به به وحید جاننقل قول:
نه نمیشه برد
اصلا تو برگه سفید رسما زده ممنوع
ولی برای یگان میشه برد
البه تو اموزشی هم با 1001 ترفند میارن یواشکی ولی لو بره شر میشه
راستی در گوشی به خودم بگو کجا افتادی :31:
Printable View
به به وحید جاننقل قول:
نه نمیشه برد
ولی برای یگان میشه برد
سلام
اینجا کسی نیستش که از هوانیروز کسری جبهه پدرش رو گرفته باشه؟
من یکم تو این قضیه گنگم
اگه کسی گرفته مراحلش رو بگه لطفا تا نرفتیم سربازی بریم دنبالش!
ممنون
تو يگانم ممنوعه. يعني به طور رسمي ممنوعه سرباز گوشي داشته باشه.
حالا بعضي از جاها كادرياشون زياد گير نميدن و كاري ندارن به سربازا.
ولي تو يه جايي مث ِ فرماندهي انتظامي استان كه دژبان كل هم اونجاس به شدت گير بازاره.
كلاً هر چقدر جاي پرت تري خدمت كنيد گوشي راحت تر حمل ميكنيد. :31:
اینجا پس چی نوشته؟نقل قول:
به به وحید جان
نه نمیشه برد
ولی برای یگان میشه برد
یواشکی که میشه برد نه؟ :دیکد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5541922&postcount=1
آقا تو برگه سفیدم زده محل آموزشی 01 نیروی زمینی ارتش
محل مراجعه تهران میدان سپاه
این 01 یعنی من تهران افتادم یا طبق این کد هایی که تو اینترنت هست یعنی تبریز افتادم؟! !!!!!!!!!!!!!
نقل قول:واللا این مقوله آب و هوا رو خودتون حساب کنید. بالاخره 2 ماهه دیگه میگذره. حالا یا گرم یا یه کمی خنک تر.نقل قول:
به نظر من 1 تیر بهتر باشه. مگه اینکه خودتون دوست داشته باشین شهریور ماه برین.
در مورد تقسیم بندی هم معلوم نیست که کی کجا بیوفتین.
اگه منظورت مورد 23 هست که قطعا جنبه شوخی داشتهنقل قول:
یا شایدم اونجا که اون دوستمون بودن تحت شرایطی بردن:31:
یواشیک ببری لو بره که مطمنا کسانی هستن که لو بدن درد سر داره برات
منتهی روز اول تو مسیر میتونی ببری درم در تحویل بدی مرخص ها یا موقع ترخیص تحویل بگیری
که بازم معلوم نیست گوشی و سیم کارتت سالم در بره یا نه :31:
یعنی تهران افتادی ، میدون افسریه ، بسیار هم جای خوبی افتادینقل قول:
سلام
آیا روزی که به پادگان اعزام می شویم باید کچل کرده باشیم یا اینکه بعد از اندازه کردن لباس باید کچل کنیم؟
احتمالش است که همون روز اعزام به پادگان اگر کچل نکرده باشیم خودشون موهامونو بزنن؟
ایول داشتم سکته می کردم که تبریز دارم میرم!نقل قول:
روشنم کردی :)
سلام دوستان
من امروز برگه سفیدم اومد نوشته نیروی انتظامی ، مرکز آموزش شهید رجایی کرمانشاه
کسی میدونه چطور جایی هست؟ سخته؟ آسونه؟ مدرکم لیسانسه
یه سوال دیگه راسته همه لیسانسه هایی که بیفتن نیروی انتظامی میزارنشون راهنمایی رانندگی واسه جریمه نویسی؟:41:
اینو فقط میدونم که راست نیست.....نقل قول:
شما حتما از توابع استان تهران اعزام میشید مثل من که از توابع بودم رفتم شاهین ویلا اگه از خود تهران اعزام بشی میری میدون سپاهنقل قول:
اگه یه موقع تو پادگان کچلت کردن خیلی افتضاح میشه ارزش نداره واسه دو روز مو داشتن ریسک کردنقل قول:
سلام.
تعرفه های معافیت تغییر کرده یا هنوز همون تعرفه های سال 89 هستش؟
دوستان داخل پادگان کتاب و این چیزا میشه برد ؟
اگه احتیاج به چیزی پیدا کردیم امکانش هست از منزل بیارن پادگان تحویل بدن اونجا هم بدن به ما ؟
سلامنقل قول:
کتاب بله میشه
چیزهای دیگه منظور چی هست ؟
دژبان بستگی داره اجازه بده اگه چیزی خلاف مقررات باشه یا نه
بازم شما منظورت چی هست
دوستان کسی اطلاع داره این پادگان 05 کرمان چه جوریا ست؟
کتاب رو که فکر کنم راحت بشه برد و مشکلی نداشته باشه درسته؟نقل قول:
دوستان داخل پادگان کتاب و این چیزا میشه برد ؟
کلا بعدا در مورد پست اول باید یکمی سوال بپرسیم چون یه سری مواردی که نوشته شده خیلی جالبه! :دی
كلانتري حذف شده؟ يعني لازم نيست ديگه كلانتري برم و بايد به دفتر اسناد رسمي برم؟؟؟؟؟ براي معافيت كفالت ميگم/
بايد تو دفتر اسناد رسمي چه كنم دقيقآ؟
دوستان وضعیت لیسانسه توی نیروی انتظامی چطوریاست؟
پست میده یا نه؟
سخته؟ آسونه؟
پست نداری ولی اگه راهور بیفتی باید روزانه بین 8 تا 12 ساعت سرپا وایسی اگه کلانتری بیفتی هر 90 روز 8 تا 10 روز میری خونه اگه یگان امداد بیفتی از اینها بهتره ولی اونهم خوب نیست اگه ستاد بیفتی خوب جایی افتادی حالا خودت قضاوت کن سخته یا راحتنقل قول:
بچه ها بخدا جاهای خوبی افتادین العان رفیقم زنگ زد گفت افتادم 04 ارتش بیرجند تو این گرما
دم شما گرم:11:نقل قول:
فقط خدا خدا میکنم راهور نیفتم، متنفرم از ایستادن تو چهار راه ها و جریمه نوشتن:19:
دوست ِ عزيز چرا آمار اشتباه ميدي؟نقل قول:
ليسانس براي چي بايد توي كلانتري يا يگان امداد يا يگان ويژه بيفته؟
ليسانس توي نيروي انتظامي يا ستاد و معاونت هاي تحت نظرش ميفته و يا ميفته راهور.
تازه اين راهور هم بيشتر تو تهران هستش وگرنه شهرستانها راهور خيلي كم از ليسانسه ها بر ميدارن.
در ضمن كي گفته كلانتري هر 90 روز 10 روز مرخصي داره؟؟؟
من بيشتر ِ دوستام تو كلانتري 2-3 ماه پر ميكنند 15 الي 20 روز ميرن مرخصي. از اين 15-20 روز يه چند روزش رو تشويقي ميدن بهشون.
اگه با ليسانس ستاد بيفتي تايم اداري ميشي و 7 تا 2 هستش كار كردنت.
در ضمن بيشتر ِ جاها ليسانسه ها هم پست ميدن. ولي پستشون خيلي خيلي كم هستش. فوق ِ فوقش هفته اي يه پست.
نقل قول:
بابا دمت گرم خيال ما را هم راحت کردي
منم 1/4/90 نيرو هوايي مشهدم
اميد به خدا
:8:
دوران عجیب غریبیه
موقعی که توی لباس نظام بودیم داشتیم به خاطر دوری از خونه و سختیای دیگه دیوونه میشدیم و خون به جیگر شدیم تا تموم شد حالا که دو سال از خاتمش میگذره دلمون هوای اون دوران و کرده
یادش بخیر
اولا من حرفی از یگان ویزه نزدم دوما شما برو یگان امداد ببین چقدر سرباز لیسانسه اونجا هست (گروهان دهم کلا درجه دار و افسر هستن بقیه گروهان ها هم سرباز لیسانسه تا دلت بخواد داره)نقل قول:
من حداقل برا گشت زدن 30 تا کلانتری تو تهران رفتم تو یکیشون نشنیدم بگن 90 روز بیشتر از 10 روز مرخصی بدن
شاید رفیقت رئیس کلانتری هست که اینطوری مرخصی میاد یا با رئیس کلانتری هست که اینطور مرخصی میاد.
در مورد ستاد حرف شما درسته و من هم به این بنده خدا گفتم که ستاد خوبه.
لیسانس اگه قرار باشه هفته ای یه پست بده که با سرباز صفر یکی میشه
دوستان یه سوال دیگه.
من که 7 ماه نیرو دریایی سیرجان بودم و الان که لیسانس دارم ، آیا ممکنه اعزامم کنن یه نیروی دیگه؟
چون میخوام داوطلبانه 1 تیر برم.
نمی خوام تو دل 06 ها (از جمله خودم برای اول تیر) رو خالی کنم اما هستش دیگه دونستنش بهتر از ندونستنه که ادم بره شوکه بشه
من همکارم فوق لیسانس صنایع هست --- 3-4 سالی هم سابقه کار داره --- و متاهله
اول اردیبهشت اعزام شده
چند روز پیشا اومد شرکت دیدیم انگار رفته برنزه کرده.....
قشنگ یه لایه پوستش تیره شده بود
گفتم چرا اینجوری شدی؟؟؟
گفت پدرمون رو در آوردن دعا کن نیوفتی 06 (حالا منم بهش نگفته بودم افتادم اونجا)
عموما از 2.5 تا 6 عصر زیر آفتاب رژه داریم
و یکی از کارایی که میخواد برامون انجام بشه اینه که گفتن به مناسبت 13 رجب میخوان لباس رنگی بهمون بدن
که اولش یا علی رو رو درست کنیم بعد بشه 13 رجب مبارک باد (از همون رژه هایی که جلوی رهبری یه وقتا میرن)
البته خودشم میگفت سخت بگیری سخت میگذره
اما ما گفتیم اینا رو بگیم دوستان 06ی یه آمادگی داشته باشن..... که خیلی اونجا نقل و نبات هم دهن هم نمیگذارن :)
در مورد 05 چی؟ کسی نمی دونه؟!نقل قول:
نمی خوام تو دل 06 ها (از جمله خودم برای اول تیر) رو خالی کنم اما هستش دیگه دونستنش بهتر از ندونستنه که ادم بره شوکه بشه
من همکارم فوق لیسانس صنایع هست --- 3-4 سالی هم سابقه کار داره --- و متاهله
اول اردیبهشت اعزام شده
چند روز پیشا اومد شرکت دیدیم انگار رفته برنزه کرده.....
قشنگ یه لایه پوستش تیره شده بود
گفتم چرا اینجوری شدی؟؟؟
گفت پدرمون رو در آوردن دعا کن نیوفتی 06 (حالا منم بهش نگفته بودم افتادم اونجا)
عموما از 2.5 تا 6 عصر زیر آفتاب رژه داریم
و یکی از کارایی که میخواد برامون انجام بشه اینه که گفتن به مناسبت 13 رجب میخوان لباس رنگی بهمون بدن
که اولش یا علی رو رو درست کنیم بعد بشه 13 رجب مبارک باد (از همون رژه هایی که جلوی رهبری یه وقتا میرن)
البته خودشم میگفت سخت بگیری سخت میگذره
اما ما گفتیم اینا رو بگیم دوستان 06ی یه آمادگی داشته باشن..... که خیلی اونجا نقل و نبات هم دهن هم نمیگذارن :)
یه جا خوندم نوشته بود اون جا اونایی که فوق دیپلم و اینا دارن رو بهشون خیلی سخت نمی گیرن ولی برای دیپلم و پایینتر رو خیلی سخت می گیرن!
دوستانی که میخوان برن سربازی .....
توی دوره آموزشی این نکته رو مد نظر داشته باشید که هتل 5ستاره نمیبرنتون.
داداش منظورت از 06 همون مالک اشتر اراک هست دیگه ؟؟نقل قول:
منم 1 تیر اونجا اعزامم:13:
نه منظورش پاسداران تهران هست !نقل قول:
آقا کمتر از 3 هفته مونده ،میریم ببینیم چی میشه دیگه !
دوستان سلام
تاریخ اعزام من 4/1 می خوام با یکی که تاریخ اعزامش 6/1 هست عوض کنم اگه کسی هست تو رو خدا بگه تا عوض کنیم
یک سوالی من کد خوردم ولی تویه نظام وظیفه آشنا دارم می تونم خودم برم تمدیدش کنم بدون اینکه بخوام عوض کنم با کسی؟
سلام
خدمت اونايي كه ترفتن خدمت ودارن اعزام ميشن عرض كنم كه تو خدمت و بخصوص تو اموزشي به مدرك تحصيلي نگاه نميكنن همه يكي هستن و با همه رفتار يكساني ميشه البته با سربازان ديپلم وزير ديپلم تو دوران اموزشي ممكنه كمه شديد تر برخورد بشه
اما وقتي اموزشي تموم بشه و تقسيم بشين اونوقته كه كاملا متوجه ميشين كه درجه و مدرك اصلا بدردتون نميخوره(به قول معروف درجه مال ابگرم كنه) البته من ارتش و سپا هو نميدونم اما تو نيروي انتظامي ستوان 3 با مدرك ليسانس خودم ديدم دستشويي پاك ميكرد و پست ميداد سرباز صفرم سراغ داشتم كه تقريبا هيچ كاري نميكرد جز چاي دم كردن و نظافت ساده به هر حال تو خدمت هم پارتي چيز خيلي به درد بخوريه اگه داري كه هيچ نداري هم بستگي به شانست داره كه چجوري خدمت كني
و نكته ديگه توي نيروي انتظامي جاهايي كه خدمتشون راحته تو ستاده سرباز فرماندهي سرباز عقيدتي وسرباز حفاظت اطلاعات اغلب خر كيف ميكنن
و نكته پاياني زياد به فكر خدمت كردن نباشين دورانيه پر از خاطرات شيرين
دوست عزیز اعزام من 1/6 هست میتونم باهات جابجا کنم.ولی چه جوری؟نقل قول:
من ساکن شیراز هستم.
اراک :2:نقل قول:
من تقریبا 5 سال اونجا درس خوندم!
فقط یه نصیحتی میکنم ..... مرخصی شهری نگرین بیخود!
شهرشون هیــــچی نداره! :2:
سلام .
01 نیرو زمینی جای خوبیه . فرمانده پادگان عوض شده و مرخصی میان دوره نداد .
اما در کل خوبه .
من اعزامی 2/1 هستم و این چند روز تعطیلی رو اومدم مرخصی .
زود میگذره .
توی ارتش مدرک تحصیلی موثره . با کمتر از لیسانس سربازی نرین
میشه یه گزارش مختصر از روز اولی که رفتید تا امروز بدید من 1/4 باید 01 باشم . ایا روزای اول مرخصی میدن بریمنقل قول:
لباس ها رو تنگ و گشاد کنیم یا نه ؟
مثلا سیگار میشه برد داخل ؟ اگه بگیرن بازداشتی و اضافه خدمت داره ؟نقل قول:
کلا تو اون خراب شده برای مواقعی که بیکار هستی چه برنامه ای دارن ؟
یه سوال
امکانات رفاهی تو آسایشگاه در چه حده؟ کولر دارن؟ من آدم به شدت گرمایی هستم و حساسیت پوستی هم دارم میزارن هر روز بریم حموم؟
اول تیر اعزاممه بدترین موقع! دنبال هتل نیستم فقط یه چیز ساده و ابتدایی میخوام
خصوصا در مورد نزاجا پاسداران (06) کسی اطلاع داره؟
واسه ما که توی نیرو دریایی هستیم اول اینکه یه فوتبال دستی داریم ردیف. فوتبال معمولی هم معمولا بعد از ظهر ها به راهه .روزهای تعطیل هم استخر به صورت مجانی پذیرای سربازان هستش.نقل قول:
واسه آوردن چیز میز تنها راه حل رفیق شدن با دژبان هاست. الان من با دژبانای دم در رفیق شدم گوشی میارم بعضی وقتا اگه لازم باشه چیزهای دیگه هم شده که آوردم. چون خودم اهل سیگار نیستم سیگار رو خبر ندارم .ولی یکی از بچه ها با یکی از این پسرهای فرمانده ها دوست بود پسره واسش ازبیرون میخرید می آورد تو!
کلا دم دژبانی رو ببینی خوبه. الان که 5 ماه از خدمت یگانیم میگذره تا حالا فقط دو بار منو گشتن!
---------- Post added at 12:28 AM ---------- Previous post was at 12:26 AM ----------
همه چیز فراهمه. کولر - آبسرد کن. چایی همه ساعت حتی 3 صبح پاشو چایی بخور. هست!نقل قول:
قبلش گفتم. انواع و اقسام وسایل بازی و تفریحی. بستگی به یگان هم داره البته!
واسه ما بخاری نبود. از یه بخاریهای انرژی هست که رنگشون قرمزه و میگذارن تو سالن! از اونا ما تو آسایشگاهمون داریم که دیگه زمستونا باید قید پتو رو بزنی.!
از طرفی توت سفید و توت قرمز و گیلاس و انگور و سیب و اینا هست که میتونی استفاده کنی ! البته واسه ما که اینطوریه!!!!:31:
واسه حموم رفتن چون تعداد زیاده بهترین زمان واسه رفتن ساعت 12 و 1 شب هستش. موقع های دیگه واسه ما انقدر شلوغ میشد که 2 نفره میرفتیم حموم:31: