ممنوننقل قول:
این کمک های گازی تقریبا چقدر درمیاد ... ؟؟؟
Printable View
ممنوننقل قول:
این کمک های گازی تقریبا چقدر درمیاد ... ؟؟؟
خوب دیگه به خاطر این که ارتفاع زده اینطوری شدهنقل قول:
به احتمال زیاد فنر رو بریده یا فنر اسپرته و کمک ها فابریک
شما اگه علاقه ای به ارتفاع زدن ندارید می تونید ماشین رو به ارتفاع استاندارد ببرید
آره کمک هاش رو بریدهنقل قول:
ارتفاع رو اگه بر گردونم فکر کنم یک جورایی زشت میشه
حالا یک عکس ازش میزارم ببینید
قیمت کمک های گازی رو کسی نمیدونه حدودا چقدر ه ... ؟؟؟
اصلا به ال 90 میخوره .. ؟؟؟
اگر فنرها بریده شدن حتما و سریع اقدام کنید تا بیشتر از این ماشین بهش ضربه وارد نشه.نقل قول:
یکی از کارای اشتباهی که برخی افراد برای کم کردن ارتفاع ماشین انجام میدن همین بریدن فنر هست ( بیشتر هم برای اینکه خرج اضافی ندن )
بیشتر از هرچیز دیگه آسیب میرسونه.
سلام من ماشین خودمونو با ماشین رفیقم بررسی کردم از نظر موتوری و برچسب انرژی و امکانات داخلی هیچ فرقی نکرده ولی رفیقم که پشت ماشین ما نشست میگفت فرمون یه مقدار سفت شده دنده هم همینتور ولی کلاژ و میگفتش که نرم تره
تندر رفیقم سال 90 هست مال خودمم که صفر ایران خودرویی هستش
کمک های گازی رو دقیقا قیمتش دستم نیست ولی اگه خواستید بندازید مارک monroe بلژیک که کیفیت خیلی خوبی دارن بگیر البته چینی همین مارک هم هست (حواست باشه چینی بت ندن)نقل قول:
قیمتش یه زمانی جفتی 60 تومن بود واجرت تعویض هم 40تومنه ,صدالبته الان قیمتش خیلی بالاتر از ایناست
مبارک باشهنقل قول:
دنده چون ماشین نو هست خشک بعد یه مدت دنبه میشه..:31:
مثه بقیه ال90 دااا
اینم تغییرات یورو 4
ببینید برای چه چیز هایی 450 تومن پول اضافه گرفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ECU که جاش اونجا نبود.حتما مثل 206 تیپ 5 برنامه ی ECU رو عوض کردن.
ممنون. راستی ال نودی که دارید صدی چند میسوزونه؟
خداییش ال نود ماشین خوبیه. ازش راضی هستید؟
قطعا. هنوز هم جزو بهترین ماشینهای زیر رنج 20 میلیون محسوب میشه.نقل قول:
سوختش به سرعت بستگی داره. اگه راننده ملاحظه کاری باشی در جاده بین 5 تا 5.5 و در شهر کمتر از 8 (البته شهرهای بزرگ با ترافیک)نقل قول:
من تو یه مسیر نچندان صاف 220 کیلومتری ، صدی 4.5 هم سوختم که سنسورش در نهایت سرعت متوسطم را 91 نشون میداد.
من سنسورهاش رو بارها تست کردم. کاملا دقیق هستن البته باید بدونی چطوری ازشون استفاده کنی و دقیقا هر کدو چه چیزی رو نشون میدن.
ما که ال90 پارس خودرو ای2 مدل 88 داشتیم تو جاده با سرنشین پر صدی 7 و تو شهرم 9 میسوزوند الان قیمت یورو 4 چنده و این که دوستانی که گرفتند بگن چیکارش کردند که از یورو2 شده یورو4 و ایا شتاب و قدرت ماشین کم شده و از پدال برقی استفاده شده یا نه
با سلام
من تندر E1 ایران خودرویی دارم مدل مهر 90
بعد 9000 تا بردمش یه جا روغن و فیلتر هواشو عوض کردند ( نمایندگی نبود همین تعویض روغنی ها معمولی- روغن الف هم ریختم)
الان نزدیک 16000 تا کار کرده. میخوام روغن، فیلتر روغن و فیلتر هوا رو عوض کنم. بنظرتون کجا برم و اینکه چه کارهای دیگه ای باید انجام بدم. نمایندگی قبول می کنند؟ یا بهتره مثل دفعه قبل ببرم بیرون. چون نه پول بی زبون دارم بدم نمایندگی نه وقت که ماشین رو بخوابونم.
ممنون راهنمایی کنید
اگر به جایی که قبلا برای سرویس بردین اطمینان دارین و کارش خوب بوده ببرید همونجا.نقل قول:
نمایندگی هم ببرید فرقی نمیکنه اما تو نمایندگی چندساعتی فکر کنم وقت ببره
دوستان چند روزه حین حرکت داخل کابین صدای مایع داخل ظرف رو میده. منظورم اینه که صداش شبیه به اینه کهانگار تو ظرف مثلا 4لیتری تا نصفه آب ریختی و تکون میدی، دقیقا اون صدا میاد.
در موتور رو باز کردم و ماشین رو تکون دادم دیدم صدا از موتور میاد. یعنی ممکنه صدای حرکت روغن داخل موتور باشه؟
دو ماهی میشه تندر 90 سری E2 ایران خودرو رو تحویل گرفتم:20: رنگ مشکی پرشین قیمت 17 میلیون و 87 هزار . به نظرتون رنگش بهتر نبود سفید انتخاب می کردم ؟ البته بگم رنگ مشکیش از همون اول چشم رو گرفته بود .
فقط چند مورد تو استفاده ازش هست که به مرور از شما اساتید می پرسم. مثلا : الان بنزین رو درجه 2 هست الان چند لیتر باید بنزین بریزم تو باکش ؟ این کامپیوتر سفری هم که مقدار بنزین باقی مونده رو نشون نمیده ! ( به عدد ) به نظر من این مورد رو باید نشون میداد اینکه متوسط مصرف چقدره و .. مهمه ولی این مورد مقدار لیتر باقی مونده بنزین هم مهمه !
دیگه به نظرتون بنزین معمولی بزنم با توجه به اینکه تو دوران اب بندی هست برای موتور مضر هست ؟:11:
حالا اگه سفید بهتر باشه میخوای بدی دوباره رنگش کنن؟:31:نقل قول:
برابنزین باقی مونده هم فکر کنم ال 90 هفت تاخط داره تقسیم کن 50 به 7 ببین چندلیتر جاداره
این مورد زیادمهمی نیست که بخوان بذارن چون کامپیوتر سفری نشون میده چندکیلومتر دیگه میتونی بابنزینی که داری بری که معادل همون که شمامیخواینقل قول:
ین کامپیوتر سفری هم که مقدار بنزین باقی مونده رو نشون نمیده ! ( به عدد ) به نظر من این مورد رو باید نشون میداد
اتفاقا می تونه مقدار بنزین باقی مونده رو نشون بده روشش رو بلد نیستم بگردی پیدا می کنینقل قول:
دکمه روی صفحه کیلومتر رو میگیری و بعد سوئیچ رو باز میکنی . بعد چند مرتبه دکمه رو میزنی تا مقدار بنزین باقیمانده رو به عدد نشون بده.نقل قول:
نقل قول:
کسی نظری نداره؟
شیشه شور محتمل تره البته...:31:
آب رادیاتور رو جدیدا تعویض نکردید؟ بعد از چند دقیقه که با ماشین روندید درب کاپوت رابالا بزنید و گوشتونو سمت در رادیاتور ببرید ببنید صدای آب و قل قل کردن میده.؟نقل قول:
به نظر من اگه داخل کابین صداش میاد به خاطر هوای رادیاتوره ,باید هوا گیری کنید.
ممنون دوستا ن از اینکه من وراهنمایی می کنید
الان من حدود 1300 کیلومتر کارکرد ماشین هست من مطالب این تاپیک رو خوندم خیلی ها میگن طی دوران اب بندی نباید کولر رو روشن کرد ! آخه تو این گرما چطوری کولر رو روشن نکنم ؟ از گرما می میرم !:20:
متاسفانه من یه تصادف کوچیک داشتم که گلگیر و گوشه شمال غربی سپر کمی آسیب دیده بود دادم صافکار درست کرد ( کمی هم نقاشی داره ) الان با کارت طلایی دو ستاره ای که دارم می تونم برم نمایندگی درخواست تعویض گلگیر و سپر جلو رو بدم ؟ خودم که فکر می کنم محاله عوض کنن .:19:
من دو هفته پیش باتری ماشین رو عوض کردم الان از ضبط که میخوام استفاده کنم CD ERROR میزنه (ضبط فابریک خودش هست ، رادویش کار میکنه هاااا!!!!) حالا نمیدونم اصلا ربطی داره یا همینجوری خراب شد به هر حال چکار باید بکنم برای درست شدنش
90 درصد هدش سوخته ارزش تعمیرم نداره خودش 40-50 بیشتر نمی ارزهنقل قول:
ربطی به تعویض باتری نداره اخه شنیدم که ضبط ماشین موقع تعویض باتری قفل میشه
البته این صداها گاهی اوقات از باک بنزین خصوصا وقتی تو دست انداز یا سربالایی حرکت میکنید میاد.نقل قول:
نقل قول:
اگر هنگام تعویض باتری پخش قفل شده باشه شما از رادیو هم نیمتونید استفاده کنید چون باید کد بدین تا باز بشه.
اگر رادیو کار میکنه و CD ERROR میزنه احتمالا یا CD بد رایت شده و خراب شده یا اپتیک پخش مشکل داره.
دوست من رادیو پخش CD اپتیک داره هد نداره.نقل قول:
پخش های کاست خور هد دارن.
یکی هم به سوال من عنایت داشته باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
روشن کردن کولر تو آب بندی اثری نداره و مشکلی پیش نمیاد.
در زمان آب بندی نباید دور موتور رو زیاد بالا ببری و با ماشین شتاب گیری نکنید و دنده معکوس شدید نکشید خلاصه یه رانندگی آروم و روان رو داشته باشید.
اگر صافکار درست کرده نیازی نیست نمایندگی بری و استفاده از کارت طلایی برای اینجور موقع شرایط خودش رو داره
اینجور نیست که با یه تصادف کوچک در حد تو رفتگی تا خط و خش بخوای از کارت طلایی استفاده کنی.
بازم ایران خودرو گل کاشته. این سری جدید که قرار بود یورو 4 بدن ماشینای آماده تحویل رو بلوکه کردن و تحویل نمیدن. چند بار با 096440 تماس گرفتم یکی میگه سازمان استاندارد اینا رو بلوکه کرده تست کنه، یکی میگه قسمت مغزی سوییچ اینا ایراد داشته دارن برطرف میکنن!!!... نمیدونم حقیقت چیه؟ الان ماشین ما 2 هفتس سند شده حتی کارت ماشین هم اومده ولی از تحویل خبری نیس. 2 ماه که سر فاکتور شدنش حرص خوردیم حالام که همه کارا انجام شده سر تحویلش باید حرص بخوریم. کسی نظری داره در این رابطه؟
ماشین بالاخره امروز فاکتور شد
حالا بیبنم کی می دنش
دوستان تندر 90 دوگانه هم مثل اینکه هست
کسی میدونه مال کدوم شرکته و قیمتش چنده؟
و آیا خوب جواب داده یا نه؟
تندر دوگانه ایرانخودرو ثبت نام میکنهنقل قول:
دوستان تندر 90 دوگانه هم مثل اینکه هست
کسی میدونه مال کدوم شرکته و قیمتش چنده؟
و آیا خوب جواب داده یا نه؟
اطلاعات دقیق تر دارین ؟نقل قول:
ممنون
ایران خودرو . سالی یه بار توی طرح بیرون میده . مثلا زمستون قبل داشت . پیشنهاد می کنم دوگانه اش رو نگیرید چون موتور تندر پایه بنزین سوز هست . طبیعی هست که با گاز به مرور موتور استهلاک داره و ... . 2 میلیون قیمتش بالاتره دوگانه سوز از e2lpنقل قول:
خوب بالاخره امروز صبح زنگ زدن و رفتم ماشین رو تحویل گرفتم
مبلغ مابه تفاوت رو هم گفتن تا یک ماه دیگه پس می دن
توی سند 17.870.000 خورده
مبارکه ان شاء ا... چرخ هاش برات بچرخه .نقل قول:
اتول چه رنگی هست ؟
مبلغ مابه تفاوت چقدر بوده؟