سلامنقل قول:
اگر از اول صداش اینقدر نبوده پس احتیاج به سرویس یا تعمیر داره
باید باز بشه ببینین صدای زیاد از چی هست
Printable View
سلامنقل قول:
اگر از اول صداش اینقدر نبوده پس احتیاج به سرویس یا تعمیر داره
باید باز بشه ببینین صدای زیاد از چی هست
سلام
دیروز ریش تراش پاناسونیک GA 20 گرفتم اگه کسی سوالی راجع به این مدل داره خوشحال میشم راهنمایی کنم.
درود:
دوستان بین این دو مدل پاناسونیک ES-LT50 و براون Seies 5 565cc-4
کدوم ریش تراش وقتی شارژش تموم میشه ، میشه مستقیم به پریز برق وصل کرد و با سیم استفاده کرد؟ یا اینکه حتما باید شارژش کرد و سیمشو از برق کشید و بدون سیم استفاده کرد؟؟؟
من ریش تراش panasonic sl41 دارم.اگه کسی سوالی داشت در خدمتم.
درودنقل قول:
هر دو رو میشه با سیم و بدون سیم استفاده کرد.
کسی جواب سوال منو نمیدونه؟؟
کدوم مدل سری 7 براون را میشه هم با سیم و هم با باتری استفاده کرد؟ در ضمن با کف ریش هم بشه استفاده کرد. اسم دقیق این مدل چیه؟
متشکرم.
اصلا سراغ براون و فیلیپس نرو که مفت هم نمی ارزه .
هیچ کدوم از براون و فیلیپس ها کاملا ضدآب نیستن فقط قابلیت شستشو تیغه دارن تازه مدل بالاهاشون .
اگر ضدآب کامل میخوای فقط پاناسونیک
اگر دستگاه حرفه ایی میخوای فقط پاناسونیک
اگر اصلاح عالی و بی نقص میخوای فقط پاناسونیک
اگر میخوای همه جای صورت و زیر گلو رو عالی بزنه فقط پاناسونیک
اما اگر غیر از این هایی که گفتم میخوای برو سراغ برندهای دیگه
باسلام وخسته نباشید خدمت دوستان
من میخوام یه ریش تراش بگیرم و میخوام یه چیز خوب بین 300تا500تومن باشه چیزی که تو این رنج قیمت باشه.........
دوستان بین ماشین ریش تراش های براون - فیلیپس پاناسونیک کدوم بهتره ؟؟؟ چون یه سری از پاناسونیک تو دیجی کالا تعریف کردن یه عده هم میگن قطعاتش گیر نمیاد و به درد نمیخوره
1- Panasonic ES-LV65 Shaver و Panasonic ES-LV95 Shaver و Panasonic ES-LF51 Shaver (نگاه کردم فرق خاصی ندارن فقط یکیش 3 تیغه 2تای دیگه 5 تیغه بودن یکیشونم جای شارژ داره)
2- Braun CoolTec
3-ژیلت فیوژن ویبره دار
فیلیپس که چرخشی هست کلا به درد نمیخوره. حالا یه ماشین خوب میخوام که عمری باشه زودی نیاز به تعویض نداشته باشه. ریش های من تقریبا زبر هستش و با تیغ هم میزنم صورتم بعضی اوقات قرمز میشه. میخوام برای آنکارد کردن ریش و سیبیل هم قابلیت بالایی داشته باشه و چند نوع درجه کوتاه کردن ریش و سیبیل.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
منم تازه گرفتمنقل قول:
هر با که اصلاح میکنی تمیزش میکنی ؟ نحوه تمیز کردنش چطوریه ؟
کسی میتونه راهنمایی کنه ؟؟؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
برای آنکارد کردن و داشتن ریش کوتاه(ریش سه روزه) احتیاج به تریمر دارید که مدل GB-37 پاناسونیک را پیشنهاد میکنم ضدآب و قابلیت اصلاح از نیم میلی متر تا 20 میلیمتر را دارد.
اما برای تراشیدن کامل صورت با توجه به زبری ریش ها به شما پاناسونیک مدل GA20 PANASONIC و یا LT-50 PANASONIC را توصیه میکنم و اگر مشکل مالی ندارید از مدل های LV-95 یا LV-65 تهیه کنید . که هر 5 مدلی که گفتم در دیجی کالا با ضمانت آژند سرویس موجوده.
فیلیپس که خودتون میدونید تعطیله و براون هم معلوم نیست اصل یا قلابی باشه چون نمایندگی رسمی نداره و فروشنده ها قلابی و کپی چینی را به جای اصل میندازند با گارانتی فروشگاهی !!:n24:!!
*اما از نظر کیفیت هم بطور کامل پاناسونیک خیلی خیلی از برند های دیگه بالاتره*
نقل قول:
ممنونم. اون مدل 95 و 65 هر 2 تا كاربرد رو داره ؟؟؟ چون من ريش صورتم ميخوام قشنگ 6 تيغ كنه صاف و نرم فقط سبيل و چونه رو بشه باهاش يه دست تميز و كوتاه كرد. حالا اون مدل 670 هزار تومانيش تو دي جي كالا اين قابليت ها رو داره ؟؟؟ اون 2 تا كه 1 ميليون و خورده اي هستن فقط براي 5 تيغه بودن و شارژر بي سيمي گرونه. حالا كلا 5 تيغ خيلي بهتر از سه تيغش هست ديگه؟
مدل ال وي 65 چه فرقي با Panasonic ES-LV61 Shaver داره ؟؟؟ قيمتشونم 100 تومان فرق داره ولي نگاه كردم همه مشخصات مثل همه
سلام بچه های خوب
خوفین؟
این شانه متحرک چجوریه و قیمتش؟
میگن لازم نیست هی شانه بگیری و هی بخوای عوض کنی میگن یه شانه هست وصل میکنی هر جور شماره ای رو میشه تنظیم کرد.
با عکس هم بزارید ما ببینیم. ممنون
ویرایش: خودم گرفتمش باو. سه تومن بود. از 4 تا 18 شمارشه فقط.
با سلام
من بین 2 تا تریمر موندم اگه اطلاعاتی دارید لطفا راهنمایی کنید
1-پاناسونیک er-gb50
2-رمینگتون hc5880
اگه خیس اصلاح کنم با دستگاه رو روشن زیر آب میگیرم.اگه خشک بخوام اصلاح کنم هر 3 4 بار اصلاح میبرم زیر آب،روشن میکنم و میشورم.نقل قول:
سلام ریش تراش پاناسونیک میخوام تا 700 تومن بین st25 و lf51 و LT50 کدوم بهتره ؟
ارزش داره 200 تومان بیشتر بدم برا lf51 یا همون st25 بگیرم؟
من مدل GA 20 رو پیشنهاد میکنم. قیمتش مناسبتره تو 3 تیغه ها. با برق مستقیم هم کار میکنه. فقط برای استفاده زیر دوش و یا با کف ریش طراحی نشده. البته ضد آبه ولی برای شستشو.نقل قول:
اون مدل 51 که 4 تیغه هست و با بقیه خوب فرق داره.
دوستان عزیز امروز پاناسونیک Lt50 رو 580 تومان خریدم ..
2 سوال ..
1- برای اصلاح پیشنهاد میکنید کف ریش استفاده کنم یا خشک ؟
2-آیا میشه امید داشت زیر گردن رو خوب اصلاح کنه ؟ یا نه مثل همه ریش تراشها مشکل اصلاح گردن پابرجاست؟
3- برای جلوگیری از حساسیت استفاده از ریش تراشها چی پیشنهاد میکنید ؟
بستگي به پوستتون داره.من پيشنهاد ميكنم با ژل اصلاح nivea مدا sensitive اصلاح كنين.من sl41 دارم.گردن رو بايد بيشتر وقت بزارين ولي عالي ميزنه.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
تصور من اینه که ریش تراشها تخصصشون بیشتر در اصلاح خشکه .. آیا در اصلاح مرطوب عملکردشون ضعیف نمیشه ؟نقل قول:
ممنون از پاسختون دوست من:n40:
واسه من که با کف خیلی بهتر جواب میده.البته بگم تا 10 12 روز اول خریدم اصلا پوستم عادت نکرده بود که طبیعیه ولی از اون به بعد به تیغ حتی فکرم نمیکنم.نوع کف ریش خیلی مهمه.مثلا من gillette و intesa هم امتحان کردن ولی نیوا خیلی بهتر جواب میده.نقل قول:
اقا آرمین امروز اومدم استفاده کنم متاسفانه باز هم مشکل اصلاح زیر چونه و گردن رو داشتم به طوری که نیم ساعت معطل شدم تا بتونم گردن رو اصلاح کنم . سر آخر مجبور شدم از تیغ برای گردن و زیر چونه استفاده کنم . اما اصلاح صورت فوق العاده بود . حتی یه ذره احساس ناراحتی نداشتم . میخواستم ببینم به مرور زمان میتونم گردن رو هم خوب اصلاح کنم ؟
همونطور که گفتم کمی طول میکشه که ریش تراش با پوستتون سازگار بشه.به نظر من از تیغ استفاده نکنین.ریش گردن رو میخواین بزنین سعی کنین از جهتهای مختلف امتحان کنین( نه فقط بالا به پایین و برعکس) به مرور زمان بهتر میشه.نقل قول:
ممنون همشهری ..نقل قول:
آخه هر کاری کردم نشد زیر گردن رو اصلاح کنم دیگه سر آخر کم آوردم سراغ تیغ رفتم . دیدم تابلویه این طوری :n02::n02:
منم همین مشکل رو داشتم و میگفتم خیلی تابلوئه ولی سعی کن هر روز با ریش تراش اصلاح کنین.هم زودتر پوست بهش عادت میکنه و هم ریش کوتاه بهتر اصلاح میشه.نقل قول:
هر روز ؟ آخه موی کوتاه رو اصلاح کنی معمولا صورت جوش میزنه که .. ممنون از راهنماییتوننقل قول:
پوست من خیلی خیلی حساسه به طوری که اگه 4 روز ریش رو صورتم باشه کلا قرمز میشه.یا هر وقت با تیغ اصلاح میکردم صورتم هم جوش میزد و هم قرمز میشد با اینکه هم ژل و هم افتر شیو سنستیو میزدم.ولی الان که با ریش تراش میزنم با اینکه هر روز اصلاح میکنم نه مشکلی دارم و هم بسیار برام لذت بخشه.البته پاناسونیک اینطوریه،فیلیپس پوستمو قرمز میکرد.نقل قول:
منم پوستم مثل شماست .. تا اینکه یه روز آرایشگرم گفت مشکلت اینه با ژیلت اصلاح میکنی ازین به بعد بزار من با دسته تیغ اصلاحت کنم ببین بازم جوش میزنه یا اذیت میشی .. انصافا از وقتی که پیشش میرفتم برای اصلاح صورت فوق العاده بود حتی یه ذره هم صورتم اذیت نمیشد . نه از قرمزی خبری بود نه جوش .. اما خواب به صرفه نبود فکر کن هر سه روز باید پول اصلاح صورت میدادم تا اینکه تصمیم گرفتم سراغ ماشین اصلاح برم و الان در خدمت شمام .نقل قول:
پس با این حساب هر روز اصلاح میکنم
من صورتمو با موزر میزنم قبلا ریش تراش بود که اونم خوب بود
با این ژیلتا شدیدا مشکل دارم
اقا دلیلش چیه موهای پامو با ژیلت میزنم موهاش که میخواد در بیاد شدیدا میخواره و قرمز میشه؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
کلا ژیلت این مشکل رو داره .. اصولا آرایشگرا و دکترای پوست ژیلت رو توصیه نمیکنند .نقل قول:
هر دو مدل 95 و 65 کارایی یکی دارند ، فقط 95 دستگاه شستشو اتوماتیک اضافه داره .نقل قول:
مدل 670 تومنی رو نگاه نکردم احتمالا 4 تیغه باشه که اون هم خیلی خوبه .
والا معلومه که 5 تیغه از سه تیغه بهتره ولی سه تیغه های پاناسونیک هم خیلی عالی دراومده و همه از هر مدلش که فکر کنی راضی هستند.
LV-65 از LV-61 جدید تره و سنسور هوشمند اصلاح داره که باعث میشه جاهایی که تراکم ریش کمتره با قدرت پایین تری اصلاح کنه .
که هم مصرف باطری کمتر میشه و هم به پوست کم مو فشار نیاد.
:n26:
دوستان ریش تراش تا یک میلیون چی پیشنهاد میدین؟
من هفت هشت سال بود از فیلیپس استفاده میکردم و مشکلی واسه قسمت گردن نداشتم و کامل از ته میزد(تا اینکه چند روز پیش از دستم افتاد و ... :n02: ) واسه همین نظر خودم روی Philips RQ1280 Shaver هستش
نظر شما چیه؟
بنظر من از همون مدلی که باهاش راحت بودی بگیر.نقل قول:
قدیمیه فک نکنم گیر بیاد دیگهنقل قول:
این مدلی که گفتم مورد تاییدتون هست؟
ریش تراشی با این قیمت نباید چیز بدی باشه. شما هم که تجربه استفاده از فیلیپس رو داشتی و راضی بودی ازش.نقل قول:
سلام
دوستان سومین اصلاحم رو با lt50 انجام دادم . متاسفانه نتیجه کار واقعا افتضاح بوده . لوسیونهای قبل اصلاح و بعد اصلاح و تمام مواردی که باید برای اصلاح خوب رعایت بشه رو انجام دادم . صورتم پر از جوش و التهابه . فاجعست تا الان به جرات میتونم بگم اینطور نشده بود حتی با ژِیلت !
آیا به مرور وضعیت بهتر میشه ؟ احساس میکنم باید کمی به صورتم استراحت بدم و مجددا اصلاح کنم و.موافقید ؟ نمیتونم بیخیالش بشم چون کم پول نخورده که به راحتی قیدش رو بزنم:n03:
از افتر شیو نیوآ سنستیو استفاده کن بعد از اصلاحنقل قول:
به احتمال نود درصد برطرف میشه
طبیعیه.حتی تا یک ماه هم امکان داره مشکل ادامه داشته باشه.شما سعی کنین هر روز با ریش تراشتون ریشتونو بزنین تا زودتر به صورتتون عادت کنه.پیشنهاد هم میکنم افتر شیو nivea sensitive استفاده کنین.نقل قول: