به نظر من الکس مشکل روانی داره (جدی می گم). زیاد خودتو اذیت نکن . اگه خیلی رو اعصاب بود Kick اش کنید می ره. :)
Printable View
به نظر من الکس مشکل روانی داره (جدی می گم). زیاد خودتو اذیت نکن . اگه خیلی رو اعصاب بود Kick اش کنید می ره. :)
عین بچه ها خداحافظی میکنه تازه میگه بای :31:
اقا یه قانون هست که احترام بزار تا احترام ببینی
وقتی فحش میدین به هم یا به شوخی الفاظ خطرناک به کار میبرین خب دیدگاه ادمها عوض میشه تا وقتی درست میشه حرف زد چرا فحش بدیم ؟
میخوام دیگه بحث ها تموم بشه که بدجوری به خودمون لطمه میزنیم هم از نظر شخصیتی هم از نظر ملیتی :31:
----
اره خدایی الکس بدترین بازیکن توی fng هست چند وقت پیش هم همینجوری شد وسط بازی بلاک میکنه و همرو خودش میخواد kill کنه
یکی مسابقه راه بندازه :31: یا همینو ادامه بدین.
نقل قول:
فقط دوست داره مخ دخترا رو بزنه
99% دخترا هم خر گولش رو میخورن .
جان من یه بار با یه اسم دخترانه برید تو بازی این قدر بهتون گیر میده که اخر سر باید اسم ننه باباتون رو بهش بگین :دی
اقا من یه چیزی رو میخوام بگم به دوستان عزیز
gb & antigb
بعضی از دوستان (85%)معنی gb رو نمیدونن و تا یکی بهشون میگه clan تو این رو بزار طرف خوشحال میشه و اونو میزاره
من امروز از 6 نفر از gb پرسیدم که معنیه اینو میدونین ؟ اونا هم یا از بازی رفتن یا اصلا نشنیده گرفتن یا گفتن بلد نیستیم
من واقعا به ... این ایرانیا .......
اخه چه کاریه وقتی معنیه یه چیزی رو نمیدونین اونو به کار میگیرین ؟؟ متاسفم برای بعضیا
من میدونم معنیشو میخوای رو کنم بگرخی؟نقل قول:
:31:
اااااا تو مگه نرفتی؟ :31: :27:
مسابقاتم اگه ادامه ندی :12::47:
نقل قول:
از بازی زفتم از فروم نرفتم که
به من هیچ رفتی نداره :دی
من دیگه تی بازی نمیکنم :4::4::4::4::4::4::4:
هر هفته این tee تلفات میده.این naro راست میگه دیگه.فحش ندین.حداقل کوچولوشو بدین(از کمر به بالا):31:
آره مثل کلم تو شکمت:31:
تا که کیکشم میکنن یا mute سریع الکس میگه شات میگیرم میدم ناروتو همتونو بن کنه!:31:
میدونم از این حرفم شاید بعضیا خوششون نیاد
اما درست نیست پشت سر یکی ولو الکس اینقدر حرف بزنیما
لول فیلسوف شدم رفت :دی
امیر جون تو هم ناراحت نشو از دستم اخه دیگه بعضی مواقع زیادی فشای رکیک میگی :دی
سلام.
دوستان اگه موافق باشيد امتيازهاي فردي رو توي سرور FNG غير فعال كنم ؟؟!
(البته با اجازه از Server Manager عزيز narotu جون:31:).
اينجوري ديگه نه كسي لاش خوري ميكنه ونه فحش ميخوره و ... فقط و فقط بازي براي تيم ميشه !
موافق هستين ؟!
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
من؟!:19:نقل قول:
امیر جون تو هم ناراحت نشو از دستم اخه دیگه بعضی مواقع زیادی فشای رکیک میگی
مطمئنم دوستان تی یک بار حتی یک بار از من فحش رکیکی نشنیدند و نخواهند شنید!اوجش دیروز به الکس بود که میگفتم قده ای!مگر اینکه عقده ای رکیک حساب بشه!
احتمالا با Purenergy من رو اشتباهی گرفتی.
جدا کسی توی تی از من فحش رکیک شنیده؟!
ویرایش 1:mohmrg جان به من گفتن که گویا با اون امیر حرف میزدی!سوتفاهم شد sry
ایییییول اره این کارو بکن مطمئنا 95% از مشکلات و بلاک کردنا حل میشه.نقل قول:
وبازی حرفه ای تر میشه
هر کی مخالفت کنه مشخصه که لاشخور حرفه ای هست :31::31: و فقط دوست داره امتیاز خودش بره بالا
مرسی سجاد ...راستی نمیدونم ایمان کجاست :31:
نقل قول:
فوق العاده فوق العاده
---------- Post added at 12:19 PM ---------- Previous post was at 12:18 PM ----------
جو گیرایا :21:نقل قول:
سلام.
قسمت امتيازات فردي رو غير فعال كردم :46:!
حالا برو لاش خوري كن ببينم به كجا ميخواي برسي ببم جان :31:!
باتشكر از دوستان.
هميشه موفق و پيروز باشيد :40:.
پس من دیگه هیچوقت FNG نمیامنقل قول:
:2:
بدترین کار ممکن بود
لاش خورمون معلوم شد !نقل قول:
براي 1000ـمين بار دارم ميگم FNG يه مد تيمي هست !
اگه توجه كرده باشي ، هروقت يه مسابقه تمام ميشه اون بالا مينويسه Red Team Win ! نمينويسه Player cussed Win !
پس اگه ميخواي فردي كار كني برو يه مد ديگه رو امتحان كن (مثلا Dm ويا...)
موفق و پيروز باشيد:40:.
ببخشید این همه صفحه رو خوندیم نفهمیدیم الان سرور اسمش چیه اون سروری که صفحه اول که اصلآ نیست سرور اسمش چیه رمزش چیه چی کار باید کرد بابا ی توضیح مشتی بدید جای این همه کوری خوندن
اولاً اگر شما فکر می کنی FNG یک مد تیمی هست پس لاشخوری هم نباید ایراد داشته باشه به هر حال می نویسه فلان تیم WIN ! فقط اینکه هنوز بعضی ها مثل شما این مد رو درک نکردن ! پس این چیزی که شما بهش میگی لاشخوری اگر بخوایم مثل شما فکر کنم ایرادی نداره !نقل قول:
بعدم این گزینه رو برای زمان های Tournament غیرفعال می کنن ( تازه باز هم نیازی نیست )
در ضمن تو حالت فردی به نظر من رقابت خیلی جذاب تر هست
خواهشاً زمانی که بیکار میشی نمی دونی چه کار کنی تز های زیبایی که تو مخت هست رو بیخیال شو...
---------- Post added at 01:34 PM ---------- Previous post was at 01:33 PM ----------
سلامنقل قول:
PERSIAN DDRACE
PERSIAN FNG
PERSIAN BLOCKER
FTW!!
امروز اصلا حال و حوصله دهن به دهن شدن با آدم بي شخصيت و كم عقلي مثل شمارو ندارم :2: ...نقل قول:
cussed طبق حرف شما بسیاری از اعضای تاپیک درک نکردن مدو فقط شما درک کردی؟!
دقیقا ولی خیلیا درک نمی کنن.بازی تیمیه.پس ایرادی هم نداره کسی لاشخوری کنه به قول شما ولی بعضیا نمی فهمن اینو و فکر میکنن خودشون فقط مهمن.اگه میفهمیدن که اشکالی نداره این کار دیگه امتیاز فردی رو دوستان بر نمیداشتند اما نمیفهمن و برا همین تو بیشتر دستا الکی الکی دعوا میشه.نقل قول:
اولاً اگر شما فکر می کنی FNG یک مد تیمی هست پس لاشخوری هم نباید ایراد داشته باشه به هر حال می نویسه فلان تیم WIN !
cussed اگه اینطوری دوست نداری بازی نکن همه که به دست و پات نیفتادن تو رو خدا بیا!
نقل قول:
79.175.165.230:8303>ddrace
79.15.165.230:8302>black
79.175.165.230:8303>fng
pas:p30
به نظر من عالیه دیگه لاشخوری نمی تونن بکنن.:40::40::40:نقل قول:
به رفیق های Sajad TNT :)
اولاً شما شخصیت رو تو چی می بینی ؟ کلمه لاشخوری خودش یک نوع بی شخصیتی و اینکه گفتی ( لاشخورمون معلوم شد )
بعد اول شدن تو FNG خیلی مهمه اصلاً اینطوری دیگه معلوم نمیشه کی بازیش بهتره
در کل برید تیمی بازی کنید مخصوصاً noob ها که از این حرکت خوشحال شدن برای اینکه اصلا تو حال و هوای اول شدن نیستن :2:
[QUOTE=cussed;6434718]به رفیق های Sajad TNT :)
اولاً شما شخصیت رو تو چی می بینی ؟ کلمه لاشخوری خودش یک نوع بی شخصیتی و اینکه گفتی ( لاشخورمون معلوم شد )
بعد اول شدن تو FNG خیلی مهمه اصلاً اینطوری دیگه معلوم نمیشه کی بازیش بهتره
در کل برید تیمی بازی کنید مخصوصاً noob ها که از این حرکت خوشحال شدن برای اینکه اصلا تو حال و هوای اول شدن نیستن :2:[/QUOT
اینو راست میگه
اقا این jen انصافا ماله خودشم میده دیگران بندازننقل قول:
اصلا این نیاد fng کی بیاد :دی
جن جان (لول) اخه تو زیاد تو سرور نبودی اونجوری امتاز فردی بود دعوا زیاد میشد به خاطرش
روزی باور کن بالا 5 بار فقط واسه همین با هم دعوا میکردن و دلخوری میشد
جانم ؟! عزیزم من خودم با jen دشمن خونی هستم به قول معروف hate :))نقل قول:
بعدم من این jen رو تو سرورهای خارجی هم می دیدم
من Tirex هستم TIREEEEEEEEEX =)
No more No Less
بعدم پینگ من تو نهایت پایین بودن به 170 تا 200 میرسه ولی مال Jen 80 یا 90 ـه
امیدوارم دیگه من رو اشتباه نگیری
دوستان آیا راهی هست که بشه اول خودمون این بازی رو تست کنیم و قشنگ یاد بگیریم به صورت آفلاین بعدش بیایم آنلاین بازی کنیم من هنوز تو پرش و ایناش مشکل داارم چجوری میشه آفلاین بازی کرد؟!
هر کی باشی از قدیمیهای تیی هستی عزیزی :31:نقل قول:
واسه اینم یه رای گیری میزنیم تو سرور fng ببینم نظر کلی چیه
پس اونروز تو مسابقه بلوک بود فک کنم اگه درست یادم باشه من با جن یا اسنایپر مسابقه میدادم تو نبودی ؟
Mahi Zende , (C)(V)(V) , Tirexنقل قول:
درخدمتم.
مرسی narotu که FNG رو به حالت اول برگرداند !
از Sajad TNT هم میخوام که آرامش خودش رو حفظ کنه و من رو BAN نکنه :)
انتقاد پذیر باش بچه جون
راستی 12 سالت بود نه ؟
من رو هم بن کرد اما مهم نیست همه شاهد بودن من به خاطر فش دادن بنش کردم بار اول و دوم هم چیزی نگفتم بهشنقل قول:
پس مدیریتی عوض میشه
اونایی که پیغام خصوصی داده بودن خواستار بودن باز بدن یه جای خالی باز شد
آقا این چه وزشه این رمز ADMIN افتاده دسته pro ali همرو بن کرده من maxlag - edison- ava sara- edison sorea va .................. لطفا کمک
Pro(ali) با IP : 46.100.179.112 تو سرور block و dd داره ban میکنه .
pro ali همون sajad tnt هست جیگرنقل قول:
اره همرو بن میکنه
اخه تو این بازی مزخرفم بن ؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داداش چه کنیم؟
آره اره همه رو بن کرد اول رفتم تو fng هنوز نرفته 30 min بن شدم بعد رفتم تو بلک اونجا یه ذره بودیم بعد علی اومد دوباره همرو بن کرد بعد رفتم dd اونجا هم به همین شکل و چون از اونجای که تو کافی نتم نمی تونم مودم off کنم بعد رفتم تو یه سرور دیگه از علی می پرسم چرا بن می کنی می گه من نکردم !!!
بازی جالبیه! فقط چجوری میشه روم یا سرور ساخت؟ کلا برای خودمون ایرانی ها !!:5:
من خودم سرور مجازی دارم فقط تازه همین الان برای اولین بار بازی کردم!
نقل قول:
بله شما می تونید برنامه سرور رو روی کامپیوتر خودتون اجرا کنید . که سرورتون توی قسمت LAN پیدا می شه. اگه توی قسمت LAN نیومد تیک های Filter رو بردارید.
اگه client بازی رو از Teeworlds.com دانلود کردید توی همون پوشه بازی فایل teeworlds_srv.exe رو اجرا کنید. البته این سرور مود های CTF ,DM,TDM رو داره فقط. که فکر کنم برای شما که می خوای طریقه این ور و اون ور رفتن رو یاد بگیرید کافی باشه. برای تنظیم سرور هم به صورت خلاصه این طوری بگم که توی پوشه بازی فایل text خالی درست کنید و نامش رو به autoexec.cfg تغییر بدید (باید پسوند فایل رو به .cfg تغییر بدید.). و بعد اونو با notepad باز کنید و هر دستور رو توی یک خط جدا بنویسید.
برای لیست کامل این دستور ها به این صفحه مراجعه کنید.کد:sv_rcon_password 12345
sv_register 0
sv_map ctf5
کد:http://www.teeworlds.com/?page=docs&wiki=ServerSettings
http://www.teeworlds.com/?page=docs&wiki=ServerSetup
سرور مجازی بهترین گزینه برای ساختن سرور هستش (البته اگه تو ایران باشه که پینگ ها عالی می شه).نقل قول:
برای این کار شما می تونید نسخه لینوکس بازی رو روی سرور دانلود کنید و همون فایل autoexec.cfg یا هر اسم دیگه ای با همین پسوند(برای داشتن چند تا سرور با تنظیم های متفاوت) رو ایجاد کنید.
بعد
اگه می خواهید سرور با مود DDRace بسازید به اینجا مراجعه کنید.کد:./teeworlds_srv –f tanzimat.cfg
البته لینک دوم برای من چیزی نشون نمیده. همون آدرس لینک دوم رو توی گوگل سرچ کنید و برای اولین نتیجه گزینه Cashed رو انتخاب کنید.کد:http://ddrace.info/forum/content.php?r=169-fresh-downloads
http://ddrace.info/forum/content.php?r=117-server-settings
نمیشه بازی کرد یه ذره!همش این pro ali میاد بن میکنه!