سلام save gamam پاك شد!!! كسي chaptere 7 رو داره بزاره لطفا؟
Printable View
سلام save gamam پاك شد!!! كسي chaptere 7 رو داره بزاره لطفا؟
کرک بالا پست بالای خودتون رو دانلود کنید بریزید تو فولدر pcنقل قول:
دوست عزیز شما داری خودت خودت رو گیج میکنی دوتا کرک نهایتش 10 مگه که دانلود کن متوجه میشی اما من خودم میگم دقیقا همین مشکل رو داشتم با CFB حل شدنقل قول:
phisics بازی هم نه فقط در شکستن شیشه بلکه در انفجارها و کلا صحنه هائی که نیاز به نورپردازی روشن با رنگهای چند لایه قوی هست خودش رو نشون میده که خوب تو اون صحنه جنگ جهانی هم فیزیک باعث افزایش فوقالعاده کیفیت صحنه ها میشه
کرک CFB هم تو امضا یکی از دوستان که نوشته بود کرک مافیا2 و ... هستش که وقتی لینک اون صفحه کرک رو میزنی دوتا گزینه کرک هستش یکی اسکایدرو یکیم CFB
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=5361150&postcount=1616[/PHP]
بیا اینم لینک کرک های سالم اخرین ورژنها
کد:http://gf.wiretarget.com/mafia_2.htm
نقل قول:
اگه ایشون انویدیا داشته باشن بله ولی اگه ati داشته باشن بجز شکستن شیشه ها روشن کردن کردن فیزیکس توجیه دیگه ای نمیتونه داشته باشه چون اختلاف کیفیت توی بیشتر موارد اونقدر فاحش نیست که به کاهش فریمش بیارزه !!!
و اینجوری که از سئوال ایشون معلوم بود میشد فهمید که ایشون physx رو روشن کردن و با کاهش فریم زیاد مواجه شدن و الان میخواستن بدونن که physx روشن اونقدر افزایش کیفیتی ایجاد میکنه که این کاهش فریم رو بپذیرن !!
دوستان اون free ride که توی صفحه ی اول است قدیمیه - توی امضای من یکم جدید ترش هست
آقا من رسیدم به آخر مرحله 14 اونجا که پول رو به برونو پس می ده بعد یه صفحه سیاه میاد و لود میده بعد از چند لحظه یه سری نوشته درباره تاریخچه مافیا و از این جور چیزا می نویسه (تو همون صفحه سیاه) بعد که تموم می شه همین جوری لود میده و صدای خیابون میاد ولی نمی ره تو بازی باید چه کار کنم
تازه داشت بهم حال میداد که تمام شد(خیلی کم بود)!
میگم مدی چیزی براش نمیاد یک چند مرحله بشتر باهاش حال کنیم.
راستی:
بدون physx حدود 60-70 تا فریم بهم میداد با physx هم یک30-40 تایی میداد توی بنچمارکش و توی شهر میرفت تا 100 با همین سیستمی که دارم(البته physx رو میزاشتم روی cpu میومد تا 17-20 ولی وقتی میزاشتم روی هسته دوم کارت بین 30-40 متغیر بود).
M.B:Gigabyte MA-770-UD3 REV 2.0
CPU:AMD PHENOME2 X3 720BE @ 3.6GHZ CM HYPER TX3
RAM:2x2GB DUAL1066 DDR2
GPU: NVIDIA GEFORCE 9800GX2 @ 725-1700-2200
HDD:2xSEAGATE 7200 500GB= 1TB RAID0
PCU:GREEN GP780B
سلام
میگم یکی از دوستان حدود 1 هفته پیش داستان بازی را بخش به بخش گذاشته بود
الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم
لطف میکنید لینک اولیش را بگذارید
ممنون
من اسم کاربرو می دونم پست چپتر اول رو نمی دونم اسم : huggy
اینجا کل داستان بازی توسط جناب huggy گذاشته شده:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5343650&postcount=1663
DLC جدیده چی شد
ممنون دوست مننقل قول:
پست های این دوستمون را از پروفایلش پیگیری کردم و مطالبش پیدا شد
موفق باشید
تا پایان سال 2010 این DLC جدید با نام joe's adventures ریلیز میشهنقل قول:
ممنوننقل قول:
تازه برج 9 هستیم اینا چی فکر کردند :13:
سلام دوستان
من يه مشکلي دارم اونم اينه که وسط تصوير موقع بازي يه تيکه هايي سياه ميان و ميرن (مثل اين فيلماي قديمي که نشون ميده)
البته مختص اين بازي نيست و تو بعضي بازياي ديگه هم اين مشکل ديده ميشه
بعد مثلا در مکان هاي داخلي هم به صورت نقطه نقطه روشن ميشه و قطع ميشه
در ضمن هيچ کدوم از اينها هم مشکلي واسه بازي و تصوير بازي به وجود نمياره
من چپتر 14 هستم اونجایی که باید بریم قرضمون رو به اون مرد عینکیه پس بدیم اما من وقتی جلوی در میرم هیچ کاری نمیکنه!
متاسفانه برای یکی دیگه از دوستان هم همین مشکل پیش اومده بود !! و هر کتری کردن درست نشدش !!نقل قول:
حالا شما 1 بار کرکو بریز یا یه بار مرحله رو از عول برو .
موفق باشی.
من دارم روی سخت دوباره بازی میکنم:5:
امروز بعد از یک بار تموم کردن بازی یک باگ دیدم!!:27:
رفتم ماشین هی اوراق کردم. یهو یکی از ماشینا تو دستگاه کیر کرد!! :18:
هی بالا پایین میره این اهرمش ولی نیمتونه لهش کنه .:31: پولم بهم نداد:41:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
('گویا کنتر پستام رسید به 1000- چقدر باحال بچه گول میزننا:21: )
سلام
یکی لطف میکنه این انتقام جیمی(DLC) رو با لینک مستقیم برام بذاره.بعد بگید وقتی دانلودش کردم باید تو کجا بریزمش
ممنونم
دوستمون پست دوم رو آپدیت کرده. اونجا هرچی بخواین ( اضافات بازی) هست. اون جدیده هم هنوز نیومده. فکر کنم سه ماه دیگه میاد. اون کلا یه بازی کامله!!نقل قول:
میدونم داداش ولی من لینک مستقیم میخوام.تو پست اول رپیدشیر گذاشته.نقل قول:
اگه میتونی لینک مستقیم بده
ممنون
سلام ، آخر بازی دقیقا چی میشه؟!
لیو ویتو رو میبره و کلک جو کنده میشه؟!همینه آخر بازی؟!
فکر میکنیم همینطوری خواهد شد البته معلوم نیست شایدم یه سورپرایز در کار باشه
نقل قول:کد:http://q100.dataup.to:83/download.php?id=1059071
جو خیلی کارش درسته یه جوری کلک همه رو میکنه!!:40:
کسی از دوستان این Jimmy’s Vendetta رو دانلود و تست کرده ؟؟ چند تا مرحله داره؟
وقتی این dlc رو دانلود میکنی میریزی توی C:\Program Files\2KGAMES\MAFIA II\pc\dlcs بعد وارد بازی می شی یه گذینه ی جدید اضافه شده ؟
بدون مشکل کار میکنه کرش که نمی کنه؟ با عمون کرک آخر SKIDROW که میشد بازی اصلی رو تموم کرد کار میکنه؟
من DLC jimmy رو دانلود کردم ولی توی loading گیر میکنه کسی کرکی نداره که این مشکل رو رفع کنه؟
بله فقط با کرک اسکیدرو کار میکنه!نقل قول:
باید از کرک اسکیدرو استفاده کنید!نقل قول:
از سیوهاتون هم بکاپ بگیرید!
سلام
من کرکمو عوض کردم (از سیو هام بک آپ هم گرفتم) بعد که سیوامو دوباره ریختم انتظار داشتم که بازی از اول شروع بشه ولی سیو هام کار میکردن فقط مشکل این بود که DLC ها هیچکدومشون دیگه شناخته نمیشدن
با سلام خدمت برادران و اساتید محترم
اقایون هنوز DLC جدیدی برا مافیا منتشر نشده ؟
سپاسگذارم.
دوستان یه چیز جالب :
دموی اول بازی که ویتو به همراه خانوادش به امپایر بی میان یه لحظه درک رو نشون میده
اون موقع چقدر جوون بوده
دوست عزیز یعنی حتی به خودت زحمت ندادی بری صفحه ی قبلو بخونی؟نقل قول:
با تشکر از دوستمون برای توضیحات مفصلشوننقل قول:
من فقط اینو میخواستم بگم که لازم نیست باس گرافیکتون حتما 256 باشه مال من 128 هست 5770 و در مورد پردازشگرمم 7300 هست که 2.66 فرکانسشه ولی من با بالا بردن ولتاژ و فرکانسش 24 ساعته اونو تو حالت 3.2 قرار دادم و مشکلیم نداره و بدون هیچ تیک و افت فریم محسوسی با رزولیشن 1200.1024 با 45 فرم تا 50 فرم دارم بازی میکنم
فقط این نکته برام خیلی جالب بود که این بازی جزء معدود بازیایی هست که اینجوری کمر پردازنده رو میشکنه و گه نه تو 90% بازیا حتی از 50% پردازنده هم استفاده نمیشه
اینم 3 تا لینک مستقیم Jimmys Vendetta DLC
orکد:http://fs15.www.ex.ua/load/3955393/cnt_jimmys_vendetta.7z
orکد:http://fs23.www.ex.ua/load/3955393/cnt_jimmys_vendetta.7z
کد:http://fs24.www.ex.ua/load/3955393/cnt_jimmys_vendetta.7z
یک منو به بازی اضافه میشهنقل قول:
30 تا مرحله داره که همش باید یکسری ماموریت هایی رو انجام بدی
داستان نداره
دمو فقط اول و آخرش داره اونم خیلی کم
با کرک پست 1616 تا آخرش رفتم
سلام به همه!
من يه سوال داشتم من بازي رو بازي كردم تا chapter 15 بازي كردم ( همون مرحله اي كه ميري تو يه موزه يه نفرو ميكشي!:27:) بعدا بازي نموم ميشه! من تو مشخصات بازي نگاه ميكنم ميبينم كه زده شما تا 70% بازي بازي كردين! نمينويسه 100% .
من موندم كه تموم كزدم يا نه؟ اگه تموم كردم چرا ننويشته 70% اگه هم نه راهنمايي كنين چطوري بايد ادامه بدم!
در ضمن من Medium رو بازي كردم! حتما يه نظري بدين!
برای من هم نوشت 49% بازی رو رفتید،نقل قول:
مال شما که خوبه !!!:10:
سلام.
بروبچز ، من یه ذره که بازی میکنم ، یهو جونم کم میشه خود به خود ... و دیگه هم پر نمیشه !!!
به خاط کراکه ؟ من که skidrow روی پست 1616 رو دارم !
سلام تو کپچر 8 اینجا که دنبال این ماشین میافتیم چرا نمیرسه باید برسیم یا سره کاریه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هيچکي من و تو اينجا دوست نداره خواهش ميکنم کمک کنين
نقل قول:
اصلا نباید برسی.بالا صفحه سمت چپ می نویسه باید از تلفن استفاده کنی و زنگ بزنی...نقل قول:
خواهشا یکم بیشتر دقت کنید که داستان بازی گفته نشه لو بره