چین و شرق و غرب
چیز پی ان و
با این وضیعت پینگ فک کنم باید بریم تو کوچه خر پلیس مونو بازی کنیم :-s
Printable View
چین و شرق و غرب
چیز پی ان و
با این وضیعت پینگ فک کنم باید بریم تو کوچه خر پلیس مونو بازی کنیم :-s
دوستان عزیز چرا کانکت نمیشه ؟ لول
برای همین سطح پلیر خوب خدایش ادم میمونه انقدر فرق بین چندتا کشور اروپایی باشه :n02: ولی کلا نشون میده بازی شدیدا تحت IQ پلیر مثلا یک پلیر روس از بازی چی میدونه :n08:نقل قول:
وست بیشترشون آلمانی و انگلیسی هستن اصلا روس و .... پیدا نمیشه ... البته خیلی کم
رفتم لولِ چین رو دانلود کردم ... فوق العادست! ArtWork های عالییییییی داره!
حیف پینگ افتضاحه ولی سطح بازیکناش واقعا عالیه چندتا ویدیو دیدم
اره دقیقا تو lolreply زیاد می بینم منم کلا کره جنوبی چین فلیپین تایلدی... واقعا سطح بازی عالی .... اکثر این تیم مسابقات مبینم یک دوتا پلیر مال همین کشور
تو همین West چندتایی هستن دیدم تا قبل se2 واقعا Elo گنده ای داشتن .....
چیزی که هست اینا کلا خورن شب تا صبح این مراکز ترک برای همین بود گذاشته بودن تو کشورشون :n08:
------------
من کلا از بعد ظهر میخوام برم تو نمییییییره همش تو صفم نمیدونم چه شه چندباری رفتم تو کلا پروفایل اینا نشون نمیداد ..................
کلا ما که نت تکرکیده بود اینم سرور ترکید.......
ماله شما هم کانکت نمیشه؟
اون صفش اره این میاد تمام میشه تو نمیره اکثرا busy میده ................
مگه خبر نداری خرپلیس هم حرام شده ببینتت گشته ارشاد میگیرتت. میگن چون محتواش تحریک امیزه و زیاد خم میشی حرامه:n07::n09:بهتره بشینیم جلو اینه به خدمون چای تارف کنیم :n20:نقل قول:
دوباره RIOT یه پتچ داد تا seasn بعدی گندشو نمیتونه جم کنه
دوستان باخت توی سیستم جدید رنکد حساب نمیشه درسته ؟
نه فقط وقتت به F...ck میره
چرا حساب میشه اما دیگه چیزی به اسم Elo نداریم.بجاش MMR اومده که در واقع سیستم MatchMaking بازی هست.یعنی هر چی آمار بازی بهتری داشته باشی(برد,Assist,...) به همون نسبت تو رو با بازیکنهای بهتری همگروه میکنه(هم خودی وهم تیم مقابل).برا همینم هست که جدیدا 30-40 ثانیه طول میکشه match پیدا کنه چون داره آمار بازیکنها رو مقایسه میکنه و اونهایی که با هم مچتر هستن رو شناسایی میکنه.کار خیلی قشنگی به نظر من.یه چیز دیگه هم که هست اینه که از این به بعد چیزی به اسمنقل قول:
league points یا lp داریم که با برد وباخت کم وزیاد میشه و اگه به 100برسه اون بازیکن جزو بازبکنهای برتر محسوب مبشه.بازبکنهای برترهم به بخش challenger میرن که فقط حرفه ایها هستن.حالا این که چطور و به چه شکل هست تو طول s3 معلوم میشه
خداروشکر تو ایست اصن صف و این مسخره بازیارو نداره به جز اون روز که دبل ای پی میداد تاحالا صف نبودم
باخت هم حساب میشه خوشگل هر باختی که بدی 15-25 LP کم میشه هر وین هم همونقدر اضافه میشه هر وقت LP به 100 برسه اماده میشی که promote بشی یعنی یه دسته بری بالاتر که مثلا خودش میگه 2 تا از 3 بازی بعدیتو باید ببری اگر هم LP صفر باشه چند تا ببازی demote میشی یعنی یه دسته میری پایین کلن به نظر من بالا رفتن با این سیستم سخت شدهنقل قول:
خوشگل چیه؟
من خودم اکانت اصلیم east هست.2 سال که دارم باهاش بازی میکنم.اسال اخیربه طور جدیتر.اما واقعا west خیلی بهتره.هم بازیکنهای خوبی داره وهم چقد بازیکنها با ادب هستن و فرهنگشون بالاست.این نشون از پیشرفت فرهنگ تو نیم کره غربی اروپا میده.با این که خیلی سخت دل کندن از اکانت اصلیم اما فعلا دارم تو west lvlup میکنمو هر چند بار یه سر هم به east میزنمنقل قول:
دقیقا حرف دل من زدی هنوز پیدا میشن یوزر که با Teemo میان تو مپ قایم میشن KS کنن کلا اون روز اخر من تو 10 بازی 8 پیدا میشد نمیدونم چی بود این مدل بازی :n08:نقل قول:
من خودم اکانت اصلیم east هست.2 سال که دارم باهاش بازی میکنم.اسال اخیربه طور جدیتر.اما واقعا west خیلی بهتره.هم بازیکنهای خوبی داره وهم چقد بازیکنها با ادب هستن و فرهنگشون بالاست.این نشون از پیشرفت فرهنگ تو نیم کره غربی اروپا میده.با این که خیلی سخت دل کندن از اکانت اصلیم اما فعلا دارم تو west lvlup میکنمو هر چند بار یه سر هم به east میزنم
اون پوینت فکر کنم تو شرایط خاص تو هر بازی که دریافت میکنی فرق داشته باشه تو لیست که میدیدم یه نشان خاص جلو یوزر که تو بالا لیست بودن بود....
الان درست نمیتونم برم تو پروفایلم همش ارور میده نمیدونم چه مرگش .......
سلام بچه ها شما هم این مشکلو دارید زمانیکه کانکت میشه هر 1 دقیقه یک بار Dc میشه ؟
دقیقا!نقل قول:
بیخود نیست هرچی چینی و کره ایه برنده مسابقات میشن جالبه همین tsm هم 3 نفرشون چینی دو نفر کره ای هستن :دی
سرور چین 28 تا سرور مختلف داره با پینگ های متفاوت
من با پینگ 280 بازی کردم لگم نداشتم ...
دوستان برنامه ای چیزی هست که مثلا از یه آی پی کشور دیگه مثلا چین کانکت شد؟
مثلا من میخوام پینگ بهتری داشته باشم اونجا ! ( بدجور حال کردم باهاشون :دی)
نیست چیز پی ان و ساکـس و اینا استفاده نکردم نمیدونم چجوریه
ممنون میشم کمک کنین :دی
مرسی :n12:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو ببینین ...
اولین بازی رو درست بعد دومی انجام دادم .... تفاوت رنکد رو ببینین!
این به این معنا نیست که من نوبم... بستگی بهADC داره که چطوری بازی کنه!
اون بازی که باختم ADC من 57 تا AD داشت با 16 تا Armor!!!!!
خب من چیکار کنم؟ بعضی اوقعات دیگه ساپورت واقعا نمیتونه کاری واسه یه adc نوب بکنه!
اون بازی که بردم adc من ez بود میدونستم کانتر میشه ولی بازم برداشت سرش داد زدن غر زدن اما به کارش مسلط بود...
بازی رو بردیم ... :n01:
دوستان این رانکد جدید رو خوشم نیومد لطفا عوضش کنید ...
اسکین پنتاکیل یوریک رو هم بذارید تخفیف ؛ ممنون :n12:
الان با کی داری حرف می زنی ؟ :دینقل قول:
-----
5 تا بازی پشت سر هم بردم Qualified شدم ... حالا بریم 2 تا دیگه ببریم بشه Silver IV!
دوستان به نظرتون خفن ترین adc چیه؟ میخوام بگیرمش و باهاش تمرین کنم :n01::n02:
من الان draven دارم، خیییلی شاخه ، ولی کلا با این وضع مخابرات،هیچکدوم از Axe هاش که برمیگرده رو نمیتونم بگیرم lol
دمیجش خیلی خفنه! حداقل با هر ضربه اش 300+220 دمیج میزنه (تازه با شانس خیلی خیلی بالای کریتیکال!) ولی بازم..! نمیشه درست باهاش بازی کرد..
یه سوال دیگه هم داشتم.
Fizz دقیقا نقشش تو بازی چیه؟ caster هست؟ ad ؟ چی!؟
دمیجی که میزنه خیلی بالاست!
رده بندی من واسه Adc اینه ...:
Graves Ashe Draven Miss Fortune Ezreal Sivir ...
البته همیشه Counter کردن مهمه...
Fizz در اصل برای mid ساخته شده و جز Assassin ها محسوب میشه ... ولی بخاطر Skrimish قوی و همین طور W اش که بر حسب جون از دست رفته دمیج می زنه می تونه جانگر قوی ای باشه...
این رده بندی رو از کجا اوردی برام جالبه؟!نقل قول:
عاقا من الان چند روز یه مشکل خیلی بدی برخوردم هر چند لحظه یه بار نتم قطع می شه مودم ریست می شه تا وصل شه که خیلی رو اعصابه 20 بار تنظیماتشو چک کردم از اول کانفیگ کردم اما نشد که نشد :|
1- دی ان اس های کانکشنت رو تغییر بده به 8.8.8.8 و 4.2.2.4نقل قول:
2-از ابزار های کاهش پینگ مثل wtfast و pingzapper یا v*n استفاده کن
3-پورت های مخشوش بازی رو فوروارد کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sivir یکی از قوی ترین دیمج های بازی رو داره... با Q دمیج Early و وقتی 6 بشه کل تیم رو Carry می کنه ... اسپل هاش کاملا فوق العادست ... Attack Refresh اش هم با Q خیلی خوبه و دمیج رو بیشتر می کنه...نقل قول:
E اش که Spell Shield هست با یه Timing قشنگ می تونه پدر در بیاره... فکر کن جلوت Ez یا Draven یا Caitlyn یا Graves ... باشه ... من تونستم خیلی از Ult ها رو با این اسپل Disble کنم ! فوق العادست !
Ezreal یه ADC میشه گفت Early هست و چون Map Control خیلی خوبی داره دوسش دارم ... هم یه Flash اضافی داره و هم Ult ای داره که می تونه به تیم تو هر جایی کمک کنه... که جای دوم لیست من قرار می گیره...
من در اصل ساپورت باز هستم و با یکی از دوستانم ( از اسراعیل هست :دی ) Duo می زنم و اون Miss Fortune باز هست... من با هر ساپورتی که بازی کردم ... Soraka , Taric , Leona , Karma ... تیم حریف می ترکید...
اگه Q اش به موقع زده بشه خیلی دمیج دور برد خوبی محسوب میشه ! همین طور با Ult اش یه لشکر رو از پا در میاره یا یه Wave رو خالی می کنه که بر می گردیم سریع Recall می کنیم...
Draven بازی باهاش بیشتر Fun هست و Early dmg خوبی داره..
Ashe بهترین Crowd Control تو ADC ها رو داره...
Graves هم یه Assassin توی ADC ها محسوب میشه...
---
هر چی خوب بازی کنی خفنه!
ببخشید فک کنم منظورم بد گرفتینقل قول:
من کلا گفتم چه موقع دانلود -چه موفع بازی مثل کانتر لول دوتا wow چه وبگردی
کلا این اتفاق برام می افته نه فقط موقع بازی
این برای کدوم سرور هستش؟:n13:نقل قول:
سلام
دوستان لطف کنن بگن کدوم سرور بازی می کنن؟ و پینگشون چطوره؟
من خودم East هستم پینگ خوبه ولی بازیکنای نوب زیاد داره البته شنیدم میگن تو West بازیکنای خوب داره. درسته؟
داداش برات مقدوره اینا رو یکم توضیح بدی؟نقل قول:
من پینگم خیلی وحشتناکه! اگه با اینا 50 تا هم از پینگم کم شه دور و بر 220 میتونم بازی کنم...
داداش من که تا حالا ایرانی ندیدم تو هیچکوم ام فک کنم ایرانیا west بیشتر باشننقل قول:
عاقا پینگ شمام امروز خوبه یا واسه من فقط اینطوری شده همش زیر 200 :O
سلام بعد از این همه دانلود و اپدبت بعد یه هفته تلاش پیاپی این چه اروریه؟ :(((( 0001: mod.ser_mock.ClientModuleServicesMock_DO_NOT_SHIP has an undefined dependency: lib.ClientLibTest
(Repair کردم درست شد)
کجاشو توضیح بدم حالا به جز پورت فورواردینگ اون دو تای دیگه که تابلوه پورت فورواردینگم سرچ کن فکر کنم تاپیکش باشهنقل قول:
یکی منو add کنه من saveh
کدوم سروری؟نقل قول:
eu west خوبه این سرور؟ کسی پیدا میشه؟
آقا گیم داره دوباره آپدیت می شه یا فقط برای منه ؟
من ارور زیاد داشتم ریپورت کردم همرو بخاطر اینه ؟
مثل اینکه دوباره آپدیت دادن
خوبه ایرانی هم زیاده ولی من eune هستم نمیشناسمشوننقل قول: