هردوشون گوشیهای مزخرفین، باید دست گرفت باهاشون کار کرد تا متوجه منظورم شین
Printable View
هردوشون گوشیهای مزخرفین، باید دست گرفت باهاشون کار کرد تا متوجه منظورم شین
اگه از ظاهرشو بگذریم تفاوتی که دارند اینه که در صفحه نمایش برخی از TX ها پنلی که استفاده شده تا حدودی بهتر از T و مشکل زاویه ندارهنقل قول:
و تفاوت دیگشون باتریه که TX در این مورد ضعیفه
وزن کمتر TX از T
چراغ نوتیفیکیشن TX پرنور تره
و تا این زمان ساپورتی که از T شده بهتر بوده
من حدود 6 ماه T دارم و راضی هم هستمنقل قول:
البته صفحه نمایششون در مقایسه با سوپر امولد ها یکم بی روح میشه که بعد یه مدت عادت میکنید ولی زمانی که فیلم و عکس تماشا می کنید به لطف براویا سونی کیفیت خیلی بهتر میشه و از تماشا فیلم های اچ دی و فول اچ دی لذت میبرید
و یکی هم استفاده در زیر نور افتاب سخته اگه میزان نور صفحه متوسط به پایین باشه
یه آندرویدی تا ۲تومن
بیشتر برا بازی و فیلم بهم معرفی کنید لطفا
خودم Xperia Z رو در نظر دارم با Optimus G ببینم دوستان چی میگن؟؟
از بین این دو گوشی به نظر من اپتیموس جی را انتخاب کنید چون از لحاظ پردازشگر و صفحه ی نمایش حرف ندارهنقل قول:
و در مورد گوشی اکسپریا زد که به خاطر کیفیت پایین صفحه نمایش و دوربین 13که در حد یک دوربین 8مگاپیکسلی هست اصلا انتخاب خوبی نیست و اگر یه چرخی تو اینترنت بزنید می بینید این گوشی بعد از ورود دو ماهه خود به بازار بیش از 1میلیون تومان افت قیمت داشته.
اگر از لحاظ اندازه با این گوشی مشکلی ندارید من بهترین پیشنهاد واسه شما می دونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این گوشی واسه کاری که شما میخواهید همه چیز تمومه و بعد از اون اپتیموس جی گوشی فوق العاده ای هست.
ممنون از راهنماییتوننقل قول:
منم خودم دیروز پایتخت بودم طراحی Xperia Z دلم رو زد
سر غرفه Galaxy S4 هم کلی شلوغ بود منم از کار باهاش بی نصیب نموندم و در یک کلام عالی
بود به نظر میرسه گلکسی سامسونگ هم تا ۲-۳ هفته آینده قیمتش به ۱۹۰۰ برسه در اینصورت ۱۰۰% گلکسی رو میگیرم
سلام
عرضم به حضور شما یک گوشی سونی اکسپریا p نو دستم رسیده حالا موندم چکارش کنم:
1- نگهش دارم (باطریش میگن ضعیفه!!!)
2-با یک گوشی هم قیمت عوض کنم(چی مثلا؟)
3-بفروشمش (به نظر شما مغازه دار چند میخره ازم؟)
سلام. 1- اگر ازش خوشتون نیومده دل دل نکنین یه گوشی بخرین که ازش لذت ببرین. باتریشم یه کم ضعیفه ولی نه اونقدر که بگی هم رده هاش یه هفته شارژدارن این یه روز! فقط در حد یک ساعت زودتر /نقل قول:
2- گوشی هم قیمت خوب زیاد هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه بخوای عوض کنی گوشی زیاد هست
3- بستگی داره کی بخواد ازت بخره و شما از گوشی استفاده کرده باشید یانه.
ولی در کل اونایی که داشتن و من دیدم راضی بودن گوشی های جدید این دوره همه عیب دارن و هر کدومشونو بگی یه ایرادی دارن / اگر مشتری با قیمت مناسب نداشت به نظر من نفروشید/
سلام دوستان
گوشی اندرویدی میخوام...!
و انتخاب اولم هم برند LG هست....
بیشتر واسه کارای روز مره میخوامش و البته وب گردی هم زیاد دارم....
کیفیت صفحه ی نمایش برام خیلی مهمه...
و البته طراحی و شکل ظاهری هم شدیدا برام ملاکه....
بین 2 مدل گیر کردم :
LG Optimus G و LG Optimus Vu ...!!
به نظرتون کدوم یک بهتره؟
از طرف صفحه ی بزرگ VU شدیدا به کارم میاد (خوندن PDF و وب گردی و ....) و از طرفی نگران این هستم که بزرگی بیش از اندازه ی اون برام در حین مکالمه(خصوصا تو خیابون و مکان های عمومی) یکم غیر عادی باشه!! ( :n02: )
نظرتون در کل چیه؟؟؟
راستی...
قیمت هاش تو همین رنج میمونه یا در 1-2 ماهه آینده پایین میاد؟؟
پ.ن 1 :
من در روز شاید بیش از 100-150 اس.ام.اس میدم به طور معمول...
هیچ وقت هم میونه ی خوبی با گوشی های تاچ نداشتم برای اس.ام.اس نوشتن!!
به نظرتون کدوم گزینه ی مناسب برای اینکار؟
پ.ن 2 :
متنفرم از گوشی هایی که زود جای لک دست بر روی اونا میمونه!
آیا این 2 مدل راهکاری برای حل مشکل ارائه دادن یا با هر سری استفاده اثر انگشت روش باقی میمونه؟
سلام دوستان داداش کوچولوی ما گیر داده یه گوشی میخواد انروید
بیشتر هم برا بازی کردن میخواد خودتون در نظر بگیرین دیگه بچه کدوم بیشتر به کارش میاد بوجه هم پایینه حداکثر تا 400 خورده ای
بین این چهار مدل گیر کردم کدووم بیشتر به کارمون میاد؟
Galaxy Young S6310
Ascend Y210D
Optimus L3 II E430
Xperia tipo
میدونم بودجه کمه با این گوشی ها نمیشه بازی کرد ولی شما حالا بهترین گزینه رو تا چهارصد خورده ای معرفی کنین
یه سوال دیگه با این گوشی ها بهتر میشه بازی کرد یا یه تبلت 400 تومنی برندای ناشناسی که تو بازار هستن
این گوشی ها میتونن کار اونارم انجام بدن؟:n27:
کسی نیست جواب بده فردا قراره خرید بشه:n24:نقل قول:
صددرصد Optimus G توی تست صفحه نمایش صفحه نمایش اکسپریا زد عملکردش حتی از اکسپریا تی محصول پارسال همین سونی هم ضعیفتر بود!! (مراجعه به بررسی های GSMArena) اکسپریا زد و کلاً محصولات سونی فقط ظاهر خوبی دارند و در باطن بسیار ضعیف هستند به عنوان مثال همین ال جی اپتیموس جی قابلیت های اختصاصی و جذاب مثل Q Slide داره و یا سامسونگ S4 و حتی S3 پر از قابلیت های جذاب نرم افزاری هست در حالی که گوشی های سونی.... کلاً برندهای کرهای سامسونگ و الجی آینده دستشونه، اچتیسی وان هم اگه بودجه تون قد بده گزینه خوبیه. اما بیشتر از همه S4 رو توصیه میکنم.نقل قول:
Galaxy S Advance بهتره چون صفحه نمایش و باتری اکسپریا P واقعاً مزخرف هستند (مراجعه به بررسی های تخصصی)نقل قول:
LG Optimus 4X HD بهتره، پردازنده قویتر، صفحه نمایش بهتر نسبت به T و همینطور باتری نسبتاً بهتر.نقل قول:
به ترتیب Galaxy Young و سپس Xperia Tipo رو توصیه میکنم. هر دو خوب هستند.نقل قول:
سلام
تا سفق 750 - 800 چی بگیرم؟ بزرگی ال سی و هنگ نکردن برام مهم هست
این گوشی های هاوایی چه طورین خوبن عمر خوبی دارن
این سی پی یو های چه طورن من تا حالا با هاشون کار نکردمDual-core 1 GHz Cortex-A5از نظر سرعت کند هستند یا نه مثل چیپ MSM8255 روی اکسپریا مینی پرو هست یا نه؟
Adreno 203 چه طوره چه قدر از 205 ضعیف تره
اصلاً پردازنده خوبی نیست احتمالاً منظورتون Desire X یا Optimus L7 II هست که این پردازنده رو داره همین که ویدیو HD رو ساپورت نمیکنه این پردازنده گرافیکی (آدرنو 203) خودش به خودی خود فاجعه اس (البته از نظر من) بهتون Samsung Galaxy S Advance رو توصیه میکنم پردازدنده دوهستهای Cortex-A9، گرافیک Mali-400 که مثل هلو ویدیو HD رو پخش میکنه و قدرتش هم سطح Adreno 220 هست و از 205 و 203 خیلی قویتره، البته Sony Xperia P هم از همین پردازنده استفاده میکنه و قیمتش هم در همین سطحه اما یک مشکل بسیار بزرگ داره و اون هم عمر باطریش هست که به معنای واقعی کلمه افتضاحه و از اونجایی که باطری اکسپریا پی آمبرده نمیشه کاریش کرد دوستم Xperia P گرفت به خاطر همین مشکل فروختش و S3 Mini گرفت در کل این گوشی ها گزینه هایی خوبی اند البته شاید قیمتاشون کمی بیشتر از 800 باشه: Samsung Galaxy S Advance, Samsung Galaxy S3 Mini, LG Optimus L9, Sony Xperia P, Sony Xperia Lنقل قول:
در مورد هواوی هم متأسفانه تجربه کار با محصولات این برند رو نداشتم و نمیتونم اظهار نظری دربارش کنم اما این برند از برندهای معتبر چینی هست و نه متفرقه.
بین S iii mini و xperia P و htc one sv و htc amaze 4G کدوم از نظر سخت افزار قویتره ؟ ... در حدود رنج حداکثر 870 تومن چی پیشنهاد می کنید ؟
کاربرد های مورد نیاز : رزولوشن خوب - وای فای عالی - بازی خور نیستم اما به شدت از گوشی های ضعیفی که تو برنامه ها هنگ میکنن متنفرم ... حداقل تا یکی دو سال دیگه میخوام همین گوشی برام کار کنه و در نتیجه باید اپدیت هاش هم بیاد ...
خودم یه سرچ کردم همین مدل های بالا را تو رنج قیمت دیدم .... البته با اپسیلون بالا و پایین ... تا اینکه دوستم یه چیز گفت کلا دیدم رو عوض کرد :n22:
میگه اینهمه دنبال سی پی یو دو هسته ای و رم بالای 1 گیگ و مدل cortex a9 یا karit و فلان میگردی اخرش میبینی اختلافشون زیاد نیست !!!!!!
میخوام از دوستان باتجربه بپرسم که واقعا برای یه نفر که وب گردی میکنه و برنامه های کاربردی بیشتر کارشه تا بازی ( البته بازی رو باید در حد متوسط بتونه بکشه ) ... سی پی یو و رم ایدال چیه ؟ ... اصلا باید به چه چیزهایی توجه کنم و به چه چیزی توجه نکنم ؟
در زمینه پردازنده و گرافیک One SV با پردازنده Krait بهتر از Cortex-A9 هست. در زمینه صفحه نمایش سلیقهای هست ولی به نظر من Super AMOLED به کار رفته شده توی S3 Mini بهتره (با توجه به غلظت رنگ و کنتراست بیشتر و همچنین زاویه دید وسیع نسبت به LCDها) کلاً بین این گزینه هایی که نام بردید One SV و S3 Mini رو بیشتر توصیه میکنم Xperia P دوربین و بدنه بهتری نسبت به سایر گوشی هایی که معرفی کردید داره اما مشکل بزرگی داره که در پست بالا هم به اون اشاره کرده و اون هم باطری بسیار بسیار ضعیفش هست و از اونجایی که باطری در این گوشی آمبرده کاریش هم نمیشه کرد! و به اطلاعتون برسونم برای وبگردی باطری یکی از فاکتورهای حیاتی هست. Amaze 4G هم به دلیل قدیمی بودن سخت افزار بهتون توصیه نمیکنم.نقل قول:
گلکسی s iii mini رو خودم زیاد قبول ندارم ... چون همه گوشی های سامسونگ شبیه همه !!!! ...
در مورد xperia p ایا این درسته که اپدیت جدید براش دیر میاد ؟ ... یعنی اینم جزو گوشی های قدیمی محسوب نمیشه ؟
بچه ها با 1800 چی میتونم بگیرم؟؟!!! اکسپریا زد خیلی داغونه؟!!
بین نکسوس 4 و یا تو هزینه افتادن برای اس 4 موندم؟؟؟:n27:
به فکر خرید تبلت هم هستم ولی چون واسه کتاب خوندن میخوام و اکثر اندرودی ها ppi پایینی دارن به فکر Ipad4 و یه گوشیه رده پایین مث L9 یا One SV ام که خیلی زیاد تو خرج میوفتم و کمرشو ندارم:n02:
واسه کتاب خوندن چی پیشنهاد میکنید؟
کلا چه از چه نوع خاک و گلی استفاده کنم؟!!!:n02:
نوت 2 خوبه ولی با توجه به این که فعلا خیلی نزدیک به نوت 3 هستیم به نظرم اس4 انتخاب منطقی تریه
من نکسس 4رو یک روز داشتم پس دادم رفت:دی
نوت 2 هم سایزش هم خز بودنش قابل تحمل نیس،امروز یکی از برادرای افاغنه رو دیدم که نوت 2 دستش بود:n02:نقل قول:
چرا دادی رفت مگه چطور بود؟
اس 4 چرا انقد داغ میکنه!!!! لامصب 9505 هم 200 300 گرونتره:n27:
باتریش و همینطور صداش رو اعصابم بود.
من مشکلی نداشتم، تو بازی داغ میکنه ولی من بهش بی توجهی میکنم:دی
دوستان کدوم بهتره Xperia P یا ( Galaxy Captivate Glide ( Galaxy S Glide ؟ چرا؟
شما سعی کن با قدرت پردازشی بیشتر رو انتخاب کنی که میشه وان اس وینقل قول:
اما ازونا بهتر اکسپریا تی هست به نظرم!
نظرت راجع به Optimus G چیه؟نقل قول:
نظر دوستان در مورد xperia p چیه؟تو رنج قیمتی خودش گوشی بهترم هست؟
واسه یکی از بچه ها هم یه گوشی تا 1200 اینا میخوام چی خوبه به نظرتون؟
تی یا تی ایکس یا 4XHD ؟
چیز دیگه ای هم هست؟
به نظرم نمیرزه. اینقدر دیر اومد سخت افزارش که میان رده شد،عمر باتریش بدک نیست و اچ دی هستنقل قول:
به نظرم میخوای بگیری یک بالا رده فول بگیر
هیچکدوم.یکم بیشتر برای بهترین میان رده : Xperia Spنقل قول:
چقدر هزینه میکنید دوست عزیز؟نقل قول:
850 تومن Xperia P هست / 800 تومن هم Captivate Glideنقل قول:
850 تومن میخوام خرج کنم!
الان میخوای بگی Optimus L9? :دي
ممنون
به نظرم بهتره گوشی امسال رو تهیه کنید. مثلا Xperia M
به خاطر آپدیت و مسائل اون.
هر دو گوشی که گفتید بدک نیستند ولی به نظرم دیگه ارزش خریدی ندارند
چند تا سوال تا خرید یه گوشی ..
1. هواوی چه کیفیتی داره ؟ ... فرض اگه بین سونی و سامسونگ و اچ تی سی و هواوی از نظر سخت افزاری تفاوتی نباشه ولی قیمت هواوی کمتر باشه چی ؟... ایا بیشتر بدم یکی از مارک های معتبر بردارم بهتر نیست ؟
توضیح : سی پی یو رو حتما دوهسته ای میخوام بگیرم و احتمالا هم a9 یا karit ... حالا به نظرتون رم چند باشه ؟ ... 512 یا 768 یا 1 ؟ ... میدونم هر چی بالاتر بهتر ... ولی کمترینش کدومه ؟ ... برای کار وبگردی و بازی در سطح متوسط ... هنگ کردن گوشی برام یه فاجعه است ...
2. اگر هم به نظرتون بستگی به مدل گوشی داره و ممکنه هر ترکیبی از سی پی یو دو هسته ای با هر کدوم از رم ها نتیجه خاصی بده یه سایت یا منبعی که بنچ مارکی از حالت های مختلف این وسایل در کنار هم رو بده معرفی کنید ... مثلا بگه رم 512 و سی پی یو a9 دو هسته ای 1.5 با هم تو گوشی فلان در مقابل رم 768 و سی پی یو karit دو هسته ای 1.2 در گوشی فلان از نظر رتبه کدوم بالاتره و یا غیره ... مثلا نوکیا لومیا 620 سی پی یو karit ، یک گیگ زده با رم 512 !!! ... بعد سامسونگ اس ادونس سی پی یو یک گیگ A9 زده با رم 768 !!! ... می خوام بدونم در واقعیت و در مثلا تست خاص کدوم بهتره ....
3. من کارمندم ... از صبح که میرم سرکار تا غروب شاید 1 ساعت بتونم با گوشیم ور برم ... بعد از ظهر که میام خونه به پاس ADSL وایرلس خونه تا نیمه شب سرم گرم اینترنم ... یکم هم دوست دارم بتونم با گوشیم بازی بکنم ... البته نه از اون بازی خور ها .... حالا میخوام بدونم چه فاکتوری تو خرید رو باید بیشتر توجه کنم ... باتری ؟ ... اندازه صفحه نمایش ؟ ... رزولوشن ؟ ... سی پی یو ؟ ... رم ؟ ... ورژن اندروید ؟ ... وای فای گوشی ؟ و ........
ممنون
ممنون Xperia M کی عرضه میشه؟ اگه بیاد چه قیمتی پیدا میکنه تو ایران؟نقل قول:
M دکمه نداره من با axtrom axpad 7E01 دکمه نداشت ، 3تا دکمه ی مجازیش هم اذیت میکرد ضعیف بود شاید بخاطر تاچش بوده M هم شاید اونطوری باشه ولی قبل خرید باید حتما تستش کرد!
تو این رنج قیمت (زیر 1 میلیون) من فکر میکنم سامسونگ از xperia بهتره. htc رو من زیاد خوشم نمیاد. زیر 1 میلیون هاش رو. ولی به گفته ی دیگران xperia از همه بهتره. تو این آمار ها هم که میبینم sony جزء 5-6 تا اول نیست HTC هم 5ام یا 6ام !! فکر کنم بیشتر فروش رو به خوش های رده ی A تعلق داره مثله galaxy s3,s4 ، Nexus 4 و ... میشه یکم توضیح بدید که چرا Sony تو آمار ها حتی جزء 5 برند برتر هم نیست!؟ یعنی خوب نیست؟
یه سوال دیگه رابطه کاربری galaxy از xperia بهتره؟ htc چطور از xperia بهتره؟ و همینطور آیا سامسونگ از htc بهتره رابط کاربریش؟
خوب هست ، اما چیزی نداره که نسبت به رقبا برتر باشه
سامسونگ ساپورت عالیه،صفحه سوپر امولیدی محشره، دوربیناش اکثرا خوبن و فقط مشکل طراحی داره
اگر مشکلی با سامی ندارید S3 mini یا Galaxy S II plus گوشی خوب و آپدیتی هست
در ضمن دکمه های لمسی هم مشکلی ندارند. خودم اکسپریا تی که تمام لمسی هست دارم و فقط موقعی که تو جیب عرق میکنه باید تمیزش کرد تا قشنگ کار کنه
نه اتفاق از طراحی سامسونگ (galaxy s3) خیلی هم خوشم میاد.
دوست عزیز این galaxy s2 plus بالای 1 تومنه. بیخیال این یکی میشم!
galaxy s3 mini خوبه 4 اینچیه عالیه :) ولی نمیدونم زیاد طرفدار دار نداره. همه میرن سمت optimus L9 و یا مثله htc one sv !
دوستان کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
اس 3 مینی گوشی پر طرفداریهنقل قول:
نظرم بیشتر رو Optimus G هست قیمتش خیلی بد نیست با توجه به اینکه 32 گیگ حافظه داره 1700 به نظرم میارزه... صفحه نمایشش خیلی با کیفیت تر از نکسوس 4ـه...
با اين پول فقط نكسوس 4نقل قول:
اپديت مادام العمر
رم عالي
سرعت عالي