کور خود بودن و بینای مردم شدن را ترک کنید و مطمئن باشید خوشحال تر محبوب تر و راحت تر زندگی خواهید کرد
Printable View
کور خود بودن و بینای مردم شدن را ترک کنید و مطمئن باشید خوشحال تر محبوب تر و راحت تر زندگی خواهید کرد
اگه آخر هفته احساس میکنید حالتون خوب نیست و میزون نیستید حتما برید دکتر. نذارید واسه جمعه که پشیمون میشید!
گوشی، کامپیوتر، تبلت و ... رو هیچ موقع نزدیکای کریسمس، نزدیکای عید و اوایل تابستون نخرید...
اینو از من داشته باشید.
همیشه زیارت رو تنها برو وسفر تفریحی رو با دوستان
سلام .
آدامس جویده شده رو راحت دور نندازید . کلی به درد میخوره
:20:
تویِ بازار خمیری میفروشند که به اندازه یک پرتقالِ کوچیک هست و باهاش کیبوردِ کامپیوتر و داشبورد و فرمونِ ماشین و اینها رو تمیز میکنند .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میذارنش روی کیبورد یا داشبورد و فشارش میدند , همه ی گرد و خاگها و کثیفیها که با دستمال تمیز نمیشه میچسبه به خمیر چون با فشار دادنش میره میچسبه به همه ی کثیفیهائی که بخاطر ناهموار بودنش حوله و برس نمیتونه تمیرشون کنه .
شاید باورتون نشه اما قیمت این خمیر 40 هزار تومنه !!!
بنده به فکرم رسید که خودم بسازمش .
اولین چیزی که به فکرم رسید آدامس بود که میخوریمش یا در حقیقت میجویمش و بعد هم میندازیمش دور .
آدامس جویده که کاملاً شیرینیش از بین رفته رو چسبوندم به دکمه های ریموت کنترل تلوزیون که بر اثر مرور زمان کلی جرم و گرد و خاک گرفته بود .
آدامس رو میذاریم روی کلید و فشارش میدیم حسابی و برمیداریمش و اگر لازم شد چند بار تکرار میکنیم تا خوب تمیز بشه .
آدامش رو دائم وَر بدین تا قسمتهایِ تمیزش بیاد رو .
برای کنار دکمه ها و داخل شیارها هم به همون طریق , آدامس رو بذارید کنار دکمه ها و فشار بدین که تا حدی بره توی حفره ی دکمه و بعد بردارینش و ببینین چطور سیاهی ها و کثیفیها رو برمیداره .
باورتون نمیشه اما میشه مثل روز اولش !!!
البته بنده آدامسهای ایرانی رو امتحان نکردم چون ماده ای که آدامس ازش درست میشه خوب و بد داره .
باید یک نعلبکی رو کمی آب کنین و دو سر انگشتِ شصت و اشاره رو کمی مرطوب کنین و آدامس رو بین دو انگشتتون بگردونین تا کمی مرطوب بشه و نچسبه به چیزی که میخواین تمیزش کنین .
بعدش رویِ موبایل آزمایش کردم . نتیجه باورنکردنی بود . دور قاب , درون بلندگویِ گوشی که روی گوش میذاریم , دور دکمه ها , دهنی , دور عدسی دوربین و زیر درپوش باطری و جایِ باتری و درون جایِ سارژ و خلاصه همه ی گوشه و کنار و سوراخ سُمبه ها رو چنان تمیز میکنه که باور نکردنی هست .
هر وقت احساس کردین داره چسبنده میشه , کمی دو انگشتتون رو مرطوب و ادامه بدین .
بعدش روی ساعتِ مچی و انگشتر امتحان کردم .
باز هم نتیجه عالی بود .
برای پاک کردنِ لابلای دکمه های کیبورد لپ تاب و شیارها و روزنه ها هم عالی عمل میکنه .
روی فرمانِ ماشین هم که ناهموار هست امتحان کردم تمام کثیفیها رو میچسبونه به خودش و درمیاره از توی شیارها .
داشبورد هم همینطور .
البته برای روی فرمان و داشبورد چون مساحتشون نسبتاً زیاده باید از دو سه تا دونه آدامس جویده استفاده کرد و مثل خمیر نان بذارینش روی فرمان بعدش با دو انگشت بغلطونینش تا لوله مانند بشه بعد با سه یا چهار انگشت خوب بغلطونینش با فشار رویِ قسمتهایِ مختلفِ فرمان یا داشبورد و نتیجه رو ببینید .
رنگِ آدامس کم کم تیره و خاکستری میشه که اهمیتی نداره .
فقط دائماً زیر و روش کنید تا قسمتهایِ تمیز تویی بیاد بیرون و قدرت تمیزکنندگیش بیشتر بشه.
نکته ی مهم :
اگر احیاناً یک تکه ی بسیار ریز از آدامس به جائی چسبید اصلاً نگران نباشید . فقط آدامس تویِ دستتون رو کمی مرطوب کنید و فشارش بدین روی اون تکه که جا مونده , خودش کنده میشه و میچسبه به آدامسی که تو دستتونه .
از امروز به بعد ساعت و موبایل و کیبورد و انگشتر تون همیشه تمیزه و آثاری از گرد و غبار و کثیفی روش دیده نمیشه .
راستی هرگز آدامس رو رویِ زمین نندازین . میچسبه به کفش مردم . بندازینش تو سطل آشغال فقط و زیر میز و صندلی هم نچسبونینش
بعد از تموم شدن کارتون , دستتون رو بشورین و با یک برگ دستمال کاغذی خشک کنین و بعدش با همون دستمال کاغذی اون چیز رو هم تمیز کنین تا آثار و لکِ آدامس از بین بره (برای موبایل , ساعت و کیبورد و انگشتر و دیگر زیورآلات) .
اگر هم سوالی داشتین بپرسین .
هیچ وقت توی ماشین لباسشویی دستمال کوچک مثل دستمال عینک نیندازید.موقع تخلیه اب دستمال میره توی لوله اش گیر میکنه ماشین لباسشویی خراب میشه.یعنی دیگه اب رو نمیتونه تخلیه کنه
اگر اتفاقی اینجوری شد در کوچک که جلو ماشین لباسشویی هست را باز کنید اب تخلیه میشه بعد دستمال رو بیارید بیرون و بذارید دوباره ماشین کار کند
سلام .نقل قول:
آفرین
:10:
بنده بیشتر جاها که میرم میبینم 80% خانومها اصلا به این صافی که در پائین ماشین لباس شوئی هست توجه ندارند و بی خیالش هستند .
ميدونین تا حالا چه چیزهائی از توش درآوردم ؟
سنجاقِ سر
سنجاق قفلی
کلید
سکه , البته طلا نبود
:31:
مموری کارت !!!
انگشتر
گوشواره
انواع دکمه
سوزن
پاک کن
پیچ
واشر
:38:
حتماً حداقل ماهی یک بار بازش کنین و تمیزش کنین .
لباسشوئی هایِ دوقلو یا در از بالا هم همین صافی رو داره که توی حوض هست
درضمن وقتی از ماشین لباسشوئی استفاده نمیکنید به هیچ وجه درش رو نبندین وگرنه رطوبت داغونش میکنه.
در رو نیمه باز بذارید
خمیره CPU:
هیچ وقت فراموش نشه، این خمیر معجزه میکنه!
کامپیوتر یکی از اقوام روشن میشد بعد از 30-45 ثانیه خاموش میشد.دیدم خمیر CPU خشک شده،خمیره تازه زدم بعد روشن کردم مثل ساعت کار میکرد.:n02:
قابل توجه خانما : وقتی با یکی از خانواده یا طرف شوهرتون میرید بیرون بعد جلو یه مغازه یا بوتیک میگن فلان چیز قشنگه واسه خوشایندشون تایید نکنید ، چون شاید بخوان همون چیز رو واسه خودتون بخرنو میخواستن نظرتون رو بدونن . اینجوریه که گیر میفتین :n02::n09:
نقل قول:
راستی هرگز آدامس رو رویِ زمین نندازین . میچسبه به کفش مردم . بندازینش تو سطل آشغال فقط و زیر میز و صندلی هم نچسبونینش
مطلبتون خیلی جالب بود
با خوندنش یاد چیزی که افتادم قبلأ خونده بودم و احتمال 99/99 درصد همتون خوندین محض یادآوریه :
آدامس های جویده شدتون رو پرت نکنید توی خیابون
پرنده ها اینا رو بعنوان سنگ می خورن و به علت چسبندگی منجر به مرگشون میشه
کسی که در مورد همه چیز حرف میزند در مورد هیچ چیز نمی تواند تصمیم بگیرد .
دختر ها شیطنت های خاص خودشان را دارند...برچسب هرزگی بر خنده های آنان نزن!
به قول ننه جون : صبحونه تو تنها بخور نهار تو با دوستت بخور و شامتو بده دشمنت بخوره
بر خلاف چیزی که نوی تلویزیون و جاهای دیگه از دیگران می شنویم که توی زندگی باید جرات داشته باشیم که به بعضی چیزها نه بگیم به نظر من مهم تر از اون گفتن بله هست . همون طور که باید جرات نه گفتن داشته باشیم باید بیشتر از اون جرات بله گفتن داشته باشیم . در زندگی شخصی خودم ( که بدون تعریف از خودم خیلی خوب هست و درش موفق هستم ) بیشتر از اینکه نه بگم ، گفتن بله و قبول کردن مواردی که ریسک داشته و تنبلی نکردن به موفقیتم خیلی کمک کرده .
با سلام .
فصل زمستون هست سعی کنید هر از گاهی مقداری نان خشک خرده شده یا برنج یا .......روی توی حیاط خونه تون قرار بدید تا گنجیشک ها بخورند . الان غذا به اون صورت گیرشون نمیاد .
وقتی مخواید برید ببخشید دستشویی ؛ حتما گوشی همراهتون اگه توی جیب پیراهنون هست درش بیارید چند بار تا حالا برای اشناهام اتفاق افتاده که گوشی از توی جیب بیرون افتاده .
سلام دوستان
بعلت گرانی الان دزد خیلی زیاد شده هم برای خونه و هم برای ماشین
حتما قبل از خواب چک کنید که همه درها قفل باشن .
سعی نکن متفاوت باشی!
فقط "خوب باش"
خوب بودن به اندازه ی کافی متفاوت است...
همیشه مغرور بودن بد نیست. گاهی موقعها هم باید از دماغ فیل افتاد.اگه متواضع و خاکی باشید دست کم می گیرنتون. البته از دماغ فیل افتادن نه به معنای بی نزاکت بودن بلکه به معنای احترام قائل شدن برای خود.
سعی کنید حدا المکان به هیچ کس در هیچ زمینه ای متکی نباشید جز خودتون
به هیچ شخصی به جز خودتون اعتماد کامل نکنید ، و براش صد در صد مایه نذارید ، هیچ کس ، حتی رفیقی که 35 ساله با همید !
وقتی شما خودتون نمی تونید راز خودتون رو تو دلتون نگه دارید و اونو به کسی میگید ، انتظار نداشته باشید کسی که رازتون رو بهش گفتید ، اونو حفظ کنه و به کسی نگه ...
یه وقتی چشمتون رو باز می کنید می بینید همه رازتون رو می دونن و به روتون نمیارن.
تا وقتی راز رو نگفتید راز اسیر شماست ، وقتی گفتید ، شما اسیرش میشید!!!
وقتی کاری رو بری کسی انجام میدید مدام و به بهانه های مختلف بهش یادآوری نکنید
سعی کنید فراموش کنید که اون کارو انجام دادید
مطمئن باشید به اندازه هدفی که داشتید نتیجه اون کار رو می بینید
منت سر بقیه گذاشتن فقط و فقط ارزش شما رو کم میکنه
+
کاری رو اونقدر انجام ندید که از دید بقیه تبدیل به وظیفه برای شما بشه
رعایت اعتدال تو هر زمینه ای یکی از رموز موفقیته
با سلام .
اگر زمانی کدورتی بین شما و کسی پیش اومد سعی کنید خودتون اولین نفری باشید که برای از بین بردن کدورت اقدام می کنید این کار بزرگ منشی شما رو زیاد می کنه در هر حال اگر شما اولین نفر نبودید و طرف مقابل برای عذر خواهی اومد حتما حتما عذرش رو بپذیرید .
پ ن : البته بر گرفته از حدیث هست من مفهومش رو نوشتم .
تجربه ثابت کرده نباید خیلی تحت تاثیر تعریف و تمجیدی که ازتون میکنن قرار بگیرید چون احتمالا در ادامه که اندکی از شما تعریف کردند انتظار خاصی ازتون دارند و چون شما قبلش حس خوشایندی نسبت به طرف با توجه به حرفش پیدا کردید ، قبول خواهید کرد!
دراین موارد میگن خواهشا مواظب باشید جوگیر نشید!
:n22:
ده سال یک نفر دوست صمیمیم بود. از برادر نزدیکتر و دلسوزتر . حالا فهمیدم که کلاهبرداره و تو این 10 سال فقط داشته اعتماد منو جلب می کرده.
در زندگی ریسک پذیر باشید ولی روی چیزی ریسک کنید که اگر شکست خوردید فقط خودتون ضربه ببینید نه مثلا خانواده و اشناهایتون.
سلام.
چند ماه پیش تهران بودم .
تویِ مترو از دستفروشها دو تا چیز به درد بخور خریدم :
محافظ ریموت کنترل (8 تا 1000تومن )
یک کیسه ی پلاستیکی هست که ریموت کنترل رو با سر میذارین توش و تهش رو میبندین و بعدش با سشوار یا روی شعله ی گاز از فاصله ی دور گرمش میکنین .
خودش جمع میشه و کیپ میچسبه به ریموت کنترل .
ضد آب , ضد خاک و کثیفی, قابل تمیز کردن با دستمالِ مرطوب .
عجب چیز به درد بخوری .
پولش حلالش
2- تو کفشی .
میذارینش تویِ کفش و پا روش قرار میگیره .هم نرم تر میشه کفش هم میشه اون رو در بیارین و بشورین و از بوی بد کفش و پا جلو گیری میکنه .
پولش حلالش
این روز ها که قیمت لبنیات شدیدا افزایش پیدا کرده؛ هنگام خریدن لبنیات در سوپرمارکت ها حتما حواستون به تاریخ محصول باشه و به حرف فروشنده کاری نداشته باشین. افزایش قیمت این محصولات باعث شده خرید مردم کمتر بشه و لبنیات تاریخ گذشته در سوپرمارکت ها زیاد بشن.
ناراحت لبنیات تاریخ گذشته نباش
اونارو مرجوع کارخونه میکنن شیر رو که نمیشه کاریش کرد پنیرش میکنن بقیه لبنیات رو هم تاریخشو عوض میکنن دوباره بخوردمون میدن
هیچ کسی به اندازه خود آدم دلسوزتر برای رفع مشکلات در هر زمینه ایی نیست
---------------
عادت کنید که کارهاتونو دقیقه 90 انجام ندید.انجام دادن کارها قبلتر از اینکه موعد تحویل کار برسه انجام بشه،باعث افزایش اعتماد به نفس خودتون میشه و نگرانی تحویل کار در اواخر کار رو کم میکنه و استرس کمتری میکشید.امتحان کنید.ضرر نداره
برادر من ، فیسبــوک و شبکه های اجتماعی عضوی؟به هیچکدوم از دوستات نگو ... مخصوصا اگه به اینترنت دسترسی ندارن ...
معلوم نیست چه ذهنیتی از این سایتا توی مردم به وجود اومده ، درسته که میشه ازش استفاده بد کرد ولی چیزای زیاد خوبی داره ، بستگی به کاربری خودت باشه
حالا اگه اون طرف از اون آدما باشه که هرچی بهش میدی ازش استفاده بد میکنه اینجور موضوعات رو به کسی نگو
الان همه معلمام فهمیدن من فقط اونجا عضوم :دی بسکه بعضیا بی جنبه بازی در اوردن...خواهشا به کسی نگین این موضوعاتو
با دوستم یه جا سوار تاکسی شدیم ، جای پیاده شدنمون هم یکی بود ، من دو تا 200 تومانی دادم ، دوستم یه 500 تومانی ، راننده منتظر بود پیاده شیم هیچیم پول نداده بود به دوستم :18: البته دوستم پولشو گرفت :27::دی
زمستانی سرد،کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه. گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند. زمستان تمام شد و کلاغ مُرد! اما جوجه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:
آخی...خوب شد مُرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!!!
.
.
.
حالا حکایت ما همینه.
برای خیلی ها که بیشتر دل میسوزونی، بعدا حس میکنند وظیفه ات بوده، طلبکار هم میشن.
آدم های اطرافتون رو با دلسوزی و محبت زیادی و مدام یکطرفه یاد کردن پر توقع نکنین، چون یه ذره به خاطر مشکلات کم بذارین، تبدیل به کینه و نفرت میشه.
یه تجربه ترسناک
چند روز پیش خونه یکی از اوقام بودم.شب اونجا خوابیدم.اتفاقا کنار میز تلویزیون هم خوابیده بودم.نصف شب گلاب به روتون دستشوییم گرفته بود اومدم پاشم.یه لحظه مثل چن زده ها جیغ زدم!!!!
تصویر خودم افتاده بود روی شیشه میز تلویزیون.تو اون تاریکی احساس کردم یکی هم تو اتاق هست که داره حرکت میکنه....
موقع خواب سعی کنید جایی بخوابید که آینده و شیشه اطافتون نباشه
نمي دونم اين رو کسي توي اين تاپيک گفته يا نه چون همه صفحه ها رو نخوندم اما ،
اگر با کسي دوست هستيد و يا همکار، وقتي از در مياد تو و مي بينيد که لباس جديدي پوشيده يا تيپ جديدي زده و يا خلاصه تغييري نسبت به روز قبلش داشته (البته تغيير مثبت) حتماً اين رو بهش بگيد تا متوجه بشه که شما به اون توجه داريد، فکر نکنيد که چون مثلاً 10 ساله که با هم دوست صميمي هستيد ديگه اين چيزا مهم نيست. اجازه بديد متوجه بشه که شما با اينکه هر روز مي بينيدش ولي باز هم به سر و وضعش توجه داريد. باور کنيد همين نکته به ظاهر بي اهميت مي تونه دلگرمي باشه براي دوست شما. مخصوصاً توي اين دور و زمونه ما که همه هزار جور بدبختي و استرس دارند، شايد همين توجه شما يه کمي باعث بشه دوستتون آرامش پيدا کنه از اينکه دوستي داره که بهش توجه داره و براش مهمه.
خوش باشيد
سلام
به کسی نگین :
وای چقدر پیر شدی
وای چقدر شکسته شدی
وای چقدر داغون شدی
چقدر چشمات گود رفته
چقدر لاغر شدی
چقدر ضعیف شدی
وای چرا موهات ریخته ؟
این حرفها جز انرژیِ منفی و ضعیف کردنِ روحیه چیزی نداره .
اگر حرفی ندارین بزنین که انرژیِ مثبت داشته باشه,ساکت بمونین و چیزی نگین .
تواین هوای بارونی هواستون به پیاده ها باشه اگه سوارشون نمی کنید سرعتو کم کنید تا حداقل خیسشون نکنید
اونم با این جاده های پر از چاله چوله
ای کاش این یه فرهنگ بشه وقتی تو بارون با ماشین از کنار کسی رد می شیم مراقب باشیم که رو کسی آب نریزه! خیلی این اتفاق واسه خودم افتاده و خیس شدم موندم چی بگم که تو ماشین خودشون جاشون گرمه و می گازن ولی به فکر دیگرون نیستن که تو اون سرما با پای پیادن ...حالا خیس شدن هم بمونه...!:n15:نقل قول:
دوست خوب را به هر قیمتی نگهدار
آدم باید بعضی جاها خودشو بزنه به اون راه!
اگه شما هم جزو کسانی هستید که برای رفت و آمد مسیرهای فرعی و میونبرها رو به ترافیک و چراغ قرمزهای مسیرهای اصلی ترجیح میدین، خوب کار خوبی میکنید اما در روزهای برفی اصلا!
در روزهای برفی تردد در کوچه پس کوچه های شهر همان و گیر کردن در جوی آب با کمی بی دقتی همان :n02:
به خصوص وقتی نمیدونید این کوچه ای که دارید ازش رد میشید اصلا جوی آب داره یا نه؟ کوچیکه یا بزرگ؟ سمت چپ کوچه هست یا سمت راست یا اصلا هر دو طرف؟ چون برف نمیذاره این چیزا رو متوجه بشید
خلاصه دیشب یاد گرفتم دیر رسیدن در روزهای برفی بهتر از چندین ساعت معطلیه پس در این مواقع اصلی ترین راه رو برای رسیدن انتخاب کنید :n01:
ضمنا داشتن طناب هم بد نیست در این فصل :n02:
خودتون که ایشالله گیر نمیکنید ولی میتونید به یه نفر دیگه کمک کنید
رفیق موندگار نیست! هیچ رفیقی.
پس بیش از حد واسش مایه نذار. به موقعش بد جوری پشیمون میشی.
وقتی از خیابون های یک طرفه رد میشید حواستون به سمت دیگه هم باشه ! همیشه آدم های ... هستن که خلاف جهت حرکت کنند و ورود ممنوع بیان ، همیشه حواس شما جمع باشه ، نگید من دارم درست میرم ، هستن کسایی که آسمون رو نگاه میکنند و تا جا داره پدال رو فشار میدن .