????????????????نقل قول:
Printable View
????????????????نقل قول:
امروز رفتم چند تا ادکلن تست زدم باز:31:
ژیوانچی جنتلمن:فکر کنم نزدیک ترین بو بهش کوروس باشه.یکم شوری توش حس میشود.به نظرم زیریوسکد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=273
بوش بهتره ولی خب گرمه.
بولگاری بلک :یکم شباهت دیدم توش با آنتونیو باندراس بلک سداکشین.بویه جنگلی-خنک.ولی همون آنتینیوکد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=574
باندراس رو بیشتر قبول دارم.
امپر اوربان :بویه نسبتا خوبی داره.پخشش هم نسبتا خوبه .ولی خیلی شبیهه رمی مارکوییسه.کد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=1400
سینما ایف سنت لورن(زنونه):بویه شیرین و گرمی داشت خوشم نیامد.کد:http://www.chare.ir/index.php?dispatch=products.view&product_id=6175
لومانی لومانی هم تست کردم.دقیقا بویه صابون میداد.
[QUOTE=jsaleh11;6623339]خیلی ممنونم..:11:نقل قول:
A3208L03
عطر شما ساخت سال 2008 هستش و خیلی از روی ساختش نگذشته و خوب هستش...
راستی آکوآ کواروم هم تست کردم.به نظرم همون 15 تومن میارزه.بوش یه چیزی تو مایه هایه فوتوریتی بود ولی
خب فرق داشت.
آره منم قبلا به توصیه جناب Hike واسه سیلورش و اون یکی دیگش رفتن نیابیدمشون اینو داشت برا قیمت 15 (البته یارو به مننقل قول:
گفت 18 !) خیلی خوبه ولی... تو فرگرنتیکا که چند نفری با کول واتر مقایسه کردن و گفتن بهتره که به نظرم کاملا کم لطفی
کردن به نظرم فرقشون از زمین تا زیرزمینه...
-----
اون کوروس رو یکی از اقوام دوست داره به شدت (چند وقت بعد که Hike تو تاپیک پست داد از بوش پرسید دادم بهش)
ولی وقتی بوش می مونه اون قدرا هم بد نیست
ولی کار جالبیه که به سلیقه م اصلا نمی سازه...
نمیدونم چرا تو این سایته فرگرانتیکا اینقدر بعضیا چرت و پرت میگن.آخه اصلا شباهتی توشون ندیدم.:18:کولنقل قول:
واتر کجا و این کجا؟
ولی 18 هم میارزه به یه مقدار گرون خریدن.ولی اینجا میگفت 34 تومن.دیگه اینقدر خداییش نمیارزه.اینجور هم
که پرفیوم شاپیگ میگفت اصلا آکوآ ش اصل نیست.
به خدا :20:نقل قول:
آره می ارزه ولی این ازونایی بود که معلوم نبود چیه؛ به نظر من کاراش احتمال موندگی داشتن شدید؛ نمی دونم بازمنقل قول:
ولی 18 هم میارزه به یه مقدار گرون خریدن.ولی اینجا میگفت 34 تومن.دیگه اینقدر خداییش نمیارزه.اینجور هم
که پرفیوم شاپیگ میگفت اصلا آکوآ ش اصل نیست.
شاید اشتباه برداشت کردم...(منظورم کارای مغازه هه هست !:13:)
دوستان سلام
اون ادکلنی که می گفتم : بوی آلبالو میده به دستم رسید! :46:
به سلامتی.از کجا مگه خریدی؟:31:نقل قول:
[QUOTE=mhek;6624046]متشکرم از اطلاعات ارزنده شما. من اینو اول سال 2009 خریدم از دبی. پس اون موقع تازه تولید شده بوده. خیلی هم مناسب خریدمش (اون موقع 100 تومن) . اولش شک کردم که تقلبی نباشه به دختره فروشندش گفتم چرا انقد ارزونه ؟ گفت اینجوری بیشتر می فروشم و بیشترم سود می کن. یه دونه ورساچه کریستال نویر زنونه هم ازش خریدم 39 تومن که اونم اصل بود و موندگاری خیلی خوبی داره. کاش بازم ازش عطر خریده بودم.نقل قول:
به هر حال بازم از شما تشکر می کنم
سلام . همون ریو - وان میلیون ؟ بوی اونقدر غلیظه که حال ادمو بهم بزنه یا خوش اینده ؟ راستی زیاد بوی الکل نمیده ؟:31:نقل قول:
خب امروز آخرش یه چیزی که همیشه دوستش داشتم ولی دست و دلم برایه خریدش نمیرفت رو خریدم.
کد:http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=87
میخواستم هوگو بوس مشکی یا مونت بلک رو بگیرم که دیدم احتمالا بعدا اذیتم میکنن.هیچی همینو کردم تو
پاچه ی خودم:27:
داشتمش. مبارک باشه. منم دیروز یک derrick orlane گرفتم. و خیلی دوستش دارم. مقداری شبیه s3x appeal است، ولی نسبت به اون بهتر و عمیقتره حیف پخش بوش ضعیفه . به قول یکی اگر قویتر بود ممکن بود از بینی خون بیاد بس که زمخته مثل کاغذ سمباده. روی لباس 10 ساعت ماندگاری داره و روی پوست کمتر. برای زمستان خیلی خوبه.نقل قول:
یک رویو که هم قبلا ازش گذاشتم.
کد:http://www.basenotes.net/ID26120445.html
سلامت باشید.نقل قول:
شما هم مبارکتون باشه.دیگه شما که بگی اینجوریه ببین چیه؟:18:البته منم چند دفعه خواستم بگیرمش دست و دلم لرزید.خیلی تنده.ولی وقتی یکی دیگه میزنه خیلی دوستش دارم.
هوگو بوس مشکی و مونت بلک بعده یه هفته هنوز رویه کاغذ بو داره:31:
راستی این دو تا هم تست گرفتم
[HTML]http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=633[/HTML]
[HTML]http://www.perfumeshopping.ir/index.php?productID=632[/HTML]
اولش خیلی بویه الکل میداد و خوشم نیامد ولی الان خیلی خیلی خوشبو شده:40:
خیلی بوشون داره شیرین میشه.دیگه از دوست داشتنه من خارج شدن:2:
این درکی که تو گرفتی همون درکیه که هر مغازه ای بری میگه تقلبیه؟؟نقل قول:
چون تا حالا 10 تا مغازه درباره این درک پرسیدم و همه شون گفتن که اصلش پیدا نمیشه اما اونا جنس اماراتی درجه دو شو میفروشن و همون بوی اصل رو میده...من متاسفانه اصلا اصلشو بو نکردم...یادمه یه آقای 50 ساله ای که فقط عطر درک استفاده میکرده سر کار بهم گفت که اینی که الان تو بازار پره کمی فرق داره با اصلش و اصلا به خوبی اون نیست
---------- Post added at 12:42 AM ---------- Previous post was at 12:39 AM ----------
هنوزم بر سر اعتقادم درباره این که s3x Appeal بوی شله زرد و دارچین و هل و گلاب میده هستم...مگه تو به غیر از جوان ماسک این یکی رو هم داری؟؟
من اصلیشم بو کردم.راست میگفته بنده خدا.بویه اون شیرین تر میشد و خیلی با حال تر بود.این لامذهب آخرهنقل قول:
زمختیه.و اینقدری بوش نرم نمیشه.الان اکثره کارهایه قدیمی همین جور شدن.چند وقته پیش best رو تست
کردم .خیلی عوض شده بود.دیگه به دلم ننشست.
اینم ادکلن خوشبوی Black is black
دقت کنین که اسمش دقیقا این باید باشه ؛ مشابه زیاده آخه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایحه خنک و یه نموره شیرین هم به نظر میزنه و یه بوی با حس، قدرت پخش زیاد و موندگاری هم من راضی ام!
:40:May you do well
من تابستان یک derrick از کنار خیابان خریدم که تقلبی بود. یعنی نسخه درجه دو نبود. کاملا تقلبی بود. ولی این یکی بنظرم اصل میاد و مطابق تعریفیه که دیگران ازش کرده اند. ممکنه اینم دستخوش reformulation شده باشه. اره s3x appeal رو هم دارم. درسته بوی دارچین توش مشخصه. دریک پیچیده تر و تیره تره...نقل قول:
مزنه تو ایران چنده ؟ :31: :31:نقل قول:
بویی داره که یاد یه عطر خاصی بیفتی یا نه ؟
لطفا نظرتون رو درباره موارد زیر بگین : از نظر پخش بو (خیلی مهمه) و موندگاری (مهمه)
lLACOSTEESSENTIAL SPORT
ESSENTIAL
DUNHILLDESIRE BLUE
دانهیل که جعبه قهوه ای داره
GIVENCHY
PLAY FOR MEN
PLAY INTENSE
CK
CK MAN
فکر کنم پخشه بویه کلوین بهتر باشه.همچنین موندگارینقل قول:
---------- Post added at 11:00 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------
این آدیداس به توره کسی نخورده؟
کد:http://www.basenotes.net/ID26120054.html
نقل قول:
از خریدی که چندتا پست قبلی زده بودی راضی هستی ؟
- کاملا با سلیقت جوره ؟
- راستی اترنیتی یه مدل آکوا هم داره اون چطور بود.
اترنیتی یکی از چیزایی هست که همیشه دوستش داشتم.در کل کلوین رو دوست دارم.خیلی با روحیاته مننقل قول:
جوره.هم پخشه بو و هم ماندگاری.
آکوآ رو تست نکردم متاسفانه.
به نظرم یکی فارنهایت و یکی هم اترنیتی حتما حتما باید تو کلکسیون یه نفر باشه:31:البته اگه بوشون رو
دوست داشته باشی.
نه نخریدم! گفتم که به دستم رسید!:21:نقل قول:
به سلامتی.از کجا مگه خریدی؟
سلام!نقل قول:
سلام . همون ریو - وان میلیون ؟ بوی اونقدر غلیظه که حال ادمو بهم بزنه یا خوش اینده ؟ راستی زیاد بوی الکل نمیده
بعله همون! نه خیلی خوشبوئه! نه اصلا بوی الکل نمیده
یه نموره شیرینه! و موندنی!:46:
سلامنقل قول:
مزنه اش هم باید حدوده 24 باشه
البته تهران ارزون تر هست
بوش هم به نظر من همه کس خوشش میاد، باید تست کنی امتحانش مجانیه!
نمیدونم چطوری توصیفش کنم
May you do well:40:
نقل قول:
اگه کسی می دونه جواب این دوستمون رو هم بده :31:
/////////////////////////////////
من اطلاعی ندارم ولی غیر اینا که گفتین چیز دیگه ای رو ش نیست اون آخرش رو هم متوجه نمی شم
عکسی ؟چیزی بزار.اونجوری بهتر میشه نظر داد.نقل قول:
بو و ماندگاریش چجوریه؟
احتمالا منظور همون لاگوست سبز هست که بوی مرکبات میده ( فک کنم فقط روی اون عکس سوسمار هست ) . دیگه یا اصله که حدود 50.000 خرج کرده یا نمونه ی تقلبیش که احتمالا حدود 5.000 تومنه . من عطر روغنیش رو داشتم بوش خیلی ناناز بود :31: یه کوچولو شیرین ، نسبتا خنک و خیلی تازه ... بوش میکردم با تک تک سلولهای مغزم بازی میکرد :20:نقل قول:
این دوستمون my.lejend عزیز هم باید بو کنه اگه بوی الکل غالب نیست و موندگاری خوبی داره حتما اصله در غیر اینصورت تقلبی . چون ادکلن خیلی معروفی نبوده که بخوان 4-5 مدل فرعی از روش بزنند .
من فک میکنم حتی اگه از جعبه یا خود ادکلن عکس بزاره هم دوستان ادکلن شناس براحتی از کیفیت جعبش خواهند فهمید اصله یا فرع
لاکست فرانسوی باید باشه نمی دونم عطراشم همون فرانسه می زنه یا نه؟ مثله این که اون انگلیسیه البته نمی دونم دقیقا عطرای اصلش
چی می خوره، به هر حال اگه مال فرانسه باشه که ماله شما تقلبیه ناجوریه، اگه از این ناجورا هم باشه که اون بارکدش هم الکی
یه چیزی زدن، اون بارکدش رو هم بگو اگه اومدی این دور و برا...
امروز در راستای راه دوست عزیزمون آرمان یا همون Hike خودمون رفتم و عطر Derrick Orlaneرو با قیمت 10 تومن به قول بچه ها گفتنی Blind Buy کردم و کاملا هم پشیمون شدم...واقعا نمیدونم بوی یه همچین محصولی رو چطور توصیف کنم...انواع و اقسام توصیفات رو میتون براش به کار بگیرم اما قبلا "سمباده" در رابطه با این عطر توصیف بدی نبود...
ابتدای به امر که خب با بو کردن این عطر یاد جنگ جهانی دوم افتادم....دقیقا انگار بوی باروت توپ ها و ضد هوایی های جنگ جهانی دوم رو توی این عطر میتونید حس کنید...شایدم بوی باروت و ترقه های چهارشنبه سوری که شبش تو هوای تهران میپیچه...در دومین مرحله یاد اتاق پدر بزرگم و بوی یه نوع دارو که همواره از اتاقش میومد افتادم...نمیدونم بوی یه نوع بخور بود یا بوی چه نوع دارویی بود اما همیشه از تو اتاقش میومد..احساس میکنم توی جاهای دیگه هم که پیر مردای مریض در انها حضور دارند مثل خانه سالمندان و یا داروخانه های قدیمی هم این بو رو حس کردم...در مرحله سوم یاد بوی تن شور های قدیمی حموم که یه چیزی شبیه کشک گلوله شده بود و قدیما مردم توی حموم در کنار صابون ازش استفاده میکردن افتادم...در مرحله اخر هم منو یاد بوی اسفندی که در حال دود شدنه انداخت...در هر صورت کلا اگه میخوایید یاد قدیما،بابابزرگا،جنگ جهانی دوم و ... بیافتید بزنید تو کارش....خیلی خیلی قدیمیه...خیلی بیشتر از اون چه که فکرشو بکنید...لامصب موندگاری هم داره که عمرا هیچه عطر 10 تومنی دیگه ای داشته باشه...هنوز بوی باروت مانندش رو بعد تنها زدن یه پاف رو دستم حس میکنم...ولی کلا تنها به عنوان دکور ازش استفاده خواهم کرد..
والا قدیمیاش اینجوری نبود.دیگه خیلی خفن بررسیش کردی.:31:نقل قول:
ولی جدی بوش سنگینه با اینکه خنکه.
.............................
امروز دیور هوم رو تست کردم.خوشم نیامد :41:
دو تا ایشی میاکی تست کردم.یکی معمولیش(پورهوم) و یکی هم پور هوم Noir Absolu .اولی خیلی ملایم و لایت بود ولی دومی
اش خوب بود.یه کاری بود که شاید بره تو لیست
آبی اش رو نداشت ولی خیلی ازش تعریف میکرد.کسی از دوستان نداشته؟
اینم دارم البته مال من رنگش آبی هست اصلا آبیش رو پیدا نکردم توی نت اسمش هم Menphis یا منفیس هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خنک ، هست احساس شادابی میده حتما امتحان کنید، همون بستش رو که توی مغازه بو میکشی مثل آکوا میمونه وای به حال این که بزاری یکم بمونه خیلی خوش بو هست
برای اراکی ها هم آدرس:
پاساژ فردوسی دو تا مغازه روبروی هم هستن نیم طبقه ی پایین سمت راستی،
قیمتش هم من گرفتم 22
May you do well:40:
\ رویوی خوبی بود. :31: من 24 ساعت قبلش تست کردم و بعد خریدم. الان 5 صبحه و من یک اسپری به لباسم زدم و پوستم. فقط کاش روی پوست ماندگاری بیشتری داشت و همچنین پخش بوی بهتر. برای همین هر دفعه 15 بار بخودم اسپری میکنم.نقل قول:
راستی کلیپ mr way too much cologne wearer رو ببین خیلی بامزه است
آرمان خان دیروز دوباره زینو رو تست زدم.نمیدونم چرا یه شباهتایی با دریک توش دیدم.نظره خودت که دوتاشوننقل قول:
رو داری چیه؟
سلام علی جان. درست میگی. شباهتهایی با هم دارند . فکر کنم به دلیل نت patchouli یا نعناع هندی باشه.نقل قول:
زینو کمی لطیفتره. شاید به دلیل نت گل رز یا سرخی است که توش هست. زینو هم از نظر ماندگاری وپخش انچنان که دوست دارم عمل نمیکنه. پخش بوش از دریک خیلی بهتره و ماندگاری بهتری روی پوست نسبت به دریک داره ولی دریک روی لباس بیشتر میمونه.
سلام
دوستان از برند polo کدومش رو پیشنهاد میدین ؟
خودم شیشه آبیش رو تست کردم البته تست که نه فقط گذاشت در شیشه رو بو کنم بوی تندی داشت ولی نتونستم خوب تشخیص بدم
کسی از این برند چیزی داره ؟
در واقع برندش رالف رایولن(تلفظه درستش رو نمیدونم) هست که یه سریاش میشن پولونقل قول:
من پولو اسپرت و پولو مشکی و پولو سبز(پواو اصلی) رو تست کردم که از هیچکدوم خوشم نیامد.همشون هم
یه تندی ای توشون هست.
نقل قول:
کاملاً تأیید میکنم. من هم دنبال این بودم که یه جائی پیدا کنم که اصل داشته باشه اما با این حرف یادم اومد که دوباره دارم به در بسته میکوبم. بهترین راه حل همینه که هر چی دیدی خوبه بگیری و مطمئن باشی که تقلبی هست پس گرون نگیری.
ولی بعد یه سؤال و یه افسوس بزرگ تو ذهنم شکل میگیره. پس این 250 صحفه، این همه نظر، این همه احساس در مورد چیزی هست که 90% اش دروغه؟ یکی از قشنگترین تفریحاتی که میتونستم تو ذهنم برای خودم تصور کنم همین بود که هر پنج شنبه برم بازار یه عطر خوب بگیرم و اون هفته رو با بوی اون عطر بگذرونم. ولی با این فکر که در 90% موارد دارم یه جنس تقلبی رو میخرم اصلاً لطفی نداره. مخصوصاً که به قیمت بالا هم گرفته باشم.
علی جان رالف لارن باید باشه؛ جالبه این شرکت جزو بزرگترین شرکت های فعال در زمینه مد (باب روز ! :27:) و لباس هست ولی در زمینهنقل قول:
عطر منم چیزی ازش نشنیدم که جلب توجه کنه. یادمه قبلا یه جایی خوندم سرمایه شرکتش حدود 12 میلیارد دلاره که
واسه شرکت هایی از این دست با مدیرعاملی که فقط مدرک دیپلم دبیرستان رو داره خیلی هست!(موفقیت بیشتر نیازمند
هوش و خلاقیت هست تا تحصیلات البته)
==========
البته الان تو نت، یه چیزایی پیدا کردم مثله این که تو عطر هم کارش درسته ! :31:
تازه 70 درصد خوش بینانه هست !!!نقل قول:
ولی دلیل نمی شه که چون قلابی زیاده آدم طرفش نره که؟ نمی دونم حالا...
این اجناس مریض تو هر زمینه ای هست و عطر یه شاخه بسیار کوچک هست وگرنه...