واقعا دستت درد نکنهنقل قول:
فیض بردیم :31:
Printable View
واقعا دستت درد نکنهنقل قول:
فیض بردیم :31:
از آقای حمید MCI تشکر میکنم به خاطر اینکه واقعا کمک میکنن به دوستان.اینبارم سنگ تمام گذاشتن.
دستشون درد نکنه.
دوستان رم من 4 gb هست ولی از 3.87 gb استفاده می شه !!
اون 13 mb کجا میره !؟:31:
با تشــکر..
دوستان منم یه هفته ای میشه 5010 گرفتم و ازش راضیم. من از نمایندگی دلیران (دل ایران) گرفتم. کل صفحات این تاپیک رو خودنم ولی کسی ازش حرفی نزده به اون صورت. به نظرم گارانتی خوب و معتبریه. هم سرویس تگم از اول فعال بود، هم از لحاظ قطعات هماهنگ بود و مشکلی نداشت. اگه خواستین آدرس نمایندگیش رو بهتون میدم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اشکالات سخت افزاریش که الان مشخص نمیشه یعنی تو تخصص من هم نیست ولی نسبت به به چند لب تاب که باهاشون کار کردن گاهی جند نکته به فکرم میاد که شاید از نظر شما عیب نباشه ولی دیدگاه ها مختلفه ! در کل می گم اشکال سخت افزاری من نشنیدم ازش اما به نظرم اگر :
صفحه نمایشش یکم بهتر میشد خوب میشد
دکمه "پ" فارسی را اگر در جای خودش تعریف می کردن سریعتر میتونستیم تایپ کنیم . هم باعث سردرگمی در تایپ حرفای "گ" . "ک" میشه هم باعث کندی در تایپ حرف "پ" میشه . شاید برای کسانی که اولین بار از صفهحه کلید استفاده می کنند مهم نباشه ولی همان طور که دوستان همشون میدونن نسبت به صفحه کلید های استاندارد اگر مقایسه کنیم یکم سختر میشه ! بعد اگر دقت کنید به جای شماره 2 که باید علامت "@" باشه علامت " " " را گذاشتن در حالی که موقع تایپ جاشون عوش میشه !
بعد اینکه به طور پیش فرض اگر FN فعال نبود در این صورت بهتر از کلید های F استفاده می کردیم .
شاید بسیاری از این ایراد های من سلیقه ای باشه و تنها نظر من اینه . موفق باشین :11:
نقل قول:
عزیز به جای علامت 2 دقیقا @ رو گذاشتن.
در ضمن این لپ تاپ فراتر از اون چیزیه که شما فکر می کنی.مثلا می تونی از قسمته کنترل پنل عملکرد Fn رو تغییر بدی ولی بصورت پیشفرض بصورت مالتی مدیا قرار گرفته.یعنی شرکت سازنده طوری ساخته که هر کی هر جور راحته همون تنظیماتو بزاره.به شما قدرت انتخاب داده.این نقصه؟
با قیمت 930000 تومن مونیتور لپ تاپ های دیگه رو دیدی؟
دوستم asus خرید 1300000 صفحش با این هیچ فرقی نمی کنه.یکم به پولیم که بابت لپ تاپ می دی نگاه کن.این نقص نیست.تو این رنج قیمت همینه.
نقل قول:
,ویندوز 7 64BIT رو نصب کنید.
سلام این صغحه کلید لب تابمه که به جای "@" گیومه گذاشتن :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن بله درسته می فرمائید میتونیم عملکرد Fn را غیر فعال کنیم من حالت پیش فرضشو گفتم . در ضمن علت اینکه گفتم صفحه مانیتورش یکم میتونست خوب باشه منایع و سایت هایی هست که قبلا تو گوگل جستجو کرده بودم و تنها عیبشو این نوشته بودن اگر یه جستجوئی کنید حتما به نکات جالب تری هم می رسید . بعد اینکه قیمت شاید مهم نباشه چون از acer هم استفاده کردم که صفحه مانیتورش خیلی خیلی بهتر از این بود در حالی که قیمتش سه سال پیش بود 600 نومن ! بعد اینکه asus همیشه نسبت به قیمتش گران است این تو ذات این لب تاپ ها است . :11:
یادم رفت بگم همشیه نتیجه گیری مهمه و من خودم اگر اشکالات زیادی توش میدیدم اصلا اینو انتخاب نمی کردم پس حالا که انتخاب کردم پس ازش راضی هستم . هم از قیمتش هم از امکانات فوق العادش هم از نظر قدرت و کشش سخت افزاریش . هر گیمی را هم نصب کنی باز آخ نمیگه :31:
موفق باشین
لپ تاپ شما احتمالا به درخواست اروپا ساخته شده.اگه هنگام خرید یکم دقت می کردین می تونستین این لپ تاپ با کیبورد عربیشو بخرید که اونقت باب دل شما می شد:نقل قول:
عزیز منم موقع خرید خیلی تحقیق کردم.اولا ایسر که با دل قابل قیاس نیست.چون به آماره برگشتی برای تعمیرش نگاه کنید متوجه می شید چه افتضاحیه.
ثانیا تمومه ایسر ها هم با این قیمت hd هستند.فقط یادمه داشتم اینو می خریدم یه ایسر اومده بود که تصاویر 3D نشون می داد.که اون سی پی یوش CORE2 بود.
اگه منظورتون FULL HD هست مطمین باشید با این قیمت نمی تونید پیدا کنید.اصلا زیره 1 تومن FULL HD وجود نداره.
همیشه یک مفدار از رم رو گرافیک برای انجام عملیات به اسطلاح شر میکنه ولی شما اگه میخوای کامل استفاده کنه ویندوز 4 بیت رو بریزنقل قول:
سلام دوست عزیز مبارکه. با چه کانفیگی؟ چند؟نقل قول:
بله رفیق اینا سلیقه ایه و جزو ایراد مجسوب نمیشه دوست مننقل قول:
:40:نقل قول:
دقیقا"نقل قول:
بله درسته سفارش اروپا است به همین خاطر است ....
سلام دوست عزیز مبارکه. با چه کانفیگی؟ چند؟
بله رفیق اینا سلیقه ایه و جزو ایراد مجسوب نمیشه دوست من
:40:
دقیقا"[/QUOTE]
Core i5 460m
Ram 4
ATI 550v 1gb
Hard 500
880 تومان. ویندوزم مجانی ریخت. درایوراشم نصب کرد، برام تو هارد هم کپی کرد.
یک سالم گارانتی دلیران.
حمید جان برا مراحل باز کردن N5010 متشکر:10:
دوستان لینک ویدئوش رو در صفحه اول ، پست 7 گذاشتم:3:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5179523&postcount=7
دانلودش از توی یوتیوب یکمی برای دوتان سخت بودنقل قول:
جاهای مهم رئ عکس گرفتم و برای دوستان گذاشتم
ما مخلصیم:10:
اتفاقا منم از این نمایندگی گرفتم و به نظرم یه کم پول بیشتر بدی ارزش اینو داره که یه جنس مطمئن بگیری و خیالت راحت باشه که ریفر نیست و دستکاری نشدهنقل قول:
سلام
دوستان من با هزار بد بختی درایور وایرلس 1501 رو از دل دانلود کردم قبلا" کارت رو نمیشناخت حالا که میشناسه یه نرم افزار توی ترای بار باز میشه که آیکونه سفیدیه عکس آنتنه
آقا هر کاری میکنم مودم وایرلس دانشکده رو نمیشناسه
در ضمن وقتی روی آیکونش راست کلیک که میکنم از طریق کانفیگی که داره میخوام اجازه دسترسی رو بهش بدم اما وقتی استارتشو میزنم میگه کاراکترها درست نیست!!!!
خدائی کمک کنید هر چی گشتم چیزی پیدا نکردم به قرآن با هزار مشقت درایورشو دانلود کردم اگه نشه اعصابم دان میشه
ممنون
منتظرم
سلامنقل قول:
آنتن میاد فقط یا روش یه علامت تعجب زرد رنگم هست؟
اگه فقط آنتن میاد باید به نت دیترسی داشته باشی دیگه
ممنون عزیزنقل قول:
ببین منظورم این آنتنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وقتی وایرلسم روشن باشه اینجوریه و هر وقت که خاموش باشه اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش هر کاری میکنم اصلا" وارد تنظیمات وایرلسش نمیشه!!!!
نمیدونم چیکار کنم
از طریق Add a wireless device to the network ویندوزم که هر چی سرچ میزنم پیدا نمیکنه در حالیکه وایرلسم روشنه :41:
وقتی هم که میخوام کانکشن جدید براش بسازم صفحه connect to a network ظاهر میشه!!!
خدائی بگید چیکار کنم دارم چل میشم!!!
راستی مانیتور رو با چی تمیز کنیم که آسیب نبینه؟
خود دستگاه رو چطور؟
نقل قول:
عزیز اول F2 بزن و وایرلسو روشن کن.
بعد باید از کنترل پنل بری به قسمت network and sharing center بعد بری به قسمته set up conection or network بعد بری به قسمته اول یعنی conect to the internet بعد بری به قسمته دوم یعنی Broadband (PPoE بعد یه صفحه ی دیگه می یاد.تو این صفحه فقط username و password رو وارد کن.و Next بزن.
توجه کن که واسه دانشگاه ما یوزر و پسورد همون شماره دانشجویی و شماره شناسنامست.واسه شمارو نمی دونم.اما می تونی از مسیول سایتتون سوال کنی و بهت یوزر و پسورد رو بده.
و مثلا کتابخونه ی مرکزی ما اصلا این کارا نمی خواد چون رو وایرلسش یوزر پس نذاشتن.
اگه بازم سوالی واست پیش اومد بیا من در خدمتم.
نقل قول:
عزیز من داشتم لپ تاپ می خریدم خود فروشنده بهم یه شوینده مونیتور داد که همراهش یه پارچه هم بود.البته به صورت اشانتیون.
اسمش LSDA هست.زیرشم نوشته LCD Screen Cleaning Kit
چیز جالبیه.ازونجایی که کل لپ تاپ 5010 شفاف و فلزیه و با مونیتور فرقی نمی کنه ، من کلشو با این تمیز می کنم.
بازم ممنوننقل قول:
ببین عزیز اصلا" دانشکده رو ول کن من الان یه مودم دارم که به اینترنت وصله اسم شبکشم ali هستش یعنی اون شبکه ای که میتونم از نتش استفاده کنم
حالا میخوام با لب تاپم و از طریق وایرلسش به اون شبکه وصل بشم تا از نتش استفاده کنم
در ضمن براش پسووردی نزاشتم! حالا شما که میگی یوزر پسورد رو باید بدم اولا" که برای مودمم که به نت وصله یوزرنیم نمیتونم بزارم که!!!! در ضمن از کجا باید مودمه رو که اسمش ali هست رو پیدا کنم؟؟؟ آخرشم که این قسمت Broadband که نوشته برای اتصال از طریق کابل !!!!
اگه میشه بیشتر در این موارد توضیح بده منکه کامل الان گیج شدم!!!
بازم ممنون
منتظرم
نقل قول:
من تا حالا با مودم وایرلس خونگی کانکت نشدم.من روشیو که خودم به اینترنت دانشگاه متصل شدم رو گفتم.فکر کردم شما هم می خوای از وایرلس دانشگات استفاده کنی.
در ضمن کی گفته broadband فقط برای اتصال با کابله؟
اگه دقت کنی می بینی زیرش نوشته:
conect using DSL or cable that requires a name and password
من خودم به همین شکل به وایرلس دانشگاه متصل شدم . یعنی کل دوستام همین جوری متصل شدن.کابل کجا بود؟
اگه اطلاعات واسه اتصال مودم خونگی می خوای ، فکر کنم دوست عزیزمون asemanekavir تو همین تاپیک یه پست گذاشته بودن که کامل توضیح داده بود.اما یادم نیست پست شماره چنده.
حالا یه امتحان اینو هم بکن:
تو همین قسمته broadband فقط یوزرتو بنویس و پسورد نده و next رو بزن ببین جواب می ده؟
بازم خیلی خیلی ممنوننقل قول:
داداش سینا اگه منظورت اینه که به جای یوزر نیم اسم شبکه رو وارد کنم باید بگم این کارو کردم حتی برای شبکه پسوورد هم گذاشتم و امتحان کردم ولی متاسفانه بازم جواب نداد!!!!
نمیدونم چیکار کنم بسیار بسیار واجب هم هست طوری که درایور 79 مگابایتی از صبح تا حالا با این سرعت اینترنت ذغالی دان کردم الانم که اینجوری!!!!
نقل قول:
عزیز درایورو که با دایالاپ دانلود نمی کنن.الکی خودتو به عذاب ننداز.واسا بچه ها بیان راهنماییت کنن.
اگه حال داشته باشی تو همین پست ها هست.ولی خوندن این پست ها هم چند روزی طول می کشه.همون بهتره واسی یکی بیاد که با وایرلس خونگی کار کرده باشه:11:
توصیه میکنم همه بچه ها یه بار پست 7 صفحه اول رو بخونن ، چون راه حل مسائل 5010 اونجا قرار میگیرهنقل قول:
شما این پست رو بخون ، ایشالا مشکلت حل میشه
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5473404&postcount=939
نقل قول:
دوست عزیز مرسی.خیلی کارمونو راحت کردی چون گشتن تو این همه پست واقعا کار سختی بود.این کار لازم بود.جا داره یه تشکر اساسی ازت بکنم بخاطر اینهمه زحمتی که می کشی.واقعا ممنون.
سلام رفتم لپ تاپ بگیرم.
قیمت 5010 با کانفیگ
I5
4GB
500
ATI 5470
را 840 اعلام کرد. گفت گارانتی داره ولی درست نمی گفت مال کدام شرکته. یه کم می گفت گارنتی گرین هست. یه کم می گفت گارنتی خود مغازه هست.
خلاصه می خواستم بپرسم از قیمت مطمئن بشم.
بازم سلام
آقا دیوونه دیدی؟اگه ندید بیا منو ببین
به خدا چل شدم هر کاری میکنم به وایرلس دانشکده هم کانکت نمیشه !!!!
در ضمن سینا جون دقیقا" همون کارائی که گفتی رو انجام دادم ولی بازم نشد !!!!
به مسئولم که گفتم اونم هر کاری کرد بازم نشد!!!!
یعنی هیچکی این مشکلو نداره؟؟؟؟
نبرم گارانتی بگه هیچ مشکلی نداره!!!!
داداش اگه شما مودم وایرلس داری تو قسمت Taskbar یه آیکن به شکل آنتنه موبایل میاد که اگه روش کلیک کنی باز میشه و از اونجا میتونی اسمی که بهش دادی یعنی ali رو ببینی و دکمه conecto بزنی تا به نت وصل شی.همین!نقل قول:
در ضمن کلید f2 رو هم چک کن ببین فعاله یا نه
اگه اینجوری نیست دیگه من نمیدونم:18: واسه من که اینجوریه!!:10:
نقل قول:
عزیز باور کن من همین جوری به وایرلس دانشکدمون وصل می شم.
عزیز اصلا واسه شما اون پایین سمته راست تو taskbar یه علامت که شبیه 3 تا پله هست می یاد؟ یا فقط این علامت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می یاد.
اون اگه نیاد یعنی اصلا شبکه رو پیدا نکرده تا بخواد کانکت شه.این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط نشون می ده که وایرلس دستگاهت روشنه.
الان دورو ورم شبکه ی وایرلس نیست که اون علامت بیاد و واست عکس بگیرم.
اگه اون علامت نیاد احتمالا درایور وایرلست مشکل داره
چون وقتی رو اون کلیک می کنی تمومه اکانت هایی که خودت درست کردی(همون که بهت گفتم) و شبکه های قابل دسترس می یان.اونوقت زیر همین شبکه ها و اکانت ها نوشته conect و با زدن کانکت راحت وصل می شی.
یه راه دیگه هم که ببینی اصلا لپ تاپت شبکه رو پیدا کرده اینه که بری به network and sharing center و ببینی که این خط به همین شکلیه که تو عکس گذاشتم یا اینکه روش ضربدر داره.اگه مثه همینیه که تو عکس گذاشتم یعنی شبکه رو پیدا کرده دستگاهت و هون طور که گفتم می ری به همون علامته شبیه 3 تا پله تو تسکبار و رو شبکه کانکتو می زنی.ولی اگه رو خط بینشون ضربدر قرمز رنگ داشت ، اونوقت یعنی لپ تاپت تو پیدا کردن شبکه ها مشکل داره.که به احتمال 99% مربوط می شه به درایور وایرلست.
اینم همون عکس که تو network and sharing center هست:
آقا ممنوننقل قول:
من این کارو میکنم اما جواب نمیده فقط وایرلسم روشن میشه شبکه رو نمیشناسه!!!! در ضمن عکس آیکونم گذاشتم تو چند پست قبل گذاشتم که دوستان تایید کردن درسته ولی وقتی روش راست کلیک میکنم این
میاد بعد روی استارتش که کلیک میکنم اینجوری میشه
اما دقیقا" 5 ثانیه بعد دوباره غیر فعال میشه!!!! نمیدونم اصلا" کار این قسمت چیه ولی یکی گفت باید اونو استارت کنی تا بشه
در ضمن توی تنظیمات این آیکون یعنی این صفحه اینا رو دارم
که هر پارامتری بهش میدم هر چی save یا start رو که میزنم همش ارور میده که پارامترا صحیح نیست!
حالا بگید اصلا" این پنجره و غیره ربطی داره به کانکت شدن من یا نه!!!!
اگه نه من هر کاری از طریق راه حل های دیگر دوستان رفتم بازم به نتیجه نرسیدم
اینم بگم که من اون اولا که لب تاپو تازه گرفته بودم و هنوز ویندوز و درایوراشو خودشون نصب کرده بودن براحتی کار میکرد و شبکه رو اوتوماتیک میشناخت و وصل میشد یعنی اسم شبکه توی قسمت دسترسی به اینترنت اضافه میشد مثل یه کانکشن و حتی این نرم افزار که توی تسک باره رو نداشت ولی حالا که درایورو مثلا" آپدیت کردم این مشکلات برام پیش اومده!!!! در ضمن هرچی هم سعی میکنم درایور اولیه که خودشون دادن رو نصب کنم میگه این درایور با کارت شما سازگار نیست!!!
راستی نرم افزار پیش نصبی چیزی نداره که من نصب نکرده باشم؟؟؟یعنی قبل از نصب درایور باید درایور یا نرم افزار خاصی رو نصب کرده باشم؟؟؟
ببخشید که طولانی شد
ممنون
منتظرم!
داداش سینا این همون آیکونیه که میگی سه تا پله داره؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم عکس شبکه ایه که میگی...
با سلام.
منم یک مشکل دارم اما نه تو وصل شدن.
من میتونم به وایرلس دانشکده وصل بشم ولی وقتی تو اینترنت اکسپلورر یوزر پسورد رو میزنم قبول نمی کنه نه اینکه بگه غلطه ولی قبول نمیکنه.
فایر فاکس یوزر پسورد رو قبول میکنه ولی برای هر آیتمی که باید برای هر وبسایتی باز بشه یک بار یوزر پسورد میخواد و آدم اعصابش داغون میشه.یعنی اگه یک صفحه اینترنتی دارای دو فایل فلش و 30 تا عکس باشه باید 32 بار واسه اون صفحه یوزر پسورد بزنی.
حالا راه حل چیه ؟واسه اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس؟
آره همینه داداشنقل قول:
ولی این علامته ضربدر نباید روش باشه!!
شما مطمئنی درایور وایرلست نصبه؟؟؟
با سلام خدمت همه دوستان، آقایون تو درایور های 5010 دو تا درایور هست به نامهای Turbo boost و Management Engine .
اینها چی هستن و کارشون چیه ؟ و چرا بعد از نصب اونها هیچ برنامه ای که قابل استفاده باشه در اختیار گذاشته نمیشه؟
آیا باید اونها رو نصب کرد و چه خاصیتی بعد از نصب داره؟
اساتید فن لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر از همه دوستان.
لطفا و خواهشا جواب پست 2514 رو بدید:41:
نقل قول:
آره عزیز همینو می گم.من که می گم درایورت مشکل داره
من خودم فقط این درایورو نصب کردم:
Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card-R258276
ولی اگه اینو نصب کردی اینم نصب کن شاید جواب بده:
Wireless WLAN 1520 Half MiniCard-R252544
من نمیدونم دوستان عزیز چقدر مشکل دارن اما من این مشکلات رو ندارم.همه کارایی هم که دوستان میکنن منم میکنم با این N5010
دوستان اگه ممکنه در صورت اطلاع، جواب این پست را هم بدهید.نقل قول: