نکردم چون این خیلی فعلا خوبهنقل قول:
---------- Post added at 12:05 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------
تو تنظیمات خودش 5% زده :31: ولی موقع استفاده عالیهنقل قول:
دوستان این اموزش مولتی تاچ کردن x8 و ساپورت تا 4 انگشت رو خیلی ها تو چند تا فروم رفته بودن و نتیجه گرفته بودن !! اما من کلا تو امولاتور اون اول دستوری که برای فهمیدن نوع سنسور تاچ گوشی هستو میزتم میگه Permission Denied !! احتمالش هست بخاطر رام باشه ؟! اخه من از رام اصلیه 2.1 استفاده میکنم !!
.
چه رامی پیشنهاد میشه ؟! برای نصب رام اول باید از این رام اصلی بک اپ تهیه کنم ؟!
.
و یه سوال دیگه اینکه !! روش اپدیت کردن با نرم افزار update service این گوشی مثه بقیه ی سونی اریکسون ها هستش یا فرق خاصی داره ؟!
.
ممنون :11:
نقل قول:
دوست عزیز طبق پست شما پیش رفتم اما به نتیجه نرسیدم !! ببینید پیغام خطا میده وقتی تو cmd میزنم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاره چیه ؟! رفته رو اعصابم این مشکل نصب نشدن بازی های حجیم:19:
لطفا حذف شود!!
یه برنامه هست به اسم Multitouch visualizer2 که اگه تو گوشی نصب کنی نشون میده که فعلا چندتا تاچ رو حواب میده و اینو میدونم که وقتی 2.1 باشه single touch میمونه و در ضمن update service دیگه گوشی x8 رو از این آپدیت تر نمیکمه و آخرین رام رسمی همین 2.1 هست ولی نحوه آپدیتش رو خودش بهت میگه هرچند مثل گوشیای دیگست .نقل قول:
اول از همه یه رام جدید کاستوم شده نصب کن مثلا سیانوژن 7 -Ginger DX 06 **** راستی قبل از هر کاری قبلش بکاپ بگیر با Xrecovery **** و برای مولتی تاچ هم اینکارایی که میگم رو انجام بده اول از همه این قایل رو دانلود کن
*** اینم بگم که گوشیت حتما باید روت باشه با super one clikck اینکارو بکن - بعدش super user و busy box رو نصب بکن (کلا یه سری مراحله که باید بلد باشی مقل نحوه بالا آوردن ایکس ریکاوری و بکاپ گیری اگه بخوام همه رو بنویسم طولانی میشه ***:5:کد:http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=637589&d=1309106149
خوب ادامه ی کار مولتی تاچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به یه مشکل عجیب غریب برخوردم. یه رام froyobread نصب کرده بودم. بعد رفتم ریکاوری ازش بک آپ گرفتم. بعد وایپ کردم و آپدیت قبلیم که فرویو 20 بود رو برگردوندم. وقتی ریست کردم اومد توی یه محیط دیگه (clockwordkmod)
که شبیه xrecovery هست. حالا از این جا که میخوام ریبوت کنم اینو میگه : Current Recovery seems bad!
بعدش میگه : Restore CWM recovery ?
yes رو میزنم میگه Reboot with invalid recovery ? This Can not be Undoner
این زیر هم اخطار داده : Caution : you might not be able to access recovery , are you sure ?
الان xrecovery چی شد ؟ این جایگزینش شده ؟
ریبوت کنم ؟؟
برو داخل فولدر tools ببین فایلی به نام adb وجود داره اصلا یا نه؟نقل قول:
درست نشد..تنظیمات کارخونه برگردوندم..حتی رم رو فرمت کردم
اما هنوز نه عکسامو نشون میده نه ویدئو نه موسیقی...چیکار کنم؟
اون پیام هم اینهit cant show ur picturs,,is ur sd card mounted?
راستی کارت حافظه روی گوشی دیگران بالا میاد...کمک ...لطفااااااااااااااا:41:
توی مشخصات رام ببین کوکر فقط Clockworkmode گذاشته یا همراه با xrecovery ...نقل قول:
معمولا هردورو میزارن
اگر هم نیست میتونی خودت بریزی
ممنون عزیز بابت توضیحات کاملتون :20:من اپدیت رو بخاطر اون Build Number میخواستم کنم !! چون گوشیو از وقتی که گرفتم تا به حال اپدیت نکردم !! به نظرتون اپدیت نکنم ؟! و برم مستقیم سمت رام های کاستوم ؟!:20:نقل قول:
+
و اینکه اصلا با رام 2.1 پس مولتی تاچ رو نمیشه فعال کرد ؟! :2:
نه وجود نداره !! اینم یه عکس از اون فولدر :نقل قول:
محتوای مخفی: عکس :
سلام.نقل قول:
شما برید به setting بعد قسمت storage (مربوط به حافظه رم و گوشی) اونجا گزینه ای میبینید که نوشته mount sd card . این گزینه رو بزنید ببینید درست میشه یا نه.
دوستان من رام GingerDX v010 رو نصب کردم و از نظر سرعت و روونی تو منو خیلی خوبه. والپیپرهاشم قشنگه که تو توضیحاتش نوشته:31:
مشکلی هم به جز همون همیشگی ها نداره.(سنسور نور و ...)
به نظرم سرعت شتاب سنجش هم یکم کم شده:11:
:46:اگه 2.1 داری و فارسی رو هم کامل ساپورت میکنه دیگه رام رسمی نداره یعنی با آپدیت سرویس بهت میگه که گوشیت آپدیته و نیازی نداره و اگه بخوای میتونی از رام های کاستوم استفاده کنی فقط قبلش حتما بک آپ بگیر از این ورژن . در مورد اون سوالتم بعید میدونم مولتی تاچ تو 2.1 جواب بده البته اینم بگما حالا فکر نکنی مولتی تاچشم آش دهن سوزی نیست در واقع دوال تاچه و خیلی هم تاپ کار نمیکنه ولی خوب در کل واسه دیدن عکس ها با دو انکشت راحت میتونی زوم کنی و اگه رام جدید 2.3 gdx-v06---10 نصب کنی کلا گوشی خوشگل میشه منوهاش عوض میشه دقیقا 2.3 میشه دیگه مخصوصا من با گالری 3D:27: خیلی حال کردم و voice:8:diallerنقل قول:
[QUOTE=perper;6396164]سلام.
شما برید به setting بعد قسمت storage (مربوط به حافظه رم و گوشی) اونجا گزینه ای میبینید که نوشته mount sd card . این گزینه رو بزنید ببینید درست میشه یا نه.
اتفاقا گزینه دیگه ایه که میگه...unmount sd card:18:این چرا اینجوریه آخه:41:
ریست رو زدم , مشکل پیش نیومد , گوشی بالا اومدنقل قول:
فکر کنم رام بعدی که میخواستم بریزم clockworkmod نداشته , واسه این اخطار داده بود
[QUOTE=zohreeeh;6397426]BEHZAD007 عزیز گفتن که مشکلی مثل شما داشتن و با عوض کردن رام حل شده.نقل قول:
اگه امکانش رو دارید یه رام دیگه نصب کنید ببینید درست میشه یا نه.اموزشش هم صفحه اول هست.:11:
دوستان بهترین رامی (ترجیحا 2.3) که هم مولتی تاچ توش فعال باشه هم برا بازی خوب باشه و هم دوربین و میزان مصرف باتریش خوب باشه و کمترین باگ رو داشته باشه چیه ؟! اگه میشه لینک دانلودشو هم بدید !! :20:ممنون :11:
نقل قول:
دوست عزیز فکر کنم شما اشتباه میکنی :20: چرا که این مولتی تاچی که میگم مولتی تاچه واقعیه !! فقط باید دید شانس یار هست باهام یا نه !! چون اگه سنسور تاچ synaptic باشه همون چیزی میشه که شما میگید و اصلا جالب نیست اما اگه cypressباشه عالی میشه و تا 4 انگشت ساپورت میکنه :31:
[QUOTE=zohreeeh;6397426]احتمالا شما رام ورژن 2.3 که نصب نکردین ؟ چون من وقتی رام 2.3 میریزم مموری کارتم خونده نمیشه وباید اونو فرمت کنم و تبدیل به Fat 32 کنم .نقل قول:
[QUOTE=Javad Gamer;6399792]نه همون رام رسمیشه2.1...نقل قول:
فکر کنم بهترین جا واسشdustbin باشه...گوشی بووووووق..هر روز باش یه مشکلی داشتم:41:..بهر حال از دوستان ممنوون..:11:
نقل قول:
درسته مال من synaptic واسه همین حال نمیده زیاد ولی اگه cypress بود که آره عالی میشد اونم البته از x8tools چکش کردم و متاسفانه synaptic بود آخه گوشی منم جزو اولین سری x8 بود که نه فارسی ساپورت میکرد هم 1.6 بود :41: احتمال داره گوشیهای الان بیشترشون cypress باشن
شما یه مموری کارت مناسب دیگه بزار تو گوشی چک کن "حدالمقدور کلاس4 به بالا"نقل قول:
البته مموری تو گوشیه شما mount میشه!!
حتی فایل منیجر هم رم رو نشون نمیده؟
اگه با تعویض رم بازم جواب نده
باید یا آپدیت کنید یا رامتونو چنچ کنید ،قبل تعویض رام هم یه فول وایپ کنید.
دوستان من زیاد اهل بازی نیستم به نظرتون بهترین رام 2.3 که فارسی رو هم ساپورت کنه؟
دوستان رو رام ginger dx یه برنامه theme chooser هست . چطور میشه بهش تم اضافه کرد؟
فایل منیجر رم رو نشون میده...رم رو عوض کردم مشکل حل میشه...حتی رم گوشیم روی سامسونگ جواب میده...فقط با گوشی خودم مشکل داره..بهر حال میسی از عزیزان که جواب دادن...واقعا کلوپ محشریه..ممنووووووووون:11:نقل قول:
تم هاش بصورت فایل apk هست و خیلی راحت نصب میشه.نقل قول:
توی تاپیک Gingerdx توی xda میتونی لینک صفحشو پیدا کنی ...
بنظرم بهترین نسخه موجود GingerDX v008 هست ، فعال کردن مالتی تاچ هم کارخیلی ساده ایه، دوربینش نصبت به فلویو بهتر کار میکنه و میشه گفت باگی نداره...نقل قول:
ورژن 10 همین رام یه مشکلاتی داره توی باطری و شتابسنج و من توصیه نمیکنم!
دانلود نسخه 8 :
کد:http://www.uploadbaz.com/sdjd28lj5do6
این مولتی تاچ چیه همه عاشقشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟منم میخوام:31:
مولتی تاچ یعنی اینکه وقتی چند نقطه از صفحه ی گوشی رو لمس میکنی گوشی بتونه تشخیص بده که این قابلیت بیشتر سخت افزاریه
نقل قول:
آهااااان..الان من نگرفتم ها...کلا به چه درد میخوره...خب از موبایل سر در نمیارم:19:
بیشتر کاربردش تو بازیه که باید مثلا دو نقطه همزمان لمس کنینقل قول:
توی عکسها هم پینچ زوم میشه کرد و یه سری مسائل جزئیه دیگه
دوستان x8 دار !! میشه بپرسم شما بازی هایی که فایل دیتا ندارن و کلا باید یهو نصب شن و حجمشونم مثلا بالای 30 مگ هستو چجور نصب میکنید ؟! :41:واقعا به مشکل بر خوردم !! بازی نصب نمیشه که بخوام منتقلش کنم به مموری با نرم افزار link2sd !! راهی هست مستقیم رو مموری نصب شه و هی این ارور کمبود حافظه رو نمبینم ؟! :2:
+
+
مثلا یه بازی که فایل نصبیش 50 مگ هستو چجوری نصب کنم ؟! :19: