خداییش اینو بدون تعصب پاسخ بدید :به نظر شما کسپر 2012 بهتره یا کومودو؟
اگه میشه با جزیییات مقایسه کنید چونکه تو تاپیک مقابل هم خواهم گذاشت برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلایل موجه تر.
Printable View
خداییش اینو بدون تعصب پاسخ بدید :به نظر شما کسپر 2012 بهتره یا کومودو؟
اگه میشه با جزیییات مقایسه کنید چونکه تو تاپیک مقابل هم خواهم گذاشت برای رسیدن به نتیجه بهتر و دلایل موجه تر.
آقا نظرتون در مورد این محصولش چیه ؟؟؟؟ کسی داره اینو ؟؟؟؟ 15 مگابایته !! Free هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ قابلیت آپدیت داره ؟؟؟؟؟؟
این که همش علامت سوال
چی رو داریم
پ ام بده.
نقل قول:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=489641&highlight=comodo+cleaning
با سلام ،
دوستان من یک فلش به سیستمم زدم که توش کلی ویروس بود
ابتدا چندتای رو کمودو تشخیص داد و پاک کرد ولی چون همچنان
بهش مشکوک بودم و چند تا فایل مشکوک توش دیدم
یک بارهم با آویرا اسکن کردم و اویرا 10 ویروس دیگه تشخیص
داد که همه رو غرنطینه کردم.
حالا مسیر غرنطینه آویرا اینجاست C:\ProgramData\Avira\AntiVir Desktop\INFECTED
من میخوام این فایلها رو واسه کومودو بفرستم ولی مشکل اینه که آویرا اسمشون رو
از اسم واقعی به اسامی دیگه تغییرداده شده و من هم نمیخوام ریسک خارج کردن از
قرنطینه آویرا رو متحمل شوم .
خوب کسی راحل حلی واسه این مورد داره ما رو راهنمایی کنه.
سلام دوست عزیزنقل قول:
اسم فایل اصلاً مهم نیست. مهم هش فایل است. شما میتونید با برنامه VirusTotal Uploader فایلها را با ویروس توتال چک کنی بعد برو به فروم کمودو به آدرس زیر و فقط لینک صفحه ویروس توتال را بزار، مدیران کمودو با هش فایل اونو به دیتابیس اضافه میکنند.(البته قبلش باید از قرنطینه خارج بکنی.سندباکس کمودو فعال باشه و حواست جمع باشه، مشکلی پیش نمیاد)
برو اینجا:
کد:http://forums.comodo.com/av-false-positivenegative-detection-reporting/submit-malware-here-to-be-blacklisted-2011-no-live-malware-t66780.0.html
سلام
داشتم یک نرم افزار رو اکسترکت میکردم که اشتباه درخواستی که کومودو داد رو Block زدم
الان هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم که نرم افزارم رو اکسترکت کنم
چه جوری به برنامه اجازه دسترسی بدم؟!
سلام به همه ی برو بچ های کومودو سوار
اون موقعه ها که تازه کوکودو اسمی به خاطر فایروالش در کرده بود و در مراحل اولیه بود با اون ظاهر آبی رنگش و نداشتن یه تاپیک اختصاصی در پی سی ورلد و شاید به جرات بگم نداشتن یک یوزر در این فرم رفتم دنبال این این فایروال و تا مدت ها هم ازش راضی بودم!!
با اینکه اون موقعه همه میگفتن نرو دنبالش فایروالش زیادی حرفه ای هست و به درد افراد مبتدی نمیخوره ولی با این حال تا مدت ها داشتمش تا اینکه آنتی ویروسش هم داد بیرون
ولی به خاطر ضعفی که آنتی ویروسش در تست ها از خودش نشون داد هیچ وقت اینترنت سکوریتیش برام جذابیت نداشت به کل گذاشتمش کنار به خاطر اینکه من به محصولات یکپارچه بیشتر علاقه دارم
مدتی گذشت و ما شدیم به کل کاربر مکنیتاش و خدا رو شکر اونجا دیگه از این مسخره بازی ها خبر نبود و راحت بودیم و واسه اینکه خیالمون هم راحت بمونه رفتیم سراغ آنتی ویروس پاندا تحت مکینتاش و اونم در کنارش داشتیم و خدا رو شکر بعد از همه مدت که با مکینتاش کار کردم خبری از درسر نبود
ولی الان دوباره یه PC جمع کردم در کنارش ویندوز 7 64 بیتی نصب دارم
من به لایه های دفاعی کومودو کار ندارم.دیتابیس آنتی ویروسش در چه حده.در مورد فایروالش بحثی ندارم.ولی آنتی ویروسش خداییش در تست ها ضعیف بوده هر وقت دیدم!ولی تجربه به من ثابت کرده به تست ها اعتباری نیس.یه وقت هایی برای من پاندا بهترین آنتی ویروس دنیا بود در حالی که اویرا اصلا نبود.حالا تست ها رو مقایسه کنیم شاید اویرا ظاهرا بهترین بود.ولی برای من که شاید به جرات میگم 4 سال یا بیشتر(نمیگم حرفه) ولی خلاصه کاربرش بودم واقعا در عمل بهترین نبود.
الان هم دنبال این نیستم که 4 تا آنتی ویروس نصب کنم + 6 تا آنتی اسپای ور قدیم نیم قد + 1 فایروال ابر قدرت و ....
یه اینترنت سکوریتی میخوام که خلاصه خیالم راحت باشه از هر نظر.خلاصه کار در مکینتاش حس امنیت به ما داده و از حال و هوای ویندوز مدتیه به دورم و فقط میخوام بدونم لایه های دفاعی کومودو رو در نظر نگیریم آنتی ویروسش به تنهایی چند مرده حلاجه؟؟؟؟
شرمنده سر همگیو درد آوردم...
سلام جناب Feli،
یک مطلبی را مطرح کردی که باید در موردش یک مقاله نوشت.:20:
کمی توضیح:نقل قول:
فقط میخوام بدونم لایه های دفاعی کومودو رو در نظر نگیریم آنتی ویروسش به تنهایی چند مرده حلاجه؟؟؟؟
فرض بگیریم که جواب این باشه که آنتی ویروسش در شناسایی بسیار ضعیفه،و یا جواب این باشه که آنتی ویروس کمودو در شناسایی مخربها بسیار قویه، ولی این جوابها برای اینکه کاربر بتونه یک سویت امنیتی مناسب انتخاب کنه خیلی کمکی نمیکنه!
شاید بپرسید که چرا؟ جواب: من فکر میکنم اگر فقط مبنا را بر تشخیص از طریق دیتابیس بگذاریم، اونوقت شما میتونید با قویترین آنتی ویروس جهان هم ویروسی بشید، چون همواره ویروسهایی پیدا میشن که آنتی ویروس ما اونها را نشناسه!!{در دنیای واقعی تشخیص آنتی ویروسها حدوداً بین 70 الی 85 درصد است} اونوقت تکلیف چیه..؟
اگر هم مبنا را بر عدم تشخیص بگذاریم، اونوقت همه آنتی ویروسها با کمی اغماض در یک رتبه هستند، چون در دنیای واقعی هیچکدام تشخیص 100% ندارند، همیشه هم کاربر زمانی ویروسی میشه که آنتی ویروسش تشخیص نداشته باشه.که برای همه آنتی ویروسها میشه اینو متصور شد.
جالب شد! سوال: پس تکلیف تشخیص چی میشه؟ خوبه یا بده؟؟ جواب من اینه که البته در نهایت ما باید به تشخیص برسیم ولی نه اینکه فقط به دیتابیس تکیه بکنیم.هرچند که دیتابیس بالاترین مرجع تشخیص ویروس است ولی باز این سوال مطرح میشه که در برابر عدم تشخیص یک مخرب چیکار کنیم؟
همینطور که گفتم در نیای واقعی نرخ تشخیص آنتی ویروسها حدود 70 الی 85 درصد است،پس حدود 30 الی 15 درصد دیگه باقی میمونه! که آنتی ویرسها اونها را نمیشناسند> که همیشه همه کاربرانی که ویروسی میشن از همین 30 درصد ضربه میخورن!
اینو تا اینجا داشته باش فعلاً..
========
یک نکته در مورد آنتی ویروس کمودو(جواب سوال شما):
همینطور که میدونید مدت زیادی از عمر آنتی ویروس کمودو نمیگذره(فکر کنم حدود 2 سال عمر داره)،بنابراین اگه در برخی تستها نبوده یا قبلاً نتایج خوبی نگرفته(از لحاظ تشخیص و دیتابیس منظورمه) خرده ای نیست. ولی: در همین عمر کوتاه خودش واقعاً دیتابیسش پیشرفت کرده و برای مثال تونسته برای اولین بار نشان VB100 را بگیره یا در تست AV-test در آزمون تشخیص نتیجه اینجوری بوده که در تست استاتیک نرخ تشخیص کمودو 97% بوده و در تست دینامیک هم 100% تشخیص را داشته.البته کمودو به دلیل نوجوان بودن آنتی ویروسش در گذشته در تستهای شرکت AV-comparatives نبوده( میتونید بزارید به حساب ضعف..، من خودم اگه کمودو صد سال دیگه هم توی اون تست شرکت نکنه برام اصلاً مهم نیست) که البته احتمالاً در آینده شرکت میکنه.
در کل اگر خواستید نتایج برخی تستها که کمودو انجام داده را بدونید اینجا کمک کننده است:
========کد:http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/cis-certifications-test-results-reviews-t61263.0.html
خب برگردیم سر تم اصلی موضوع: تشخیص و عدم تشخیص؛
سعی میکنم خلاصه بنویسم: کمودو دو سیستم دفاعی کلی داره:1-پیشگیری از آلودگی 2-تشخیص مخرب
برای پیشگیری از آلودگی که در برابر ویروسهایی است که در دیتابیس کمودو نیست و کمودو نمیشناسه از تکنولوژی HIPS استفاده میکنه که در قالب Defense+ Technology عرضه شده (که میشه به لیست سفید اشاره کرد) و زیر مجموعه مهم اون هم Auto Sandbox Technology است.یعنی با وجود استفاده از این تکنولوژی اگر مخربی را کمودو نشناسه، حتی بعد از اجرا شدن ویروس سیستم شما آسیبی نمیبینه(امنیت 99%).خب پس این برای اول کار و آلوده نشدن؛؛
اما گفتیم که در نهایت ما باید به تشخیص برسیم، سیستم تشخیص کمودو بر مبنای 3 تکنولوژی است:
1-AntiVirus
2-Cloud scanningis
3-Behavior Blocker
که به نظر من میشه گفت هر سه تا خوب کار میکنند،برای اینکه با کار کرد هر سه مورد آشنا بشی میتونه سری به اینجا بزنی:
به همه اینها رایگان بودن را هم اضافه کن...؛البته میشه حدود 4 سویت خوب انتخاب کرد که به نظر من کمودو یکی از اونهاست که انتخاب و استفاده و مسئولیت اون هم به عهده کاربره...، اینها رو هم نوشتم چون فکر کردم شاید کمک کننده باشه:11:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=412923
سلام. لطفا اگه میشه آموزش کامل کار با برنامه AV_Music_Morpher_Gold_v5.0.38 رو برام ایمیل کنید.
با تشکر قبلی
سپاس دوست خوبمنقل قول:
اول به خاطر وقتی که اختصاص دادی
و دوم به خاطر اطلاعات خوب و توضیحات جامع
ولی دوست خوبم
خودت بهتر از هرکی میدونی بی درسر ترین راه جلوگیری از ویروس ها همون دیتابیسه
وقتی آدمی مثل من حال و حوصله ی پیغام های مشکوک رو نداشته باشه+اصلا ندونه بلاکش کنه یا نه!!چه به دردش میخوره؟؟؟بحث شما فرق میکنه خب با من
الان در بین این اینترنت سکوریتی ها کدوم رو بهتر از بقیه میدونی؟
Panda IS
Norton IS
Comodo IS
Kaspersky IS
Bitdefender IS
الان شما کومودو رو پیشنهاد میدی؟؟؟
ضعف و قدرت هر کدوم رو چی میدونی؟؟؟
راستی
تورو خدا یه چی پشنهاد بده سرعت اینترنت و دانلود رو پایین نیاره ...
سلامنقل قول:
بله موافقم؛ بی دردسرترین؛؛ و اصلی ترین مرجع؛؛ ولی بحث من سر این موضوع بود که اگه آنتی ویروس مخربی را از طریق دیتابیس نشناسه....اونوقت همین بی دردسر ترین، دردسرسازمیشه!؛؛ ضمن اینکه الان پردازش ابری رفته رفته داره جاشو باز میکنه و دیتابیس مستقر روی کلاینتها کمرنگتر میشه در آینده...
خب من در پست قبلیم اصلاً از پیغامها چیزی نگفتم. فقط گفتم تشخیص کمودو از طریق آنتی ویروس و کلود و رفتارشناسی است که این سه پیغام کاملاً واضح است:نقل قول:
وقتی آدمی مثل من حال و حوصله ی پیغام های مشکوک رو نداشته باشه+اصلا ندونه بلاکش کنه یا نه!!چه به دردش میخوره؟؟؟بحث شما فرق میکنه خب با من
این پیغام آنتی ویروس:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام پردازش ابری که هم از دیتابیس مستقر بر سرورهای کمودو استفاده میکنه و هم آنالیز و پردازش هوشمندانه و پرقدرت سرورهای کمودو:
و این هم پیغام رفتارشناسی:
نکته: آنچه که از سه پیغام بالا مشخصه اینه که کاملاً کمودو واضح نظر خودش رو گفته و کاربر هم میدونه باید چیکار کنه...
=====
اما آنچه شما به عنوان پیغامهای گنگ HIPS مطرح کردی هم به عنوان یک لایه دفاعی دیگر، و مجزا از این سه لایه و سه پیغام خواهد بود.باز دوستان توجه کنند: یک لایه مجزای دیگر است.که اگر کمودو مخربی را از طریق اون سه لایه تشخیص، نشناخت و بالاخره مخرب تونست از لایه های تشخیص کمودو رد بشه، کمودو برای افراد حرفه ای تر یک لایه پرسش را هم گذاشته تا کمک کننده باشه...
برای مثال من یک ویروسی را تست کردم که متاسفانه کمودو نه از طریق آنتی ویروس و نه کلود و نه رفتارشناسی نشناخت.و اینجاست که لایه سوال و جواب وارد بازی میشه و کارش رو انجام میده:
همینطور که گفتم این ویروس با هر سه لایه تشخیص کمودو شناسایی نشد ولی در لایه بعدی(پرسش و پاسخ) گیر میافته، عکس را نگاه کنید:
اینجا فایل اجرا شده میخواد یک نوچه کنار دست خودش بسازه(فایلهای سالم از این کارها میکنن؟)
بعد هم دسترسی به کیبورد:
اگه کاربر فقط کمی حرفه ای باشه متوجه مخرب بودن فایل میشه. بنابراین لایه سوال و جواب یک لایه اضافی دیگر برای کاربران حرفه ای تر است.
همه شون خوبن، خودتون باید انتخاب کنید...نقل قول:
الان در بین این اینترنت سکوریتی ها کدوم رو بهتر از بقیه میدونی؟
Panda IS
Norton IS
Comodo IS
Kaspersky IS
Bitdefender IS
من اصلاً یادم نمیاد که کمودو را به کسی پپیشنهاد داده باشم، پستهای قبلبم رو میتونین بخونین(اگه خودم کمودو دارم فکر کنم دلایلش را توی همین دو پستی که دادم روشن باشه). هر کسی باید خودش انتخاب کنه تا مسئولیتش هم پای خودش باشه.... از لحاظ دیتابیس به جی دیتا هم میتونی فکر بکنی.نقل قول:
الان شما کومودو رو پیشنهاد میدی؟؟؟
خب پس سعی کن آنتی ویروست وب گارد و HTTP اسکنر نداشته باشه، کمودو وب گارد نداره و سرعت اینترت و دانلود را نمیگیره و برای امنیت وب گردی هم secureDNS داره که تازه وب گردی را هم امنتر و سریعتر میکنه.نقل قول:
تورو خدا یه چی پشنهاد بده سرعت اینترنت و دانلود رو پایین نیاره ...
با سلام
دیتابیس کمودو از مرز ده میلیون گذشت . . . :33:
کد:http://www.comodo.com/home/internet-security/updates/vdp/database.php
کد:http://www.wupload.com/file/22584048
مگه رایگان نیست ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان
از لینک زیر میتونید نسخه Comodo Internet Security 2011 Pro رو با لایسنس رایگان 1 ساله دانلود کنید
(یکی از دوستان لینک دانلود غیرمستقیم داده بود ولی این لینک اصلی و مستقیم هستش)
http://downloads.pcauthority.com.au/article/22370-comodo_internet_security_pro_2011
مزایای نسخه Pro نسبت به نسخه رایگان
- ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi و کسانیکه که بصورت وایرلس از اینترنت استفاده میکنید
- پشتیبانی 24 ساعته و انلاین متخصصین کومودو : چنانچه سیستم شما آلوده شد
و یا مشکلی داشته باشید یک کارشناس مجرب کومودو مسئول پاکسازی و رفع مشکل می شود
- گارانتی تا سقف 500 دلار : چنانچه سیستم شما آلوده و دیتاهای مهم شما نابود شده و قابل برگشت نباشند کومودو خسارت آن را می پذیرد
- کومودو بصورت آنلاین سایر مشکلات نرم افزاری کاربر (که ربطی به ویروسی شدن و یا کومودو ندارند) رو هم رفع میکند
موفق باشید
با این حال دیگه این رو نصب کنیم بهتره؟نقل قول:
خب از لحاظ امنیت Wi-Fi مسلما بهتر هستشنقل قول:
در ضمن چنانچه زبان انگلیسی بلد باشید میتونید از پشتیبانی آنلاینش بهره ببرید و مشکلات نرم افزاری خودتون رفع کنید
اما اگه نه وایرلس استفاده میکنید و نه به زبان انگلیسی تسلط ابتدایی ندارید لازم نیست نصبش کنید چون به کارتون نمیاد
در ضمن یادتون باشه فایل نصب برنامه 60 مگ هستش و آپدیت اولیه اون در حدود 122 مگ خواهد بود
موفق باشید
در نسخه پرو رایگان(تریال یک ساله ) قابلیت ایجاد امنیت کامل در سیستم های Wi-Fi یا همون TrustConnect™ Wi-Fi Data Encryption حذف شده
بهترین قابلیتش همون پشتیبانی 24 ساعته متخصصین کمودو هست
سلام به دوستان
یک نکته رو هم من عرض کنم که با استفاده از این نسخه پرو یکسال رایگان، اگر ویروسی بشید، کمودو هیچ خسارتی به شما نمیده و حتی کمکی هم به شما نمیکنه(در رفع آلودگی).
:31: مفتکی داریم استفاده میکنیم چه انتظارتی داریم:31:
ولی به غیر از رفع آلودگی هر مشکل دیگری داشته باشید درخدمتند...:11:
سلام
من دیتابیس را از اینترنت دانلود کردم و وارد Safe mode شدم و در محل مربوطه ذخیره کردم.
بعد که وارد ویندوز می شوم. همان دیتابیس قبلی در محل اولیه موجود هست و خبری از دیتابیسی که کپی کردم نیست. چند بار هم این کار را کردم. حتی از ویندوز Live هم برای کپی استفاده کردم.
علت چیه؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز میتونی لینک دیتابیسی که دانلود کردی را اینجا بزاری ؟
من فکر کنم دیتابیسی که شما دانلود کردی اشتباه بوده، خواستی لینک دانلود جدید میزارم.در کل در دو حالت این مشکل پیش میاد: زمانیکه دیتابیسی که دریافت کردی مشکل داشته باشه یا روش کار اشتباه بوده باشه.
این سوال ما بی جواب مونده . . .نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
شما این کارو بکن:
برو بخش +D و در قسمت Computer Security Policy و در همون سربرگ Defense+Rules جایی که من نشون دادم را دابل کلیک کن :
از پنجره باز شده روی Customize کلیک کن بعد در پنجره باز شده اونجایی که من نشون دادم را کلیک کن:
بعد در پنجره جدید باز شده روی در سربرگ Blocked Applications و برنامه Winrar را انتخاب کن و Remove را بزن
و بعد تمام پنجره ها را Ok کن و تمام.:11:
این لینکی که من دانلود کردم.نقل قول:
البته حالا من در شک هستم. نمی دونم که فایلی که دانلود کردم را روی سیستم نگه داشتم و استفاده کردم و یا فایلی که خود کومودو آپدیت کرده را. البته در هر دو صورت نباید فایل از بین بره و قبلی جایگزین بشه. مثل حالت Restore هست این کار.کد:http://download.comodo.com/av/updates50/sigs/bases/bases.cav
من یک برنامه حسابداری دارم که با داس نوشته شده. بهتره بگویم که در مد 16 بیت می خواهد اجرا شود و ویروس یاب اجازه اجرا نمی داد البته به خاطر ناشناس بودن.و نمی دونم چی را زدم که دیگر اجرا نمی شه. باز میشه و بلافاصله بسته میشه.
چه کار کنم که طبیعی بشه.
در ضمن کل این برنامه را Submit کردم. چطور بفهمم که برنامه مشکلی نداره؟؟؟
و چطور برنامه را اجرا کنم که هم کامل اجرا بشه و هم اجازه دسترسی به همه چیز را نداشته باشه؟؟؟
روشی که در پست 2504 ذکر شده برای من جواب نداد. اصلا چیزی اونجا نبود. که بلاک شده باشه. فکر کنم برنامه من در SandBox به صورت Limit می خواهد اجرا شود و چون تمام امکانات بهش داده نمی شه اجرا نمیشه.
سلام
از وقتی کومودو نصب کردم با Sharing در شبکه مشکل دارم. کدام تنظیمات را باید انجام بدم.
سلامنقل قول:
خب حدس من درست بود، اون دیتابیسی که شما دانلود کردی برای ورژن جدید (5.4) نیست.و واسه همین کار نکرد...
الان اگر کمودوت آپدیت نیست میتونی به لینک زیر بری و آخرین دیتابیس را دانلود کنی(روی REGULAR DOWNLOAD کلیک کن):
این فایل فشرده است. پس اول از حالت فشرده خارج کن و بعد اسمش را به bases.cav تغییر بده.کد:http://www.enterupload.com/p7pmot0pf5a3/bases.cav.z.html
بعد هم در سیف مد در پوشه scanners فایل قبلی را پاک کن و فایل bases.cav جدید را کپی کن.بعد سیستم را ریست کن و بزار ویندوز به حالت نرمال بالا بیاد. بعد برنامه کمودو را باز کن و از قسمت More روی About کلیک کن، میبینی که دیتابیس آپدیت شده. :11:
سلامنقل قول:
1- چی رو زدم......: مگه قبلاً اجرا شده بود و شما سوالی را بلاک کردی و بعدش اجرا نمیشه؟ من بعیدمیدونم.یعنی نظرم اینه که از اول هم درست اجرا نمیشد.چون این برنامه در لیست سفید کمودو نیست در سندباکس اجرا میشه و برای همین درست و حسابی اجرا نمیشه و دچار مشکل میشه.
2-اگر برنامه را فرستادی، و ویروسی باشه در آپدیتهای بعدی آنتی ویروست اونو ویروس میشناسه، پس باید یکی دو روز صبر کنی...(ولی من فکر کنم سالم باشه)
3-چی کار کنم طبیعی باشه...: اگه میدونی سالمه، کمودو را باز کن و در بخش Summary بخش unrecognized files را باز کن و برنامه مورد نظر را انتخاب کن(تیک بزن) و بعد Move to = trusted files را بزن(یعنی ببر در لیست سفید).
4-میتونی براش در بخش +D رول بسازی. قسمت Computer Security Policy و سربرگ Defense+Rules شما دکمه Add را بزن و بعد در بنجره باز شده Select را بزن و بعد Browse و برنامه را انتخاب کن و بعد Use a Predefined Policy را انتخاب و از نوار کشویی روبرو میتونی Limited Application را انتخاب کنی و بعد هم پنجره ها را OK کن.(توجه: اگر برنامه در این حالت برای اجرا مشکل داشت اونوقت میتونی در همون مسیر برنامه را Edit بکنی و دسترسی بیشتری بهش بدی.....)
سلامنقل قول:
وقتی کمودو شبکه را پیدا کرد پیغام زیر را میده و شما تیک قسمتی که توی عکس نشون دادم را بزن و بعد OK کن.ببین مشکلت حل میشه.... ;)
در اصل نباید اینگونه باشه ... چون تفاوت این فایل با فایل اجرایی خود سایت کومودو صرفا در کد تریالی هستش که داخل موجودهنقل قول:
در واقع با اولین نصب چنانچه ایمیل خودتون رو وارد کرده باشید ، مشخصات لایسنس شما براتون ارسال میشه
حال با این کد و لایسنس می تونید محصول مزبور رو فعال کنید (حتی اگه از سایت کومودو دانلود کنید)
البته من در حال حاضر محصول دیگری رو دارم تست میکنم و نسخه پرو رو ندارم ولی شاید با اولین آپدیت فعال بشه
این نکته تائید میشه ... چون بیمه در زمان خرید لایسنس بعنوان بندی از قرارداد وارد میشهنقل قول:
تا زمانیکه خرید نکرده باشید طبق قرار داد اولیه نرم افزاری ، کومودو هیچگونه مسئولیت مالی و حقوقی در قبال آسیب وارده نمی پذیرد
(تقریبا تمام نرم افزارها چنین هستند که در محتوای Agreement انها موجوده )
سلام :11:نقل قول:
اول اینکه من خودم متوجه منظورتون از : این فایل و فایل ارائه شده در سایت کمودو نشدم!! ولی چیزی که مشخصه در نسخه ارائه شده پرو یکسال رایگان؛ TrustConnect حذف شده. حتی در فروم کمودو هم مطرح شده بود که مدیران هم تایید کردند.(هر چند زیاد هم برای ما مهم نیست، چون ظاهراً اینجا کار نمیده!)
چند بار اول اجرا شد و ده ها بار پیغام داد و من فکر کنم SnadBox و limite را انتخاب کردم. تا از دست پیغام ها راحت شده و در SandBox اجرا شود.نقل قول:
در ضمن من کل پوشه حسابداری را انتخاب کردم و به Trust اضافه کردم ولی باز هم بعد از اجرا بلافاصله بسته میشه.
نیاز به کمک شدید و سریع دارم.
سلام بر دوستان.
نمی خوام کومودو رو زیر سوال ببرم ولی واقعا این آنتی ویروسش حالا به هر دلیلی(مثل جوان بودن) ضعیفه.خواستم یه مقدار درباره آنتی ویروسش صحبت کنیم.
اینکه قابل اطمینان هست یا نه... البته Firewall و Defense کومودو قابل تحسین هست. ولی فکر کنم کومودو به زمان نیاز داره تا آنتی ویروسش را مثل فایروال و دیفنس قوی کنه.
من وقتی کومودو رو به دوستان نزدیکم معرفی می کنم، تا میرسم سر بحث آنتی ویروس(با اینکه کلود هم داره) نمی تونم دربارش بهش اطمینان بدم که حداقل 80% ویروس ها رو بشناسه.
و در حال حاضر هم کومودو این ضعف رو با دیفنس به طور موقت حل کرده(دقیقا به طور موقت!)
چون هر روز آنتی ویروس ها دارن جدید میشن و می بینین که دیگه کم کم سندباکس داره جای خودشو باز می کنه.
امیدوارم کومودو آنتی ویروس اش رو هر چه سریع تر قوی کنه.
البته شاید نسخه پولی فرق داشته باشه ولی خب همه که پولی ندارن.
در مورد پست بالا:
من هم موقع اجرای نسخه پرتابل فتوشاپ CS5 کومودو هر دفعه اجرا می کردم می گفت رفت توی سندباکس!
در صورتی که من هز دفعه Don't Isolate می کردم !
آخرش زدم دیفنس رو Safe mode کردم و Level رو روی Partially Limited گذاشتم و فتوشاپ اجرا شد و کومودو هم یکی دوتا سوال پرسید و مشکل حل شد.
سلام دوست عزیزنقل قول:
1- منظور من از فایل دانلود شده از سایتی که اکانت رایگان یکساله میده با فایلی که مستقیما از سایت کومودو دانلود میکنید و همان نسخه اصل هستش
http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/partners/cispro_30day_installer_1157.exe
2- حالا متوجه شدم مشکل کجاست .... کومودو کلا خاصیت TrustConnect رو از نسخه Pro برداشته (چه رایگان و چه پولی)
صرفا این برنامه در نسخه Complete موجوده یعنی Comodo Internet Security Complete 2011
کومودو پس از حذف این خاصیت از نسخه Pro در بخش Features برنامه در سایت خودش هم با حذف این عنوان مشخص کرده این بخش رو نداره
اما یه اشتباهی کرده وقتی در بخش برنامه ها با استفاده از گزینه Compare قصد مقایسه برنامه هاش رو دارید
می بینید گزینه TrustConnect برای نسخه Pro تیک داره (یعنی بر اساس اطلاعات قدیمی عنوان میشه)
http://www.comodo.com/home/internet-security/security-software.php
همین عامل سبب شد کمی سردرگم بشیم
در مورد بقیه مباحث مطرح شدتون بحث خیلی زیادی نیاز هست که فعلا جاش نیست فقط در این مورد توضیحتون توضیح میدین؟؟یعنی چی دقیقا به طور موقت؟؟ کمودو با هوش مصنوعی یا Heuristic میشناسه و ربطی به موقت بودند یا غیر موقت بودند نداره و چه بسا ممکن است ویروسی با الگوی جدید منتشر بشه که نه تنها شاید هوش مصنوعی کمودو نشناسه ممکن است هوش مصنوعی کسپر یا آویرا هم نشناسه,ولی فعلا که خوب کار میده!نقل قول:
و در حال حاضر هم کومودو این ضعف رو با دیفنس به طور موقت حل کرده(دقیقا به طور موقت!)
در مورد دیتابیس هم من مدت زیادی با کمودو و تست ویروس کار کردم و نظر من این است که آنتی ویروس کمودو با کلود بالای 95 درصد شناسایی دارد(البته این نظر شخصی است و به شدت هم ازش دفاع میکنم :)
بله اون قسمت "دقیقا موقت" رو بنده اینجا تکذیب می کنم:31:نقل قول:
البته قبلا هم مباحث زیادی در همین تاپیک مطرح شده و من اولیش نیستم که آنتی ویروس کومودو رو کمی ضعیف می دونم.
به نظرم درصدتون بیاد روی 90 بهتره...
البته اگه حجم آپدیت رو ببینیم متوجه حجم پایین اون نسبت به دیگر آنتی ویروس های معروف که هفته یکبار 150-100 مگابایت آپدیت برای دیتابیسشون دارن می شیم که نکته قابل توجه ای است.
می دونم که شما تست ویروس زیاد انجام می دید چون خودمم یک ماهی هست توی تاپیک تست ویروس هستم.
به هر حال این گوی و این میدان. ببینیم کومودو چه می کنه...
سلام
خوشحالم از اینکه همهمون داریم در مورد کمودو بحث میکنیم، این میتونه مفید و خوب باشه.چون همهمون از کمودو استفاده کردیم و تا حدودی باهاش آشنا هستیم.و از این تهمت که تعصب منفی نسبت به کمودو داریم + ناآشنا بودن، مبرا هستیم، بنابراین میتونیم صمیمانه در مورد این محصول صحبت بکنیم....
اون چیزی که من الان در بحث مشاهده میکنم موضوع تشخیص است.اگر بخواهیم در مورد تشخیص فقط آنتی ویروس صحبت بکنیم من میتونم بگم طبق تست شرکت AV-test درصد شناسایی کمودو 97% بوده، که امتیاز و میانگین قبولی اون هم 97% است، بنابراین نمیشه واژه ضعیف را در مورد آنتی ویروس کمودو بکار برد.
لینک:
اما همینطور هم که قبلاً گفتم الان تشخیص فقط از طریق دیتابیس نیست و هوش مصنوعی و پردازش ابری و رفتارشناسی و ... هم وارد کارزار شدند که در مورد کمورد تا اونجایی که خودم و سایر دوستان تست کردند خوب کار میکنند.که اگر بخواهیم این لایه های تشخیص را هم در نظر بگیریم میزان تشخیص بالاتر هم میره ....برای نمونه به پستهای زیر نگاهی بیندازید:کد:http://forums.comodo.com/news-announcements-feedback-cis/cis-certifications-test-results-reviews-t61263.0.html
رفتارشناسی و هوش قدرتمند:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6199249&postcount=3524
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6136816&postcount=3292
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6136856&postcount=3294
اینو حتماً ببینید:
لایه های مختلف در کنار هم:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6201579&postcount=3532
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6072362&postcount=2994
و اینها:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6191662&postcount=3483
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6190318&postcount=3470
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6187788&postcount=3453
یا این: تشخیص از طریق: Cloud Behavior:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6070265&postcount=2975
یا این: تشخیص از طریق: Heur:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6070467&postcount=2978
اینو هم ببینید و فایروال مموری را هم به لایه های تشخیص و دفاع اضافه بکنید:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6187944&postcount=3456
خب، اینها را دیدید؟ واسه این گذاشتم تا تاییدی باشه برای توضیحات بالاییم..
ولی نمونه هایی از کار و سرعت عمل شرکت کمودو برای پیشرفت ....:
و . . . :11:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6185206&postcount=3441
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6144654&postcount=3340
سلامنقل قول:
شما +D را چک کن ببین کمودو براش رول ساخته( Defense+ Rules)اگر ساخته بود ببین کمودو چه قسمتهایی را برای این برنامه بلاک کرده میتونی Allow بکنی. یا برای راحتی کار میتونی کلاً برنامه را از اون لیست Remove کنید.
برای مثال عکس زیر رو ببین:
==
راه حل کلی: 1-فایل باید در لیست سفید باشه 2- نباید در +D بلاک شده باشه(اونجا را خوب بگرد)
سلام
چرا هر چی تو سایت کومودو میگردم اینترنت سکوریتی نسخه رایگانش (نه یکساله تست پرو) نسخه 64 بیتش نیست؟؟؟؟