401- ميشه بگي چه طوري مي توني 5 ميليارد و توي يك روز خرج كني ؟
Printable View
402- مي دونستي براي ديدن تعداد پست هاي خودت در يك تاپيك بايد روي آيكن پوشه كمي صبر كني ؟ (موس رو ببري روش بهت ميگه )
403- حالا كه مي توني بگي دقيقا چند تا پست توي مشاعره و صندلي داغ داري بگو ؟
404- ميشه بگي تا به حال چند تا تاپيك ايجاد كردي ؟
405- من خيلي كنجكاو شدم كه بدونم توي انجمن ! ترش تو ( نه شما ) چي مي گذره چند تا تاپيك توش داري ؟
ديگه نميگم منتظر باش ... ولي خودت منتظر باش !
سلام...
خوبه ساوس کله پزی زده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و شما هم رو صندلی داغی..وگرنه کارو بار کساد میشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم که ممتحنه هستم..اگه سر جلسه مچتونو بگیرم..هر دو تونو از صندلی داغ میدم اخراج کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............................
جدی اگه کسی ازت کمک بخواد بهش کمک نمیکنی یا ازت راهنمایی بخواد..اگه طرف بامعرفتم باشه اونوقت چی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..اگه بستگی داره و نمیتونی جواب بدی پی ام بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شوخی کردم یه موقع از دستم ناراحت نشو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جوابشو بهم بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی
آهان گرفتم مچتو..........نقل قول:
نوشته شده توسط Dash Ashki
2 غلط!!!
ساوس چیه؟
ساویس درسته.....
ممتحنه(مونثه)ممتحن درسته!!!!!!
آی ادیت نکن که کار ازکار گذشت........ماله کشی هم فایده نداره
حبف که تاپیک سوتی ها به ملکوت پیوست.........
داش اشکی جان فرانک رو که نمیدونم...........اما اگه منو (از صندلی)اخراج کنی خیلی هم خوشحال میشم.........
چون پول بیمه ی آتیش سوزی ندارم.......
مخلص شوما.........
(خودمونیم این کله پزی که تازه زدیم روی ادبیات گفتاریمون هم تاثیر گذاشته.......... خدا بخیرکنه)
خوب منم مچ میگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
ساویس جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 غلط
مچتو چیه؟
مچ تو درسته.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حبف چیه...>....(ب)
نکنه منظورت همون حیف [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا یر به یر ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
............................
در ضمن حالا شما بیا رو صندلی داغ..بیمه آتش سوزی رو درستش میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..........................
در ضمن من کی حرفامو ویرایش کردم دادا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
........................
فرانک خانوم سلام...
منتظرم هنوز جوابمو ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشاعرت که خوبه...
حالا من یه چیز عجیب غریب ازت میپرسم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین 3 بیت شعر بگو به صورت مشاعره...که هر بیتش کمتر از 5 تا نقطه داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا ما سوسکیدیم............
ای لعنت به این کی بورد قراضه مون ...........پاک آبرومونو برد..........(بزنم تو سرش که صدای چیز بده)
تسلیم. نمیشم.......2به1....... اون ه مربوط به مچ هم حذف الاجبار شد.... چی میگن ...ضرورت چه میدونم..........(اما خودمونیم غلط کی بوردی با دستوری فرق فوکوله.........میگی نه؟) الانه شاگرد اول کلاس میاد قضاوت میکنه..........
آهای فرانککککککککککککک
.........کجائی؟؟؟؟؟؟؟؟
ای داد بیداد........
یه کمکی چیزی.......
تقلب برسون........
بدبخت شدمممممممممم
..(جمعه ها کله پاچه مجانی مهمون خودم)
حکما حسین(مستر باید کله پزی بزنه..........با اون دست به تایپش.........نکبت انگار رجیونال ستینگ اشو گذاشته رو آنگولا.........آدم هیچ رقمه نمی فهمه این حسین چی میگه.............انکودینگشم که پاک تعطیله........سریلیک میزنه انگار)
خوب مي رم خونه مي خرم ماشين مي خرم 2 تا خونه درست حسابي بخرم تمومه سخت نگير :laughing:
تو 5 ميلياردا بده خرج كردنش با من
402- مي دونستي براي ديدن تعداد پست هاي خودت در يك تاپيك بايد روي آيكن پوشه كمي صبر كني ؟ (موس رو ببري روش بهت ميگه )
نه . ولي حالا متوجه شدم . مرسي بابت اطلاع رساني
403- حالا كه مي توني بگي دقيقا چند تا پست توي مشاعره و صندلي داغ داري بگو ؟
166- 197
404- ميشه بگي تا به حال چند تا تاپيك ايجاد كردي ؟
66 تا
405- من خيلي كنجكاو شدم كه بدونم توي انجمن ! ترش تو ( نه شما ) چي مي گذره چند تا تاپيك توش داري ؟
5تا اسمشم بگم ؟
ديگه نميگم منتظر باش ... ولي خودت منتظر باش !
هستم - كي شد 400 تا اوه چه زود گذشت چه جوون و بي دانش بودم اون موقع ها :happy:
نقل قول:
سلام
پس اخراجم شاگرد به اين خوبي دلت اومد اخه
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــ
خوب نه جدي چرا من تا جايي كه بتونم سعي مي كنم كمك كنم به خصوص به بامعرفتاش
اما نحوه سوالت منا ترسوند ( ناراحت نشدم اختيار داريد)
اگه كمكي از دستم بر مي ياد بفرماييد (" اگه سخته تو پيغام خصوصي بگو كه روم بشه بگم نه )
فرانک خانوم سلام...
سلام اقا اشكان
منتظرم هنوز جوابمو ندادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشيد شرمنده
مراجعه شود به پست قبل
مشاعرت که خوبه...
حالا من یه چیز عجیب غریب ازت میپرسم... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببین 3 بیت شعر بگو به صورت مشاعره...که هر بیتش کمتر از 5 تا نقطه داشته باشه
در عبور خاطره بي كسم اي هم صدا
امدي دير امدي هم صداي بي صدا
امدي در باورم ساده و ارام و مست
امدي با حس مهر امدي روياي من
نروم در كوي او
او كجا و من كجا ؟
او همه مهر و وفا
حس و روح مهرماه
خدايي رو كم كني نبود همه فقط 5 تا نقطه
چي شد ؟
جر نزني بگي 5 مرز بود
آقا ما سوسکیدیم............
ای لعنت به این کی بورد قراضه مون ...........پاک آبرومونو برد..........(بزنم تو سرش که صدای چیز بده)
چي كار دراي به كيبورد دوست عزيز . بگو حواست كجا بود .
تسلیم. نمیشم.......2به1....... اون ه مربوط به مچ هم حذف الاجبار شد.... چی میگن ...ضرورت چه میدونم..........(اما خودمونیم غلط کی بوردی با دستوری فرق فوکوله.........میگی نه؟) الانه شاگرد اول کلاس میاد قضاوت میکنه..........
آهای فرانککککککککککککک
.........کجائی؟؟؟؟؟؟؟؟
همين نزديكيا . فرانك اين جا فرانك او.نجا فرانك همه جا
ای داد بیداد........
یه کمکی چیزی.......
تقلب برسون........
بدبخت شدمممممممممم
خدا نكنه . دذر خدمتم . بذار به حساب اما
..(جمعه ها کله پاچه مجانی مهمون خودم)
اينا خوب اومدي ;)
حکما حسین(مستر باید کله پزی بزنه..........با اون دست به تایپش.........نکبت انگار رجیونال ستینگ اشو گذاشته رو آنگولا.........آدم هیچ رقمه نمی فهمه این حسین چی میگه.............انکودینگشم که پاک تعطیله........سریلیک میزنه انگار)
بچه فلسفي حرف زده نزن تو ذوقش افسرده مي شه بايد جواب پس بدي بعدا ( به كي ؟ به وجدانت )
پس شد كله پاچه مجاني
با عرض سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين قدر سامان و حسين ازت سوال پرسيدن كه ديگه روم كم شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه كم به آكيوم فشار آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا سوال تونستم واسه پرسيد ازت پيدا كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
- فكر كن ساعت 2 نصم (نصف) شب من ميام در خونتون مهموني عكس العملتون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اگه يه روز همين يوزر پي سي ورلدت هك شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بفهمي كار نويد (رامبد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده چيكار ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آخرين باري كه يه پسر رو تا دم مرگ كتك زدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هيچي ازت بعيد نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- اگه اسمت فرانك نبود دوست داشتي اسمت نويده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بنظرت چرا من مخلص تك تك بروبچ فروم هستم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پاچه خوارم يا سركاريه ؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چرا خانم ها دوست دارن سنشون رو كمتر از مقدار واقعي نشون بدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بجز يه نفر كه با زبون خودش ميگه من مادربزرگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
- تصوير خيالي كه از من داري چه جورياست ؟ (ظاهري) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آخرين باري كه به يه گدا كمك كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آخرين باري كه واسه دلتنگي گريه كردي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- فكر كن داري يه چيزي رو دانلود ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي 99% ميشه يهو سيستمت همينطوري ريست ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه حسي بهت دست ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چقدر با سوالاي من حال ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با عرض سلام مجدد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااا سلام هستي شما هنوز :happy:
اين قدر سامان و حسين ازت سوال پرسيدن كه ديگه روم كم شد ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين چه حرفيه شما و كم اوردن شكسته نفسي مي كنيد جناب
يه كم به آكيوم فشار آوردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چند تا سوال تونستم واسه پرسيد ازت پيدا كنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
......................
- فكر كن ساعت 2 نصم (نصف) شب من ميام در خونتون مهموني عكس العملتون چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه همين جوري با دسته گل بياي خوش حال ميشم نياي هم همين طور اخه زياد پيش مي ياد من تا اون موقع بيدار باشم خيلي بهتر يك نفر بياد بقيه را هم بيدار كنه تا دلم خنك شه :laughing:
- اگه يه روز همين يوزر پي سي ورلدت هك شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بفهمي كار نويد (رامبد) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بوده چيكار ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مي گم رامبد جان دوست داري خرج كدوم قسمت از مراسم كفن و دفنت به عهده بگيرم ) شوخي بود ها )
- آخرين باري كه يه پسر رو تا دم مرگ كتك زدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (هيچي ازت بعيد نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اخه به من مي ياد . من به اين مهربوني و ارومي مي گي نه ؟ خوب شاهد ندارم اشتباه مي كني ولي :laughing:
ولي نه جدي اين اواخر نه ولي بچه بودم خيلي ها را بدجور كتك زدم فكرشا بكن الان بعضيهاشون 27 . 28 سالشونه منا مي بنن به روم مي يارن :blush:
- اگه اسمت فرانك نبود دوست داشتي اسمت نويده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:laughing: :laughing: اينم خيلي سوال باحالي بود
نه اصلا مژده مي ذاشتم مي خواستم هم معني نويد باشه
- بنظرت چرا من مخلص تك تك بروبچ فروم هستم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (پاچه خوارم يا سركاريه ؟) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خوب مهربوني دوست داري با همه دوست باشي از كسي دلگير نمي شي و نمي خواي بقيه هم دلگير شن ازت
خيلي هم خوبه
- چرا خانم ها دوست دارن سنشون رو كمتر از مقدار واقعي نشون بدن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (بجز يه نفر كه با زبون خودش ميگه من مادربزرگم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
بايد خانم باشي تا درك كني اين قضيه را مادر جان
- تصوير خيالي كه از من داري چه جورياست ؟ (ظاهري) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اا مگه عكست تو فروم نبود . هان همون نصفه را مي گم ولي اصلا تو ذهنم اون طور نيستي قبلا يك عكس پسر بود به جاي اواتورت يادته ؟ به نظررم اون شكلي هستي
مي گن دختراي كرمانشاه خوشگلن اما راجه به پسراشون چيزي نشنيدم :tongue:
- آخرين باري كه به يه گدا كمك كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مستقيم نه - من هميشه تو صندوق مي اندازم يا به كسي كه واقعا مي شناسم بابا تلويزيون اين همه برنامه مي ذاره مي گه گداپروري نكنيد
- آخرين باري كه واسه دلتنگي گريه كردي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اشكم دم مشكم اما عميق نيست ييادم نمي ياد ولي شايد يك يك ماهي پيش بشه اگه اشتباه نكنم
- فكر كن داري يه چيزي رو دانلود ميكني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتي 99% ميشه يهو سيستمت همينطوري ريست ميشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه حسي بهت دست ميده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دلم مي خواد كامپيوترا خورد كنم :puke:
اما نه زياد من اندكي بي خيالم دوباره شروع مي كنم اما نه همون موقع :tongue:
- چقدر با سوالاي من حال ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي باحالن به خصوص اون سوال نويده
و اون كه ازم پرسيدي پس كي مي ري :laughing: :laughing: :laughing:
دور از شوخي سوالات باحالن
بابا این صندوقا کار نمیکنن.........خرابن........نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
یکی از دوستام پول انداخت توشون.......اونور چهاراه ماشین زدش......
اغلبشون بوق اشغال میزنن......
بقیه هم میگن مشترک مورد نظر در دسترس نمیباشد
نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
مثل اینکه داری مغلوب میشی :rolleye:
3 به 1 به نفع من.....
مچ من درست...............اون کسره رو حذف کردم...
در ضمن ویرایش داشتی .....اینم امتیاز سوم ;)
در ضمن داش حسین یه چیز دیگه هستش ...
جاتون خالی چند روز قبل همدیگه رو دیدیم...کلی بهمون خوش گذشت :happy:
قربانش ;)
........................................
سلام....نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
نه بابا کی دل داره شما رو اخراج کنه...همه بچه ها میفتند دنبالمون..تا ازم انتقام بگیرند و ما رو وکشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..حالا دلت میاد ..ما رو به کشتن دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
..............................
ممنون ...(حتما)
نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
خوب فرانک خانوم با سلام مجدد...
من که جر زنی نمیکنم..یه آوانسم میدم 5 رو مرز نیست ..5 هم قبول...ولی
تو بیت اول 6 تا نقطه و تو بیت دوم 7 تا نقطه...
خوب تو بیت سوم هم 6 تا نقطه..البته یکی ازش کم کن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...................
یه بار دیگه با خودت مشاعره کن همون 3 بیت...ولی این دفعه درست...5 هم قبوله [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
406- فكر نمي كني كه خيلي زياد فكر ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
407- مي توني بگي اسم اين تفنگي كه تو دست اينه چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
408- اگر يه دايناسور به خونتون حمله كنه چي كارش مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
409- چرا هر وقت ووكمن مياد با اين اسماييلي مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
410- تا حالا شده يه نفر خيلي لجت رو در بياره همون لحظه ضايع بشه بعد تو اين طوري كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
411- مي توني كراواتم رو ببندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
412- شده بهت تهمت بزنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
413- آخرين كتابي كه خوندي اسمش چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
414- راستي من يه خبر داده بودم كه يك زن دل و روده بچه شو كشيده بود بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا مرتضي بيچاره اين طوري شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام نوشته بود اين چيه از اين خبر نذار ...
تا حالا شده از اين تاپيك ها ايجاد كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
415- تا حالا شده از يك فيلم ترسناك بتري و كامل نبينيش ؟
416- مي دوني چيه ؟
417- جنس شلوارت چيه ؟
418- چي باعث شد كه همه بگن قلب اين شكليه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
419- بيل ميره يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
420- توي شهر ديگه اي هم به جز اصفهان خونه داريد ؟
421- چند بار اومدي شهر ما ؟
422- راستي چرا از امضاي مشترك ووكمن اينا استفاده نمي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكنه مي خواي بگي بيخوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
423- اين نماد كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
424- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين نماد كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
425- تو كه درست تقريبا تمومه من بد بخت تازه اول راهم دوست داري جا تو با من عوض كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
426- دوست داشتي وقتي مي مردي دوباره يك جاي ديگه متولد مي شدي و تمام اطلاعات زندگي گذشته رو داشتي ؟ مثلا اصفهان مي مردي توي كاليفرنيا به دنيا مي اومدي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
427- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي خوام اسم اينو برام پيدا كني ؟
428- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ابرو هاي اين باحاله نه ؟ دوست داري ابرو هات اين طوري باشه يا اون طوري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
429- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين شستي كه نشون داده به چه معناست ؟
430- به نظرت صندلي نشين بعدي كيه ؟
منتظر نمون .. من خودم مي دونم كه بايد بيام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مرور خاطره بي كسم اي هم صدانقل قول:
امدي دير امدي هم صداي بي صدا
امدي در باورم ساده و ارام و نرم
امدي اي حس مهر امدي روياي من
نروم در كوي او
او كجا و من كجا ؟
او همه مهر و وفا
حس و روح مهرماه
شايد پولش گوشه نداشته بيده :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط saviss
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
مرسی..هر بیت دقیقا 5 تا نقطه....
در ضمن قبل از این سوالم یه پاسخی بهتون دادم ;)
مرسی
431- سلام چه طوري خوبي خوشي سلامتي خوش مي گذره مامان خوبه بابا خوبه خاله عمو عمه دايي پدر بزرگ مادر بزرگ خاله مامان بزرگ دختر خاله مامان شمسي خانم همسايه سه تا چهار راه بالا تر خوبن ؟ خب ديگه چه خبر ؟
تا به كسي برخوردي اين قدر پر چونه باشه ؟
432- اين عكسو نگاه كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بگو اين دختره دوست كدو يكي از اين پسرهات ؟
433- رياضي خندي ديگه درست ! خب حالا اثبات كن كه يك دختر چه طوري مي توني همون شيطان باشه ؟ (به جز فرانك خانم و مونيكا و همه دختراي اين انجمن )
434- گوگل باحال تره يا ياهوووو ..؟
435- چند تا سوال تكراري ازت پرسيده شد ؟
436- اسم بهترين مرد سال رو مي دوني ؟
437- وووف همچين علاقه اي ديده بودي ؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
438- او نخبري كه گذاشته بودم توي سايت رو خوندي ؟ مي دونم كه نخوندي چون اصلا خبري نبود ( الان توي ترشه )
439- به نظرت بهترين سيستم وبلاگ دهي رايگان ايران و جهان چيه ؟
440- مي دوني واحد اندازه گيري ريسك چيه ؟
441- 11 سپتامبر سال 1990 چند ماهت بود ؟
442- چند سال ديگه من ميشه 61 سال قبل از سال 2043 سالم ؟ (سوالو داشتي ؟) توجه: سوال همين سوالو داشتي بود ...
443- وبگذر چيه ؟ يه سايته
444- عدد 666 عدد چيه ؟
445- سي دي خام چنده ؟
446- سوالم كيلو چنده ؟
447- سبزي خوردن كيلو چنده ؟ × ببخشيد سبزي خوردن يا سبزي قرمه ؟
448- بز يا بزغاله ؟
449- اسب يا خوك !؟
450- با چند تا سوال لوس ديگه موافقي ؟ نگو هر چند تا دوست داري ! خودت معين كن ...
406- فكر نمي كني كه خيلي زياد فكر ميكني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه نظر . واسه جواب س.والا اگه هست خوب فردا تحويل پروژه دارم سر اونم هست اگه كلا را مي گي چرا فكر مي كنم
407- مي توني بگي اسم اين تفنگي كه تو دست اينه چيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كل اسامي كه بلدم ژ3 و كلت و ارپيجي كه اينم گمونم نباشه كاشك بابا بيدار بود :cool:
408- اگر يه دايناسور به خونتون حمله كنه چي كارش مي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من غلط بكنم كاريش بكنم مگه از جونم سير شدم
409- چرا هر وقت ووكمن مياد با اين اسماييلي مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب لابد مدلش اين جوريه حتما قيافه اش :tongue:
410- تا حالا شده يه نفر خيلي لجت رو در بياره همون لحظه ضايع بشه بعد تو اين طوري كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب فازي مي ده اره
411- مي توني كراواتم رو ببندي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين همه من عكس اموزش بستن گره كراوات گذاشتم هنوز ياد نگرفتي
412- شده بهت تهمت بزنن ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب پيش مي ياد اما خيلي خاص نبوده
413- آخرين كتابي كه خوندي اسمش چي بود ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پسر ايراني
414- راستي من يه خبر داده بودم كه يك زن دل و روده بچه شو كشيده بود بيرون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آقا مرتضي بيچاره اين طوري شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برام نوشته بود اين چيه از اين خبر نذار ...
تا حالا شده از اين تاپيك ها ايجاد كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حوادث اره اما نه اين قدر خشن
گمونم اقا مرتضي خود منا ببينه :puke: بشه بس كه مجبور شده تاپيك هاي منا بندازه تو ترش يا جا به جا زدم تاپيك :tongue: ( البته كلا 5 تا تو تش دارم )
415- تا حالا شده از يك فيلم ترسناك بتري و كامل نبينيش ؟
نه ببين فيلم و واقعيت مرز داره ( درس امروز)
اما گاهي طاقت ندارم فيلمهاي پيچيده و اعصاب خوردكن را ببينم
416- مي دوني چيه ؟
نه تو مي دوني؟
417- جنس شلوارت چيه ؟
رنگشا بگو تا جنسشا بگم
418- چي باعث شد كه همه بگن قلب اين شكليه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب در واقع كليتش هم همين شكل يك كم رمانتيكش كردن
419- بيل ميره يعني چي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شنيدم
420- توي شهر ديگه اي هم به جز اصفهان خونه داريد ؟
نه اما زندگي كردم
421- چند بار اومدي شهر ما ؟
نگفتي كه ايا از تهراني ؟
422- راستي چرا از امضاي مشترك ووكمن اينا استفاده نمي كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نكنه مي خواي بگي بيخوده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جرعتشا ندارم
ببينم ووك منا ميندازي به جونم يا نه
دارم روش فكر مي كنم
خوب اگه بخوان يك تكه از نماد امضاي هر نفر را بذارن تو امضا كه خيلي چاق مي شه مگر اين كه نماد فقط مال امضاي يكي 2 نفر باشه
423- اين نماد كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ووك من
424- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين نماد كيه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرانك بعد از اتمام هفته جاري ( نمي دونم ...)
425- تو كه درست تقريبا تمومه من بد بخت تازه اول راهم دوست داري جا تو با من عوض كني؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا اين همه راه اصلا فكرشم نكن
426- دوست داشتي وقتي مي مردي دوباره يك جاي ديگه متولد مي شدي و تمام اطلاعات زندگي گذشته رو داشتي ؟ مثلا اصفهان مي مردي توي كاليفرنيا به دنيا مي اومدي ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واي چه عالي مي شد
چه قدر مي شد دفعه دوم عاقل تر بود نه ؟
427- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مي خوام اسم اينو برام پيدا كني ؟
مگه من پليس مخفي ام
428- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ابرو هاي اين باحاله نه ؟ دوست داري ابرو هات اين طوري باشه يا اون طوري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوليه خيلي باحال اما خدا نكنه ابروي من شكل هيچ كدوم باشه
429- [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين شستي كه نشون داده به چه معناست ؟
يا موفقيت يا اي بي ادب اقا امين بيا بنش كن :laughing:
430- به نظرت صندلي نشين بعدي كيه ؟
از مديراست نمي دونم شايد مدير انجمن بازي باشه
منتظر نمون .. من خودم مي دونم كه بايد بيام ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااا پس شرايطت چي مي شه
451- در مورد این عنوان باید حتما قسمت بدم که اسم سامان رو نیاری ؟
452- این بیل میره که میگن چیه ؟
453- مطمئنا از صندلی نشین بعدی مدیر نیست چون تاپیک مصاحبه با مدیران داریم هیچ کدوم اینجا نمیان اون تاپیک رودیدی ؟
454- عزیز من از پای تخت کشورمون هستم نمی دونستی ؟
455- در مورد جنس شلوار باید بگم که اگر رنگی سیاه باشه چی میشه اگه صورتی باشه چی میشه ؟ اگه رنگین کمون باشه چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
456- عزیز شرایط سر جاشه به موقع متوجه نیومدنم میشی ! نظرت چیه ؟
457- درباره کراوات می خواستم شما ببنیدی بلد بودنش که کاری نداره 20 مدل برات میبندم !
458- میشه اسم نحس سامان رو رو من نذاری ؟
459- یه مدت من توی امضام نوشته بود سامان ملت پی 30 فکر کردن من اسمم سامان رسول نه بابا نیست ! به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واما کلاس فیلمولوژی...
پدرخوانده؟تمام وکمال(5تاdvd)
بیمار انگلیسی؟
7 (هفت)؟
چشمان بازوبسته؟
9.5هفته؟
ماجراهای توماس کراون؟
ماجرای ترومن؟
بوی خوش زن؟
پستچی همیشه دوبار در میزند؟
پاپیون؟
غریزه ی اصلی؟
کازابلانکا؟
برباد رفته؟
همشهری کین؟
کشتن مرغ مینا؟
دیوانه از قفس پرید؟(خارجیش البته)
و آخر سر بهترین فیلم وبهترین هنرپیشه ی مرد-هنرپیشه ی زن -کارگردان
دیدیشون؟
چطور بودن؟
460- فرانک جان ببخشیدا ولی شما اگر با کارت میای توی نت من یه دونه 15 ساعته شبانه اضافه اوردم و دیگه نمی تونم ازش استفاده کنم شما می خوایش ؟ بگو برات توی پی ام بدم ...
منتظر باش ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
عزیز مگه زبونم لال زبونم لال خدایی نکرده خدایی نکرده روم به دیوار روم به دیفال گلاب به روت گلاب به روم گلاب به روی ووکمن و غیره قراره ازدواج کنیم شرایط می پرسی ؟ :puke:
نقل قول:
نوشته شده توسط soleares
خدا نياره اون روزا :laughing: :laughing:
گفته بودي مي خواي سوال بپرسي شرايط اما نمي ذاره پرسيدم پس چي شد شرايطت عوض شد ابرهاي موسمي رفتن اقا سامان :cool:
قول مي دم فردا دختر خوبي بشم به خدا فردا صبح تحويل پروژه دارم اما بعدش دوبار هستمنقل قول:
نوشته شده توسط soleares
تند تند جواب مي دم
461- جوابتون واضح نبود ميشه بگيد مي خوايد يا نه ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط saeid_ronaldo
آقا سعيد ويرايش كه بلدي ؟ به عنوان پستم توجه كن ...
شرمنده جا مونده بود ببخشيد تو رو خدا :blush: :blush: :blush:
اینکه میگن فلان گوشی خز شده این يعني چه؟گوشی شما خز شده؟
خيلي قديمي و بي كلاس منظوره - كي گفته 2 سال سن اين حرفا را نداره :laughing:
کرمان تا حالا اومدی؟ :cool: نه . ولي دوست دارم بيام
اگه اومدی نظرت چیه؟
اگه نیومدی بر اساس شنیده هات چی درباره استان کرمان فکر میکنی؟
گمونم گرم باشه اساسي – مس زياد داره مساشم قشنگه- مي گن دود و دممم توش زياد
تا حالا زلزله :ohno: رو خودت از نزدیک احساس کردی؟اگه بله چه جوری بود؟
من چندبار جايي بودم كه زلزله خفيف اومده همه از خواب پريدن بالا اما متاسفانه من هيچ وقت متوجه نشد م
به نظر شما اگه پایتخت رو بخوان به یه شهر دیگه منتقل کنن اصفهان شهر مناسبیه؟
نه همين جوريشم اصفهان خيلي شلوغ شده و پرترافيك اگه پايتخت بشه مي شه مثل تهران بهتر برن يك جاي ارومتر
دوست داری آینده وزیر یا نماینده یا رئیس جمهر بشی؟ آخه میگن مهندسا صنایع خیلی مدیرا خوبین؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معلومه كه مديراي خوبين – تا حالا بهش فكر نكرده بودم خوب اگه ادم تجربشا كسب كنه چرا كه نه كلا مديريت و برنامه ريزي فعاليت مطبوعيه و لي رفتم تو فكر
نظرت درباره این چیه؟ به خصوص بند 9 ؟ به نظرت درسته؟
1- هنرمصریان علوم غریبه است
شايد – غريبه اخه يعني چي ولي هنر عجيبيه شايد از اين نظر
2-
هنر کلدانیان حساب است
نظري ندارم
3-هنر یونانی ها تناسب است
اره تناسب و زيبايي
4-هنر رومیان تقلید است
چي بگم اخه چه قدر رك
5-هنر چینی ها آداب معاشرت است
هنرشون سخت كردن كاراي اسونه
6-هنر هندوها سنجیدن خیر و شر است
اين خيلي باحال بود
7-هنر یهودیان در مفهوم ویرانی است
نه در مخفي كاري
8-هنر اعراب در یادآوری گذشته ها و اغراق است
جدا ؟ ذهنشون به ياداوري هم مي خوره بگو تن پروري بهتر
9-هنر پارسیان در عیب جویی است [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شرمنده ولي اره
10-هنر فرانسویان در کلک و تردستی است
خوب اره قبوله
11-هنر انگلیسی ها در تحلیل و قیافه حق به جانب گرفتن است
يك جور بايد بذاتيشونم گفت
12-هنر اسپانیایی ها در تحجر است
شايد اينم باحال بود ( لباس پوشيدنشونم باحال ولي )
13-هنر ایتالیایی ها در قشنگی است
كاملا تاييد
14-هنر آلمانی ها در جاه طلبی است
جاه طلبي و نظم
15-هنر روس ها در غم و غصه است.
يس يعني بله
جبران خلیل جبران
چي بگم ؟
فرانک خانوم خسته نباشین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامت باشيد . بازم معذرت واسه ديرشدن
لطفا برام دعا کنین نتیجه های کنکور رو تا چند روز دیگه میدن [img]http://qsmile.com/qsimages/79.gif[/img
اميدوارم هر رشته اي دوست داري و هرجا مي خواي قبول بشي
نتيجه ها اومد به ما هم بگو نتيجه را
461- جوابتون واضح نبود ميشه بگيد مي خوايد يا نه ؟
اخه كارت پايتختا مي خوام چي كار :biggrin: :biggrin:
اصفهانم فقط دوستمون پرسيد دوست داري بشه پايتخت بشي بچه تهرون نگفت كه شد :happy:
431- سلام چه طوري خوبي خوشي سلامتي خوش مي گذره مامان خوبه بابا خوبه خاله عمو عمه دايي پدر بزرگ مادر بزرگ خاله مامان بزرگ دختر خاله مامان شمسي خانم همسايه سه تا چهار راه بالا تر خوبن ؟ خب ديگه چه خبر ؟
سلام - همه خوبن سلام مي رسونن - ولي شمسي خانم را نمي شناسم اگه پيداش كردم بهت مي گم حالش چه طوره - اونم خبر خاصي نيست سلامتي
تا به كسي برخوردي اين قدر پر چونه باشه ؟
يعني اندازه تو اره مستر سوالاي يك كيلومتري :biggrin:
432- اين عكسو نگاه كن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا بگو اين دختره دوست كدو يكي از اين پسرهات ؟
هيچ كدوم احتمالا عصر با نفر سوم قرار داره
433- رياضي خندي ديگه درست ! خب حالا اثبات كن كه يك دختر چه طوري مي توني همون شيطان باشه ؟ (به جز فرانك خانم و مونيكا و همه دختراي اين انجمن )
اصلا اين 2 موضوع نقيص هم هستن قابل اثبات نيستد باز اگه مي گفتي پسرا مي گفتم هر 2 بدذاتن اما دخترا به اين معصومي و پاكي و گلي چه به شيطان :happy:
434- گوگل باحال تره يا ياهوووو ..؟
ياهو
435- چند تا سوال تكراري ازت پرسيده شد ؟
جالب اون قدر زياد نبود اين همه سوال تكرارياش خيلي نبود
436- اسم بهترين مرد سال رو مي دوني ؟
سولئارس
437- وووف همچين علاقه اي ديده بودي ؟ ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
اخي الهي چه قدر نازن اين 2 تا
438- او نخبري كه گذاشته بودم توي سايت رو خوندي ؟ مي دونم كه نخوندي چون اصلا خبري نبود ( الان توي ترشه )
نه بودم نمي رسيدم اين يك هفته خيلي بي خبر موندم از اخبار تا صندلي داغ تموم شه
439- به نظرت بهترين سيستم وبلاگ دهي رايگان ايران و جهان چيه ؟
ايا فكر مي كنيد من يك وبلاگ نويسم ؟ نه والا من فقط وبلاگا را مي خونم نويسندهاشم هر كار مي خوان بكنن
440- مي دوني واحد اندازه گيري ريسك چيه ؟
نمي دونم ( ديسك ؟)
441- 11 سپتامبر سال 1990 چند ماهت بود ؟
چرا اذيت مي كني آخه پسر گل . واستا تا حساب كنم .... جايي نري....
7 سال و 7 ماه
442- چند سال ديگه من ميشه 61 سال قبل از سال 2043 سالم ؟ (سوالو داشتي ؟) توجه: سوال همين سوالو داشتي بود ...
1966 سال ديگه به اميد خدا
443- وبگذر چيه ؟ يه سايته
يك مجموعه اي از ابزار واسه وبلاگ نويسان حتما
444- عدد 666 عدد چيه ؟
قبلا تعداد پست هها ي تو بود
كف سر بعضيها هم هست
445- سي دي خام چنده ؟
300
446- سوالم كيلو چنده ؟
قيمت نداره كه
447- سبزي خوردن كيلو چنده ؟ × ببخشيد سبزي خوردن يا سبزي قرمه ؟
300
448- بز يا بزغاله ؟
بزغاله
449- اسب يا خوك !؟
خوك
450- با چند تا سوال لوس ديگه موافقي ؟ نگو هر چند تا دوست داري ! خودت معين كن ...
خوب هرچندتا دست داري
اخه چي بگم تا زماني كه سوال داري
451- در مورد این عنوان باید حتما قسمت بدم که اسم سامان رو نیاری ؟
خوب ادمه بي اسم كه نمي شه چي مي شه سامان صدات كنيم اگه هم بدت مي ياد سام صدات كنيم خيلي باكلاس اگه نه ... يك تاپيك بزن راي گيري كن بهت چي بگيم :biggrin:
452- این بیل میره که میگن چیه ؟
منم شنيدم نمي دونم
453- مطمئنا از صندلی نشین بعدی مدیر نیست چون تاپیک مصاحبه با مدیران داریم هیچ کدوم اینجا نمیان اون تاپیک رودیدی ؟
چرا پس اقا مهران چرا اومد با اين كه اونجا رفته بود قبلا اين مصاحبه نيست كه اخه يك جاي داغ
454- عزیز من از پای تخت کشورمون هستم نمی دونستی ؟
يعني تهران :happy:
455- در مورد جنس شلوار باید بگم که اگر رنگی سیاه باشه چی میشه اگه صورتی باشه چی میشه ؟ اگه رنگین کمون باشه چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من گفتم بگو كدوم شلوارما مي گي رنگين كمون همون شمسي خانم اشناتون مي پوشه
ولي هم صورتيه هم مشكيه هم جنس شلوار راه راه خودتن
456- عزیز شرایط سر جاشه به موقع متوجه نیومدنم میشی ! نظرت چیه ؟
گيجم چرا اين قدر مشكوك اخه
457- درباره کراوات می خواستم شما ببنیدی بلد بودنش که کاری نداره 20 مدل برات میبندم !
اون كه قبلا مي بست برات سياه بود ;)
458- میشه اسم نحس سامان رو رو من نذاری ؟
چرا نحس اخه كم كم عادت مي كني اولش سخته يك كم
459- یه مدت من توی امضام نوشته بود سامان ملت پی 30 فکر کردن من اسمم سامان رسول نه بابا نیست ! به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیست .. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اذيتش نكنيد اين اقا سامانا اگه مي گه سامان نيستم حتما نيست خوب
اگه پول زيادي روي زمين پيدا كني چكارش مي كني ؟
نظرت درباره مرگ در جواني چيه ظلم است يا چيز ديگه اي است ؟
462- اينم اثبات نظرت چيه ؟
463- نه عزيز بهترين مرد سال اينه :
464- واحد هاي اندازه گيري ريسك حالا بهت مي گم شما بگو تكتكشون چي هست ؟!
1- دامنه ي تغييرات
2- متوسط انحاراف خطي يا قدر مطلق انحرافات
3- واريانس خودت ميدوني چيه كه ...
4- انحراف معيار
5- نيم واريانس
6- نيم انحراف معيار
7- شاخص بتا
8- دارايي در خطر(VaR)
اگه تونستي توضيح بدي چه طوريه اينا كه گفتم جايزه داري 720 ساعت اينترنت معدل يك ماه 24 ساعته ...
سلام....... :)نقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
چه جالب ...امروز صبح منم تحویل پروژه داشتم :happy:
.............................
یه ضرب المثل بگو که توشون این کلمات باشه
1-اصفهان
2-مازندران
3-فالوده
4-گرمابه
5-زمستون
فعلا همینا..
خسته نباشی ;)
دوباره اومدم ...
سلام
خوبي؟
احتمالا الان ديگه كيبردت رو بايد بندازي دور ... از بس تايپيدي...
ببين اين ديگه سري آخر سوالامه .... راحت ميشي از دستم ...
- آخرين باري كه سيگار كشيدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (از دخترا هيچي بعيد نيست)
- بزرگترين حسرتي كه خوردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اهل تقلب و ورق عوضي كه بودي اون قديما ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا شده آرزوي مرگ كني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- روزي چند ساعت با تلفن حرف ميزني ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چهار رقم آخر شماره موبايلت ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آخرين فكر خبيثانه اي كه به سرت زده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا قرص اكس مصرف كردي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (آخر سوووال)
- تا حالا شده مورد تقدير قرار بگيري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- به ارواح اعتقاد داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- مشروبات الكي كه مصرف نميكني انشالله ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- آخرين بار به كي هديه دادي؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- از چه غذايي بد مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تا حالا شده بد جور ضايه شي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] +
- سوزناك ترين آهنگي كه دوست داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- الان دقيقا چدتا دندون داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اكشن ترين فيلمي كه تا حالا ديدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- دشمن داري ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (حتما فراوان)
- تا حالا از اين صحنه ها ديدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو خونتون پر نده چي نگهداري ميكنين ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- چقدر كنجكاوي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همون فضول ببخشيدا)
- چند بار در هفته حموم بريم خوبه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- بچه بودي به هر شكلي ميشده به بقيه ضد حال ميزدي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- اهل دلداري دادن به بقيه هستي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- از اين قيافه خوشت مياد ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالام تموم شد ...
ممنون كه به همه سوالات با صبروحوصله جواب دادي (برعكس من)
موفق و مويد باشي
ببخشيد دوستان اينجا از شخص خاصي اسم نميبرم.
ولي اين اواخر سبك سوال پرسيدناتون عوض شده.
من اهل الكي گير دادن نيستم ولي مراعات حال صندلي نشين رو بكنيد
سوالاتي كه به حريم شخصي صندلي نشين توهين ميكنه توي صندلي داغ جايي نداره.
در ضمن يادتون باشه صندلي نشين ما در حال حاضر يه خانم هستند و بيشتر بايد رعايت كرد
خواهشا از اين به بعد بيشتر رعايت كنيد. وگرنه مجبورم سوالات مورد دار رو اعلام كنم